علیک ســـ♥ـــلام
نقل قول:آقای دکتر، طبق این جملهی تقطیع شده از امام، شما (بله خـودِ خـودِ شما) «مفسد فیالأرض»
هستید زیرا به "برجام" که «مجلس رأی داد» و «شورای نگهبان هم آن رأی را پذیـرفت» چندینبار
دیدهام که گفتهاید «کذا». (دقیقتر: «شما» تـمامِ منتقدانِ "برجـام" را «مفسد فیالأرض» کردید)
اتفاقا از عمد کل جمله رو کپی کردم که شما چنین استفاده ای بکنی
انتقاد در این مملکت آزاده حتی از ولی فقیه گرچه من انتقاد به حقی از ایشون تا حالا ندیدم که جواب نداشته باشه
نقل قول:من البته توی این جلساتی که با شماها داریم، حیفم میآید که جز حرف علمی و جز حرف معنوی و جز نصیحت، حرف دیگری بزنیم و وارد مقولات سیاسی و این چیزها بشویم؛ اما دیگر حالا در این مقدارش ناگزیر و ناچار بودم. اینی هم که گفتند از رهبری انتقاد نمیکنند، شما بروید بگوئید انتقاد کنند. ما که نگفتیم از ما کسی انتقاد نکند؛ ما که حرفی نداریم. من از انتقاد استقبال میکنم؛ از انتقاد استقبال میکنم. البته انتقاد هم میکنند. دیگر حالا جای توضیحش نیست؛ انتقاد هم هست، فراوان هست، کم هم نیست؛ بنده هم میگیرم، دریافت میکنم و انتقادها را میفهمم.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8292
اما شماها با اصل تایید صلاحیت ها مشکل دارید اینکه سفارش شده بود و توطئه شد و ...
بارها دوستان شما گفته اند رهبر باید حکم حکومتی بدهد
آیا اگر یک نفر مثل معین با حکم حکومتی اومد پس حتما آدم حسابیه؟
یک موقع برای دفع شر باید یه کاری رو انجام داد که چه بسا عجیب باشه
برجام چیزی بود که خود رهبر بصورت مشروط قبول کردند که اون شرط ها نقض شد بارها و الان عملا برجام برای ما معنی نداره گرچه دولت وابسته ادامه میده
اگر محمود شما و باندش باعث سرکار اومدن شیطانی نشده بودند خفت و خواری برجام رو نمیکشیدیم
ضمن اینکه طرفداران احمدی نژاد مانند اهل نهروان خیلی ادعای ولایت مداریشون میشد و چقدر به آقای جنتی ارادت داشتند (مانند آیت الله مصباح) ولی وقتی صابونش به تن اینا خورد مثل آفتاب پرست رنگ عوض کردند و چیزی که ما داریم میگیم همین رنگ عوض کردن شماست که به خاطر منافع خودتون حاضرید انقلاب رو بر باد بدید
البته در مورد امثال شما بعید میدونم تغییری در افکارتون بوده باشه فی الواقع شما از همون اول (نه در مورد این آی دی کاربری کلی میگم) با برنامه پوسیدگی از درون برای انقلابیون وارد شدید (وگرنه نه پیشینه ای دارید نه اصل و نسبی و نه کسی شما رو میشناسه با یه برنامه میان مدت کارتونو انجام میدید و پولتونو از .... میگیرید و ...) که فعلا در مورد باند احمدی نژاد موفق شدید.
نقل قول:و معلوم هست تحـت عنـایـت خاص حضـرت حق هستید، که فقط «یکی» را به اجابـت رساندند،
آنجا که دعا کردید: "إنشاءالله بحق ابالفضل العباس خدا همه منافقین رو «رسوا» و نابـود کنه..."[تصویر: Sheklake_Riz_11_.png]
نگران نباش همونطور که عمو اسفندیار و دایی عباستون رسوا شد شما هم میشی
نقل قول:در ضمن آقای احمدینژاد منتخب 63 درصدِ ملت ایران هستند و اگر شما رفـرانـدوم جدیدی برگزار
کردید، بگویید تا ما هم مطلع شویم. صادق زیباکلام با آن همه «کینه» چنین ادعایی نکرده است:
اون اجابتی که توسط خودت با تمسخر ازش اسم بردی اینجا خودشو نشون داد
بنی صدر ملعون 13.54 درصد بیشتر از احمدی نژاد در زمان خودش رای اورد پس حتماً انقلاب در موردش اشتباه کرده
و من منتظر این ابرگاف شما بودم و بازم منتظر جوابم
نقل قول:الان کدوم اکثریت بر احمدی نژاد اجماع کردند که شورای نگهبان رد کرده؟
این استدلال های صد من یه غاز شما همیشه باعث دردسر برای خودتون بوده
اتفاقاً در سال 64 امثال کاظم شریعتمداری بودند که به خاطر رد صلاحیت مهندس بازرگان انتخابات رو تحریم کردند به خیال ضربه زدن به انتخابات ولی سید علی خامنه ای 85 درصد رای اورد....... اتفاقاً امام حکم بازرگان رو زودتر از خیلی ها زدند
نقل قول:بنا به پیشنهاد شورای انقلاب، بر حَسَب حق شرعی و حق قانونی ناشی از آرای اکثریت قاطع قریب به اتفاق ملت ایران که طی اجتماعات عظیم و تظاهرات وسیع و متعدد در سراسر ایران نسبت به رهبری جنبش ابراز شده است، و به موجب اعتمادی که به ایمان راسخ شما به مکتب مقدس اسلام و اطلاعی که از سوابقتان در مبارزات اسلامی و ملی دارم، جنابعالی را بدون در نظر گرفتن روابط حزبی و بستگی به گروهی خاص، مأمور تشکیل دولت موقت مینمایم تا ترتیب اداره امور مملکت و خصوصاً انجام رفراندم و رجوع به آرای عمومی ملت درباره تغییر نظام سیاسی کشور به جمهوری اسلامی و تشکیل مجلس مؤسسان از منتخبین مردم جهت تصویب قانون اساسی نظام جدید و انتخاب مجلس نمایندگان ملت بر طبق قانون اساسی جدید را بدهید.
مقتضی است که اعضای دولت موقت را هر چه زودتر با توجه به شرایطی که مشخص نمودهام تعیین و معرفی نمایید.
کارمندان دولت و ارتش و افراد ملت با دولت موقت شما همکاری کامل نموده و رعایت انضباط را برای وصول به اهداف مقدس انقلاب و سامان یافتن امور کشور خواهند نمود.
موفقیت شما و دولت موقت را در این مرحله حساس تاریخی از خداوند متعال مسئلت مینمایم.
همین امام وقتی نهضت آزادی خودشو نشون داد فرمودن خطرشون از منافقین بیشتره
معمولا خطر اونی بیشتره که ظاهر الصلاح تره
پس امثال احمدی نژاد در این مورد عددی نیستند
سال 88 بهش رای دادم و تا ابد روی حرفم هستم
ملاک در این مملکت قانونه
امروز رد صلاحیت شد میگم قبول دارم فردا تایید صلاحیت بشه بازم میگم قبول دارم
نقل قول:پ.ن 2: اینقدر «Eremurus» شدید تا جوابتان را دادم اما برای دفعه بعد باید بیشتر «تلاش» کنید
این خود کم بینی های شما در مورد زبان مادری در نوع خودش جالبه
یه مطلبی رو هم خطاب به افرادی که خودشونو به خواب زدند بگم در مورد نظر رهبر در مورد احمدی نژاد
نقل قول: من البته در موارد متعددی با آقای هاشمی اختلافنظر داریم، که طبیعی هم هست؛ ولی مردم نباید دچار توهم بشوند، چیز دیگری فکر کنند. البته بین ایشان و بین آقای رئیس جمهور از همان انتخاب سال ۸۴ تا امروز اختلافنظر بود، الان هم هست؛ هم در زمینهی مسائل خارجی اختلافنظر دارند، هم در زمینهی نحوهی اجرای عدالت اجتماعی اختلافنظر دارند، هم در برخی مسائل فرهنگی اختلافنظر دارند؛ و نظر آقای رئیس جمهور به نظر بنده نزدیکتر است.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7190
زمینه های اصلی اختلاف بین هاشمی و احمدی نژاد؟
1-مسائل خارجی
2-نحوهی اجرای عدالت اجتماعی
3-برخی مسائل فرهنگی
امام نفرمودند احمدی نژاد رو بیشتر قبول دارم
فرمودند در این موارد اختلافی نظرم به احمدی نژاد نزدیک تره
که همه میدونن نظر هاشمی چی بود اون موقع تا زمان مرگش
و نظر احمدی نژاد چی بود مشخصه
خیلی پسته کسی که وقتی میبینه داره غرق میشه از ولی فقیه مایه میزاره