۳/اردیبهشت/۹۶, ۱۸:۲۲
(۲/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۳۷)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]اینکه همه شما ضدولایت و لیبرال هستید شکی توش نیست اما مشکل میدونید چیه؟ اینکه چرا روحانی و خاتمی و این بزرگانتون که خیلی از قضا شجاع هستند نمیان بگن آقا ما نه اعتقادی به امام داریم نه به رهبری و نه به ولایت فقیه!من که اعتقادم رو پنهان نکردم.ولی اشتابهم این بود که با اسم خاتمی اومدم ذهنیت نسبت به اون بد شد.من از اعتقادات خاتمی خبر ندارم شمام اگر 100% مطمئن نیستی الکی نگو.
اما جواب شما اون بنده خدایی که میگی نه روزنامه ای داره نه حزبی و نه رسانه ای! اما خاتمی و هاشمی و روحانی میدونی تو این مملکت چند تا روزنامه و سایت و تریبون دارند؟ میدونی این جماعت چقدر فساد کردند و چقدر اموال دارند؟ میدونی چند نفر واسه این جماعت دارن شایعه سازی میکنند؟
نه دیگه نمیدونی! نشستی جلو بی بی سی فارسی و میای اینجا کپی پیست میکنی !
احمدی نژاد اولین رئیس جمهوری بود که اومد کل اموال خودشو و وزارش رو به قوه قضایی اعلام کرد! اما حسن روحانی و دارو دسته اش چرا یه بار دقیق نمیان بگن چقدر دارن و از اول انقلاب تا حالا چقدر پول زدن به جیب؟
میدونی چرا نمیگن؟
چون منافق همیشه به نفعشه که همه مطالب مبهم و فضا غبار آمیز باشه و بتونه همیشه از این ابهام با رسانه هاش شایعه و دروغ بسازه بر علیه افرادی که میخواد!
هیتلر اسوه این دروغ پردازهای اصلاح طلب! هرچی دروغ بزرگتر باور پذیر تر!
یه سری مردم ساده لوح هم هستند که میشینن پای رسانه ها و حرفهای اینا بلانسبت بچه هاش این انجمن و شما مثل گوسفند کنترل میشن! نه تو ایران بلکه کل جهان نه زمان حال بلکه تو کل تاریخ همیشه همینطور بوده!
احمدی نژآد یه سوال کرد تو مناظرات گفت آقا بچه های ناطق و هاشمی این همه پول از کجا آوردند! کشور یک سال آشوب شد! فقط سوال کرد نگفت اینا دزدن یا چیز دیگه! با یه سوال کشور به فنا رفت!
ببینید فساد تا کجا ریشه کرده که از ترس امنیت کشور احمدی نژاد رو رد صلاحیت میکنند تا این فساد بزرگ که دارو دسته اصلاح طلب ها همه رو بوجود آوردند رو یه جوری بلاخره بتونند مدیریت کنند!
من (و صدها مثل من) اصولا به اصلاح طلبها فقط به عنوان الترناتیو ناگاه میکنیم وگرنه مرید خاتمی نیستیم و در شرایط آزاد که هرکسی حق نظردادن داشته باشه طبیعتا از ایشون عبور میکنیم دقت کنید که دیدگاه اصلاح طلبها با چیزی که من میگم فرق میکنه.
شما فساد رو در جبهه اصلاحات میبینی ولی در اصولگراها نمیبینی.فرق من و تو اینه.تو فکر میکنی احمدی نژاد یک رابین هود بود که اومده بود کشورو نجات بده درحالی که یک دزد بود که با نمایش ساده زیستی اومد مملکتو به فنا داد.
خود اقای ناطق الان به کدوم نهاد وصله؟
من از کسی که علنا بنز سوار بشه نمیترسم از اونی میترسم که با کاپشن و لباس معمولیو و پژو 504 میاد ولی موقع رفتن 16 میلیارد واریز کنه به حساب دانشگاه خودش.دانشگاهی که فقط رو کاغذه.
من میدونم اصلاحطلبا آدم فاسد دارند مریدشونم نیستم ولی تو فکر میکنی طرفدار ادمهای علیه سلام و صالح هستی درحالی که با همین نمایش ها گولت زدن.
من نمیدونم الگوی تبلیغاتی اصلاح طلبا کیه ولی وقتی تاریخ شوروی رو میخونم میبینم الگوی خبرپراکنی فارس و کیهان و دیگر هم فکراشون شوروریه.شما برو ببین ارگان های حزب توده چطور مثل سردارقلم! تو روز روشن تهمت میزدن!
شاید باورت نشه ولی من اصلا ماهواره ندارم که بی بی سی ببینم!
بدم نمیاد داشته باشمااا ولی پدرم اجازه نمیده!![[تصویر: Capture_KLKKL_07.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8293261226/Capture_KLKKL_07.jpg)
![[تصویر: Capture_KLKKL_09.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293261200/Capture_KLKKL_09.jpg)
حتی .... هم نداشت!![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
در حماسهای دیگر، پستِ شما را نیز
البته اینـدو حـق دارنـد این «تــوهـم» را
✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿