(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود برشما وتشکر
بهرحال هرمورد پاسخش کافی نیست دوباره بپرسید بنده درخدمتم
در مورد آزادی دراروپا عرض کردم نسبی است یعنی آزادی هست اما مواردی هم دچار مشکل است مانند همان انکار هولوکاست که باید برطرف شود وخلاف آزادی بیان است. درایران هم همانگونه که اشاره کردید مواد قانونی وجوددارد و نظر بنده را تائید میکند که اسلام به عقیده دیگران احترام میگذارد. اما درعمل ما کار دیگری میکنیم مثلا اینکه شما تلاش میکنید به بهائیت ایراد بگیرید همین خطای شماست که موجب برخورد با دیگران میشود. شما باید به عقیده یک بهائی احترام بگذارید اگرچه با آن مخالفید وقانون هم همین را گفته است وشما مراعات نمیکنید این دیگر مشکل شماست . درمورد برخورد با مجرمان سیاسی تا دلتان بخواهد اطلاعات موجود است وستمها بسیار . اگر در اینجا نوشته شده است وعمل نمیشود دراروپا عمل هم میشود .اقدام دادگاه های آمریکا علیه تصمیمات ترامپ یک نمونه است که محال است کسی در ایران بتواند علیه اقدام رهبری قدم بردارد پیروز باشید
فروتقه گل
1- این که میگی نسبی هست ، ایا نمیتونه بدین معنا باشه که هرجا نیاز بود باشه و هرجا دلش خواست تفسیر و تاویل و بگه حالا اینجا نباشه ؟
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]درایران هم همانگونه که اشاره کردید مواد قانونی وجوددارد و نظر بنده را تائید میکند که اسلام به عقیده دیگران احترام میگذارد. اما درعمل ما کار دیگری میکنیم مثلا اینکه شما تلاش میکنید به بهائیت ایراد بگیرید همین خطای شماست که موجب برخورد با دیگران میشود. شما باید به عقیده یک بهائی احترام بگذارید اگرچه با آن مخالفید وقانون هم همین را گفته است وشما مراعات نمیکنید این دیگر مشکل شماست .
2- عزیزم نکنه شما معتقدی اگه کسی یه سیلی زد اونطرف رو نگهدار بزنه ؟
کسی که به خط قرمز اعتقادات وارد میشه رو باید چی کار کرد ؟بعدشم مگه شما نمیگی نقد کنیم؟ خوب من و دیگر محققین ایا توهین میکنیم؟ نقد میکنیم . درخالی که طرف مقابل چه بهایی چه وهابیی چه .... توهین تهمت افترا و نسبت کذب و ... روانه عقاید شیعه میکنن . اگه شما توهین توی مستندات دیدید بیان کنید خوشحال میشم .
دلم میخواد این عبارت رو درک و ترحمه کنین
این نوع برخورد رهبران بهایی با افرادی مثل شما هست .
«
من ینکر هذا الفضل الظاهر الباهر المتعالی المنیر ینبغی له بان
یسئل عن أمه حاله فسوف یرجع الی اسفل الجحیم» (گنج شایگان در لوح حبیب مراغهای، ص ۷۸).
یا مثلا اگه کسی به شما بگه :
«قل من کان فی قلبه بغض هذا الغلام دخل الشیطان علی فراش أمه» گنج شايگان ص 79
اگه دوس داری یچی بگم قشنگ تفهیم بشه عداوت غیر مسلم بر شیعیان رو .
و یا یکی به شما بگه دین ما همه چیز رو پاک میدونه و اصلا نجس و خبیث ندارم ولی همین دین منکرین خودش و دگراندیشان رو نجس و خبیث و کافر میدونه . جناب فروتقه وقتی کسی به خونه شما حمله میکنه در رو بازتر و راه رو ازادتر و وسایل خودتون رو در اختیار اون درد نمیزارید میزارید؟ شما که ادعای مسلم بودن و پیروی از اخل بیت دارین ، اگه فرزند شما رو تبلیع کنن چه میکنین؟ میگید اطلاع ندارم یا اینکه بزار تبلیغ کنه بچم عاقله خوب و بدو تشخیص میده ( چون منم نمیتونم بهش مسیر رو دیگه نشون بدم چون سن بلوغ رسیده )
شمایی که مثلا شیعه هستی بیا نشونت بدم در نگاه یم بهایی جایگاهت چیه گل من . در نگاه فرق دیگم خواستی بگو ئلی مثل اینکه شما این بهاییا رو دوست داری ازادی داشته باشن رو برات میگم
لعمرالله حزب شيعه از مشركين از قلم اعلي در صحيفه حمرا مذكور و مسطور.
ادرسش ؟ این متن رو اشراق_خاوری ، توی مائده_آسمانی، ج 4، صص140 و 141 از بهاءالله نقل میکنه .
یا بزار اینم بگم شاید متوجه بشید که نقادی کردن فرق ضاله علتش چیه
نقل قول:اقتدارات صفحه ۲۶۹
حزب شیعه که خود را فرقه ناجیه مرحومه میشمردند و افضل اهل عالم میدانستند بتواتر روایاتی نقل نمودند که هر نفسی قائل شود بهاینکه موعود متولّد میشود کافر است و از دین خارج این روایات سبب شد که جمعی را من غیر تقصیر و جرم شهید نمودند. تا آنکه نقطه اولی روح ما سویه فداه از فارس از صلب شخص معلوم متولّد شدند و دعوی قائمی نمودند اذاً خسر الّذین اتّبعوا الظّنون و الاوهام و امر بمثابه نور آفتاب بر عالمیان ظاهر شد مع ذلک آن حزب غافله مردوده اعراض نمودند و بر قتل آن جوهر وجود قیام کردند. ای اهل بها مالک اسمآء میفرماید در این امور تفکّر نمائید که شاید اصنام ظنون و اوهام را فی الحقیقه بشکنید و بهاوهام تازه که معرضین بیان بهآن متمسّک و متشبّثند مبتلی نشوید بقوّت و قدرت الهی بر امر قیام نمائید و عباد را از ظلم نفوس مشرکه و ظنون انفس کاذبه غافله حفظ کنید.
اگه شما شیعه هستی باید این متن رو درک کنی .
چون شما و خیلیا با پوزش فراوان گوشتون دنبال بوغچی های دکراندیشان گمراه و ... هست ، دنبال مظلوم نمایی و اثبات حقوق اونها هستین.
اون متن بالا رو اگه بخونی ممکنه یکم به فکر این افتاده باشی که دشمن موعود امتها چه خوابی برای شما دیده .
حالا شما بازم بیا تکرار کن که چرا ایراد میگیری . محققینی چون من ایراد نمیگیریم بلکه در پاسخ به شبهات چنین فرق ضاله و مکاتب و مذاهب ساختگی همچون مرزبانانی هستیم که مانع ورود خلل دز اعتقادات ( اگه بگم سستی مثل کسانی که فقط دنبال ایراد نادرست از اسلام هستن بیجا نگفتم ) میشیم.
حالا بیا و بازم بگو اونها بیان و ازادی نشر عقیده داشته باشن.
ازادی عقیده رو شما در اثار بهالله بیا و مشاهده کن
نقل قول:هیچ لذتی اعظمتر در امکان خلق نشده که کسی استماع نماید آیات آن را و لِمَ و بِمَ در حق کلمات آن نگوید و مقایسه با کلام غیر او نکند / اینم تو کتاب بدیع ص 145 اومده . - خلاصش اینه منهرچی گفتم لم و بم نداریم . ایا اسلام اینو میگه؟
نگران نباش اونها کارهای خودشون رو میکنن . اگه میینی که مثلا میگن فلانی رو به جرم عقیده و .... گرفتن و ... بدون داستان دست کیه .
بزار یه مورد دیگم فقط تیتر وار بگم ، میگن تعطیلی مغزه و پلمپ و ... (حتما شنیدید ) ، تو خبرهاشون قید میکنن چرندیاتی که واقعا ادم خندش میگیره . مامور بهداشت میره حکم پلمپ میگیره تو خبرش میزنن مامورین نظام. جناب فروتقه طبق قانون حق نشر و تبلیع ندارن درسته؟ خودتون هم تاکید دارید بر این ولی اگه کسی چنین بکنه ایا مجرم هست یا نه؟
پس نیایین پی حرفای ننه من ... اینها رو پیگیر باشین. یکم تفکر کنین .
این نمونه هایی از برخودرد با دگر اندیشان بود از این دیانت .
یا مثالی اشکار و جهانی که خبرش خیلی شنیدید
بحث کشتار مسلمانان در میانمار توسط بودایی ها بود . چرا باید به جرم مسلم بودن سوزانه بشن ؟ ایا اون کشورهای مثلا متمدن این رفتار رو محکوم کردن؟
و هزاران مثال که بخوایین براتون میگم .
به یک بهایی به عنوان هم وطن احترام گذاشته میشه تا زمانی که خلاف وانین ونظم کشور و اخلال دز اون رخ نده و فرقی نمیکنه بعدش فرد مسلم باشه یا بهایی یا هر دیانتی . دقت نکردید در متن پیشین .
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۲)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]درمورد برخورد با مجرمان سیاسی تا دلتان بخواهد اطلاعات موجود است وستمها بسیار . اگر در اینجا نوشته شده است وعمل نمیشود دراروپا عمل هم میشود .اقدام دادگاه های آمریکا علیه تصمیمات ترامپ یک نمونه است که محال است کسی در ایران بتواند علیه اقدام رهبری قدم بردارد پیروز باشید
در انجا چی نوشته شده و عمل نمیشه ولی در اروپا عمل میشه؟ چرا ترسان و لران متن رو بیان میکنین؟

چه عجب یه نمونه هم پیدا کردید اونم درباره ترامپ .
شما درباره رهبری پیدا کن و ببر مجلس و بیان کن .
جالبه که تو مباحث مختلف مخصوصا اقلیت ها نظرات جالبی دارین ولی اینجا سکوت اختیار میکنین و از بیان مطالب ترس دارین .
پ.ن : ممکنه دوستان بگن سینا دوست داره طولانی بنویسه که کسی نفهمه چی بچیه ، اما من کامل و ریز نکته میگم که اهل تحقیق برن دنبالش و اوناییم که حالش رو ندارن کامل درک کنن.