(۲۹/فروردین/۹۶ ۱۹:۲۲)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]باند احمدی نژاد؟
تو کی هستی که برای احمدی نژاد باند و گروه انتخاب کنی؟ بعد از 2 سوال یهو اومدی پست توهین آمیز میدی؟ ( گوشای ما هم مخملی
)
کافر همه را به کیش خود پندارد... منافق هم به همین صورت
به شما چه ربطی داره که من کی نظر بدم کی ندم؟ من برای کسی باند انتخاب نکردم خودش با رفتارش انتخاب کرده! یعنی کسی که بقایی و مشایی رو دنبال خودش میکشه و بخاطر اونها به همه چیز و همه کس پشت میکنه باند نیس؟ پس چیست؟
نقل قول:آقای داوری هیچ سمتی در دفتر احمدی نژاد نداره و نظر خودشو مطرح کرده. هر کسی هم نظر داوری رو به کل طرفداران احمدی نژاد نسبت بده، معلومه که دشمنی داره
عجب !! سمتی نداره و هر روز با مشایی و بقایی مصاحبه اختصاصی میکنه؟اصلا کی گفته که یک مشاور باید سمت رسمی داشته باشه؟ یا اصلا خبرهای این دوستانو دنبال نمی کنید یا دنبال ماست مالی کردن هستید !
نقل قول:درباره خبرهایی که از شورای نگهبان میاد. ظاهرا این شورا افتاده دست یک جناح خاص و بلافاصله اخبار درونی به سران جناح گزارش داده میشه. البته من که امیدوارم چنین چیزی صحت نداشته باشه
اما فرض کنیم که اخبار درست باشه، اتفاقا خیلی هم خوب. تکلیف خیلی ها با انتخابات و ... روشن میشه. احمدی نژاد، بقایی رو برای اتمام حجت آورد.. اگر قراره خائن به مردم و نظام تایید بشه ولی خادم به مردم و نظام رد بشه، مسئولیت آینده کشور کاملا به دست همه آقایان است و دیگر کسی نمی تواند روحانی را مسئول معرفی کند.
شما برای شورای نگهبان تعیین تکلیف میکنید؟؟ 6 فقیه اونجا نشستن نمی فهمن جنابعالی می فهمی؟
دقیقا فرق شما متعصبین احمدی نژاد با طرفداران رفسنجانی و خاتمی چیه؟ والا اونا هم یه زمانی همین حرف ها رو میزدن
وقتی هم که میگفتیم شما از انقلاب زاویه گرفتید گفتند نه خیر این انقلابه که از مسیرش جدا شده !!!

(۲۹/فروردین/۹۶ ۲۰:۰۲)Mahdii313 نوشته است: [ -> ]شما برای شورای نگهبان تعیین تکلیف میکنید؟؟ 6 فقیه اونجا نشستن نمی فهمن جنابعالی می فهمی؟
دقیقا فرق شما متعصبین احمدی نژاد با طرفداران رفسنجانی و خاتمی چیه؟ والا اونا هم یه زمانی همین حرف ها رو میزدن
وقتی هم که میگفتیم شما از انقلاب زاویه گرفتید گفتند نه خیر این انقلابه که از مسیرش جدا شده !!! 
یاد بگیر طوطی نباشی. هرچی بهت دیکته کردن هی تکرار نکنی
البته شما مقصر نیستی. از این نمونه ها کم نداریم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid378315
برای اینکه حرف من ساده فهم باشه، ساده میگم. من گفتم که اگر شورای نگهبان فلان کار را بکند، در آینده هم در تمام ابعاد آن مسئول است!!
کجای این تعیین تکلیف؟؟

است. البته اگر منطقی وجود داره!
اتفاقا من گفتم خیلی خوب. این باعث مسرت ماست که موضع واقعی هر شخص و هر جایگاهی مشخص شود. چرا؟
چون اگر فردا روزی تصمیمی در کشور گرفته شد، همه مسئولند و بنی صدر سازی و انحرافی سازی توسط مردم مورد قبول قرار نمی گیرد...
الان سوابق کاری افراد مشخص است و کسی که با آمریکا و اسرائیل جنگیده و به مردم خدمات زیادی کرده، در مقابل کسی است که به بغل غرب پریده و مردم را فراموش کرده .... امتحان سنگینی است

(۲۹/فروردین/۹۶ ۲۱:۱۸)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]الان سوابق کاری افراد مشخص است و کسی که با آمریکا و اسرائیل جنگیده و به مردم خدمات زیادی کرده، در مقابل کسی است که به بغل غرب پریده و مردم را فراموش کرده .... امتحان سنگینی است 
از میان دوازده نفر یازده نفر آقای احمدی نژاد رو رد کردند
وضع ناهنجار روحانی و ضعیف بودن اون دلیل بر قهرمانی آقای احمدی نژاد نیست این منطق ساده لوحانه است.
جنگیده؟ خدمات زیاد؟
بله دیگه اینقدر با دولت های اصلاح طلب مقایسه می کنید که از منطق خارج میشید
وظیفه رییس جمهور کشور چی هست؟
(۳۰/فروردین/۹۶ ۱:۴۱)متفکر نوشته است: [ -> ]از میان دوازده نفر یازده نفر آقای احمدی نژاد رو رد کردند
وضع ناهنجار روحانی و ضعیف بودن اون دلیل بر قهرمانی آقای احمدی نژاد نیست این منطق ساده لوحانه است.
جنگیده؟ خدمات زیاد؟
بله دیگه اینقدر با دولت های اصلاح طلب مقایسه می کنید که از منطق خارج میشید
وظیفه رییس جمهور کشور چی هست؟
اولین بار در تاریخ شورای نگهبان است که هنوز فرصت بررسی صلاحیت ها تمام نشده، نه تنها رد صلاحیت یک نفر در کانالها و سایتها اعلام می شود، بلکه تعداد آرا هم مشخص می شود

یعنی یک جناح همیشه شکست خورده و قدرت طلب کار رو به جایی رسونده که کم مونده اسرار سری نظام رو برای حذف رقیب، فاش کنه
در حالیکه در مورد بقیه هیچ خبری منتشر نمیشه .... این یعنی شکست پروژه احمدی نژاد هراسی. از ترس رای مردم به هر کاری دست میزننن
حالا می دونید کجاش جالبه

اینهمه دست و پا زدن و همه چیز رو زیر پا گذاشتن. آخرش روحانی رئیس جمهور میشه و اینها سرشون بی کلاه میماند
عجب خواصی داره این گندم ملک ری!
به نام خدا
شنیده شده متاسفانه آقای احمدی گویا رد صلاحیت شده، اگر این اتفاق افتاده باشد واقعا جای تاسف دارد.
خوب دیگر انتخابات برای چی برگزار میکنید و اینهمه هزینه میکنید، روحانی را مستقیم بگذارید ریاست جمهوری اینهمه ملت را اذیت نکنید و دائم صحبت از دو قطبی و سه قطبی و صد قطبی نکنید.
جای تاسف فراوان دارد که نظام هر روز ریزش بیشتری پیدا میکند.
اگر احمدی ردصلاحیت شود، روحانی باید قبل از او ردصلاحیت شده باشد چون کشور را دو دستی تقدیم دشمن کرد.
دیگر حرفی باقی نمیماند جز تاسف برای اتفاقاتی که در رده های بالای مملکت در حال رخ دادن است.
(۲۸/فروردین/۹۶ ۲۱:۳۲)-Ali- نوشته است: [ -> ]نامه دکتر توکلی به شورای نگهبان درباره رئیسجمهور سابق: احمدینژاد مجرم است و صلاحیت مدیریت عالی کشوری ندارد
دکتر احمد توکلی با ارسال نامه سرگشادهای به اعضای شورای نگهبان، با اشاره به مواردی از تجربه کشورداری و مدیریتی محمود احمدی نژاد، وی را فاقد صلاحیتهای مصرح در قانون برای تصدی ریاست جمهوری دانست و خواستار رد صلاحیت وی شد.
خردادپرس/ شیخ الاسلامی: در جلسه اي كه اعضاي دولت دهم خدمت رهبر معظم انقلاب رسيدند آقاي احمد توكلي خدمت آقا عرض ميكنند ما با اين آقاي احمدي نژاد مشكل داريم هر طرح و ايده اي مطرح ميكنند ما بازنده ايم اگر بگوييم با مسكن مهر مخالفيم بازنده ايم اگر موافقت كنيم باز هم بازنده ايم ، با هدفمندي يارانه ها موافقت كنيم بازنده ايم مخالفت كنيم بازنده ايم كه رهبر كبير انقلاب خطاب به احمد توكلي ميفرمايند شما مانند شتري ميمانيد كه بارتان را شُل بسته اند گاهي از اين طرف مي افتيد گاهي از آن طرف...
(نقل به مضمون)
ناگفتههای اقتصادی احمدینژاد از بابک زنجانی تا ماجرای 3هزار میلیاردی
(۲۹/فروردین/۹۶ ۲۱:۱۸)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]یاد بگیر طوطی نباشی. هرچی بهت دیکته کردن هی تکرار نکنی
البته شما مقصر نیستی. از این نمونه ها کم نداریم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid378315
برای اینکه حرف من ساده فهم باشه، ساده میگم. من گفتم که اگر شورای نگهبان فلان کار را بکند، در آینده هم در تمام ابعاد آن مسئول است!!
کجای این تعیین تکلیف؟؟
است. البته اگر منطقی وجود داره!
اتفاقا من گفتم خیلی خوب. این باعث مسرت ماست که موضع واقعی هر شخص و هر جایگاهی مشخص شود. چرا؟
چون اگر فردا روزی تصمیمی در کشور گرفته شد، همه مسئولند و بنی صدر سازی و انحرافی سازی توسط مردم مورد قبول قرار نمی گیرد...
الان سوابق کاری افراد مشخص است و کسی که با آمریکا و اسرائیل جنگیده و به مردم خدمات زیادی کرده، در مقابل کسی است که به بغل غرب پریده و مردم را فراموش کرده .... امتحان سنگینی است 
ارمغان اصلی ورود احمدی نژاد به رقابت انتخاباتی همینه
احمدی نژاد به اندازه صدتا بی بی سی میتونه بین خود مذهبی ها تفرقه بندازه (شاید دلش هم با این قضیه نباشه ولی نتیجه اینه)
مطمئن باشید فتنه گرا با وجود بی لیاقتی تمام روحانی روی اون سرمایه گذاری میکنن و متحد میشن
و اما احمدی نژاد!!!
چیزی که طرفدارای اصلی احمدی نژاد بصورت تشکیلاتی در این 5 6 سال بهشون القاء شده اینه که اینها گامشون گام های خضر گونه هست (اینو جدی میگم روش فکر کنید)
ینی فهم شعورشون بیشتر از بقیه س
ممکنه چیزایی رو ببینن که بقیه نبینن ...............حتی موسی(علیه السلام)!!! (گرفتید اوج فاجعه رو)
و انقدر براشون زیبا نمایش داده میشه چنین القایی که به فکرشون هم نمیرسه ممکنه اشتباه کنن
و همین تشکیلاتی کار کردنشون (بازم میگم منظور افراد لیدرشونه) برای اهل بصیرت یادآور ماجراهای صدر انقلابه
اینکه ممکنه چه اتفاقی در این چند ماه بیفته نمیدونم ولی مطمئناً خیلی پرده ها کنار میرن
(۳۰/فروردین/۹۶ ۱۰:۴۵)عدالت نوشته است: [ -> ]دیگر حرفی باقی نمیماند جز تاسف برای اتفاقاتی که در رده های بالای مملکت در حال رخ دادن است.
برادر به نظر من این اتفاقات خوبه. احمدی نژاد سال 84 که اومد، یک عده خیلی زود خودشون رو نشون دادن. یک عده بعد از 88 . .... و یک عده موضعشون تا الان برای مردم مشخص نبود. الان فرصتی تاریخی پیش اومده که مردم اینا رو بشناسن
در یک دوره اقتصاد مملکت شکوفا شد. علم مملکت همینطور (هسته ای و فضایی و ...). صدها هزار واحد مسکونی ساخته شد. در روستاها و شهرها و شهرستانهای محروم و نیمه محروم امکانات عمومی ساخته شد و باعث جلوگیری از خالی شدن آنها شد. جهان با یک بازیگر جدید سیاسی به نام ایران مواجه شد، آمریکا و اسرائیل در صحنه بین المللی تحت فشار قرار گرفتن...
حالا این 4 سال گذشته چه خبر بود؟ مردم فراموش شدن. 4 سال رکود و بیکاری. تعطیلی هسته ای و فضایی و کارخانه ها و کسب ها. تعطیلی مسکن سازی. سازش با آمریکا و غرب و بارها رد شدن از خطوط قرمز نظام
به هر حال دیکته نانوشته غلط ندارد. اگر احمدی نژاد 8 سال درخشید، اشتباهاتی هم داشت. ولی اشتباهات احمدی نژاد در برابر خطاهای استراتژیک کنونی، اصلا به حساب نمیاد. معلوم میشه آقایان همه از وضع کنونی راضی هستن مگر اینکه نیروی مد نظر خودشون رای بیاره
جالبه آقای کدخدایی همین چند دقیقه پیش به صورت زنده از تلویزیون باز همه خبرهای منتشر شده رو تکذیب کرد

واقعا امیدوارم که این تکذیب درست باشه. وگرنه الان ایشون دروغ گفته. اگر کاری کردن که قابل دفاعه، چرا دروغ؟
خیلی راحت می تونست بگه در مورد خبرهای غیر رسمی ارزشی قائل نیستم که نظر بدم
(۳۰/فروردین/۹۶ ۱۷:۵۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چیزی که طرفدارای اصلی احمدی نژاد بصورت تشکیلاتی در این 5 6 سال بهشون القاء شده اینه که اینها گامشون گام های خضر گونه هست (اینو جدی میگم روش فکر کنید)
ینی فهم شعورشون بیشتر از بقیه س
ممکنه چیزایی رو ببینن که بقیه نبینن ...............حتی موسی(علیه السلام)!!! (گرفتید اوج فاجعه رو)
و انقدر براشون زیبا نمایش داده میشه چنین القایی که به فکرشون هم نمیرسه ممکنه اشتباه کنن
و همین تشکیلاتی کار کردنشون (بازم میگم منظور افراد لیدرشونه) برای اهل بصیرت یادآور ماجراهای صدر انقلابه
اینکه ممکنه چه اتفاقی در این چند ماه بیفته نمیدونم ولی مطمئناً خیلی پرده ها کنار میرن
چرا انقدر سختش میکنی؟ موسی و خضر چیه؟! توهم نزنین
ما دیدیم که وضع بهتر از خاتمی بود. بهتر از هاشمی بود. بهتر از روحانی بود.... مواردش را بالاتر گفتم
اصلا باشه بد بوده. مگه مردم رودربایستی دارن؟
انتخابات 94 اصولگراها شکست سنگینی در انتخابات مجلس خوردن. پاسخ مردم بود
انتخابات 92 اصولگراها شکست سنگینی در انتخابات ریاست جمهوری خوردن. پاسخ مردم بود
سال 84 و 80 و 76 و ...
اتفاقا پرده ها کنار رفته. اتحادی که امروز بین مسئولین و بزرگان وجود داره و هیچکدام دلشون برای مردم نمی سوزه، باعث شده که چهره های واقعی آشکار بشه
اونهایی که به مناطق محروم رفت و آمد دارن میدونن که مردم میگن دیگه رای نمیدیم .... بزارید این حرفها رو نزنم. خودتون برید و ببینید مردم از چه می نالن و فلان مسئول و منصوب حرفش چیه
(۳۰/فروردین/۹۶ ۱۰:۴۵)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
شنیده شده متاسفانه آقای احمدی گویا رد صلاحیت شده، اگر این اتفاق افتاده باشد واقعا جای تاسف دارد.
خوب دیگر انتخابات برای چی برگزار میکنید و اینهمه هزینه میکنید، روحانی را مستقیم بگذارید ریاست جمهوری اینهمه ملت را اذیت نکنید و دائم صحبت از دو قطبی و سه قطبی و صد قطبی نکنید.
جای تاسف فراوان دارد که نظام هر روز ریزش بیشتری پیدا میکند.
اگر احمدی ردصلاحیت شود، روحانی باید قبل از او ردصلاحیت شده باشد چون کشور را دو دستی تقدیم دشمن کرد.
دیگر حرفی باقی نمیماند جز تاسف برای اتفاقاتی که در رده های بالای مملکت در حال رخ دادن است.
تعارف نکن بیا برو جای رهبر بشین؟