جناب فروتقه از ملاكهاي رهبري دم زدند
شمهاي از آنان:
درد مردم را بداند،(قطعاً هيئت وزيرهاي كه اكثيرت مطلقشان از ولنجك به بالا مسكن دارند آن هم مسكن آنچناني درد مردم را ميفهمند!)
با مردم یگانه و صمیمى باشد، (مثل وزيراني كه به راحتي به خبرنگار و مردم و همكارش توهين ميكنه صمصيم

)
از فساد دور باشد، (اينو كه ديگه نگو و نپرس تمثالش در دولت تدبيره

)
دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. (نه اشرافي گري خودش، نه داداشش، نه دخترش نه... خلاصه هيئت دولت همگي سادهزيست!

)
مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. ... (كاملاً مشخصه وزير خارجش در مواجه به آمريكا و عربستان نيشش تا بناگوش باز است در مقابل خودي چنان عبوس كه با صد من عسل نميشود...

با سران فتنه هم كه عجيب مرز بندي دارن؛ منافقين و آمريكا هم كه حمايت ميكنه كاملاً بيزاري ميجويد و ...)
بعضى، از دشمن رودربایستى دارند؛ بعضى، ملاحظه ى دشمن را مىکنند. ملاحظه ى ملت را باید کرد، ملاحظه ى خدا را باید کرد، نه ملاحظه ى دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنى، هرچه عقب بنشینى، او جلو مىآید.
در پیدا کردن نامزد مورد نظر دقت کنید. به کسى گرایش پیدا کنید که
به دین مردم اهمیت مىدهد.» (به افتخار جمله تاريخي روحاني در خصوص عدم وظيفه دولت در بردن مردم به بهشت دست و جيغ و هورا

)
کسانى سر کار نیایند که بخواهند با تملقگوئى به غرب، به دولتهاى غربى، به دولتهاى زورگو و مستکبر، به خیال خودشان بخواهند براى خودشان موقعیتى در سطح بینالمللى دست و پا کنند. ( چه ميتوان گفت ؛ نيازي ندارد اصلاً

)
رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسى را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد.» (جزو قوانين قانون اساسي اين است كه اسنادي مانند سند 2030 بايد قبل از اجرا به بررسي و تشخصي مجلس شورا برسد كه ايشان به رغم قسم، كه البته قسم دروغ بوده اين سند را پنهاني اجرا كرده تا جايي كه گندش درامد و رهبري ورود كرد شخصاً

)
همين قدر كفايت ميكند براي كساني كه خود را به خواب نزده باشند...
خدانگهدار در اين پست...
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۶)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
مهم نیست که شما چه فکر میکنید مهم اینستکه چه درست است رهبری فرمودند فصالخطاب قانون است اگر قبول ندارید شما وارد میدان نشوید تنها میتوانید خودرا مخالف قانون بدانید همین تا بعد
چرا اينقدر مسخره حرف مي زني
يكي نخونه فكر كرده چي گفتم من
گفتم قانون و رهبري مبتني بر اسلام است
هر چه هم بگويند و يا هر چه باشند
تبايني بين قانون و سخن رهبري و ملاك اسلام نيست!
شما مثل اينكه با نشانههاي منافق خيلي مشكل داري اينقدر آسمون ريسمون ميبافي
واقعاً خيلي باحالي
لازم است در جامعه خود منافق را بشناسيم!