تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آتش به اختیارید!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
http://etemadnewspaper.ir/?News_Id=77992

عکس که جعلیه !! محتوا درسته !!نصب بنر جعلی و فوتوشاپ !! اما جمع آوری امضا واقعیه !! چه ماجرای پیچیده ای !!
ببینید برای خودتون نبرید و ندوزید ! شما آیا جامعه شناسید ؟ یا روانشناسید ؟؟ اگر نه لااقل تحقیق کنید که جمع شدن و ابراز نشدن احساسات می‌تونه چقدر خطرناک باشه . مثل اتفاقی که برای سفارت عربستان می‌افته ... احساساتی های داخلی و دسیسه خارجی دست به دست هم میده تا از احساسات این چنینی سوء استفاده بشه .
وقتی مردمی با عواطف مذهبیون بازی بشه ... انرژی جمع میشه و این خیلی خطرناکه حسن Smile
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۰:۴۵)سعدی نوشته است: [ -> ]ما هم همینو میگیم

عجب!!!

بابای من اون جنایات رو سال 88 انجام داد با جوونای مردم؟

بسیج کتک خور ماجرا بوده همیشه

از امثال شما
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۳:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسیج کتک خور ماجرا بوده همیشه
پست منو دوباره بخون.

فرمودید وقتی بسیج هست، نیازی به انصار حزب الله و ... نیست. من هم تایید کردم.

بسیج یک نهاد قانونیه و نظارت روش وجود داره. برخلاف گروهک انصار.
[تصویر: 9lm3_karam.png]

این جماعت اگر واقعا سرباز انقلابن کلا باید اسم و رسمشون رو عوض کنن چون بدنام شدن در این سالها

تیپ و روششون رو بدون کناره گیری از اصول عوض کنن

اما چیزی که بیشتر نمود داره اینه که جاده صاف کن لیبرال ها هستند

کما اینکه احمدی نژاد هم جاده صاف کن منافقین شد برای تصاحب قدرت
هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک ...
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۳:۱۷)سعدی نوشته است: [ -> ]پست منو دوباره بخون.

فرمودید وقتی بسیج هست، نیازی به انصار حزب الله و ... نیست. من هم تایید کردم.

بسیج یک نهاد قانونیه و نظارت روش وجود داره. برخلاف گروهک انصار.

شما جوری تایید کردی انگار دل خوشی از بسیج داری

اونش به کنار

مهم اینه ما بیشتر از اعضای بسیج متفکر بسیجی در کشور داریم

اینه برای لیبرال ها خطرناکه
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۲:۵۱)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]وقتی مردمی با عواطف مذهبیون بازی بشه ... انرژی جمع میشه و این خیلی خطرناکه حسن Smile
امیدوارم دست به کار خطرناکی نزنند اما اگر به این سمت برن، نیروی انتظامی باید جلوشون رو بگیره. اصلاً نیازی نیست نگران عواطف این گروهها باشیم.
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۳:۲۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک ...

فعلا که بوی تعفن از رئیس جمهور دولت 11م به مشام میرسه

کسی که عملاً دشمن اهل بیته

میخواد تا کجا بره معلوم نیست مهم اینه عاقبتش بهتراز بنی صدر و رفسنجانی نمیشه

(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۳:۲۳)سعدی نوشته است: [ -> ]امیدوارم دست به کار خطرناکی نزنند اما اگر به این سمت برن، نیروی انتظامی باید جلوشون رو بگیره. اصلاً نیازی نیست نگران عواطف این گروهها باشیم.

مثل اینکه خبرهایی هم دارید به صورت اتفاقی که قراره کار خطرناک بکنند

اشکال نداره ولی نیروی انتظامی بگیره و خوب بزنشون

حالا چیزی که هست اینه

کار خطرناک به چی گفته میشه؟

فحشایی که بعد اعلام رای انتخابات امسال شاهدش بودیم کار خطرناک نبود؟

فقط بهم زدن سخنرانی و کتک کاری کار خطرناکه؟

متاسفانه نیروی انتظامی در اون موارد کاری نکرد
(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۳:۲۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما جوری تایید کردی انگار دل خوشی از بسیج داری
بسیج خیلی فرق داره با انصار. روی بسیج کنترل و نظارت وجود داره. یه قاعده ای داره کارشون. گروههای متفرقه حساب و کتاب ندارند.

(۲۸/خرداد/۹۶ ۱۳:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مثل اینکه خبرهایی هم دارید به صورت اتفاقی که قراره کار خطرناک بکنند
اشکال نداره ولی نیروی انتظامی بگیره و خوب بزنشون
نه. یه جور دوپهلو حرف زده رئیسشون اما امیدوارم کارشون در حد همین تحصن و شکایت و ... باشه.

حرف من اینه که جامعه موظف نیست خودش رو با این گروهها وفق بده. جامعه کار خودشو باید کنه. این گروهها هم باید کنترل بشن.
نقل قول:حرف من اینه که جامعه موظف نیست خودش رو با این گروهها وفق بده. جامعه کار خودشو باید کنه. این گروهها هم باید کنترل بشن.

مبنا اسلامه نه این گروه ها

چه جالب

تحجر و اباحه

دو لبه قیچی برای زدن گردن ولایت در طول تاریخ

داعش میگه اگر مثلا روزه خواری شد گردنشو بزنید یا مشروب خورد گردنشو بزنید (البته خودشون اعتقادی ندارن)

نتیجه این میشه این کار طبیعتا درسته یا لااقل باید با این افراد راه اومد (مثلا شارب خمرها)
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع