۱/اردیبهشت/۹۶, ۱۷:۳۵
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۵)خاتمي نوشته است: [ -> ]من مرید هیچکسی نیستم.بله خب عکس آواتارم مرحو استاد احمد قابل هستند که از شاگردای اقای منتظری بودن ولی من دنیا رو سیاه سفید نمیبینم احمد قابل و منتظری هم درستِ مطلق نیستن نظراتشونم جای نقد و کار کردن بسی داره...اون چند خط بالا جوابش رو قبلا دادیم
طبیعتا سکولاریسم نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه راه حل مشکلاته.جامعه مسیر خودش رو طی میکنه همین بس که 200 سال پیش یک مرجعی فتوا میداد جنبش تنباکو شکل میگرفت الان یک مرجعی فتوا میده براش تو تلگرام جوک میسازن!
من کاری به نظریه ولایت فقیه ندارم چون معتقدم فقه اصلا به درد حکومت نمیخوره ولی این نظریه این قدری بو دار هست که امثال منتظری-آیت الله شریعتمداری و حتی امروز ایت الله نکونام انتقاد داشته باشند ازش.
من امروز در چهارچوبی که آقای خامنه ای میگه حرکت میکنم چون قانون اساسی فعلی ایشون رو شخص اول مملکت میدونه
خب منم وقت و حوصلشو ندارم اصولا ما فرهنگ دیالوگ نداریم....
پس شما هم قبول داری ایشون امام معصوم نیستن.اون موقع همونطور که میتونیم یک رییس جمهو رو نقد کنیم ایشون رو هم میتونیم نقد کنیم و از نقد مبرا نیستن نظرشون هم از قانون اساسی هم بالاتر نیست.
من هم میگم یک عده ای زودتر از ایشون فهمیدن که راهیی که احمدی نژاد میره آخرش کجاست ولی ایشون نخواستن قبول کنن
من وقتی میگم وقت بحث های تکراری رو ندارم همینه ، نمیشه که هر روز یکی بیاد ما بیایم جواب بدیم
در ضمن من ترجیح میدم پرسشگر باشم تا پاسخ دهنده ، برخلاف آنچه که پیش از این بودیم
فقط منطق شما واسه من جالبه که سکولاریسم رو به حکومت اسلام ترجیح میدید ، بعد ادعای اسلام دارید اسلامی که تمامش سیاسته
به خاطر همین بود که #ساده_لوح شد.
هیچکس همچین نظری نداره که رهبری معصوم هستن ، همانطور هم که امیرالمونین (علیه السلام) فرمودن که از من انتقاد کنید
پس کسی که امامش علی است ، نقد رو هم میپذیره
باز شما همون حرف رو زدید ، شعارهایی که سال 88 میدادن نشون از این میداد که هدفشون زدن "اصل" ولایت فقیه هست یعنی زدن اسلام!
الکی نمیخواد مبری کنید چون اصلا هدفشون زدن احمدی نژاد نبود ، حواسمون جمعه دوست عزیز!
یاعلی

قبلا هم گفتم شما بیماری غرب رو نمیبینید ولی من با استناد به همون اندیشمندان غرب که قبولشون ندارم (و به نظرم هنوز خیلی چیزها رو خواهند دید که شگفت زدشون میکنه
) میگم که مرگ خانه آمال و آرزوهاتون رو خواهید دید گرچه امروز بیماریش رو ترجیح میدید نبینید!!!!![[تصویر: cxuk_photo_2015-12-25_02-22-06.jpg]](http://uupload.ir/files/cxuk_photo_2015-12-25_02-22-06.jpg)
![[تصویر: hef8_photo_2017-04-12_12-54-09.jpg]](http://uupload.ir/files/hef8_photo_2017-04-12_12-54-09.jpg)