تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله "
لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد .
هيچ وقت در زندگيم فكر نمي كردم به فرومي بر بخورم
كه اينجوري بهش عادت كنم.
هيچ وقت فكر نمي كردم اين همه بهم در سايتي خوش بگذره
از خدا ممنونم كه اينترنت و اين فروم رو خلق كرد!
من خيلي بيشتر از خيلي خوشحالم Smile
قسم به زمین و آسمان که تو این فروم من پخته شدم . شکل گرفتم و فعالیت های مهدوی آغاز کردم. به امید روزی که مباحث سیاسی تو این فروم آغاز شه اونم مباحث سیاسی دولت کریمه حجه ابن الحسن . به امید روزی که اینجا به مقر فرماندهی اسلام تبدیل شه .

انشا الله
این تالار در چند جهت برای من مفید بوده :
اول تحمل شنیدن حرف مخالف را در من بالا برد(زمانی که به تالار امدم پست های اولی که نوشتم بعضا تند و جبهه گیری سریع دربرابر مخالفانم بود)
دوم اخلاق من را خیلی بهتر کرد که البته از گفتن این مساله باکی ندارم که با قاطعیت بگویم یکی از مسبب های این کار وحید 110 عزیز بود .
سوم با مستند های نابی همچون اخراج دانشمندان ضد داروینیسم, کلیپ های و سخنرانی ها فوق العاده ,دیدگاه ها و نظریات مختلف دوستانی که با دلی پاک نظراتشان را با صداقت تمام عنوان میکردند اشنا شدم.
البته مهترین فایده ی این تالار محکم کردن عقیده هایم بود و باعث شد در راهی که تازه آن را اغاز کرده ام ثابت قدم تر شوم.
فقط میونم بگم که فروم خوبیه چرا که مسائل ظهور موعود در اون مطرح میشه ومنم عاشق موعودم برای همین خیلی وابسته شدم
با سلام
تشکر میکنم از همه عزیزان واقعا فروم خوبیه هر روز بهش سرمیزنم
فقط دانلود مستندهاش به علت حجم بالا مشکل میباشد اگر لطف کنید در چند پارت باشه تا بشه دانلود کرد ممنون میشوم
از حق نمی شه بگذری استارت خوبی هست واسه هرکس در بی خبری به سر می بره.
واقعا بیداری اندیشه کارش رو خوب انجام میده.
به امید روزی که حرف های هم دیگه رو هم بفهمیم و توی تکامل اندیشه باشیم.Smile
تالار خیلی خوبیه. به دوستام معرفیش کردم و میکنم که یه تیم تشکیل بدیم و باهم راجع به موضاعات تحقیق کنیم و توی سایت مشارکت کنیم.
سلام به همه دوستان

از آشنايي با اين تالار خوشحالم چون:

1. مستندهاي خوبي رو براي دانلود گذاشتين (البته حيف كه بايد برم خونه و سه ماه تابستون دانلود با دايال آپ تعطيله Big Grin)
2. مباحث مهدويت در اينجا به بحث گذاشته ميشه كه براي من كه حوصله خوندن كتاب رو ندارم ميتونه مفيد باشه.

اما نبايد از برخي از نقاط ضعف هم گذشت. به نظر من بحث هاي نماد شناسي و دشمن شناسي يه خورده بيش از حد شده و بيشتر انر‍ژيمون بجاي مصرف شدن در راه ساختن عقيده، صرف آهنگ شناسي و آرم و عكس و ... ميشه.

با تشكر ازهمه شما دوستاي خوبم
سلام خدمت تمامی دوستان

مباحث تالار واقعا فوق العاده است من از همه اعضای تالار تشکر میکنم به خاطر این اطلاعات باارزشی که در اختیار هم قرار می دهند من قبل از این که با این تالار آشنا بشم اطلاعات خیلی کمی راجع به موعود و دشمن شناسی داشتم و خوشحالم که به واسطه تالار تلنگری خوردم و آگاه شدم

با تشکر از همه دوستان گرامی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع