تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آتش به اختیارید!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(۲۷/خرداد/۹۶ ۵:۲۷)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]کانال روشنگری:

? شایعه جمع آوری امضا برای جلوگیری از ورود #بانوان به مسابقه #والیبال توسط تشکلهای انقلابی❗️

تشکلهای دانشجویی نقشی در این کار نداشته‌اند! از جای دیگری آب میخورد...

#عمروعاص

? @roshangarii ?

یه سوال:

توماری با ۸ امضا فقط؟؟!! کجا هست محل نصب ؟ تهرانه یا لسانجلس؟!؟

بعد هم جمع کردن تومار علیه کمکاری های فرهنگی مدتهاست بوده و ربطی به آتش به اختیار نداره....

از جای دیگر آب میخوره نه؟!
عمر و عاص ها؟!

بابا لااقل از یه چیزی مطمئن بشید بعد دهن باز کنید که اینجوری سوتی ندید خب! مثل قضیه لندن شد که سر آتیش سوزی یسری هول شدن اومدن قالی رو تبرعه کنن که ببینید کسی به مسئولین اعتراض نکرد اونجا، که اگه یکم صبر میکردن اونجوری رسوا نمیشدن...

http://www.axgig.com/images/81027877568088650825.jpg
اون آقا کیه کنار بنر وایساده؟!

بازم حاشا؟!

اینستاگرامش

نقل قول:اینک #دانشجویان_حزب‌الله_نمازجمعه_تهران، مانند اوّل انقلاب شکل گرفته است تا امر #آتش_به_اختیار #امام_خامنه‌اى را به سان بند میم وصیت‌نامه به اجرا درآورند. آنها متشکل از دانشجویانى‌اند که در نمازجمعه تهران شرکت مى‌کنند. اکنون دبیرکل آنان از دانسجویان دانشگاه امیرکبیر است و جلسات هفتگى شوراى مرکزى آن هر چهارشنبه عصر در مسجد ارک برگزار میٰ‌شود.

جناب بیداری اندیشه
منتظر اعلان برائت شما از حزب الله هستم چون ظاهرا سعی داشتید اینکار رو گردن ضد انقلاب یا غیر خودی ها بندازید.

پ.ن: واقعا در زمینه ماله کشی به درجه استادی رسیدن دوستان ماست رو هم با ژست حق به جانب میگن سیاهه!
یسری ها هم آخوری که سرشون توش هست ایجاب میکنه در این راه به بقیه توهین هم بکنن...
(۲۷/خرداد/۹۶ ۱۷:۱۳)#1Zero نوشته است: [ -> ]یسری ها هم .... که سرشون توش هست ایجاب میکنه در این راه به بقیه توهین هم بکنن...

چرا سعی نمیکنی اول حرف زدن یاد بگیری بعد حرف بزنی Huh

آدمی که میخواد جامعه رو اصلاح کنه لازمه که اول خودش رو اصلاح کنه ! اصلاح حرف زدن هم مقدم به اصلاح خویش تنه !
(۲۷/خرداد/۹۶ ۱۷:۱۳)#1Zero نوشته است: [ -> ]http://www.axgig.com/images/81027877568088650825.jpg

بازم حاشا؟!

اینستاگرامش
آقای الله کرم از سردسته های انصار حزب الله هستند.

حمله به سفارت هم ابتدا تصور میشد که کار سلطنت طلبها بوده باشه. چون در اون جریان هم به سختی میشد باور کرد کسانی با هدف دفاع از کشور به چنین کار بی خردانه ای دست زده باشند.
http://basijnews.ir/fa/news/8623054/%D8%...9%88%D8%AF
این جماعت همین هستند

سابقه خوب خودشون رو با یه حرکت نابخردانه از بین میبرن

n سال زدیم تو سرمون که شکم گرسنه دین و ایمون سرش نمیشه ، کسی توجه نکرد که ، حالا فعلا مونده تا بفهمید از چنین سال پیش چی می گفتیم.

اداره کشور و ریاست جمهوری رو که از دست دادین، واسه برگشتن و در دست گرفتنش هم خدا بزرگه ولی فکر نکنم دیگه مردم به جنگ طلبی رای بدن
(۲۷/خرداد/۹۶ ۲۲:۲۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]ولی فکر نکنم دیگه مردم به جنگ طلبی رای بدن

جنگ طلب بودن رقیب ایده ای بود که طرفداران دولت شایعه کردند .

پیشنهاد میکنم الان که انتخابات تموم شده دوباره برنامه ی کاندیدا ها و مناظره ها دوباره مطالعه کنی تا در اینده دجار فریب خوردگی نشی
به نظرتون با چه ابزاری می خوان مانع از ورود خانمها بشن؟
(۲۷/خرداد/۹۶ ۱۷:۱۳)#1Zero نوشته است: [ -> ]از جای دیگر آب میخوره نه؟!
عمر و عاص ها؟!

بابا لااقل از یه چیزی مطمئن بشید بعد دهن باز کنید که اینجوری سوتی ندید خب! مثل قضیه لندن شد که سر آتیش سوزی یسری هول شدن اومدن قالی رو تبرعه کنن که ببینید کسی به مسئولین اعتراض نکرد اونجا، که اگه یکم صبر میکردن اونجوری رسوا نمیشدن...

بازم حاشا؟!

اینستاگرامش

جناب بیداری اندیشه
منتظر اعلان برائت شما از حزب الله هستم چون ظاهرا سعی داشتید اینکار رو گردن ضد انقلاب یا غیر خودی ها بندازید.

پ.ن: واقعا در زمینه ماله کشی به درجه استادی رسیدن دوستان ماست رو هم با ژست حق به جانب میگن سیاهه!
یسری ها هم آخوری که سرشون توش هست ایجاب میکنه در این راه به بقیه توهین هم بکنن...

تو دنیای سیاست منافقین اینقدر عکس فتوشاپی و شهید سازی و ... انجام دادن دیگه وقتی اونها افشاگری کنن باید به خودشون سوءظن داشت مگر اینکه عکسش ثابت بشه.

الان عکسش ثابت شد. البته اینها هر کسانی هستن حق اعتراض دارن دموکراسیه دیگه. اما اینکه واقعا بخوان با توسل به زور و خشونت چنین کاری کنن اصلا کار درستی نیست. من این جماعت رو واقعا نمی شناسم اما هم حمله به عربستان غلط بود هم اگر بخوان تو این قضیه متوسل به زور و خشونت بشن. نهایتش باید تحصنی بکنن و قانونی مطالبات رو پیگیری کنن.

بنده هر موقع پی ببرم جایی اشتباه کردم از موضع خودم بر می گردم. البته چوپان دروغگو خودش مقصره. من گفتم از این عکس بسته نمیشه نتیجه ای گرفت. چطور سال ۸۸ که عکس امام رو پاره کرده بودن کسی حق نداشت بگه کار جنبش سبز بوده. اگر انصاف خوبه همه جا باید خوب باشه...
امیدوارم فقط کار اشتباهی نکنن ، اون موقع ابروی مایی میره که بیرون از این سایت بمون میگن مذهبی ....
در مورد گروه منحرف انصار المنافقین

شما سوابق این گروه رو یه مرور بکنید

تنها و تنها نفعی که تونسته برسونه به جریان نفاق داخلی بوده و جالبه مواردش هم بیشتر مورد استفاده ش رسانه ای بوده ینی نیومدن مثلا 10 تا از مشارکتی ها رو بکشن یا امثال این ...اکثر کاراشون حول بهم زدن سخنرانی و این مسائل بوده که مورد استفاده ش رسانه یه ینی بدون هیچ اعمال هزینه ای به جبهه نفاق به خودی ها ضربه زدن

سال 88 برید ببینید چکار کردند Cool یکم که نه خیلی قضیه بوداره

شما حتی یدونه نقش مثبت برای ولایت ازشون نمیتونید پیدا کنید

بعید نیست فردا خبر خائن بودن سرانش در بیاد

من نمیگم حتما منافقن چه بسا دوستیشون دوستی خاله خرسه باشه در هر صورت از جمله گروه هایی هستن که باید از ریشه منحل بشن

با وجود بسیج نیاز به این گروه ها نیست

شما عروسی پسر اراذلشو برید ببینید (الله کرم)

در مورد این عکس

چندتا از نماهای مختلف هم بزارید

متن خیلی مسخره ای داره واقعا! گرچه از این دشمن شاد کن ها بعید نیست چنین چیزی
نقل قول:با وجود بسیج نیاز به این گروه ها نیست
ما هم همینو میگیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع