منم شدیدا منتظر لینک و اسکرین شات متن هایی که قرار دادین هستم
نقل قول:پیج های بزرگ خبری بسیج و تلگرام و اینستاگرام
نقل قول: یکی شون پست گذاشته مفهوم این عبارت اینه که ما باید انقلابی عمل کنیم و دولت رو سرنگون کنیم آخرش هم نوشته بود روحانی تا 1398 میره
نقل قول: یکی دیگه نوشته بود دیگر آتش به اختیاریم و به فرموده صریح قرآن باید بی حجابان و فاحشگان طرفدار روحانی رو به سزای عمل شون برسونیم!!!!!!!
منتظر لینک می مونیم بعدش حرف میزنیم
لینک نداره چون من فقط میدیدم و رد میشدم نه عکس گرفتم نه لینک نگه داشتم فقط اسکرین شات یکیشو دارم رو گوشیم اونم هر کاری کردم نتونستم بیارم اینجا
به هر حال من لزومی نمی بینم که بخوام در مورد همچین مسئله پیش پا افتاده ای دروغ بگم حالا خودتون چند روز دیگه حتما تو فضای مجازی بهش بر میخورید اونوقت باورتون میشه
همچین میگید لینک بده انگار ندیدید همین جماعت به اصطلاح بسیجی چه فضاحت هایی تو این 38 سال به باور آوردن که باورش اینقدر براتون سخته
میخوایدباور کنید یا نه اجباری نیست
با نام ویاد خدا
درودو سپاس
لطفا اغلاط این جملات را اصلاح فرمائید ممنون
العاقل بالاشاره
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
بعضی ها نفوظی هستند .ادای طرفداری و فعمیدگی درمیارن وگرنه معلومه چکاره هستند .
ضمنا بنده نظر پارمیس خانم را تائید میکنم چون من هم دیده ام
(۲۱/خرداد/۹۶ ۱۷:۳۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]همچین میگید لینک بده انگار ندیدید همین جماعت به اصطلاح بسیجی چه فضاحت هایی تو این 38 سال به باور آوردن که باورش اینقدر براتون سخته
بیاید خوشبین باشیم ...
شاید این عبارت "آتش به اختیار" باعث بشه که اعمال خودسرانه ای مثل حمله به سفارت، به هم زدن سخنرانیها و کنسرتهای دارای مجوز و ... کمتر بشه.
چطوریش رو نمی دونم ولی امیدوار که میشه بود.
درسته ایشون آتش به اختیار رو در مورد مسائل فرهنگی گفتن، تازه یه عده خاص هم مد نظر بوده حالا اینجا همه رو جو گرفته!
ولی هستن (بدون تعارف) کله خرهایی که هر حرفی رو اونجوری دلشون میخواد تعبیر میکنن و باهاش دست به توحش میزنند. بعدشم که گندشون رو زدن میگن ما به فتوای آقا عمل کردیم. مثل اون بی عقل هایی که از دیوار سفارت بالا رفتن و وقتی گرفتنشون طلبکار هم بودن که شما قلب ما رو شکستید و ما خودی بودیم چرا ما رو دادگاهی کردید!! این جماعت همینجوریش خودشون رو مالک کشور و بالاتر از قانون میبینن وای به حال روزی که حس کنن چراغ سبزی هم داده شده.
(۲۱/خرداد/۹۶ ۱۷:۳۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]لینک نداره چون من فقط میدیدم و رد میشدم نه عکس گرفتم نه لینک نگه داشتم فقط اسکرین شات یکیشو دارم رو گوشیم اونم هر کاری کردم نتونستم بیارم اینجا
اینو منظورتونه احتمالا
حالا از این گذشته یجوری میگید کار فرهنگی انگار تا الان نبوده...
قانون یک تبلیغات اینه که چیزی رو که براش تبلیغ میکنید قشنگ و خواستنی نشون بدید!
خلاصه کار افسرهای جنگ نرم خیلی سخته، کلی باید زور بزنن مردم رو راضی کنن که حق با ماست خوش شانس باشن دو نفر رو جذب کنن بعد علم الهدی سخنرانی میکنه میگه دخترا رفتن والیبال نگاه کردن این ابتذاله و جاشون ته جهنمه ده نفر رو دفع میکنه (بعد تازه اون دوستمون هم میاد میگه روحانی از تیم رقیب لولو ساخت!). بعد دوباره میان زور میزنن دو نفر دیگه رو جذب کنن یارو میاد با افتخار اعلام میکنه که اونایی که داشتن غذا میخوردن رو گرفتیم داعش وار شلاق زدیم باز ده نفر رو دفع میکنه!
و این چرخه ادامه دارد
آتش به اختیارها خیلی هنر کنن هم سنگری های خودشون رو نگه دارن که از سنگر خارج نشن، کار فرهنگی پیشکش!
تجربه هم نشون داده دوستان ببینن حرف اثر نداره میرن سراغ زور دوباره، این ماسک کار فرهنگی و این بازی ها زیاد رو صورتشون دووم نمیاره. حالا شما هی اسمش رو بزار کار فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر ولی اونی که نمیخواد یعنی نمیخواد. این نظام و جمعیت دلواپس کاری رو با مذهب و ارزش های مذهبی کرد که دهتا کلیسای شیطان و اتاق فکر آمریکا و اسرائیل هم نمیتونست بکنه! حالا تازه یادشون افتاده تو جنگ نرم و کار فرهنگی آتش به اختیارید!
اخلاق حکم میکنه وقتی داریم از طرف مقابل چیزی به این بدی مطرح می کنیم حتما با سند مدرک باشه...
پیج های بزرگ بسیج مطمئنا اسم و لینک روشنی دارند و به راحتی میشه بهشون دسترسی داشت...
هرکسی اون جملات به کار برده بوی از انسانیت نبره چه بسیجی باشه چه هر بی شرف دیگه ای...
ملاک خوب و بد بودن یک چیز فحاشیه ٖآدم های بی نام نشونه؟؟؟
میخواستم عکسهای فحاشی دوستان سبزمون بزارم ولی پشیمون شدم خیلی زشته بخواین تو خصوصی میدم
درباره سفارت هم یادمون نمیره 40 سال پیش همین آدم های که الان شدن مثلا لیبرال های ایران همونایی بودن که ازدیوار سفارت بالا رفتن برای تعطیل کردنش امروز دارن از دیوار بقیه سفارت خونه ها بالا میرن برای ویزا گرفتن....
همونایی که می گفتن بعد از شاه نوبت آمریکاست...همونایی که پونز میکردن تو کله مردم...حالا شدن رفرمیست های ایران...شدن اصلاحات...
کی داره تو سوریه می جنگه...اصلاحات؟
رفرمیست یه دونه نیرو تو سوریه دارن؟فقط یه دونه؟
این ننگ بمونه برای اصلاحات که هاشمی طبا تو سوریه رای داشت حسن روحانی یک دونه رای نداشت...یک دونه ادم وطن پرست نیست تو سوریه با داعش بجنگه و گرایشات اصلاحات داشته باشه...
همین ننگ بمونه برای اصلاحات که اکبر پونز و محسن مخمل باف کرباسچی شدن مدافعش...
با نام ویاد خدا
درود برسکوت(سایلنس)
بله باید اخلاقی بود وهر مطلبی را ننوشت ولذا خود شما هم درپایان نباید غیر اخلاقی عمل کرده وناسزا بگوئید شاید آنها که در سوریه می جنگند ویا در خارج هستند هر دو اشتباه کرده باشند حرکت هر کس محترم است وباید فرصت داد تا بیان شود التماس دعا
پلورالیسم، تساهل، تسامح
همه چیز آرومه، من چقدر خوشحالم.
آشناست نه؟؟؟!!!
(۲۱/خرداد/۹۶ ۱۹:۲۶)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]پلورالیسم، تساهل، تسامح
بیان نظرات مختلف، انتقاد و ... در جای خودش خوبه. به شرط اینکه با روش درستش انجام بشه. اگر گفته میشه که یک سخنرانی مجوز دار نباید به هم زده بشه به این معنی نیست که از فرد سخنران انتقاد نشه یا نظر مخالفش گفته نشه. بلکه باید به شیوه صحیحش گفته بشه.
این که گفته میشه حمله به سفارت کار اشتباهی بود به این خاطره که عربستان و آمریکا از این کار نفع بردند و ایران ضرر کرد. فکر می کردند دارند استکبار ستیزی می کنند اما در تشخیص تبعات کارشون اشتباه کردند.
البته متوجهم که دارم در مورد یک اقلیت کوچکی صحبت می کنم. خیلی ها دارند کار فرهنگی به شیوه درستش انجام میدن و درگیر چنین اقداماتی هم نمیشن. اما اون اقلیت کوچک خیلی هزینه ها می تونند اعمال کنند به کشور. در کنار تشویق به کار فرهنگی، باید یک کنترلی روی این افراد صورت بگیره. فقط افرادی می تونند "آتش به اختیار" باشند که قدرت تشخیص کافی را پیدا کرده اند.
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وقبولی طاعات وشب بخیر
ببینید دوستان کاربرد اصطلاحات مربوط به پادگانها در میان مردم درست نیست بویژه که معانی گوناگون ازآن دریافت میشود . طبق مقررات شرع وقانون اساسی هر کس موظف است واجبات خودرا عمل کند وقوانین را احترام بگذارد .این حد یقن است مازاد برآن پیشکش . اگر کسی طالب انجام مستحبات ویا فراتر از قانون هست بسم الله راه باز است . پیشنهاد بنده صریحا اینستکه هرکس درجای خود بوظیفه خود عمل کند ورهبران این امررا توصیه کنند .التماس دعا