۱۶/مرداد/۹۶, ۱۶:۳۲
(۱۶/مرداد/۹۶ ۱۵:۰۳)سعدی نوشته است: [ -> ]بله اشتباهه. پس آموزش بچه هاشون رو باید شما به عهده بگیرید تا بتونی فرهنگ رو تغییر بدی.
بله. این که در یک کتاب با توهین راجع به دیگران صحبت بشه عین بی فرهنگیه. تصحیح کردنش هم کار فرهنگی می خواد. مثل کارهایی که در همه دنیا انجام میشه.
چرا بی ربط میگی گل من؟
شما قراره عقاید خودتون رو ترویج کنید. خب کجا ترویج می کنی؟ توی مدرسه دیگه. یعنی در قالب درس بهشون بگی.
جناب سعدی کلا حرفای من براتون مفهوم نیست یا اینکه موج رو اشتباهی میگیرین .
وقتی تایید میکنی اخلاقیات رو توی این ایین بزار دم کووزه خو کار فرهنگی و ... کجا میمونه؟ بعدشم کاری که اونها میکنن به عنوان محافل نمیکنن گل من ، به عنوان سازمانهای عام المنفعه هست که پشتش هزار تا ........ . بله .
خوشبختانه یا بدبختانه توی همه کتابهای رهبران پوشالیشون پر از فحاشی و تکفیر و حتی تشویق به اعمال غیر اخلاقی و .. هست . پس باید اخلاق رو چطور ترویج بدن ؟ اصلا چطور میخوان این حرف قشنگ رو که میگن عاشروا مع الاديان بالروح والريحان ، رو با برید حالتون رو از مادر بپرسید و یا سوال و جواب نداریم ،
ليس لاحد ان يقول لم و بم و من قال فقد کفر باللّه و کان من المنکرين. این توی ایقان هست که کتاب درجه یک اونها هست توی مائده اسمانی هم این موضوع تکرار شده و ... . خو این یعنی چی ؟ اخلاق ؟
بعدشم این کارهای فرهنگی که میفرمایید خودش نمونه ای از تغییر فرهنگه که گل من ، کاری که توی همین یه قرن اخیر سر مباحثی همچون تابو شکنی محارم ، همجنسگرایی و همجنس بازی ، رو کردن مباحث جنسی توی سنین کم و .... . این یعنی فرهنگ سازنده

کار فرهنگی که اونها _ اغنام _ میکنن طبق دستور _ البته بهاییان بیت العدلی _ مثلا ساخت مشارق الذکار ک هم دیدنیه هم تبلیغی .
یا کارهایی که گروه تبلیغیشون توی شرق اسیا و اصلا چرا دور بریم همین کشور های عربی
دارن ریز ریز کار میکنن که . این کار فرهنگیه .کار فرهنگی یعنی کاری که خانم سیمین فهندؤ میکنه و طومار میده برای ازادی به اصظلاح در بند ها و لی همین حقوق بشر لال مونی میگیره توی کشور هایی مثل عربستان و کشورهای .... .
کار فرهنگی از این بیشتر ؟
یا کار فرهنگی همونی بود که خانم مهر انگیز کار کرد توی کنفرانس سال 2015 چنان تیکه ای انداخت که مورد حمله همه چانبه از سوی بهاییا شد و بعد از مدتی جمعش کردن این حملات رو .
اینها گوشه ای از کارهای فرهنگی هست .
کار فرهنکی بازم براتون بگم که دارن انجام میدن؟
جالب اینجاست که نشستهاشون مثلا غیر سیاسیه چون دستور در دخالت در سیاست ندارن ولی کناردستشون افراد مخالف نظام و بقولی اونطرف نشینا هستن . " از امور سياسيّه ومخاصمات احزاب و دول بايد کلّ قلباً و ظاهراً لساناًو باطناً بکلّی در کنار واز اينگونه افکار فارغ و آزاد باشيم " - ج ١ توقيعات ٢٦-١٩٢٢ ص 120 اینو شوقی میگه .
کار فرهنگی و متمدانه عزل و طرد هست احتمالا ؟ کاری که در اون افراد بهایی رو با نزدیک شدن به مرز پرسش و عدم رعایت دستورات مطرود میکنن. چه اداری چه روحانی . احتمالا کارای فرهنگی اونها بیشتر پاسخگو ها چون مثلا بچه مسلمونها رو وغیره رو قشنگ میکشونن .
جالا اینطرف : کار فرهنگی کردن یعنی توی مدرسه دیگه ؟
خوب بچه بهاییا رو بیاریم توی مدارس و بگیم و کم کم اونها رو تغییر بدیم ؟
افرین به این ذهن زیبا.
سعدی دسته گل احکام کفار رو میدونی اختمالا ؟
از طرفی کاری که اینها میکنن هم میدونی ؟
اختمالا اینها رو توی مدارسی که شما میخوای ثبت نام کنی اونجا سوال برای بچه پیش نمیاد که این خداش با خدای من چرا فرق داره ؟
مگه عقایدشون یکیه ؟
بعدشم شما مسیحیا و کلیمیا و ... رو بهشون مدرسه حدا دادی ولی اینها رو میخوای چه کنی ؟ اگه مدرسه بدی به رسمیت شناختی اگه توی مدارس خودت راه بدی که داستان دیگه داریم . اگه راه ندی که امثال بعضیا دم از حقوق بشر میزنن .
بعدشم مواردی بوده که ثبت نام شده و کارهای غیر قانئنی انجام دادن . یادمه یکی از بچه های همین تالار میگفت این موضوع رو که خودشون همکلاسی داشتن یا توی مدرسه اقوامشون یک بهایی بوده که ... /
خوب برگردیم سر اینکه من عقایدم رو ترویج میکنم بله الان هم دارم میکنم ولی برخی دوست دارن با طاهر فریبی که از اونها خوردن بیان و یکم دفاع کنن . توی مباحثی که داشتیم دوستان دیدن که شما و برخی دیگه از گرامیان چطور بدون درک مطالب متن مینوشتین.
اصلا یه سوال ، ایا تشکیلات بهایی دنبال رسیدن به جکومت هستن یا نه ؟
تا اینجا که شما سعی داشتی بحث منحرف بشه اما این رو میتونی تحققی کنی ببینین که اینحا دنبال تشکیل حکومت هستن یا نه ؟
اگه نیستن چرا مخالف حکومت هستن . اگه هستن چرا ؟ مگه نهی از دخالت در حکومت نشدن ؟
منتظرم پاسخ این سوال رو برام بگی.
(۱۶/مرداد/۹۶ ۱۵:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]بله .
کسی وقتی نخواد بچه اش یک فرهنگ رو بپذیره و یا یک آموزش رو ببینه نمیگذاره این آموزش مدرسه ای تاثیر کنه .
نتیجه عکس هم میده اون بچه با تنفر نسبت به اون جامعه بزرگ میشه تا اهداف عقیده خودش رو پیاده کنه !
اونها مثل بچه مسلمون ها نیستن که حالا عقاید رو یاد نگرفتی اشکال نداره مدام از کودکی دوره میبنن روی اونها کار میشه چون عقیده و هدفشون هست که روششون رو زنده نگه میداره .
دوره های مداوم میبینن تا عقیده شون شکل بگیره.
آموزش ی که توی ذهن مهربان شما هست آب درهاون کوبیدن ه .
یادمه یه دوران تو بوغ کرده بودن دانشجوهای بهایی رو راه نمیدن و احراح و ... درحالی که نمیگفتن چه کاری کرده که اخراج شده ، مثلا تبلیه کرده یا اینکه جزئه نشریه پحش کرده . وقتی رو میشد دیکه اون حبر کلا محو میشد تا ریشه .
حالبه دم از اقلیت مذهبی میزنن ولی هیچ پشتوانه الهی و حیانی ندارن .
فقط یچیزی اینهایی که میگن دانشجو بهایی ثبت نام نکردن اینها تا اون موقع تو کدوم مدارس درس میخوندن؟ یهو از زیر ... مدرک گرفتن برن دانشگاه ؟ دوستان کمی تامل کنین
در اخر همینقدر بگم که اون بیت العدل اینقدر مشروعیت نداره که به دروغ میگن داره . این خودش اخلاق مدار بودن و در کنارش نشان از دیانت حقه کاذبه داره

تا یادم نرفته اینم بگم بد تیست برای سعدی و دوستان که
نقل قول: هو اللّهاینم تقدیم به شما که بدونین مرغ همسایه چیه
ای ثابت برپيمان و راسخ بر عهد، نامه مفصّل شما که
بجناب آقا سيّد اسداللّه مرقوم نموده بوديد ملاحظه گرديد
جميع مطالب مطابق واقع چنانست که مرقوم نموده بوديد
الحمد للّه حضرت نصر شب و روز در نصرت امراللّه
ميکوشد و جز عبوديّت آستان مقدّس مقصدی ندارد
لهذا يقين است که در جميع موارد موفّق و مؤيّد است
احبّای الهی در طهران بايد دمی نياسايند و نَفسی نکشند
بلکه شب و روز بجان و دل هر يک بکوشند و نشر نفحات اللّه
نمايند و بتأييد روح القدس تبليغ امراللّه کنند اگر
چنين قيام نمايند در مدّت قليلی آن اقليم جنّت ابهی گردد
و آنخطّه و ديار گلشن اسرار شود بحضرت جلال نامهئی مرقوم
شد در جوف است برسانيد از آقا ميرزا حبيب اللّه مرقوم
نموده بوديد حال بايد اگر مأموريّتی مناسب در آنجا
حاصل گردد قبول نمايد تا بتدريج مأموريّتی در برّيّة الشّام
و يا مصر ميسّر گردد در خصوص مدرسه تربيت مرقوم
نموده بوديد اطفال احبّا ابداً جائز نيست که بمکتبهای
ديگران بروند چه که ذلّت امراللّه است و بکلّی از الطاف
جمال مبارک محروم مانند زيرا تربيت ديگر شوند و سبب
رسوائی بهائيان گردند انشاءالله معلّم انگليسی عالمی
از امريکا تهيّه و تدارک ميشود و ارسال ميگردد در خصوص
مسافرخانه مرقوم نموده بوديد که در طهران تأسيس فرمودهايد
اين رأی بسيار موافق اميدوارم که در نهايت انتظام
ترتيب يابد قباله مسافر خانه را همانطور که مرقوم نموده
بوديد باسم عموم نمائيد از جناب آقا ميرزا مهدی اخوان
صفا مرقوم نموده بوديد که الحمد للّه بخدمت امر مؤيّد
و موفّق است فی الحقيقه آنشخص شهير قائم بر عبوديّت
ربّ جليل است و از جميع قيود آزاده اگر سفری موقّت
به يزد نمايد نتائج مفيده حاصل گردد از قبل من تحيّت
ابدع ابهی باو برسانيد و بگوئيد که عبدالبهآء نهايت رضايت را
از تو دارد حضرت آقا ميرزا اسداللّه و آقا سيّد عبدالحسين
در نهايت انقطاع و فرط انجذاب بصفحات هند شتافتند
که چندی در آنجا نشر نفحات اللّه نمايند و بخدمت امراللّه
پردازند جناب مهديخان قائم با اخويشان مختار علی العجاله
در اسکندريّه در نهايت روح و ريحان هستند ولی گنج در آستين
و کيسه مالامال شما بستگان ايشانرا تشويق بر آنچه لازم است
بفرمائيد و عليک البهآء الأبهی ع ع
کتاب مکاتیب ج 5 ص 171تا 173
توی همین نامه فقط چند مورد هست که اگه دقت کتین متوجه میشید .یکش رو بزرین من بگم .
اطفال احبّا ابداً جائز نيست که بمکتبهای ديگران بروند چه که ذلّت امراللّه است و بکلّی از الطاف جمال مبارک محروم مانند زيرا تربيت ديگر شوند و سبب رسوائی بهائيان گردند
رسوا میشن چون مطالبی رو خواهند فهمید که نباید بفهمن . جناب سعدی دقت کن که این مطالب رو مفت دارم برات میگم برو بعد بگو تربیت . وقتی دستور به این کار دارن برات میان اشک تمساح میریزن که نمیزارن ما ثبت نام کنیم .
توی همون مکاتیب جلد اول ص 405-6 یه جمله هست جالبه .
نقل قول:. تعليم و تهذيب بعد از بلوغ بسيار دشوار شود تجربه شده است که نهايت سعی و کوشش را مينمايند تا خلقی از اخلاق نفسی را تبديل کنند نميشود اگر اليوم اندکی متنبّه گردد بعد از ايّامی معدود فراموش کند و بر حالتی که معتاد و خوی نموده راجع شود پس بايد از طفوليّت اين اساس متين را بنهند زيرا تا شاخ تازه و تر است بکمال سهولت و آسانی مستقيم و راست گرددببخشین جناب مگه توی مدارس غیر چی تدریس میشد که میترسیدید از ایین شما رو بشه؟
الان ممکنه بگین پس اسلام چی ؟ خدا رو شکر پاسخ روشنه فقط دقت کنین که بحثارو قاطی نکنین .