|
کف اخلاقمداری قانونمداری است!
|
|
۱۲:۰۰, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۰۱ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بایاد ونام خدا
درود بردوستان در مناظره های انتخاباتی برخی ازنامزدان به رعایت اخلاق اسلامی اشاره میکردند که البته بسیار پسندیده بود اما غافل ازآن بودند که رعایت اخلاق اسلامی مبتنی بر رعایت قوانین اسلامی است وبدون آن سخن از اخلاق گفتن بی فایده است . مثلا نامزدی از ساده زیستی مدیران سخن گفت . خوب این امری پسندیده است وعوام فریب نیز هست .مدیری با لباسی ساده در منظر مردم حضور میکند اما در پنهان از قانون گریزان است .آیا این ساده زیستی جز فریب چیز دیگری است. امامان ما در ظاهر لباس آراسته ای داشته اند اما درباطن لباس زیر مندرس بوده ویا ضخیم تا رنج را برخود هموار کند ودرظاهر برمردم ریا وتظاهر نکند . مدیر پیش از هر امر اخلاقی باید قانونمدار باشد و قوانین را مراعات کند .دلسوزی ثمر بخش نیست کمک کردن بفقیران امری مستحسن است اما آنچه ارزشمند وواجب است اجرای قانون است که تصمیم جمعی است .هدف بعثت پیامبر بزرگ ما تکمیل مبانی اخلاق بود ومراد ازآن عقاید واحکام اسلام بود که کامل هم شد . آنچه در فقه اساس کار است انجام واجب وپرهیز از حرام است سپس میتوان به مستحبات ومکروهات پرداخت . پایه اخلاق ادای واجب وپرهیز از حرام است که در جمهوری اسلامی مراد قانون است .پرداخت مالیات ویا جریمه یک امر واجب وقانونی است . تا قوانین اجرا نشود سخن از اخلاق بی فایده است چه قانون وقانونمداری کف ورود به فضای اخلاقمداری است. بزرگان ما در تریبونها مدام از اخلاق میگویند اما درعمل نشان میدهد که اهل قانونمداری نیستند پس پندهایشان برهواست . |
|||
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
حالا شما از اخلاقیات قالیباف برامون بگید ...
|
|||
|
۱۴:۱۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۲۱ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما اگر پاسخ بنده شمارا ارضا کرد خدارا شکر که بنده ای را خشنود کردم اما هنوز دروغی از ایشان برایم اثبات نشده است اگر شما مدعی هستید بشورای نگهبان بنویسید نه دراین سایت ودور از چشم ایشان این خلاف ادب اسلامی است وگرفتار عقوبت میشوید پیروز باشید در مورد پرسش آقای سعدی نمیدانم از بنده است یا دیگری درهرحال جای بحث نامزدان این پست نیست لطفا در این پست تنها درباره عنوان آن بنویسید ممنون |
|||
|
۱۴:۲۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۲۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۸)Mforootaghe نوشته است: اما هنوز دروغی از ایشان برایم اثبات نشده استفيلمهاي من كي گفتم روحاني كه در نهايت بي شرفي به ملت دروغ گفته در خبرگزاري فارس موجود است فیلم/ من کی گفتم-7/ تحریمهایی که قرار بود لغو شود! فیلم/ من کی گفتم-6/ از شعار ضدسانسور روحانی در [b]من کِی گفتم-2/ حل مشکل آب خوزستان از «یک هفته - و... اما براي شما و امثال شما كه اگر اينها را هم ببينند باز ميگويند چيزي براي اثبات نشد همين آيه براي پاسخ كفايت ميكند: وَلَوْ أَنَّنَا نَزَّلْنَا إِلَيْهِمُ الْمَلآئِكَةَ وَكَلَّمَهُمُ الْمَوْتَى وَحَشَرْنَا عَلَيْهِمْ كُلَّ شَيْءٍ قُبُلًا مَّا كَانُواْ لِيُؤْمِنُواْ إِلاَّ أَن يَشَاءَ اللّهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ يَجْهَلُونَ ﴿۱۱۱ - انعام﴾ و اگر ما فرشتگان را بر آنها نازل ميكرديم، و مردگان با آنها سخن ميگفتند، و همه چيز را در برابر آنها جمع مينموديم هرگز ايمان نميآوردند، مگر آنكه خدا بخواهد ولي بيشتر آنها نميدانند. |
|||
|
۱۴:۲۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول: در مورد پرسش آقای سعدی نمیدانم از بنده است یا دیگری درهرحال جای بحث نامزدان این پست نیست لطفا در این پست تنها درباره عنوان آن بنویسید ممنونسوال از جناب 313 بود اما چشم. |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۴۴ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برشما لینکهای شمارا قبلا دررسانه ها دیده ام وپاسخ آنها هم گفته شده است لطفا بمراجع یادشده مراجعه کنید ووقت خودرا با این اباطیل نگذرانید .بنده علت انتخاب آقای روحانی را در پست دیگری زده ام شما میتوانید درآنجا پاسخ دهید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43028.html |
|||
|
۱۵:۰۲, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۹ توسط III I III.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۴۴)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا1- به شما ربطي نداره كه وقت من به چه چيز ميگذره 2- جوابي در آنجا يافت نشد مغلطه هم فايده نداره دروغگوييهاي مكرر اين وقيح پست كه يكي از اونها كه چون دست بر قضا يكي از رفقاي خودم باهاش درگير بوده و با وجود داشتن قرار داد بيكارش كردن و يك نفر هم نبوده و چندين نفر بوده و با يك بي شرفي خاصي به دوربين نگاه كرده و گفته كه هيچ دانشمند هسته اي بي كار نشده به مانند بسياري ديگر از دروغهاي اين مردك غير قابل انكار هست؛ البته شما خود معترف شدهايد به اين حقيقت: (۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۹)Mforootaghe نوشته است: آقای روحانی چندان مالی نیستند منتها از کوزه این نظام همین تراوش شده است ومن ازمیان این رشحات یکی را اصلح میبینم وبعبارت بهتر یکی کمتر از دیگران دروغگو می بینم پیروز باشیدالبته ادعاي كمتر دورغگو بودن اين شخص از ساير كانديداها تهمت سنگيني است كه اميدوارم با عقوبتش در قيامت به شما خوش بگذرد و در پايان: (۱۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۱۸)Mforootaghe نوشته است: هنوز دروغی از ایشان برایم اثبات نشده است معلومه كه اثبات نميشه چون آدم خواب رو با لگد هم نميشه بيدار كرد پسرم اما براي شما و امثال شما كه اگر اينها را هم ببينند باز ميگويند چيزي براي اثبات نشد همين آيه براي پاسخ كفايت ميكند: وَلَوْ أَنَّنَا نَزَّلْنَا إِلَيْهِمُ الْمَلآئِكَةَ وَكَلَّمَهُمُ الْمَوْتَى وَحَشَرْنَا عَلَيْهِمْ كُلَّ شَيْءٍ قُبُلًا مَّا كَانُواْ لِيُؤْمِنُواْ إِلاَّ أَن يَشَاءَ اللّهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ يَجْهَلُونَ ﴿۱۱۱ - انعام﴾ و اگر ما فرشتگان را بر آنها نازل ميكرديم، و مردگان با آنها سخن ميگفتند، و همه چيز را در برابر آنها جمع مينموديم هرگز ايمان نميآوردند، مگر آنكه خدا بخواهد ولي بيشتر آنها نميدانند. |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱۶/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود وبدرود قبلا اعلام کردم که درپست دیگری اصلح بودن ایشان را نوشته ام اگر مطلبی دارید درآنجا بنویسید . در مورد دروغها هم شورای نگهبان پاسخگوست نه بنده وشما میتوانید بدفتر آن شورا مراجعه کنید.ضمنا مواظب باشید تا مشمول آیه یادشده نباشید. نظرتان درمورد اصل مطلب بنده کماکان جایش خالی است ملالی نیست موفق باشید |
|||
|
۱۴:۳۶, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۳۶ توسط III I III.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
جناب سينه چاك روحاني كه ميگويي اين موجود قانونمداره
البته در مورد دروغگو بودن و بياخلاق بودن او و وزراي كابينهاش كه نيازي نيست مطلبي نگاشته شود اما در خصوص قانونمداري تنها يك نمونه مشت از خروار كارهاي خلاف قانون اين موجود سند 2030 است كه بر خلاف قوانين اين مملكت بدون تصويب مجلس و به صورت پنهاني آن را اجرا كرده كار به قدري وقيح بوده كه موضع رسمي رهبري را هم برانگيخته! http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=36415 البته چون دوستش دارند و انتخابش را در رسيدن به اميالشان مؤثرتر ميدانند به مانند گذشته احتمالاً در صدد توجيه خواهند بود با توجه به اينكه كسي كه خود را به خواب زده با لگد هم نميتوان بيدار كرد صرفاً براي سايرين مطلب مطرح شده است كه هنوز به يقين نرسيدهاند درباره اين موجود! وَلَوْ أَنَّنَا نَزَّلْنَا إِلَيْهِمُ الْمَلآئِكَةَ وَكَلَّمَهُمُ الْمَوْتَى وَحَشَرْنَا عَلَيْهِمْ كُلَّ شَيْءٍ قُبُلًا مَّا كَانُواْ لِيُؤْمِنُواْ إِلاَّ أَن يَشَاءَ اللّهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ يَجْهَلُونَ ﴿۱۱۱ - انعام﴾ و اگر ما فرشتگان را بر آنها نازل ميكرديم، و مردگان با آنها سخن ميگفتند، و همه چيز را در برابر آنها جمع مينموديم هرگز ايمان نميآوردند، مگر آنكه خدا بخواهد ولي بيشتر آنها نميدانند. |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۷ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود بردوستان وتشکر اولا این مورد تازه ازسوی رهبری مطرح شد پس دستتان خالی است ثانیا مصوبه مال شورای عالی انقلاب فرهنگی است که همگی منصوب آقا هستند حالا چرا آقا پس از 50 روز آگاه شدند مشکل آقای روحانی نیست ثالثا وقتی میگوئیم که انسان باید قانونمدار باشد حتی رهبری همین امر است نمیشود شب آدم بخوابه وصبح قانون را عوض کنه آنهم در جمع عمومی. کشور مال رهبری است چرا باید آبروی جمع اعضای شورا در ملائ عام برود این همان خلاف اخلاقمداری است که ریشه در غیر قانونمداری انسان است .وبهر حال در مورد روحانی موضوعیت ندارد دقت فرمایید ضمنا مصوبات شورا به تصویب رهبری میرسد
|
|||
|
۱۵:۰۲, ۱۷/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۶ ۶:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
شما علناً رهبري را به دورغگويي متهم ميكنيد
![]() بايد شخصيتي به نام حسن روحاني اين قانون را به تصويب مجلس ميرساند خلاف قانون كرده شما به جاي اقرار به بي قانوني اين فرد كه مجلس را پيچانده در امر به اين مهمي ياوه مي گويي؟ (۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۵۵)Mforootaghe نوشته است: |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |