تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شورای نگهبان روحانی تا 1400 را تایید کرد!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۵)خاتمي نوشته است: [ -> ]من مرید هیچکسی نیستم.بله خب عکس آواتارم مرحو استاد احمد قابل هستند که از شاگردای اقای منتظری بودن ولی من دنیا رو سیاه سفید نمیبینم احمد قابل و منتظری هم درستِ مطلق نیستن نظراتشونم جای نقد و کار کردن بسی داره...

طبیعتا سکولاریسم نه تنها در ایران بلکه در خاورمیانه راه حل مشکلاته.جامعه مسیر خودش رو طی میکنه همین بس که 200 سال پیش یک مرجعی فتوا میداد جنبش تنباکو شکل میگرفت الان یک مرجعی فتوا میده براش تو تلگرام جوک میسازن!
من کاری به نظریه ولایت فقیه ندارم چون معتقدم فقه اصلا به درد حکومت نمیخوره ولی این نظریه این قدری بو دار هست که امثال منتظری-آیت الله شریعتمداری و حتی امروز ایت الله نکونام انتقاد داشته باشند ازش.
من امروز در چهارچوبی که آقای خامنه ای میگه حرکت میکنم چون قانون اساسی فعلی ایشون رو شخص اول مملکت میدونه

خب منم وقت و حوصلشو ندارم اصولا ما فرهنگ دیالوگ نداریم....

پس شما هم قبول داری ایشون امام معصوم نیستن.اون موقع همونطور که میتونیم یک رییس جمهو رو نقد کنیم ایشون رو هم میتونیم نقد کنیم و از نقد مبرا نیستن نظرشون هم از قانون اساسی هم بالاتر نیست.
من هم میگم یک عده ای زودتر از ایشون فهمیدن که راهیی که احمدی نژاد میره آخرش کجاست ولی ایشون نخواستن قبول کنن
اون چند خط بالا جوابش رو قبلا دادیم
من وقتی میگم وقت بحث های تکراری رو ندارم همینه ، نمیشه که هر روز یکی بیاد ما بیایم جواب بدیم
در ضمن من ترجیح میدم پرسشگر باشم تا پاسخ دهنده ، برخلاف آنچه که پیش از این بودیم

فقط منطق شما واسه من جالبه که سکولاریسم رو به حکومت اسلام ترجیح میدید ، بعد ادعای اسلام دارید اسلامی که تمامش سیاسته
به خاطر همین بود که #ساده_لوح شد.

هیچکس همچین نظری نداره که رهبری معصوم هستن ، همانطور هم که امیرالمونین (علیه السلام) فرمودن که از من انتقاد کنید
پس کسی که امامش علی است ، نقد رو هم میپذیره

باز شما همون حرف رو زدید ، شعارهایی که سال 88 میدادن نشون از این میداد که هدفشون زدن "اصل" ولایت فقیه هست یعنی زدن اسلام!
الکی نمیخواد مبری کنید چون اصلا هدفشون زدن احمدی نژاد نبود ، حواسمون جمعه دوست عزیز!

یاعلی
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۲۷)خیبر110 نوشته است: [ -> ]همین بس که 200 سال پیش افراط باعث میشد مردم در حتی غرب روی باورهاشون تعصب بیجا داشته باشن ولی امروزه بزرگترین مراکز تحقیقات غرب میگن رشد اسلام اروپا رو در 70 سال آینده خواهد بلعید البته داعشی که خودشون درستش کردند سرعتش رو کم کرد ولی خبر ندارند بعد از داعش سرعتش چند برابر قبل از داعش خواهد شدCool
بله همین 50 سال پیش آمریکا به شدت از نژادپرستی رنج میبرد درحالی که امروز بهتر از دیروز شده یعنی اشکالات سیستم اصلاح میشه...
تغییر دین در هر کشوری وجود داره اینجا هم کم نوکیش مسیحی نداریم که از اسلام رفتن مسیحی شدن.منتها هیچوقت بافت جمعیتی ایران تغییر نمیکنه و همیشه مسلمان شیعه میمونه هرچند تغییر دین باشه این اصل در اونجا هم صادق هستش

(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۳۵)انتصـار نوشته است: [ -> ]اون چند خط بالا جوابش رو قبلا دادیم
من وقتی میگم وقت بحث های تکراری رو ندارم همینه ، نمیشه که هر روز یکی بیاد ما بیایم جواب بدیم
در ضمن من ترجیح میدم پرسشگر باشم تا پاسخ دهنده ، برخلاف آنچه که پیش از این بودیم

فقط منطق شما واسه من جالبه که سکولاریسم رو به حکومت اسلام ترجیح میدید ، بعد ادعای اسلام دارید اسلامی که تمامش سیاسته
به خاطر همین بود که #ساده_لوح شد.

هیچکس همچین نظری نداره که رهبری معصوم هستن ، همانطور هم که امیرالمونین (علیه السلام) فرمودن که از من انتقاد کنید
پس کسی که امامش علی است ، نقد رو هم میپذیره

باز شما همون حرف رو زدید ، شعارهایی که سال 88 میدادن نشون از این میداد که هدفشون زدن "اصل" ولایت فقیه هست یعنی زدن اسلام!
الکی نمیخواد مبری کنید چون اصلا هدفشون زدن احمدی نژاد نبود ، حواسمون جمعه دوست عزیز!

یاعلی
ما ولایت فقیه رو مساوی با اسلام نمیدونیم.کسی که اماش علی هست نقد رو میپذیره ولی نمیدونم چرا زندان های ایران پرِ دگراندیش و منتقده!! هیچکس جز امام زمان نمیتونه حکومت اسلامی تشکیل بده و حکومت الان هم فرقی با طاغوت نداره.
من کاری به ایت الله منتظری ندارم ولی خودم شخصا ادعای اسلام ندارم حتی اگر همش سیاسی باشی میبینم که 40 ساله ناکارآمدیش ثابت شده و به درد نمیخوره...
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۵)خاتمي نوشته است: [ -> ]همین حرف زیباکلامو من گذاشتم تو فروم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid378627
خب منم میگم میومد میدیدیم میتونه با کاریزماش رئیس جمهور بشه یا نه....

عزیز جان اولا من زیبا کلام رو اصلا قبول ندارم . این رو گذاشتم برای شما که قبولش داری !!! مواضع زیبا کلام رو در اول انقلاب نسبت به امریکا و امروز که پرچم آمریکا رو بوس میکنه من رو یاد افراطی متعفنی که منجر به تفریط متعفن تر شده میندازه

(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۱۵)خاتمي نوشته است: [ -> ]توی آمریکا بحث انقلابی و ضد انقلابی وجود نداره کسی هم که از رییس جمهور انتقاد کنه دادگاه انقلاب شعبه واشینگتن با بهانه های واهی زندانیش نمیکنه. منم نمیگم پلیس ضد شورش همینطوری نگاه کنه که مردم بانک آتیش بزنن من میگم اگر وقتای عادی اجازه بدن مردم حرف بزنن کار به جاهای باریک نمیکشه

توی آمریکا انقلابی نمونده که ضد انقلابی وجود داشته باشه !!! خیلی هم سرش بحث دارم توی آمریکا افراط داره حاکم میشه و اونو نابودش خواهد کرد آخرین نمونه اش هم حذف برنی سندرز بود که میتونست اندکی زخم های امریکا رو التیام بده ولی حذفش کردن متاسفانه وقتش رو ندارم وگرنه خیلی حرف دارم شما هم شک دارم گوش شنوای خوبی باشی

(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۳۲)خاتمي نوشته است: [ -> ]فوکویاما زمانی نظریه پایان تاریخ رو ارائه داد که همه هم دیدیم اشتباه بود.اونجا هم بهشت برین نیست و مشکلات خودش رو داره ولی نهادهای لیبرال خودشون رو ترمیم میکنن.علت از بین رفتن شوروی این بود که روی یک اصل غلط پافشاری میکرد و خودش رو اصلاح نمیکرد.درحالی که آمریکا یا آلمان امروز با 50 سال پیش فرق داره.چون نقاط ضعفشو اصلاح میکنه.
من فکر میکنم برعکس بشه شما بیماری یک سیستم رو نمیبینید.....

آره نقاط ضعفشون رو اصلاح کردن که امروز انگلیس از اتحادیه اروپا جدا میشه یا دیوانه ای مثل ترامپ 8 سال بعد از بوش رییس جمهور آمریکا میشهBig Grin قبلا هم گفتم شما بیماری غرب رو نمیبینید ولی من با استناد به همون اندیشمندان غرب که قبولشون ندارم (و به نظرم هنوز خیلی چیزها رو خواهند دید که شگفت زدشون میکنه Wink) میگم که مرگ خانه آمال و آرزوهاتون رو خواهید دید گرچه امروز بیماریش رو ترجیح میدید نبینید!!!!
این بیماری سیستمی هم که ازش درون ایران حرف میزنید واکسنی خواهد بود برای بیماری های واقعی که در آینده خواهد اومدWink

قصد من از این بحث فقط گفتن بعضی حرف ها و اثبات بعضی چیزا برای بقیه کاربران بود . یا علی
ببینید دموکراسی بدون لیبرابیسم منتهی به دیکتاتوری میشه که با رای بالا اومده هیتلر در آلمان اینطوری اومد .12 فروردین 58 جمهوری اسلامی هم اینطور اومد.اومدن ترامپ نشون میده که اونا مشکلات زیادی دارند و ملت هم از سیاست مدارها نا امید شدن که به یک پوپولیست رای دادن ولی ترامپ میاد یه دستور خارج از چهارچوب بده یک قاضی فدرال حکم میده باطلش میکنه!این یعنی قوه قضاییه مستقل.یا کلی رسانه مخالف روش زوم کردن کافیه یک گافی بده نتونه جمعش کنه. و سازمان های اطلاعتی خودشون رسانه ای میکنن که اطرافیان رئیس جمهور فلان خلافو کرده!این یعنی نظارتشون بهتر و قوی تر از ماست.ولی تو ایران احمدی نژاد میاد سازمان برنامه بودجه رو تعطیل میکنه کسی صداش در نمیاد!در کشوری که قوه قضاییه و صدا سیما و پول و سلاح خلاصه بشه دست یک نفر اونجا فساد رشد میکنه.ما از لحاظ ساختاری داریم همون راه اروپای شرقی رو میریم.برید سیستم بلغارستان یا بلاروس یا حتی یوگوسلاوی سابق رو مطالعه کنیید ببینید با وجود تفاوت هایی که هست چقدر هم شبیه ما هستن!

درباره برگزیت حرف خیلیه ولی موضوع اشکال سیستم نیست بیشتر موضوع سیاسی انگلیس همیشه از اروپای قاره ای جدا بوده حتی در این مدت هم حاضر به پذیرش واحد پول یورو نشده بود...

موضوع اینه که اونا بیماری رو میبینن و با عقلشون درمانش میکنن ولی ما قبول نمیکنیم و وقتی کار از کار گذشت تازه متوجه میشیم.

طبیعتا زمان ثابت خواهد کرد که تحلیل کدوم طرف درست تر هستش...

ولی به نظر شخصی خودم ظلمی که بعد از انقلاب در حق کشور شد به این راحتی جمع نمیشه ببینید تو اروپای شرقی کمونیسم رفت ولی فساد و ناکارامدی نرفت.ایران هم به احتمال قوی حالا حالاها خیلی مونده که درست بشه...
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۹)خاتمي نوشته است: [ -> ]ولی به نظر شخصی خودم ظلمی که بعد از انقلاب در حق کشور شد به این راحتی جمع نمیشه ببینید تو اروپای شرقی کمونیسم رفت ولی فساد و ناکارامدی نرفت.ایران هم به احتمال قوی حالا حالاها خیلی مونده که درست بشه...
یعنی اگه بتونی با سند و مدرک ثابت کنی ایران بعد از انقلاب از قبل از انقلاب بدتر شده جایزه داری........

شما ها چون تفکرات یکجانبتون در کشور اجرا نمیشه در مورد نظام اینطوری حرف میزنید

اگه تفکرات شما سر کار باشه و رای اکثریت رو کسب کنه همه فهیمن و دموکراسی چقدر خوبه و هذا و هذا

اما خدا نکنه تفکرات شم مورد قبول اکثریت قرار نگرفته باشه 2 حالت داره یا تقلب شده و یا مردم شعور سیاسی ندارن

فقط توی زمینه کم شدن فقر (نمی گم ریشه کن شده چون متاسفانه هنوز همون افکار قبل از انقلاب توی بعضی از مدیران پایین دستی در حال اجرا شدنه....!!!!) فقری قبل از انقلاب جامعه رو گرفته بود با چیزی که بعد از انقلاب داریم میبینیم از زمین تا آسمون فرق داره!!

اما تقریبا" اکثریت مردم ایران چیز هایی رو دارن که میشه توی خونه های بالای شهر و پایین شهر دید(باز هم میگم اکثریت یعنی هستن جامعه ای که هنوز مشکلات دارن!!) و جامعه متوسط به بالا می تونن برای بدست آوردن تقریبا" هر چیزی که بخوان تلاش کنن و بدستش بیارن!!

اما در قبل از انقلاب هم میتونیم همین حرف رو بزنیم........

در مورد رشد علمی و فرهنگی و و و خیلی چیزهایه دیگه هم خواهشا" بسته نگاه نکنید.
کسی منکر مشکلات نمیشه اما اینکه بگیم قبل از این نظام بهتر از بعدش بوده !!!! فقط انصافون شکر!!!!!!!!!

ببینید مفهوم توسعه با پیشرفت فرق داره با توسعه نیافتیم ولی پیشرف شده.جاده ساختن-سد ساختن-بیمارستان ساختن و....اگر نمره ما زمان شاه در پیشرفت 10 بود امروز شده 50 یعنی 40 نمره پیشرفت.من میگم اگر شاه میموند نمرمون امروز میشد 80.
سال 68 دولت سازندگی بجز بازسازی جنگ پروژه هایی رو شروع کرد که از سال 57 ناقص مونده بودن همین جنگ و انقلاب باعث شدن 11 سال پروژه ها عقب بمونن که هیچ خیلیاشونم که ساخته شده بودن تو جنگ از بین برن.اگر انقلاب نمیشد جنگ هم نمیشد.
موقع جنگ کلی جوان باغیرت برای دفاع از کشور عازم جبهه شدن اینا دست خالی میتونستن بجنگن؟هواپیما-هلیکپتر-تانک-توپ آموزش اینارو کی ایجاد کرده بود؟57 انقلاب شد 59 جنگ.توی 2 سال اینا ایجاد کردن یا کارِ شاه بود؟اگر امکانات و آموزش ارتش شاهنشاهی نبود الان به صدام میگفتید خان دایی!
60%نیروگاه بوشهر زمان شاه ساخته شد وقرار بود تا سال1360 تموم بشه قرار بود تا 1370 هم 10 تا نیروگاه بسازن.انقلاب این روند رو مختل کرد و بعد از کلی هارت و پورت و باج دادن به روسیه تازه بوشهر افتتاح شد با 30 سال تاخیر.
کسی پیشرفت علمی رو انکار نمیکنه ولی اگر امروز انقلاب نشده بود این همه فرار مغزها نداشتیم امثال مریم میرزاخانی و فیروزنادری و کلی کسای دیگه ایران بودن.دانشگاه هاروارد داشت تو ایران دانشگاه ایجاد میکرد بعد از انقلاب زمیناش مصادره شد اسمشو گذاشتن دانشگاه امام صادق.هاروارد کجا امام صادق کجا؟! برید ببنید 10 نفر اول کنکورهای ما به اضافه مدال طلاهای المپیادهامون الان کجا میرن؟چند درصدشون میمونن ایران؟
زمانی که امارات و ترکیه ایرلاین نداشتن ما ((هما)) رو داشتیم الان ((هما)) کجاست ترکیه و امارات کجان؟
زمانی که کره جنوبی صنعت خودرو نداشت ما ایران ناسیونال داشتیم.الان ایران خودرو(ناسیونال سابق) با کره جنوبی میشه قیاس کرد؟اونا کجان ما کجا؟ چون بعد انقلاب افتاد دست نا اهلش
زمانی که ترکیه لوازم خانگی وارد میکرد ما شرکت ارج داشتیم-آزمایش داشتیم که با تکنولوژی اون زمان به روز بودن.الان در ترکیه شرکت بکو یا آرچلیک دارن به اروپا صادرات میکنن دارن با سامسونگ رقابت میکنن ما در نهایت داریم به عراق کولرآبی میفروشیم! ارج هم که تعطیله.چرا؟ چون بعد انقلاب افتاد دست نااهلش
زمان شاه کفش ملی به شوروی و ترکیه کفش صادر میکرد الان کجاست؟
شاه قسمتی از درآمد نفت رو به عنوان پس انداز کشور سرمایه گذاری میکرد در خارج از کشور.کاری که امروز نروژ هم انجام میده عرب ها هم انجام میدن.سهام هایی که خریده هنوز برای ما سوددهی و کسب درآمد میکنن هرچند بعد انقلاب قسمتیش رو فروختن و معلوم هم نشد چیکار کردن.میشه بگید تو این 40 سال اینا کجا سرمایه گذاری کردن؟
شرکت پارس مینو-ارج-آزمایش-ایران خودرو-کفش ملی-کفش بلا و کلی کارخونه دیگه همه قبل انقلاب پا گرفتن اونم بدون رانت.مسیری هم که طی میکردن درست بود ولی انقلاب روندشو مختل کرد...الان چرا نمیتونن رشد کنن؟چون مافیا همه جارو گرفته.قاچاقچیایی که تولید داخل رو مختل کردن به کجا وصل هستن که کسی نمیتونه باهاشون برخورد کنه؟ چرا اون زمان به این شدت وجود نداشتن؟
و کلی حرف دیگه که نمیشه گفت....
شاه اگر اشکال نداشت انقلاب نمیشد ولی مسیری که داشت طی میکرد درست بود اگر هم مونده بود امروز وضعمون بهتر بود...ولی باید انقلاب میشد تا خیلی چیزا ثابت بشه بقول احمد کسروی ما یک حکومت به آخوندها بدهکاریم تا مردم بشناسن چهره واقعی بعضیارو...

[تصویر: cxuk_photo_2015-12-25_02-22-06.jpg]

[تصویر: hef8_photo_2017-04-12_12-54-09.jpg]
جناب خاتمی عرض شد با سند

من هم کلی گویی زیاد دارم ولی انصافم اجازه نمیده بدون سد حرف بزنم!!

لطفا" کلی گویی نکنید و با سند حرف هاتون رو تایید کنید تا من هم با سند بهتون ثابت کنم نه تنها در دوره ی پهلوی ما هیچ پوخی نبودیم که اگر مهندسان خارجی پاشون رو از ایران بیرون میزاشتن و کلی مستشار مفت خور از ایران میرفتن ایران همه ی چیز صنعتش می خوابید و اونوقت شما و امسال شما باید به مستشار های عزیزتون می گفتید خان دایی صدام ،که جای خود داره!!!

همین حرف های داماد شاه برای فهمیدن درست و یا غلط بودن تفکرات و حرف های شما برای ما بسه
(۱/اردیبهشت/۹۶ ۸:۵۶)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]خعلی دلم میخواد اونایی که شب عهدنامه برجام رقصیدن و ظریف رو امیر کبیری دیگر خطاب میکردن ببینم چی کار میکنن.
سر کار میرن؟
زن گرفتن؟
شوهر کردن؟
خونه خریدن؟
آب آشامیدنیمون زیاد شد؟
سلام علیک
من نرقصیدم ولی سرکار رفتمBig Grin خدایی...
انشالا پولام جمع کنم و قیمت خونه همینطور ثابت باشه میتونم خونه بخرم...من قصد شوهر کردن ندارمBig Grin قسمت بشه به موقع اش زن میگیرم! آب شرب شهر ما مشکلی نداره
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۵۷)Woodi2020 نوشته است: [ -> ]جناب خاتمی عرض شد با سند

من هم کلی گویی زیاد دارم ولی انصافم اجازه نمیده بدون سد حرف بزنم!!

لطفا" کلی گویی نکنید و با سند حرف هاتون رو تایید کنید تا من هم با سند بهتون ثابت کنم نه تنها در دوره ی پهلوی ما هیچ پوخی نبودیم که اگر مهندسان خارجی پاشون رو از ایران بیرون میزاشتن و کلی مستشار مفت خور از ایران میرفتن ایران همه ی چیز صنعتش می خوابید و اونوقت شما و امسال شما باید به مستشار های عزیزتون می گفتید خان دایی صدام ،که جای خود داره!!!

همین حرف های داماد شاه برای فهمیدن درست و یا غلط بودن تفکرات و حرف های شما برای ما بسه
درباره پیشرفت علمی و صنعتی من نظراتم رو گفتم شماهم حرفی پیدا نکردی منو به کلی گویی متهم کردی.من منکر دستاوردهای بعد از انقلاب هم نشدم و با نمره مثال زدم که منظورم چیه.منکر فسادها و اشکالان رژیم سابق نشدم ولی میبینم که فسادها در دولت اسلامی شدیدتر هم شده! متاسفانه عکس رو برا من باز نکرد که ببینم داماد شاه چی میگه ولی خیلی کنجکاوم 50 سال دیگه از این عکسا برای داماد آقای خامنه ای درست کنن ببینم چی میگهBig Grin
عکس نیست فیلمه برادر من یه سرچ توی اینترنت بزن همه چیز برات روشن میشه
این هم لینک منبعش
حرف های جالب زاهدی
برید فیلمش رو ببنینید

در مورد این موضوعاتی که میگید خیلی چیزها قبل از انقلاب نبود که بعد از انقلاب توی ایران تازه به وجود اومد

اینکه میگید اگر میبود الان شاخص ها فرق میکرد فقط یه فرار رو به جلو هست نه چیز دیگه

به قطع می تونم بگم جمهوری اسلامی با تمام دیوارهایی که به نا حق هر روز اطراف کشیده شده و با همه ی محدودیت هایی که کشور هایه قدرت طلب براش درست کردن و با توجه به همه ی اینها توی بهترین حالت خودش قرار داره!

و خواهشا" در مورد فساد نگید که کارنامه ی گذشته گان و مخصوصا" سلطنت 2500 ساله به اندازه ی کافی در حق این ملت و مملکت جفا کرده!

در مورد سران این نظام هم همین کافیه که بعد از اون مستند بدون سند که در مورد تعداد عصا ها و و و..... ساخته شد آقای مهاجری که با رهبری انقلاب کاملا" زاویه دار هستند اقرار کردند که بگردید در تمام زندگی اقتصادی رهبری و اطرافیانش یک نقطه ی خاکستری پیدا نمی کنید و چه برسه به سیاه (نقل به مضمون!!) اونوقت امسال شماها نمی دونم سالها بعد به وجدانتون چی می خواید پاسخ بدید البته اگه وجدانی مونده باشه..........!!!!!!!!!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع