تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: در خصوص اتهامات جالب توجه كاربر Mforootaghe به رهبري
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
همانطور كه مي‌دانيد
جناب Mforootaghe
از طرفداران سينه چاك حسن روحاني است

مدعي است
اخلاق‌مدار و قانونمند است بيش از ساير كانديداها

زماني كه در خصوص قانونگريزي مثالي براي ايشان زده شد
كه بايد قانون 2030 را در مجلس شوراي اسلامي تصويب ميشد البته بعد از بررسي كارشناسانه
پنهاني اجرايي كردند

به خود اجازه داده و چنين اظهار نظري كرده:
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۵)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وتشکر
اولا این مورد تازه ازسوی رهبری مطرح شد پس دستتان خالی است
ثانیا مصوبه مال شورای عالی انقلاب فرهنگی است که همگی منصوب آقا هستند حالا چرا آقا پس از 50 روز آگاه شدند مشکل آقای روحانی نیست
ثالثا وقتی میگوئیم که انسان باید قانونمدار باشد حتی رهبری همین امر است نمیشود شب آدم بخوابه وصبح قانون را عوض کنه آنهم در جمع عمومی. کشور مال رهبری است چرا باید آبروی جمع اعضای شورا در ملائ عام برود این همان خلاف اخلاقمداری است که ریشه در غیر قانونمداری انسان است .وبهر حال در مورد روحانی موضوعیت ندارد دقت فرمایید
ضمنا مصوبات شورا به تصویب رهبری میرسد

يعني اولاً:
رهبري قانونمدار نيست به چند علت:
1. آبروي اعضاي شورا را به خاطر كوتاهي ايشان در ملأ عام برده

البته با منطق ايشان اميرالمؤمنين هم كه به دفعات در ملأ عام منصوبين متخلف خود را ملامت كرده است محكوم است (البته ايشان مدعي است به مذهب اهل بيت است!)

2. رهبري را اخلاق‌مدار نمي‌داند به علت اينكار

3. به رهبري هم اتهام زده كه خودش مطلع بوده از خيلي وقت پيش و بدون توجيه الآن مطرح كرده.

نظر دوستان در اين مورد را مي‌خواستم جويا شوم

لينك اظهارات ايشان:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid379577

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid379587
در ارسال لينك بالا هم به صراحت گفته:
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۲۴)Mforootaghe نوشته است: [ -> ]با نام ویاد خدا
درود برشما
پس معلوم شد که مصوبه شورا با امضای رهبری به مجلس رفته است دیگر مشکلی نیست حالا اگر کسی ازخواب بلند شده وپی به اشتباه برده کافی است طی نامه ای به رئیس شورا تذکر بدهد نه انکه دربوق وکرنا اعلام شود قانونمداری کف اخلاقمداری است

يعني رهبري خودشان سند پيشنهادي شوراي عالي انقلاب فرهنگي را در خصوص اجراي 200 را امضا كردند
بعد علني اومدن گفتن چرا كوتاهي كرديد و اجرايي شده

منتظر اظهار نظر دوستان در خصوص اتهامات بسيار سنگين ايشان به رهبري هستم
ایشون یه کاربر معلوم الحاله. اگر چندتا از ارسال هاشون رو مطالعه کنید متوجه میشید که چه خط فکری دارند.

از تکنیک های ایشون (واقعاً باید اعتراف کنیم هنرمندی هستند در نوع خودشون) اینه که سعی می کنند در عین ادب توهین های خودشون و دروغ هاشون رو القا کنند. در واقع دست مدیران گزک نمیدن که باهاشون برخورد بشه.

پ.ن.
همین هنرمندی بیش از اندازه ایشون انسان رو به شک میندازه.
نقل قول:
بله ایشون استاد سفسطه و مغلطه هستن.اولا که اگه اینطور بوده اهمال کاری مسؤلین شورا اصلا متوجه رهبری نیست.در ضمن بخشی از مصاحبه اقای رحیم پور ازغدی:
رحیم‌پور ازغدی اضافه در همین زمینه افزود: برخی زودتر از آنچه آنها خواستند سند را پیاده کردند و گویا تصویب هیئت وزیران را هم گرفتند، دوستان دانشگاهی می‌گفتند 30 کارگروه تشکیل شده تا بدون اعلام رسمی وبدون نظر مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی این سند عملیاتی شود.
دوست عزیز نه تنها ایشون بلکه کسای دیگه ای هم هستن...اینا کم کم جریان فکریشونو رو میکنن ...همون اول که میان یه جوری حرف میزنن که انگار سینه چاک دین هستن...الان من امضای یکی از کاربرا رو دیدم که سند انحرافش رو تایید کرده بود ....بالاخره وظیفه ما هست که امر به معروف و نهی از منکر کنیم.....بعد اگه این دوستان نباشن که اصلا تالار دیگه گرم نیستSmile...
(۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۱۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]ایشون یه کاربر معلوم الحاله. اگر چندتا از ارسال هاشون رو مطالعه کنید متوجه میشید که چه خط فکری دارند.

از تکنیک های ایشون (واقعاً باید اعتراف کنیم هنرمندی هستند در نوع خودشون) اینه که سعی می کنند در عین ادب توهین های خودشون و دروغ هاشون رو القا کنند. در واقع دست مدیران گزک نمیدن که باهاشون برخورد بشه.

پ.ن.

البته صحبت بنده با تمامی دوستان هست و نقل قول بالا نمونه هست:

دوستان عزیز توجه داشته باشین که
در قرآن كریم روش‌های مختلفی برای برخورد با افراد جاهل و بی خرد بیان شده است. در یك آیه از قرآن، خداوند فرمود: «
هنگامی‌كه شخص جاهلی با شما برخورد كرد و شما را با تندی خطاب كرد شما با سلامت و صبر و بردباری با او رفتار كنید
»، «و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاماً»

قال علی ـ علیه السّلام ـ : «الجاهل من جهل قدره». «ج
اهل به كسی گفته می‌شود كه نسبت به خودش معرفت نداشته باشد و خود را نشناخته باشد و از قدر و ارزش خود مطّلع نباشد
». در جای دیگر حضرت می‌فرماید: «الجاهل من جهل امره»، «جاهل و نادان كسی است كه نسبت به تكالیف و اَوامری كه متوجّه اوست، آگاه نباشد به عبارت دیگر به مسئولیت خود آگاهی و اطلاع نداشته باشد.

وَ قُلْ لِعِبادی یَقُولُوا الَّتی هِیَ أَحْسَنُ إِنَّ الشَّیْطانَ یَنْزَغُ بَیْنَهُمْ إِنَّ الشَّیْطانَ کانَ لِْلإِنْسانِ عَدُوًّا مُبینًا. (اسراء: 53)
به بندگانم بگو سخنی بگویند که بهترین باشد؛ چرا که شیطان میان آنها فتنه و فساد می کند. همانا شیطان دشمن آشکار انسان است.
خداوند در این آیه قرآنی بندگان خود را مأمور می کند که هنگام بحث و سخن گفتن با مشرکان، کافران و مخالفان، ادب را رعایت کنند و به بهترین صورت سخن بگویند. کلام شان هم باید آمیخته با ادب و احترام و بزرگواری باشد و هم متین و عقلانی. مبادا سخنان بی پایه و ناروای مخالفان را مانند آنان جواب گویند؛ زیرا شیطان در کمین نشسته است تا هر چه بیشتر بین آنان فتنه و فساد کند و قلب هایشان را از هم دور نگاه دارد و میان آنان کدروت و دشمنی ایجاد کند؛ که کلام زشت و اهانت آمیز، بهترین وسیله و دستاویز برای مکر شیطان است. در دو آیه دیگر نیز چنین می خوانیم:
«وَ قُولُوا لِلنّاسِ حُسْنًا؛ با مردم به نیکی سخن بگویید». (بقره: 83)
«وَ قُولُوا قَوْلاً سَدیدًا؛ سخن استوار بگویید». (احزاب: 70)
امام علی علیه السلام در جنگ صفین شنید که عده ای از یارانش به مخالفان، بد می گویند و به آنان فحش می دهند، حضرت فرمود:
اِنّی اَکْرَهُ لَکُمْ اَنْ تَکُونُوا سَبّابینَ وَ بَلْ لَوْ وَصَفْتُمْ اَعْمالَهُمْ وَذَکَرْتُمْ حالَهُمْ کانَ أَصْوَبَ فِی الْقَوْلِ وَ أَبْلَغَ فی العُذْرِ.
من برای شما نمی پسندم که دشنام گو باشید، بلکه اگر کارهای بد آنان را وصف کنید و مواضع شان را یادآور شوید، هم سخن تان استوارتر است و هم عذرتان پذیرفته تر.
امام حسن عسکری علیه السلام نیز در همین باره می فرماید:
با مردم چه مؤمن و چه مخالف، به نیکی سخن بگویید. در رفتار با مؤمنان، برای آنان چهره بگشایید و خوشرویی کنید و در برخورد با مخالفان، با آنان در کلام مدارا کنید تا جذب شان کنید و اگر از جذب آنان مأیوس شدید، با این مدارا شر آنان را از خود و دیگر برادران دینی خود دفع کرده اید.
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۸:۰۷)علی املشی نوشته است: [ -> ]الان من امضای یکی از کاربرا رو دیدم که سند انحرافش رو تایید کرده بود

پس میذارم تا بعد از انتخابات بمونهSmile

یه نگته ای هم بگم

دیدید وقتی کسی بدگویی میکنه یا بد همه رو میگه میگن این خودشم ایراد و مشکل داره که واسه همه بدگویی میکنه.
این ثابت شده است هاا
شما و همفکراتون هم همینطور وقتی همه رو منحرف و فتنه گر و ...... خطاب میکنید این نشون میده خودتون هم مشکل دارید
بیشتر از اون منحرف ها و فتنه گرها....
ایشون از کسی اسم نیاوردند
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]پس میذارم تا بعد از انتخابات بمونهSmile

یه نگته ای هم بگم

دیدید وقتی کسی بدگویی میکنه یا بد همه رو میگه میگن این خودشم ایراد و مشکل داره که واسه همه بدگویی میکنه.
این ثابت شده است هاا
شما و همفکراتون هم همینطور وقتی همه رو منحرف و فتنه گر و ...... خطاب میکنید این نشون میده خودتون هم مشکل دارید
بیشتر از اون منحرف ها و فتنه گرها....

پس بیشترین مشکل رو نعوذ باالله خداوند داشته دیگه! اینهمه تو قران از گناه و عذاب صحبت کرده!

خواهرم یکم مطالعه کنید. بنده نمیگم همفکر من بشید ،بلکه کمی عمق بدید به تفکرتون و منابعتون فراتر از شبکه های اجتماعی و فامیل و حدس وگمان و ... بشه.
چه ربطی داره ???
این چه قیاسیه ???
من دارم راجع به مردم معمولی صحبت میکنم شما با خداوند مقایسه میکنید ??
یعنی میگید کسی که تمام بشریت رو منحرف و فتنه گر و مفسد و خائن و جنایتکار میدونه وخودش رو پا ک و منزه هیچ مشکلی نداره ??
(۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۲۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]چه ربطی داره ???
این چه قیاسیه ???
من دارم راجع به مردم معمولی صحبت میکنم شما با خداوند مقایسه میکنید ??
یعنی میگید کسی که تمام بشریت رو منحرف و فتنه گر و مفسد و خائن و جنایتکار میدونه وخودش رو پا ک و منزه هیچ مشکلی نداره ??

این ویژگی هایی که شما میگید قطعا فرد مشکل داره ولاغیر.....منظور دوستمون این بود که تو قرآن هم یه عده منحرف شمرده شدن
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع