تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نحوه برخورد با عقاید متضاد با قانون
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۱۶/مرداد/۹۶ ۱۵:۰۳)سعدی نوشته است: [ -> ]بله اشتباهه. پس آموزش بچه هاشون رو باید شما به عهده بگیرید تا بتونی فرهنگ رو تغییر بدی.

بله. این که در یک کتاب با توهین راجع به دیگران صحبت بشه عین بی فرهنگیه. تصحیح کردنش هم کار فرهنگی می خواد. مثل کارهایی که در همه دنیا انجام میشه.

چرا بی ربط میگی گل من؟

شما قراره عقاید خودتون رو ترویج کنید. خب کجا ترویج می کنی؟ توی مدرسه دیگه. یعنی در قالب درس بهشون بگی.

جناب سعدی کلا حرفای من براتون مفهوم نیست یا اینکه موج رو اشتباهی میگیرین .
وقتی تایید میکنی اخلاقیات رو توی این ایین بزار دم کووزه خو کار فرهنگی و ... کجا میمونه؟ بعدشم کاری که اونها میکنن به عنوان محافل نمیکنن گل من ، به عنوان سازمانهای عام المنفعه هست که پشتش هزار تا ........ . بله .
خوشبختانه یا بدبختانه توی همه کتابهای رهبران پوشالیشون پر از فحاشی و تکفیر و حتی تشویق به اعمال غیر اخلاقی و .. هست . پس باید اخلاق رو چطور ترویج بدن ؟ اصلا چطور میخوان این حرف قشنگ رو که میگن عاشروا مع الاديان بالروح والريحان ، رو با برید حالتون رو از مادر بپرسید و یا سوال و جواب نداریم ،

ليس لاحد ان يقول لم و بم و من قال فقد کفر باللّه و کان من المنکرين. این توی ایقان هست که کتاب درجه یک اونها هست توی مائده اسمانی هم این موضوع تکرار شده و ... . خو این یعنی چی ؟ اخلاق ؟
بعدشم این کارهای فرهنگی که میفرمایید خودش نمونه ای از تغییر فرهنگه که گل من ، کاری که توی همین یه قرن اخیر سر مباحثی همچون تابو شکنی محارم ، همجنسگرایی و همجنس بازی ، رو کردن مباحث جنسی توی سنین کم و .... . این یعنی فرهنگ سازنده Big Grin
کار فرهنگی که اونها _ اغنام _ میکنن طبق دستور _ البته بهاییان بیت العدلی _ مثلا ساخت مشارق الذکار ک هم دیدنیه هم تبلیغی .
یا کارهایی که گروه تبلیغیشون توی شرق اسیا و اصلا چرا دور بریم همین کشور های عربی Big Grin دارن ریز ریز کار میکنن که . این کار فرهنگیه .
کار فرهنگی یعنی کاری که خانم سیمین فهندؤ میکنه و طومار میده برای ازادی به اصظلاح در بند ها و لی همین حقوق بشر لال مونی میگیره توی کشور هایی مثل عربستان و کشورهای .... .
کار فرهنگی از این بیشتر ؟
یا کار فرهنگی همونی بود که خانم مهر انگیز کار کرد توی کنفرانس سال 2015 چنان تیکه ای انداخت که مورد حمله همه چانبه از سوی بهاییا شد و بعد از مدتی جمعش کردن این حملات رو .
اینها گوشه ای از کارهای فرهنگی هست .
کار فرهنکی بازم براتون بگم که دارن انجام میدن؟
جالب اینجاست که نشستهاشون مثلا غیر سیاسیه چون دستور در دخالت در سیاست ندارن ولی کناردستشون افراد مخالف نظام و بقولی اونطرف نشینا هستن . " از امور سياسيّه ومخاصمات احزاب و دول بايد کلّ قلباً و ظاهراً لساناًو باطناً بکلّی در کنار واز اينگونه افکار فارغ و آزاد باشيم " - ج ١ توقيعات ٢٦-١٩٢٢ ص 120 اینو شوقی میگه .
کار فرهنگی و متمدانه عزل و طرد هست احتمالا ؟ کاری که در اون افراد بهایی رو با نزدیک شدن به مرز پرسش و عدم رعایت دستورات مطرود میکنن. چه اداری چه روحانی . احتمالا کارای فرهنگی اونها بیشتر پاسخگو ها چون مثلا بچه مسلمونها رو وغیره رو قشنگ میکشونن .
جالا اینطرف : کار فرهنگی کردن یعنی توی مدرسه دیگه ؟
خوب بچه بهاییا رو بیاریم توی مدارس و بگیم و کم کم اونها رو تغییر بدیم ؟
افرین به این ذهن زیبا.
سعدی دسته گل احکام کفار رو میدونی اختمالا ؟
از طرفی کاری که اینها میکنن هم میدونی ؟
اختمالا اینها رو توی مدارسی که شما میخوای ثبت نام کنی اونجا سوال برای بچه پیش نمیاد که این خداش با خدای من چرا فرق داره ؟
مگه عقایدشون یکیه ؟
بعدشم شما مسیحیا و کلیمیا و ... رو بهشون مدرسه حدا دادی ولی اینها رو میخوای چه کنی ؟ اگه مدرسه بدی به رسمیت شناختی اگه توی مدارس خودت راه بدی که داستان دیگه داریم . اگه راه ندی که امثال بعضیا دم از حقوق بشر میزنن .
بعدشم مواردی بوده که ثبت نام شده و کارهای غیر قانئنی انجام دادن . یادمه یکی از بچه های همین تالار میگفت این موضوع رو که خودشون همکلاسی داشتن یا توی مدرسه اقوامشون یک بهایی بوده که ... /
خوب برگردیم سر اینکه من عقایدم رو ترویج میکنم بله الان هم دارم میکنم ولی برخی دوست دارن با طاهر فریبی که از اونها خوردن بیان و یکم دفاع کنن . توی مباحثی که داشتیم دوستان دیدن که شما و برخی دیگه از گرامیان چطور بدون درک مطالب متن مینوشتین.

اصلا یه سوال ، ایا تشکیلات بهایی دنبال رسیدن به جکومت هستن یا نه ؟
تا اینجا که شما سعی داشتی بحث منحرف بشه اما این رو میتونی تحققی کنی ببینین که اینحا دنبال تشکیل حکومت هستن یا نه ؟
اگه نیستن چرا مخالف حکومت هستن . اگه هستن چرا ؟ مگه نهی از دخالت در حکومت نشدن ؟

منتظرم پاسخ این سوال رو برام بگی.

(۱۶/مرداد/۹۶ ۱۵:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله .
کسی وقتی نخواد بچه اش یک فرهنگ رو بپذیره و یا یک آموزش رو ببینه نمیگذاره این آموزش مدرسه ای تاثیر کنه .
نتیجه عکس هم میده اون بچه با تنفر نسبت به اون جامعه بزرگ میشه تا اهداف عقیده خودش رو پیاده کنه !
اونها مثل بچه مسلمون ها نیستن که حالا عقاید رو یاد نگرفتی اشکال نداره مدام از کودکی دوره میبنن روی اونها کار میشه چون عقیده و هدفشون هست که روششون رو زنده نگه می‌داره .
دوره های مداوم میبینن تا عقیده شون شکل بگیره.
آموزش ی که توی ذهن مهربان شما هست آب درهاون کوبیدن ه .

یادمه یه دوران تو بوغ کرده بودن دانشجوهای بهایی رو راه نمیدن و احراح و ... درحالی که نمیگفتن چه کاری کرده که اخراج شده ، مثلا تبلیه کرده یا اینکه جزئه نشریه پحش کرده . وقتی رو میشد دیکه اون حبر کلا محو میشد تا ریشه .
حالبه دم از اقلیت مذهبی میزنن ولی هیچ پشتوانه الهی و حیانی ندارن .
فقط یچیزی اینهایی که میگن دانشجو بهایی ثبت نام نکردن اینها تا اون موقع تو کدوم مدارس درس میخوندن؟ یهو از زیر ... مدرک گرفتن برن دانشگاه ؟ دوستان کمی تامل کنین

در اخر همینقدر بگم که اون بیت العدل اینقدر مشروعیت نداره که به دروغ میگن داره . این خودش اخلاق مدار بودن و در کنارش نشان از دیانت حقه کاذبه داره Wink

تا یادم نرفته اینم بگم بد تیست برای سعدی و دوستان که
نقل قول: هو اللّه
ای ثابت برپيمان و راسخ بر عهد، نامه مفصّل شما که
بجناب آقا سيّد اسداللّه مرقوم نموده بوديد ملاحظه گرديد
جميع مطالب مطابق واقع چنانست که مرقوم نموده بوديد
الحمد للّه حضرت نصر شب و روز در نصرت امراللّه
ميکوشد و جز عبوديّت آستان مقدّس مقصدی ندارد
لهذا يقين است که در جميع موارد موفّق و مؤيّد است
احبّای الهی در طهران بايد دمی نياسايند و نَفسی نکشند
بلکه شب و روز بجان و دل هر يک بکوشند و نشر نفحات اللّه
نمايند و بتأييد روح القدس تبليغ امراللّه کنند
اگر
چنين قيام نمايند در مدّت قليلی آن اقليم جنّت ابهی گردد

و آنخطّه و ديار گلشن اسرار شود بحضرت جلال نامه‌ئی مرقوم
شد در جوف است برسانيد از آقا ميرزا حبيب اللّه مرقوم
نموده بوديد حال بايد اگر مأموريّتی مناسب در آنجا
حاصل گردد قبول نمايد تا بتدريج مأموريّتی در برّيّة الشّام
و يا مصر ميسّر گردد در خصوص مدرسه تربيت مرقوم
نموده بوديد
اطفال احبّا ابداً جائز نيست که بمکتبهای
ديگران بروند چه که ذلّت امراللّه است و بکلّی از الطاف
جمال مبارک محروم مانند
زيرا تربيت ديگر شوند و سبب
رسوائی بهائيان گردند
انشاءالله معلّم انگليسی عالمی
از امريکا تهيّه و تدارک ميشود و ارسال ميگردد در خصوص
مسافر‌خانه مرقوم نموده بوديد که در طهران تأسيس فرموده‌ايد
اين رأی بسيار موافق اميدوارم که در نهايت انتظام
ترتيب يابد قباله مسافر خانه را همانطور که مرقوم نموده
بوديد باسم عموم نمائيد
از جناب آقا ميرزا مهدی اخوان
صفا مرقوم نموده بوديد که الحمد للّه بخدمت امر مؤيّد
و موفّق است فی الحقيقه آنشخص شهير قائم بر عبوديّت
ربّ جليل است و از جميع قيود آزاده اگر سفری موقّت
به يزد نمايد نتائج مفيده حاصل گردد از قبل من تحيّت
ابدع ابهی باو برسانيد و بگوئيد که عبدالبهآء نهايت رضايت را
از تو دارد حضرت آقا ميرزا اسداللّه و آقا سيّد عبدالحسين
در نهايت انقطاع و فرط انجذاب بصفحات هند شتافتند
که چندی در آنجا نشر نفحات اللّه نمايند و بخدمت امراللّه
پردازند
جناب مهديخان قائم با اخويشان مختار علی العجاله
در اسکندريّه در نهايت روح و ريحان هستند ولی گنج در آستين
و کيسه مالامال شما بستگان ايشانرا تشويق بر آنچه لازم است

بفرمائيد و عليک البهآء الأبهی ع ع
کتاب مکاتیب ج 5 ص 171تا 173
اینم تقدیم به شما که بدونین مرغ همسایه چیه
توی همین نامه فقط چند مورد هست که اگه دقت کتین متوجه میشید .یکش رو بزرین من بگم .
اطفال احبّا ابداً جائز نيست که بمکتبهای ديگران بروند چه که ذلّت امراللّه است و بکلّی از الطاف جمال مبارک محروم مانند زيرا تربيت ديگر شوند و سبب رسوائی بهائيان گردند
رسوا میشن چون مطالبی رو خواهند فهمید که نباید بفهمن . جناب سعدی دقت کن که این مطالب رو مفت دارم برات میگم برو بعد بگو تربیت . وقتی دستور به این کار دارن برات میان اشک تمساح میریزن که نمیزارن ما ثبت نام کنیم .
توی همون مکاتیب جلد اول ص 405-6 یه جمله هست جالبه .
نقل قول:. تعليم و تهذيب بعد از بلوغ بسيار دشوار شود تجربه شده است که نهايت سعی و کوشش را مينمايند تا خلقی از اخلاق نفسی را تبديل کنند نميشود اگر اليوم اندکی متنبّه گردد بعد از ايّامی معدود فراموش کند و بر حالتی که معتاد و خوی نموده راجع شود پس بايد از طفوليّت اين اساس متين را بنهند زيرا تا شاخ تازه و تر است بکمال سهولت و آسانی مستقيم و راست گردد
ببخشین جناب مگه توی مدارس غیر چی تدریس میشد که میترسیدید از ایین شما رو بشه؟
الان ممکنه بگین پس اسلام چی ؟ خدا رو شکر پاسخ روشنه فقط دقت کنین که بحثارو قاطی نکنین . Smile
اون گروههای افراطی که در اروپا هستند هم خانواده های خیلی روشنفکری ندارند. ولی خب با آموزش فرهنگ رو میشه تغییر داد. اروپایی ها که حتی از راه دور دارند فرهنگ دنیا رو تغییر میدن.
ما آزمایشی نکردیم تا ببینیم آیا آموزش جواب میده یا نه. حتی اگر جواب نده حداقل ضرر نداره. به هر حال ما هیچکدوم تصمیم گیر در این زمینه نیستیم.

نقل قول:باید اخلاق رو چطور ترویج بدن ؟
من میگم شما بیاید فرهنگ خودتون رو ترویج کنید. از طریق آموزش.

ترویج بدید نه اینکه ترویج بدن.
(۱۶/مرداد/۹۶ ۱۵:۱۳)سعدی نوشته است: [ -> ]بچه آموزش ناپذیر؟ داریم همچین چیزی؟
من و ۲۰ نفر دیگه ۴ سال تو یه کلاس و تو سن شکل گیری عقیده با هم بودیم. معلم مشترک سیستم مشترک. یه سریمون مذهبی هستن الان یه سری ضد دین هستن. یه سری هم مثل من کلا ولن... اینو چی می گی آقای سعدی؟

وقتی حرف از جبر جغرافیایی می شه یعنی محیط شهری و خانواده. سیستم آموزشی همه مدارس کشور یکی هست. حتی سیستم گزینش پرسنل فرهنگی هم یکی هست. چرا یه شهری مذهبیه یه شهری نیست؟ همه چی به آموزش مربوط نیست. اینو توضیح بدین
(۱۶/مرداد/۹۶ ۱۶:۳۳)سعدی نوشته است: [ -> ]اون گروههای افراطی که در اروپا هستند هم خانواده های خیلی روشنفکری ندارند. ولی خب با آموزش فرهنگ رو میشه تغییر داد. اروپایی ها که حتی از راه دور دارند فرهنگ دنیا رو تغییر میدن.
ما آزمایشی نکردیم تا ببینیم آیا آموزش جواب میده یا نه. حتی اگر جواب نده حداقل ضرر نداره. به هر حال ما هیچکدوم تصمیم گیر در این زمینه نیستیم.

من میگم شما بیاید فرهنگ خودتون رو ترویج کنید. از طریق آموزش.

ترویج بدید نه اینکه ترویج بدن.

نمیدونم مطلب بالارو خوب خوندی یا نه ؟
اگه خونده باشی مطالب اینقدر گویا بود که بگیم چطور بیایین فرهنگ سازی کنیم .
فرهنگ سازی همش به مدرسه نیست به خیلی چیزاست .
کمی دقت کن لطفا .
(۱۶/مرداد/۹۶ ۲۳:۲۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من و ۲۰ نفر دیگه ۴ سال تو یه کلاس و تو سن شکل گیری عقیده با هم بودیم. معلم مشترک سیستم مشترک. یه سریمون مذهبی هستن الان یه سری ضد دین هستن. یه سری هم مثل من کلا ولن... اینو چی می گی آقای سعدی؟

وقتی حرف از جبر جغرافیایی می شه یعنی محیط شهری و خانواده. سیستم آموزشی همه مدارس کشور یکی هست. حتی سیستم گزینش پرسنل فرهنگی هم یکی هست. چرا یه شهری مذهبیه یه شهری نیست؟ همه چی به آموزش مربوط نیست. اینو توضیح بدین

RoseRoseRose
(۱۶/مرداد/۹۶ ۲۳:۲۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من و ۲۰ نفر دیگه ۴ سال تو یه کلاس و تو سن شکل گیری عقیده با هم بودیم. معلم مشترک سیستم مشترک. یه سریمون مذهبی هستن الان یه سری ضد دین هستن. یه سری هم مثل من کلا ولن... اینو چی می گی آقای سعدی؟

بله. مدرسه همه چیز نیست. ولی ابزار مفیدیه.
وقتی ما مدرسه رو ممنوع می کنیم، یک راه مهم برای انتقال فرهنگ خودمون رو از بین می بریم.

بعضی دوستان میگن که اشکالی نداره، با وجود ممنوعیت می تونند به شکل غیر قانونی در مدارس ثبت نام کنند. یعنی ما یک ممنوعیتی رو ایجاد کردیم که به خاطرش مورد انتقاد قرار میگیریم و هزینه میدیم و انتقال فرهنگمون رو هم سخت می کنیم. بعد خودمون به شکل غیر رسمی محدودیت رو بر می داریم. آیا این یک روش هوشمندانه است؟

باید یه سری جامعه شناس و متخصص بیان و مسئله رو بررسی کنند و یک راه هوشمندانه ارائه کنند. کاری که خیلی کشورها انجام میدن. منتها شرایط باید طوری فراهم بشه که اون فرد صاحب نظر جرئت کنه نظرش رو ارائه بده. بعد این نظر می تونه نقد بشه و اگر اشکالی داشته باشه تصحیح بشه.
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۰:۱۷)سعدی نوشته است: [ -> ]بله. مدرسه همه چیز نیست. ولی ابزار مفیدیه.
وقتی ما مدرسه رو ممنوع می کنیم، یک راه مهم برای انتقال فرهنگ خودمون رو از بین می بریم.

بعضی دوستان میگن که اشکالی نداره، با وجود ممنوعیت می تونند به شکل غیر قانونی در مدارس ثبت نام کنند. یعنی ما یک ممنوعیتی رو ایجاد کردیم که به خاطرش مورد انتقاد قرار میگیریم و هزینه میدیم و انتقال فرهنگمون رو هم سخت می کنیم. بعد خودمون به شکل غیر رسمی محدودیت رو بر می داریم. آیا این یک روش هوشمندانه است؟

باید یه سری جامعه شناس و متخصص بیان و مسئله رو بررسی کنند و یک راه هوشمندانه ارائه کنند. کاری که خیلی کشورها انجام میدن. منتها شرایط باید طوری فراهم بشه که اون فرد صاحب نظر جرئت کنه نظرش رو ارائه بده. بعد این نظر می تونه نقد بشه و اگر اشکالی داشته باشه تصحیح بشه.

سعدی گل Blush
بعضی دوستان که دیگه منم Cool
دقت نکردی اصلا اونها جواز ندارن توی مدارس ما ثبت نام کنن و این فقط عوام فریبی و مظلوم نمایی هست که صورت میدن / پس نگین ما ثبت نام نمیکنیم . دبلکه دستور رهبرتنشون هست .
دوباره برات نقل میکنم .
نقل قول:هو اللّه
ای ثابت برپيمان و راسخ بر عهد، نامه مفصّل شما که
بجناب آقا سيّد اسداللّه مرقوم نموده بوديد ملاحظه گرديد
جميع مطالب مطابق واقع چنانست که مرقوم نموده بوديد
الحمد للّه حضرت نصر شب و روز در نصرت امراللّه
ميکوشد و جز عبوديّت آستان مقدّس مقصدی ندارد
لهذا يقين است که در جميع موارد موفّق و مؤيّد است
احبّای الهی در طهران بايد دمی نياسايند و نَفسی نکشند
بلکه شب و روز بجان و دل هر يک بکوشند و نشر نفحات اللّه
نمايند و بتأييد روح القدس تبليغ امراللّه کنند
اگر
چنين قيام نمايند در مدّت قليلی آن اقليم جنّت ابهی گردد

و آنخطّه و ديار گلشن اسرار شود بحضرت جلال نامه‌ئی مرقوم
شد در جوف است برسانيد از آقا ميرزا حبيب اللّه مرقوم
نموده بوديد حال بايد اگر مأموريّتی مناسب در آنجا
حاصل گردد قبول نمايد تا بتدريج مأموريّتی در برّيّة الشّام
و يا مصر ميسّر گردد در خصوص مدرسه تربيت مرقوم
نموده بوديد
اطفال احبّا[/u] ابداً جائز نيست که بمکتبهای
ديگران بروند
چه که ذلّت امراللّه است و بکلّی از الطاف
جمال مبارک محروم مانند
زيرا تربيت ديگر شوند و سبب
رسوائی بهائيان گردند
انشاءالله معلّم انگليسی عالمی
از امريکا تهيّه و تدارک ميشود و ارسال ميگردد در خصوص
مسافر‌خانه مرقوم نموده بوديد که در طهران تأسيس فرموده‌ايد
اين رأی بسيار موافق اميدوارم که در نهايت انتظام
ترتيب يابد قباله مسافر خانه را همانطور که مرقوم نموده
بوديد باسم عموم نمائيد
از جناب آقا ميرزا مهدی اخوان
صفا مرقوم نموده بوديد که الحمد للّه بخدمت امر مؤيّد
و موفّق است فی الحقيقه آنشخص شهير قائم بر عبوديّت
ربّ جليل است و از جميع قيود آزاده اگر سفری موقّت
به يزد نمايد نتائج مفيده حاصل گردد از قبل من تحيّت
ابدع ابهی باو برسانيد و بگوئيد که عبدالبهآء نهايت رضايت را
از تو دارد حضرت آقا ميرزا اسداللّه و آقا سيّد عبدالحسين
در نهايت انقطاع و فرط انجذاب بصفحات هند شتافتند
که چندی در آنجا نشر نفحات اللّه نمايند و بخدمت امراللّه
پردازند
جناب مهديخان قائم با اخويشان مختار علی العجاله
در اسکندريّه در نهايت روح و ريحان هستند ولی گنج در آستين
و کيسه مالامال شما بستگان ايشانرا تشويق بر آنچه لازم است

بفرمائيد و عليک البهآء الأبهی ع ع
کتاب مکاتیب ج 5 ص 171تا 173
اگه نمیدونی ع ع( عبدالبها رهبر دوم اینها پسر جناب بها الله خدای زندانی ) کیه و فکر میکنی این کتاب رو شیعه جعل کرده شرمنده سواد حضرت عالی Wink( انتشارات امر وقتی مهر تایید میزنه با "مؤسّسه ملّی مطبوعات امری ١٣٢بديع " یعنی جامعه بهایی اون رو تایید کرده Blush

جامعه شناسم بیاد باز باید اینها حرفای رهبرشون رو گوش کنن نه حرف جامعه شناس رو .
اگه حرف اون جامعه شناس رو گوش کنن طرد میشن وقتی طرد بشن چی میشه ؟ سلام و کلام جایز نه . یعنی داری از شدت گرسنگی میمیری هم بهن یه لغمه نون هم نباید بدن . بعد بگین بیان ثبت نام کنن توی مدارس .

نقد شدن رو ما ترس نداریم ولی ایا طرف مقابل نقد پذیر هست ؟

اخ بازم یادم داشت میرفت ، اینها یادشون رفته که مبشرشون براشون چی گفته بود که همه کتاب ها رو اتیش بزنین و فقط بیان داشته باشین و بیشتر از 19 تا کتاب هم نگهندارین و همه فقط همینارو بخونن . کسی نیست بگه اینا چه ادمایی بودن ؟
نقل قول:«تدریس کتابی به جز کتاب بیان جایز نیست. مگر هنگامی که در آنها از آنچه به علم کلام مربوط است، نوشته شده باشد و همانا آنچه از منطق و اصول و علوم دیگر اختراع شده، برای اهل ایمان جایز نیست»: علی محمد باب، بیان فارسی( خودش کلی ایراد داره این کتاب ) ، واحد 4، باب 10
خود جناب شوقی افندی رهبرسوم اینها خودش توی مدارس غیر درس خونده Big Grin زن خود این جناب _ شوقی افندی نوه دختری جناب خدا _ خانم ماکسول _ میگه توی صفحات 26-27 کتاب گوهر یکتا : «هر چند ایشان (شوقی) به بهترین مدرسه حیفا رفتند ولی بینهایت ناراحت بودند این مدرسه هنوز موجود است و باسم دبیرستان برادران مشهور و به آباء یسوعییین (مسیحیان) متعلّق است ... چون حضرت عبدالبهاء مشاهده فرمودند که ایشان در آن مدرسه مسرور نیستند لذا تصمیم گرفتند حضرت شوقی افندی را به بیروت بفرستند آنجا در یک مدرسه شبانه روزی کاتولیکی وارد شدند ... حضرت سرکار آقا فوراً وسائلی تهیه فرمودند که حضرت شوقی افندی در دانشکده امریکائی بیروت وارد شوند» یعنی یدونه از مدارس خودشونم نرفت Big Grin همین شد که یچی بنا نهاد که مشروع نبود /
جناب سعدی اینم تقدیم به شما ، بین جمود الفمری تاکجاس که :

[sup]
[/sup]

«الیوم اطلاق اسم عالم بر احدی نخواهد شد مگر آن نفوسی که بقمیص ایمان امر بدیع مزین شده اند»: بهاءالله، بدیع، صص 138-139

بعد بگین درس بدیم به اینها . خو اینها رو ثبت نامم کنن میخوان چی درس بدن به اینها ؟ ایقان و بدیع و اقدس و .... ؟ یا بیان تاریخ صدر اسلام بگن ؟

لطفا بازی نخورین ، اینها رو براتون نمیگن چون ابرو ریزیه .
توی هر مورد بخوای برات از کتب دست اولشون برات میارم که همه اینها بازیه ، فقط دنبال مهر تایید هستن که فعالیت رسمی رو اغاز کنن.امروز ثبت نام فردا تایید کتب پسفردا اموزش ( البته الانم دارن زیرزمینی کار میکنن وقنی هم گیر می افتن میگن ... . حال اینکه :
نقل قول:باب هفتاد و پنجم
در وجوب اطاعت حکومت و نهی از طبع کتاب بدون اجازه حکومت
حضرت عبدالبهاء جلّ ثنائه در لوح عزيزاللّه خان ورقا ميفرمايند قوله تعالی: "باری بنصّ قاطع جمالمبارک روحی لاحبّائه الفدا ابداً بدون اذن و اجازه حکومت جزئی و کلّی نبايد حرکتی کرد. و هر کس بدون اذن حکومت ادنی حرکتی نمايد مخالفت بامر مبارک کرده است و هيچ عذری از او مقبول نيست. اين امر الهی است ملعبه صبيان (ملعبه صبيان: بازيچه اطفال) نيست که نفسی چنين مستحسن شمرده و بميزان عقل خود بسنجد و نافع داند. عقول بمنزله ترابست و اوامر الهيّه نصوص ربّ الارباب. تراب چگونه مقابلی با فيوضات آسمانی نمايد لعمرک هذا وهم مشهود و کلّ من خالف سيقع فی خسران مبين."
(گنجينه‌ي حدود احكام باب 75)
کمی تدبر در این مطالب
شما خودت دوباره متن بالا رو بخون ببین چی درک میکنی .
اگه بازم تکرار کنی که ما ثبت نام نمکنیم ، اونطرف ببین اونها جواز بر ثبت نام دادن یا نه ؟
کمی تفکر و تامل لطفا
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۳:۴۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دقت نکردی اصلا اونها جواز ندارن توی مدارس ما ثبت نام کنن و این فقط عوام فریبی و مظلوم نمایی هست که صورت میدن / پس نگین ما ثبت نام نمیکنیم . دبلکه دستور رهبرتنشون هست .
دوباره برات نقل میکنم .
خب پس بگذارین خودشون نیان ثبت نام. چرا ما ممنوعش کنیم که بتونند مظلوم نمایی کنند؟
هر جور حساب کنی این شیوه فعلی هوشمندانه نیست.
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۴:۰۰)سعدی نوشته است: [ -> ]خب پس بگذارین خودشون نیان ثبت نام. چرا ما ممنوعش کنیم که بتونند مظلوم نمایی کنند؟
هر جور حساب کنی این شیوه فعلی هوشمندانه نیست.

عزیزم ، شما به من بگو اون بهاییایی ک رفتن کنکور دادن ، مدارک پیش دانشگاهی رو کجا گرفتن ؟
بعدشم توی دانشگاه اینها ایا وظیفه ای بجز تبلیغ دارن ؟ بهایی بدون تبلیغ یعنی پوچ .
مدتی هم مذ شده بود که بگن ما با رتبه بالا نزاشتن ثبت نام کنیم . که گندش در اومد Big Grin داستانش رو خودتون برید پیدا کنین .
سعدی گل شما میزاری بچت اول سرما بخوره بعد میری دکتر و مراقب میشی یا از اول مراقب میشی ؟

وقتی شما و بقیه نمیدونین که اینا چنین مطالبی دارن هرچقدر گفته شده بازم برخی میان و تاویل میکنن .
الان اینها دارن زندگی میکنن یا نه ؟ اگه بگی نه دلخور میشم .

اینم بد نیست بخون البته نقل قوله
نقل قول:حکایت اخراج م.هـ دانشجوی_بهائی

♨️ فرقه‌ی_بهائیت در راستای طرح مظلوم_نمایی خود و مقابله‌ی نرم با جمهوری_اسلامی در مراکز بین‌المللی، ممانعت از تحصیل و اخراج_دانشجویان بهائی را به عنوان نقض حقوق این حزب، برمی‌شمارد. در ادامه با نقل ماجرای اخراج یک مورد، به بررسی آن می‌پردازیم.
⬅️ شبکه‌های_مجازی وابسته به فرقه‌ی بهائیت، شرح اخراج این دانشجو را چنین آورده‌اند: «م.هـ" شهروند_بهائی ساکن شیراز، دانشجوی ورودی سال ۹۵ پس از حدود یک ماه تحصیل در دانشگاه_هنر_و_معماری بجنورد، به دلیل اعتقادات_مذهبی از ادامه‌ی تحصیل بازماند.

⏪او در مورد چگونگی اخراجش از دانشگاه گفت: از دفتر دانشگاه با من تماس گرفتند که به سایت علوم انسانی، برای تکمیل اطلاعات مراجعه کنم. به حراست دانشگاه رفتم، دو نفر حضور داشتند... از دینم سوال کردند... گفتند ما می‌دانیم شما بهائی هستید و اجازه تحصیل در دانشگاه را ندارید... سپس بریده‌ای از فرم ثبت‌نام کنکور را به من نشان دادند که نوشته شده بود، داوطلبانِ شرکت در آزمون سراسری دانشگاه‌ها، باید اعتقاد_به_اسلام یا یکی از اقلیت‌های رسمی کشور یعنی مسیحی، یهودی و زرتشتی داشته باشند».[1]

◀️به گفته‌ی این دانشجوی بهایی، در ادامه به او پیشنهاد داده شد که فرم خاصی را امضا کند تا ادامه تحصیلش مقدور باشد: «قسمت بالای فرم نوشته شده بود اینجانب...دیگر عضو جامعه بهائی نیستم و با افراد بهائی ارتباط ندارم و .... گفتند اگر اینجا را امضا کنی، می‌توانی به تحصیل ادامه دهی. فرم مذکور دو قسمتی بود. در قسمت پایین، نوشته شده بود که من بهائی هستم و تابع احکام بیت_العدل می‌باشم... من هم قسمت پایین را امضا کردم و آن‌ها گفتند هنوز دو سه روز وقت داری و اگر تصمیمت عوض شد و خواستی به تحصیلت ادامه دهی، می‌توانی بیایی و قسمت بالا را امضا کنی؛ که من نپذیرفتم و از دفتر حراست خارج شدم».[2]

♻️گذشته از این‌که نقل کنندگان این خبر، نهایت صداقت و انصاف را در این زمینه به خرج داده باشند (که بسیار بعید است)، چند نکته در این جریان وجود دارد که به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

1⃣ هیچ قانونی به صورت مستقیم، از تحصیل_بهائی‌زاده‌ها، منع نمی‌کند.[3] به همین دلیل، بهائیان بسیاری در مراکز علمی، مشغول به تحصیل می‌باشند. اما بی‌انصافی از آن‌جاست که ممکن است شخصی بهائی، به دلایل_انضباطی، علمی و غیره از دانشگاه اخراج شود؛ آن‌گاه به جای بیان علّت واقعی آن، بهائی بودن را سبب_اخراج شخص خاطی معرفی می‌کنند.

2⃣ حتی اگر اعلام بهائی بودن شخص نیز، تنها سبب اخراج او از دانشگاه باشد، باز هم جنبه‌ی منطقی دارد. چرا که با توجه به آن‌چه از بهائیانی که در نهادهای مهم کشور نفوذ کرده (به صورت گسترده مشاهده شده) جاسوسی و کارشکنی آن‌ها بوده است. از این‌رو، دانشگاه‌ها که جزء نهادهای حساس و مهم هر کشور می‌باشند؛ می‌توان حساسیت بیشتری در خصوص آن‌ها اعمال داشت. [b]لذا به همین سبب است که بر اساس بند 3 ماده‌ی 18 میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ مجمع_سازمان_ملل_متحد، این‌گونه آمده است: «آزادی ابراز مذهب یا معتقدات را نمی‌توان تابع محدودیت‌هایی نمود، مگر آن‌که منحصراً به موجب قانون پیش‌بینی شده و برای حمایت از امنیت، نظم، سلامت یا اخلاق عمومی یا حقوق آزادی‌های اساسی دیگران ضرورت داشته باشد».[/u][4]

3⃣ مشاهده نمودیم که در این پیام، سعی در آن شد که بهائیان مردمی مقاوم جلوه داده شوند که بخاطر پایبندی به اعتقادات خود، حاضرند از حقوق خویش بگذرند. ابراز این ادعا، بسی مضحک و خنده‌آور است. چرا که حسینعلی_نوری، پیامبر خودخوانده‌ی این فرقه و فرزندش عبدالبهاء، برای آن‌که خود را به کوچک‌ترین سختی نیندازند؛ همواره خود را مسلمان جلوه می‌دادند؛ تا جایی که حتی در نماز_جماعت مسلمین هم شرکت می‌کردند! _ بحث تقیه رو کسی دوست داشت مطالعه کنه _

♻️با توجه به رفتار مدعی پیامبری بهائیان و فرزندش، یا ادعای استقامت_بهائیان بر مذهب خود بی‌اساس بوده و هدف از آن، تحریک اکثر بهائیان به مقاومت و ایستادگی بر آیین خرافی‌شان است؛ یا هم اگر صحت داشته باشد، چنین اشخاصی کاسه‌ی داغ‌تر از آش هستند.

◀️حال بهائیان باید به این پرسش، پاسخ گویند که اعلام و پایبندی به مسلکی که سرکردگان، بدان پایبند نبوده‌اند؛ چه سودی برایشان داشته است⁉️

?[1]. به نقل از مرکز اطلاع رسانی: اخبار و بشارات بهائی.
?[2]. همان.
?[3]. فصل سوم قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی، اصل سیم.
?[4]. سیدمحمد هاشمی، حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، تهران: نشر دادگستر، ۱۳۷۸، ص 191.
دلم میخوادفقط اینو یکی بزاره جلو اینها
نقل قول:" ابداً نفْسی تعرّض به نفْسی ننمايد و بر محاربه قيام نکند شأن اهل حقّ خضوع و خشوع و اخلاق حميده بوده و خواهد بود ". (ص ٣٠١ مجموعه اقتدارات )
بگه این رو چرا حضرات خودشون رعایت نمیکردن ؟
کتاب اقتدارات برای خود نگارنده کتب بدیع هست کتابی که توش اینقدر کلمات قشنگ هست که اصلا ادم کیف میکنه .
همین نویسنده خواهر مکرمشون میگه شما توی ترور شاه دست داشتی . اصلا هم محاربه نیست و اصلا قیام نبوده . از طرفی مورد تعرض هم قرار میدن Big Grin مثلا اقا برات بگم چند جلد میشه بزارین به کارم برسم خو Dodgy
بهاءالله به قدري ظلم و جنايت نمود كه مردم در كوچه و بازار مي گفتند:
اگر حسينعلي مظهر حسين علي است
هزار رحمت حق برروان پاك يزيد

( کتاب تنبیه النائمین _ کتاب تنبیه النائمین که عزیّه خانم، خواهر بزرگ صبح ازل، در پاسخ به نامه عباس افندی برادرزاده اش، و در رد ادعای برادرش میرزاحسینعلی معروف به بهاءالله، مبنی بر «من یظهره الله» بودن وی، نوشته است. _ البته نسخه ای که من توی کتابخونه هاروارد دیدم 16 البته (seq. 32) بود ) چون یوقتایی میگفت من رجعت حسینی هستم .
دوستان کمی مطالعات رو ببرن بالا تا اینقدر اینجا تدریس نکنیم .
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]بعدشم توی دانشگاه اینها ایا وظیفه ای بجز تبلیغ دارن ؟ بهایی بدون تبلیغ یعنی پوچ .
بله درسته. باید جلوی تبلیغ گرفته بشه. اما ممانعت از تبلیغ می تونه خیلی راهکارها داشته باشه.

اگر قرار بر اینه که این افراد عقیدشون رو کنار بگذارند، یه دوره آموزش منطق می تونه خیلی راهگشا باشه. مثلاً میشه مدارسی داشت که تاکید بر منطق داشته باشند و به دانش آموزان یاد بدن که هیچ اعتقادی رو بدون اثبات نپذیرند. بعد این مدارس در نظر گرفته بشن برای اقلیتها. اسمشو هم بگذارند "مدرسه منطق" که نشانه به رسمیت شناختن هیچ عقیده خاصی نداشته باشه.

این یه راهکار خیلی خوبه که بعید می دونم کسی بتونه اون رو مخالف حقوق افراد تلقی کنه. اصلاً منطق برای همه لازمه و این یک ایراده که درس خوانده مدارس ما بتونه انتگرال یک تابع پیچیده رو حساب کنه اما نتونه تفاوت بین یک استدلال درست و یک مغلطه تفاوت بگذاره.

شما توی پستهای مختلفی اشاره کردید به تناقضهایی که در این اعتقادات هست. خیلی خوب. بیان فرد رو طوری تربیت کنند که یک اعتقاد دارای تناقض رو نپذیره. این کاریه که منطق می تونه انجام بده.

(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۹)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سعدی گل شما میزاری بچت اول سرما بخوره بعد میری دکتر و مراقب میشی یا از اول مراقب میشی ؟
مسئله بیشتر شبیه حالتیه که دو تا بچه داری. یکی سرما خورده که باید درمانش کنی و در عین حال مراقب اون یکی هم باشی.
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۹:۵۹)سعدی نوشته است: [ -> ]بله درسته. باید جلوی تبلیغ گرفته بشه. اما ممانعت از تبلیغ می تونه خیلی راهکارها داشته باشه.

اگر قرار بر اینه که این افراد عقیدشون رو کنار بگذارند، یه دوره آموزش منطق می تونه خیلی راهگشا باشه. مثلاً میشه مدارسی داشت که تاکید بر منطق داشته باشند و به دانش آموزان یاد بدن که هیچ اعتقادی رو بدون اثبات نپذیرند. بعد این مدارس در نظر گرفته بشن برای اقلیتها. اسمشو هم بگذارند "مدرسه منطق" که نشانه به رسمیت شناختن هیچ عقیده خاصی نداشته باشه.

این یه راهکار خیلی خوبه که بعید می دونم کسی بتونه اون رو مخالف حقوق افراد تلقی کنه. اصلاً منطق برای همه لازمه و این یک ایراده که درس خوانده مدارس ما بتونه انتگرال یک تابع پیچیده رو حساب کنه اما نتونه تفاوت بین یک استدلال درست و یک مغلطه تفاوت بگذاره.

شما توی پستهای مختلفی اشاره کردید به تناقضهایی که در این اعتقادات هست. خیلی خوب. بیان فرد رو طوری تربیت کنند که یک اعتقاد دارای تناقض رو نپذیره. این کاریه که منطق می تونه انجام بده.

مسئله بیشتر شبیه حالتیه که دو تا بچه داری. یکی سرما خورده که باید درمانش کنی و در عین حال مراقب اون یکی هم باشی.

میدونم که اصلا مطالب رو دقت نمیکنی و من ناچار اروم و شمرده ( در عین حال طولانی میشه ) مطالب رو بگم
1- تا اینجا رسما متوجه شده بودم و بر دوستان هویدا شد که شما اصلا دنبال موضوع اصلی نیستی و دنبال این هستی که اینها رو یه جوری بچسبونی به ...
2- عدم اطلاع شما و دیگر همفکرانی که مثل شما هستن موجب میشه این چنین بحثایی خیلی طولانی باشه ( گاهی شک میکنم که شما داری فرسایشی بحث میکنی )
3- کمی ببین نظر اونها _ سران و بیت العدل نشینا در باره مردم غیر و مخصوصا امثال من _ چیه

خوب با توجه به اون 3 نکته و مطالبی که توی این زمینه انجام دادیم _ چه شما چه جناب فروتقه که بجثش رو براتون گفتم و چه دوستان دیگه _ دقتی نمیبینم که بخوام دوباره ریزبشم .
از این به بعد بدون ادرس دادن و صرف بیان مطالب گذر میکنم

خوب جناب سعدی :

(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۹:۵۹)سعدی نوشته است: [ -> ]بله درسته. باید جلوی تبلیغ گرفته بشه. اما ممانعت از تبلیغ می تونه خیلی راهکارها داشته باشه.

عزیزم باید به شما بگم ، اصلا دقت نمیکنی مطالب رو شما چون بارها گفتم به شما و تکرار نمیکنم . منطق رو لولو برد برای این جامعه . منطق پاسخگو همه مباحث نیست چون توش راه در رو میشه پیدا کرد .
عزیزم اینها دانشگاه درست کردن مدرسه داشتن و هزار چیز دیگه اینقدر خراب کاری کردن که جمع شد . نمیشه همه مطالب رو گفت که گرامی . وقتی طرف به یه دگر اندیش مثل یه جزامی نگاه میکنه میخوای چیکار کنی؟ اصلا و رسما تو باغ نیستی _ مدیریت میخوان منو بخاطر این نوع حرف زدن محرومم کنن مهم نیست ولی جناب سعدی کلا تو باغ نیست توی این بحث _ میره بیرون میاد /
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۹:۵۹)سعدی نوشته است: [ -> ]این یه راهکار خیلی خوبه که بعید می دونم کسی بتونه اون رو مخالف حقوق افراد تلقی کنه. اصلاً منطق برای همه لازمه و این یک ایراده که درس خوانده مدارس ما بتونه انتگرال یک تابع پیچیده رو حساب کنه اما نتونه تفاوت بین یک استدلال درست و یک مغلطه تفاوت بگذاره.

حقوق افراد ؟منطق لازمه ؟ شما بلدی میبینیم که چطور داری کار میکن که گرامی مشت نمونه روار .
نخست وزیر سنگاپور به جامعه بهایی آن کشور بمناسبت دویستمین سال تولد حضرت بهاءالله پیام تبریک فرستاده ( 200 ساله شدن جناب بها و براشون جشن 2صده گرفتن Big Grin (بیا شمع ها رو فوت کن که ... )
. اینم جدیده
خو الان بگی اگاهی داده نشده رسما میگم بلاک بشی .
الان توی این عصر که همه چی در دسترس هست چرا اطلاع رسانی نشده که این بنده حدا دروغگویی بیش نیست ؟ پس دستهایی پشت پرده هست دیگه گرامی .
بزار یکم دیگه از مظلوم نمایی ها بگم شاید کمی درک کنی .
در زمان جنگ فردی از اینها _ البته استفاده ابزاری میخوان بکنن _ شهید میشه . اینها میگن بدین ما ببریم گلستا جاوید دفن کنیم ، اما توی بهشت زهرا دفن میشه . کمی درک کن این فرد رو تو بوع کردن که این هم شهید در راه وطن و شهید دادیم ما دوشا دوش بقیه .
حالا چند کلام از بزرگان بهایی برای کسانی که مدافع هستن و در جبهه ها میچنگن : این دیدگاه برای عباس افندی _ ع ع یا همون عبدالبها هست _ نویسنده مکاتیب که اون حرفا رو قبلتر زده بود که تدریس و ..
اگر ستم‌کاری دست تطاول بگشاید و مانند گرگ تیزچَنگ هجوم نماید، اَحبای الهی مانند اَغنام (گوسفند) تسلیم شوند. لهذا مقاومت ننمایند بلکه تیغ و شمشیر را به شَهد و شیر مقابله نمایند. زخم به جِگرگاه خورند، دست قاتل را ببوسند و در سَبیل الهی جانفشانی نمایند. از برای ستم‌کار اِستغفار کنند و طلب عَفو از پروردگار نمایند _ مکاتیب جلد 5

خوب الان ایشون شهید هستن یا نه ؟ از طرفی وقتی توی قبرستون مسلمونها دفن میشه یعنی چی ؟ ایا حق دارند کسی رو غیر مسلم توی قبرستون سلمین دفن کنن؟ اونم بهشت زهرا ؟
وقتی جنابان هیچ تعصبی به میهن ندارن _ جهان وطنی رو قبول دارن _ شما لطف کن برام توضیح بده که چه تضمینی هست که تکرار گذشته نشه ؟ فرصت داده میشه اما نه به ازادی قبل .
حالا ببین همین افراد به تو جدای از اینکه اصلا دینت چیه ببن نظرش چیه : ملّتی جاهل، متعصب و متوحش (وحشی) تعبیر می‌کند که بهائیان، در چنگ آنان گرفتار هستند توقیعات مبارکه حضرت ولی امرالله
اقایی که در نظر اونها متوحش هستی _ البته جاهای دیگه الاغ و ... هم گفته که من نمیگم به بعضیا برمیخوره .
خو الان براشون برو تا فردا بروشور درس کن کلاس منطق بزار و ... ترک تعصب برای منو تو میگن ولی خودشون ؟؟؟؟
خوب شما فقط پیشنهادت منطق بود . به کسی که چنین فکری داره چی منطق میخوای یاد بدی؟ اول که اجازه ندارن بیان و بعد که با کتمان عقیده _ همچون رهبرشون _ میان ثبت نام میکنن بعد برای اینکه جو سازی کنن میگن ما بهایی هستیم و شلوغ بازی و ... . بعدشم که اگه موردی پیش بیاد به این که اگه خلاف توی صنف باشه و یا بهداشت و .... میگن مامورین دولتی دستگیر و ... . اگه تبلیغ هم بکنن طبق دستور رهبرشون جق ندارن یک برگ نشر بدن ولی این کار رو میکنن تا سازمانهای بین المللی که خودشون هم هم کاسه با اینها هست بیان و ...
عزیزم کوته نگاه نکن کمی با اون منطق عمیق ببین .
شمایی که رهبرانشون شما رو من و ... رو به عنوان کفتار و افعی و نسناس و هزار موجود دیگه محسوب میکنن بیا برو کار فرهنگی کن . تا اینا طرد نشن نمیفهمن . بای اینکه طرد نشن و نون و ابشون بهم نخوره گوش به فرمان هستن . کمتر کسی پیش میاد مثل ایتی و صبحی و ادیب مسعودی هایی پیدا بشن _ البته اینها که گفتم کم شخصیتی نبودن _ برید خاطرات صبحی رو بخونین . ببنین چیا میناله .
طرف مستند جعلی درست میکنه و مردم ما چه قشنگ باور میکنن . حالا بیا نقد کن همچین بهت میگن تو راست میگی Big Grin براشون مستند کن میگن اینا رو خدتون اضافه کردین . یعنی مردمی داریم _ البته برخیشون نه همه _ گوششون به اونطرف بیشتره تا ماها . سعدی گل برسیم به اینجا که :
(۱۷/مرداد/۹۶ ۱۹:۵۹)سعدی نوشته است: [ -> ]مسئله بیشتر شبیه حالتیه که دو تا بچه داری. یکی سرما خورده که باید درمانش کنی و در عین حال مراقب اون یکی هم باشی.
خوب اونی که سرما خورده رو اگه نخواد به برادر دیگش سرایت کنه خودش چیکار میکنه ؟ الان اینهمه مدت من و بقیه داریم توی این تالار نقد انواع مداهب رو میگیم میخوای یکی بیاد یجی بگه اولین نفر خد شما بگی این چیمیگه؟ نگو ما ضعیف کارکردیم . بلکه اونها با فریف و مظلوم نمایی کارشون رو راه میبرن .
همین وهابیا میخوای یه ماه دیگه بیان دوباره پستهای غدیر و ... شروع بشه؟ البته کاربرانی داریم که با نامهای دیگه حتما تشریف میارن .
وقتی سرما میخوری به بچه چی میگی ؟ چرا خوردی و یا چطور خوردی؟ اونم میگه از همکلاسیم گرفتم . خوب چرا قبلش نمیری واکسن بزنی ؟
اصلا همین تو فصلی که سرما خوردگی میشه چرا میگن بیا واکسن بزن ؟ برای اینکه پیشگیری بشه . اینهمه نقد و مطالب بیان میشه . همین الان چند صد کتاب و متن و مقاله و فایل های صوتی تصویری وجود داره ولی همچین که یه مطلبی توی فضای مجازی بیاد چنان دست به دست میشه که دوباره میرسه به فرستنده اول ولی بگو یه نقد رو درچا طرف مگه به من چه من چرا انتشار بدم ؟
الان خودتون این مطالب رو فقط گذرا میخونی و رد میشی ولی هیجکس اینها و امثال اینها رو نوت برداری و فیش نگاری نمیکنه . میگه به من چه وهابیت و شیطان گرایی و .... / بعد که بحثی میشه طرف میگه ای جای فلانی خالی دستش پر بود .
خو من الان دارم شما رو واکسینه میکنم ولی حالا خدا اونن روز رو نیاره به طور یکی از اینا بخوری چنان با کلاس های روحی و ... از راه به درت میکنن که اصلا متوجه نمیشی .
بچه دومی رو چی میگی؟ ببین از داداشت عبرت بگیر تا سرما نخوری یا بهش یاد میدی؟ بچه اول که مریض شد . میاری کنار اون یکی یا اینکه جدا نگه میداری ؟
اگه فضات گوچیک باشه ناچار باشی کنار هم نگهداری چه میکنی؟ تیغه میکشی وسط خونه رو؟
لحنم یکم تند شد از دوستان پوزش .ولی کمی درک کنین که چرا تند شدم
بازم مطالب بود ولی میدونم نمیخونی و نمیخونن نمیگم تا اگه وقتی شد بگم . همینام زیادی بود .
سعدی جان دوباره مطالب رو بگی بحث برای خودت یه نفره پیش ببر
فقط اینو بگم هنوز پاسخ نگرغفتم اگه در جامعه ای بهاییت به حکومت و یا در پستی قرار بگیره نحوه برخورد چطور خواهد بوذ . با توجه به مطالب پیشین پاسخ لطفا ؟؟؟؟
دیامنتی که 10 %ش بیرون اومده وقتی به جکومت برسه اون 90% چی میخواد بگه خدا میدونه . Big Grin جلد 50 اقدس / یچی شبیه تلمود میشه دیگه .
اصلا اینها منع شدن از دخالت و فالیت در امور سیاسی و حکومتی ، بعد میگن ما رو چرا راه نمیدن خو منع شدین دیگه _ برو به اونی که منع کرده بگو تورو تو شورای شهر راه ندادو نمیزاره ثبت نام کنی
به اینا اجازه ثبت نام در مدارس غیر ، عدم جواز شرکت در امور سیاسی و حکومتی ، انحام تقیه و ... داده شده خو با این شرایط جناب سعدی میاد میگه منطق . خو بابا اینا براشون حکم عدم جواز صادر شده از خودشون . من چرا باید پاسخگو باشم ؟
منتظرم تا اینها رو یکی خوب بخونه بعد بیاد بگه فلان و بهمان .
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع