تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چگونه میتوان به نامزد اصلح رسید؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۹:۳۹)-Ali- نوشته است: [ -> ]گفتگو با استاد رحیم پور ازغدی، برجام آموزشی سند توسعه یا سند بردگی

دوستان این مستند رو ببینید تا خیانت ابوموسی اشعری رو به عینه ملاحظه کنید.
[تصویر: IMG_20170508_204901.jpg]
با نام ویاد خدا
درود برشما
برای انتخاب نامزد اصلح بنده نکات خودم را صریحا نوشتم . نظر آقا همیشه مبهم وراز آلود است .کاش یکبار وبرای همیشه صریح سخن گفته شود مردم بازیچه نیستند . الان بنظر بنده دشمن از آمدن روحانی ناراحت است چون سلاح روحانی برآنها کارساز است اما از آمدن جنگ طلبان وانقلابیون خوششان میاید چرا که در این وادی آنان قدرت لازم را دارند . بهرحال اگر نظر رهبری راهگشای دوستان هست چرا یک نفر تا کنون نامزد اصلح را معرفی نکرده است بازی موش وگربه بس است اگر مردمیدان هستید خودتان بیا ئید نه از رهبر مایه گذارید پیروز باشید
کلا در وادی دیگری به سر می برید. اولا هیچگاه رهبری صراحتا از کاندیدایی حمایت نمی کنن بلکه فقط شاخصه ها رو میگن. مردم باید یعنی عقلشون رشد کنه و به تشخیص درست برسن البته اگر کسی راهنمایی رهبری رو دنبال کنه رسیدن به نامزد اصلح دشوار نیست.

برای دشمن هم کافیه نگاهی به کانال جهان نما که منعکس کننده رسانه های امریکایی و اروپایی و اسراییلی است بیاندازید تا اشفتگی و پریشانی و سردرگمی و ناراحتی اونها در قبال کارنامه ضعیف اقتصادی روحانی و احتمال اولین رییس جمهور ۴ ساله شدن رو متوجه بشین. اندیشکده های امریکایی نگرانن روحانی نتونسته با برجام ملت رو راضی کنه. پیشنهاد دادن به دولت امریکا ایرباسی بوئینگی چیزی .... روحانی رو تنها نگذارن وگرنه رأی نمیارهSmile تعجب می کنم از حرفهای شما. این چند ماهه اینقدر مطلب با مضمون دفاع دول مستکبر از روحانی خوندم... تو کتابهای اندیشکده هاشون صراحتا نوشتن از سالها قبل که برای نفوذ باید از جبهه میانه رو استفاده کنین حتی اسم هاشمی و خاتمی رو با صراحت اوردن. دوست دارم مثل اقای میرسلیم از این وارونه گویی شما سرم رو تکون بدم....
با نام ویاد خدا
درود برشما
1- البته مردم خرد دارند وتصمیم میگیرند
2- اتهامات وارده به نامزدان درست نیست چون قبلا شورای نگهبان نظر برصلاحیت داده است والا آن شورا زیر سوال است.
3- کاش رهبری ومراجع پشت نقاب وپرده راهنمائی نکنند ویکبار نظرشان راصریحا اعلام کنند باز مردم خودشان انتخاب میکنند .اگر نظر اعلام نمیکنند بنظر من مایل نیستند مردم از فکر آنان آگاه باشند مثلا اگر اعلام کنند رای آنها با روحانی است خوب امثال شما دچار بحران میشوید واگر هم اعلام کنند مثلا آقای رئیسی خوب مردم میدانند که آنان هم در اقدامات گذشته این نامزد شریکند . پس بمصلحت است مخفی کنند انشا ءالله روزی برسد که رهبری هم بی پرده اعلام نظرشان داشته باشند ومردم خودشان تصمیم بگیرند. موفق باشید
ضمنا یادمان باشد که دشمن راهنمای ما نیست شاید مسیر نادرست را جا بیاندازند تنها تکیه برخردمندی است که انسان را نجات میدهد
اقدامات گذشته اقای رییسی خیلی هم درست بوده میگید نه از وزارت اطلاعات دولت خاتمی بپرسین و از موسوی خویینی ها و مجید انصاری ها و ....
با نام ویاد خدا
درود برشما
بله کاملا درست است همینطور مال دیگر نامزدان چرا که شورای نگهبان حرف آخررا میزند دیگر به سخنان مبهم ولینکهای بی دروپیکر نگاه نکنید بهترین فرد با تجربه ترین آنهاست(روحانی)
این برادر با یه تیر دو نشون میزنه. از یه طرف رهبری رو خراب می کنه از طرف دیگه شورای نگهبان رو از طرف دیگه بازهم می خواد ابوموسی اشعری رو بذاره تو کاسه ما. در اصل هیچ کدوم هم براش محلی از اعراب نداره.
با نام ویاد خدا
درود برشما
وقتی مطلبتان را بدون نام خدا آغاز میکنید ودیگر اینکه در بدو ورود سلامی نمیکنید توقع چه نتیجه ای دارید؟ رفتارهای اسلامی همه برباد رفته است کجای کار خراب است؟ این شما هستید که رهبری وشورای نگهبان را خراب میکنید وبه نامزد دارای صلاحیت که مقبول شورا ورهبری است انگ اشعری میزنید وبعد همه همه را به بنده اتهام میزنید ؟ والله من تاکنون چنین مسلمانانی را ندیده ام بروید بار دیگر خودتان را مرور کنیدموفق باشید
(۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۷:۴۹)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود برشما
وقتی مطلبتان را بدون نام خدا آغاز میکنید ودیگر اینکه در بدو ورود سلامی نمیکنید توقع چه نتیجه ای دارید؟ رفتارهای اسلامی همه برباد رفته است کجای کار خراب است؟ این شما هستید که رهبری وشورای نگهبان را خراب میکنید وبه نامزد دارای صلاحیت که مقبول شورا ورهبری است انگ اشعری میزنید وبعد همه همه را به بنده اتهام میزنید ؟ والله من تاکنون چنین مسلمانانی را ندیده ام بروید بار دیگر خودتان را مرور کنیدموفق باشید

به امام علی تحمیل شد که ابوموسی اشعری رو بفرسته.....بعد اینکه نامز دارای صلاحیت مقبول شورای نگهبان هست ولی از کجا معلوم مقبول رهبری هست....همون طور که بالا گفتم رهبری گفتن به کسی رای بدهید که دشمن از آمدنش خوشحال نشه...ولی آقای روحانی میشه گفت تنها نماینده گروهی هست اگه یادتون باشه تو انتخابات مجلس بی بی سی لیستشون رو داد و خاتمی تایید کرد....مگه غیر از اینه که خاتمی سینه چاک اونر آبی هاست (یا بلعکسSmile)....آقای روحانی هم که از ایشون برائت نجستن هیچ، ایشون رو برادر عزیز خودشون خطاب کردن ..البته اینا دیگه خیلی واضح هست و نیاز به توضیح نداره ..مطمئنم خودتون بهتر از من میدونید.....و امیدوارم متوجه منظور رهبری شده باشید...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع