عجب تحلیل های دقیقی

(منظورم پست قبلی من هست ، نه تاپیک اصلی)
در روزهای گذشته ، بقایی , مشایی, سیدحسین شیرازی, صادق زیباکلام ، با برخورد های قضایی روبه رو شدند
اما دزدا بیرون ول میگردن
(پاسخ احتمالی شما این هست که بین افراد نام برده ، وجه اشتراکی هست که باعث میشه به شخصیت های بالای نظام حمله بشه ، و احتمالا برای جمع شدن بحث و میان بر زدن به فحاشی ، به من خواهید گفت وجه اشتراک تو با این افراد چیه که درموردشون سوال میکنی ، پاسخ احتمالی منم این هست که بین دزد ها و مقامات بالای حکومتی چه وجه اشتراکی هست که هر دو نسبت به هم بیخطرند ، اینا دزدا رو دستگیر نمیکنن ، دزدا هم به جای اموال اینا ، خون ملت رو میمکند
لازم بود برای جلوگیری از انحراف تاپیک به سمت این فرافکنی ها ، پیشاپیش پاسخ داده باشم که پست ها در فضای همین تاپیک بمونه)
اصن یه وضیه!!!!
بازم واضح تر میشه ماجرا
به هیچکس بر نخوره همش رو با خودم هستم ، فقط خودم .
کم کم دارم به حرف اون رفیق خدابیامرزم میرسم که گفت :
اگر آینده بچه دار بشم بهش میگم تو خیلی بی خود بکنی ( گ ، ب خ و ر ی )تا ده تا کتاب مخالف و ده تا کتاب موافق یک موضوع یا یک مکتب رو نخونده باشی بخوای مخالفت یا حمایت کنی خیلی غلط بکنی .
روزی زنده باد ها صدایمان را خفه کرد
و امروز مرگ بر ها و ننگ بر ها تا بوده چنین بوده .
تاریخ سرتاسر درس است .
زنده باد باغ وحش که حداقل دیدنیه .
خواهشا بخونید سوال دارم .
آقا یک سوال عمومی از همه عزیزان که تو تالار هستن مخصوصا دوستان نگران انقلاب آقایان و خانوم ها خواهران و برادران دختران و پسران 40 سال از انقلاب میگذره و من هنوز به عنوان یک انقلاب بهش ایمان دارم اما در این 40 سال فقر ریشه کن نشده و خانواده کمیته امداد و بهزیستی افزایش چشم گیری داشته ، فساد گسترده تر از هر سال شده ( نگین نیست و سیاه نماییه و فقر بدتر بوده و بهتر شده و پیشرفت کردیم ، به قول یک عده روحانی وقتی میگه تورم متوقف شده باید قابل احساس باشه پس باید هر چیز دیگری نیز در اجتماع قابل لمس باشه ) از نظر فرهنگی در حال نیست شدنیم و حتی سنت های حسنه قبل هم داره نابود میشه ،بانک هامونم ربا خوار و موسس اصلیش همون مدعیه بانکداری اسلامی ، که تازه العان شدین ضدش ( حاجیمون اوف شده ، محمود بدون روتوش و ... شده) وضعیت ازدواج ، مسکن ، اشتغال در حال بدتر شدنه و نابود شده ، ( عملا امیدی به بهبود وضعیت اقتصادی نیست ) قشر روحانی دیگر پایگاه محکمی در اجتماع نداره ، مسجد ها خالی شدن و مراسم های مذهبی تبدیل کارناوال شده ،به قول شما یک عده تلاش دارند سپاه رو نابود یا منحل کنن که به دور از حقیقت نیست و مقصر تنها یک طرف نیست ، ، امنیت داریم چون هزار هزار شهید دادیم و اگه نداشتیم دیگه حرفی باقی نمیموند پس امنیت رو جلو نکشین چون من قبول کنم( که قبول دارم ) اجتماع دیگه تو کتش نمیره ، فساد ادرای هر لحظه بیشتر شده ، ارازل و اوباش رو تو کوچه ها میگردونن ( کار خوب ) اما دزد های میلیاردی رو پشت در های بسته محاکمه میکنن( آقای ب ز ،ج خ دال زال ، شبیه کلاس اول ابتدایی شده دادگاه ها حالا بماند یک عده کارشون به دادگاهم نمیرسه ) اصولگراها به جان اصلاح طلب ها و اصلاح طلب ها به جان اصول گرا ها ، آقا ی زمانی خاتمی رئیس جمهور بود اصولگرا مخالف بود و میگفت فساده یک زمانی احمدی نژاد رئیس جمهور شد و اصولگرا میگفت به به ( امروز همون اصولگرا میگه فاسد بود پس خیلی بیخود کردین اون موقع حمابت کردین اگه از فسادش با خبر بودین خیلی ...) حالا روحانی اومده میگن این جاسوسه و فاسده و ... آقا پس نتیجه بعد 40 سال از بنی صدر و خاتمی و محمود احمدی نژاد و تا روحانی جاسوس هستند .زحمات هسته ای این همه سال هم هدر رفت ، اواخر هم کل کشور بهم ریخت و بانک ها رو آتیش زدن ( و آدم های عادیم بودن چون دیگه تو شهرستان ها مشخصه ...) آقا خط بگیرم بوده نفوذی هم بوده ولی از مشکلات مردم استفاده شد ، و رهبری هم از بی عدالتی عذر خواهی کرده و بی عدالتی هزاران شاخه داره ، و باز ادامه خواهد داشت .حالا عامل این همه اتفاقات آمریکا + اسرائیل + انگیلیس + قدر ندانستن زحمات شما :
حالا لطفا به من بگین با این وضعیت که انقلاب توش قرار گرفته چه باید کرد ؟
آقا وضع همینه داره بدترم میشه بجای فلانی و بسانی بگین چیکار باید بکنیم اصلا بگین شما برای انقلاب تا العان چیکار کردین ؟
(۲۸/اسفند/۹۶ ۲۲:۱۹)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]به هیچکس بر نخوره همش رو با خودم هستم ، فقط خودم .
کم کم دارم به حرف اون رفیق خدابیامرزم میرسم که گفت :
اگر آینده بچه دار بشم بهش میگم تو خیلی بی خود بکنی ( گ ، ب خ و ر ی )تا ده تا کتاب مخالف و ده تا کتاب موافق یک موضوع یا یک مکتب رو نخونده باشی بخوای مخالفت یا حمایت کنی خیلی غلط بکنی .
روزی زنده باد ها صدایمان را خفه کرد
و امروز مرگ بر ها و ننگ بر ها تا بوده چنین بوده .
تاریخ سرتاسر درس است .
زنده باد باغ وحش که حداقل دیدنیه .
خواهشا بخونید سوال دارم .
آقا یک سوال عمومی از همه عزیزان که تو تالار هستن مخصوصا دوستان نگران انقلاب آقایان و خانوم ها خواهران و برادران دختران و پسران 40 سال از انقلاب میگذره و من هنوز به عنوان یک انقلاب بهش ایمان دارم اما در این 40 سال فقر ریشه کن نشده و خانواده کمیته امداد و بهزیستی افزایش چشم گیری داشته ، فساد گسترده تر از هر سال شده ( نگین نیست و سیاه نماییه و فقر بدتر بوده و بهتر شده و پیشرفت کردیم ، به قول یک عده روحانی وقتی میگه تورم متوقف شده باید قابل احساس باشه پس باید هر چیز دیگری نیز در اجتماع قابل لمس باشه ) از نظر فرهنگی در حال نیست شدنیم و حتی سنت های حسنه قبل هم داره نابود میشه ،بانک هامونم ربا خوار و موسس اصلیش همون مدعیه بانکداری اسلامی ، که تازه العان شدین ضدش ( حاجیمون اوف شده ، محمود بدون روتوش و ... شده) وضعیت ازدواج ، مسکن ، اشتغال در حال بدتر شدنه و نابود شده ، ( عملا امیدی به بهبود وضعیت اقتصادی نیست ) قشر روحانی دیگر پایگاه محکمی در اجتماع نداره ، مسجد ها خالی شدن و مراسم های مذهبی تبدیل کارناوال شده ،به قول شما یک عده تلاش دارند سپاه رو نابود یا منحل کنن که به دور از حقیقت نیست و مقصر تنها یک طرف نیست ، ، امنیت داریم چون هزار هزار شهید دادیم و اگه نداشتیم دیگه حرفی باقی نمیموند پس امنیت رو جلو نکشین چون من قبول کنم( که قبول دارم ) اجتماع دیگه تو کتش نمیره ، فساد ادرای هر لحظه بیشتر شده ، ارازل و اوباش رو تو کوچه ها میگردونن ( کار خوب ) اما دزد های میلیاردی رو پشت در های بسته محاکمه میکنن( آقای ب ز ،ج خ دال زال ، شبیه کلاس اول ابتدایی شده دادگاه ها حالا بماند یک عده کارشون به دادگاهم نمیرسه ) اصولگراها به جان اصلاح طلب ها و اصلاح طلب ها به جان اصول گرا ها ، آقا ی زمانی خاتمی رئیس جمهور بود اصولگرا مخالف بود و میگفت فساده یک زمانی احمدی نژاد رئیس جمهور شد و اصولگرا میگفت به به ( امروز همون اصولگرا میگه فاسد بود پس خیلی بیخود کردین اون موقع حمابت کردین اگه از فسادش با خبر بودین خیلی ...) حالا روحانی اومده میگن این جاسوسه و فاسده و ... آقا پس نتیجه بعد 40 سال از بنی صدر و خاتمی و محمود احمدی نژاد و تا روحانی جاسوس هستند .زحمات هسته ای این همه سال هم هدر رفت ، اواخر هم کل کشور بهم ریخت و بانک ها رو آتیش زدن ( و آدم های عادیم بودن چون دیگه تو شهرستان ها مشخصه ...) آقا خط بگیرم بوده نفوذی هم بوده ولی از مشکلات مردم استفاده شد ، و رهبری هم از بی عدالتی عذر خواهی کرده و بی عدالتی هزاران شاخه داره ، و باز ادامه خواهد داشت .حالا عامل این همه اتفاقات آمریکا + اسرائیل + انگیلیس + قدر ندانستن زحمات شما :
حالا لطفا به من بگین با این وضعیت که انقلاب توش قرار گرفته چه باید کرد ؟
آقا وضع همینه داره بدترم میشه بجای فلانی و بسانی بگین چیکار باید بکنیم اصلا بگین شما برای انقلاب تا العان چیکار کردین ؟
سلام و خسته نباشید میگم به شما...اینا حرف منم هست! تمام مسئولان قبلی ما همیشه جاسوس میشن یا خائن! والا نمیدونم چه حکمتی در این موضوع هست
انقدر از کارت اسلام استفاده کردن انقدر گفتن وای اسلاما که دیگه شورش در اومده و کسی تو جامعه این حرفای وااا اسلاما خریدار نیست نمونه اش همین مسئله ورود زنان به ورزشگاه و اجباری بودن حجاب!
خب نمیخواستم طولانی بنویسم فقط این تیکه نقل قول میکنم!
نقل قول:آقا وضع همینه داره بدترم میشه بجای فلانی و بسانی بگین چیکار باید بکنیم اصلا بگین شما برای انقلاب تا العان چیکار کردین ؟
کاری دیگه از دست ما برنمیاد ما دیگه فقط رای دادن یاد گرفتیم!
یکسری افرادم هنوز تو سال 57 فریز موندن!
یکسری دیگه ام فقط مشغول امر به معروف زوری هستن
و نهی از منکر با خشونت! فقط نمیدونم چرا بعد از این همه امر به معروف و نهی از منکر هی وضع بدتر میشه!!!!!!
خدایا اندکی تفکر!!!
(۲۸/اسفند/۹۶ ۲۲:۱۹)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]حالا لطفا به من بگین با این وضعیت که انقلاب توش قرار گرفته چه باید کرد ؟
خیلی کارها میشه کرد. هر کسی توی زمینه ای که باهاش سر و کار داره یه سری راهکارها رو می بینه که به حل خیلی از مشکلات کمک می کنند. اما به نفع یه عده نیست که اجرا بشن ...
مثلاً یه مثال ساده اش: الآن سیستم دانشگاهی ما کلی مدرک بی خاصیت داده دست مردم. خیلی از دانشگاهها، عملاً بدون کنکور دانشجو گرفتند و بدون سختگیری هم فارغ التحصیلشون کردند. اما میشه این رو درست کرد.
کافیه یه قانون بگذارند و بگن مدارک دانشگاهی هر دو سال یه بار باید ارزیابی مجدد بشن. مثل همون ارزیابی مجددی که برای مدارک زبان و گواهی رانندگی داریم.
قاعدتاً مسئولین بیش از من و شما این مشکل رو می دونند و راهکارهاش رو هم بلدند. اما یه مشکل هست:
اگر این طرح بخواد مطرح بشه، اون نماینده مجلسی که مدرک خودش یا فرزندش مشکل داره حاضر نمیشه بهش رای بده و چنین قانونی نمی تونه تصویب بشه. ضمن اینکه اگر اجرا بشه، اون کسانی که نفعشون رو از دست میدن دیگه به این جناحی که این طرح رو اجرا کرده رای نمیدن.
سلام عیدتون مبارک
و تسلیت شهادت امام علی النقی الهادی (علیه السلام)
برادرانی که نگران هستند ، تفسیر منافق و مجاهد میکنن ،و تفکیک دوست و دشمن میکنن ، کسانی که پشت هم تاپیک درست میکنن و پیگیر اخبار هستند و نگران آینده انقلاب هستند ، العان کجا هستند و چرا جواب سوال من رو نمیدن ، سوال من اگر با جواب باشه ، بهتر از داد و فریاد های الکیه چرا الکی چون ما میگیم فلانی بده بسانی دشمنه آقا ما هم مخلص قبول ،اما وقتی از دست ما کاری بر نیاد فهم اینها هم زیاد با ندوستنش فرقی نمی کنه (دشمن شناسی خوبه و واجبه ولی کافی نیست )،چون فقط با دونستنش یا نا امیدتر میشیم یاهزار مسئله بیخود دیگه ، اما اگر با راه حل باشه ، آدم رو عاقل تر میکنه و ما رو از این( بلا نسبت همه ) بی خاصیتی در میاره .
پس لطفا
به من بگین با این وضعیت که انقلاب توش قرار گرفته
چه باید کرد ؟
آقا وضع همینه داره بدترم میشه بجای فلانی و بسانی بگین چیکار باید بکنیم اصلا بگین شما
برای انقلاب تا العان چیکار کردین ؟
(۲۸/اسفند/۹۶ ۲۳:۴۱)A L I نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید میگم به شما...اینا حرف منم هست! تمام مسئولان قبلی ما همیشه جاسوس میشن یا خائن! والا نمیدونم چه حکمتی در این موضوع هست
انقدر از کارت اسلام استفاده کردن انقدر گفتن وای اسلاما که دیگه شورش در اومده و کسی تو جامعه این حرفای وااا اسلاما خریدار نیست نمونه اش همین مسئله ورود زنان به ورزشگاه و اجباری بودن حجاب!
خب نمیخواستم طولانی بنویسم فقط این تیکه نقل قول میکنم!
کاری دیگه از دست ما برنمیاد ما دیگه فقط رای دادن یاد گرفتیم!
یکسری افرادم هنوز تو سال 57 فریز موندن!
یکسری دیگه ام فقط مشغول امر به معروف زوری هستن
و نهی از منکر با خشونت! فقط نمیدونم چرا بعد از این همه امر به معروف و نهی از منکر هی وضع بدتر میشه!!!!!!
خدایا اندکی تفکر!!!
شما میگی کارای قبلی فایده نداره و تفکر کردن واجب میدونی
ممنون از نظرتون (اما نا امید بودن فایده نداره )
(۲۸/اسفند/۹۶ ۲۳:۵۲)سعدی نوشته است: [ -> ]خیلی کارها میشه کرد. هر کسی توی زمینه ای که باهاش سر و کار داره یه سری راهکارها رو می بینه که به حل خیلی از مشکلات کمک می کنند. اما به نفع یه عده نیست که اجرا بشن ...
مثلاً یه مثال ساده اش: الآن سیستم دانشگاهی ما کلی مدرک بی خاصیت داده دست مردم. خیلی از دانشگاهها، عملاً بدون کنکور دانشجو گرفتند و بدون سختگیری هم فارغ التحصیلشون کردند. اما میشه این رو درست کرد.
کافیه یه قانون بگذارند و بگن مدارک دانشگاهی هر دو سال یه بار باید ارزیابی مجدد بشن. مثل همون ارزیابی مجددی که برای مدارک زبان و گواهی رانندگی داریم.
قاعدتاً مسئولین بیش از من و شما این مشکل رو می دونند و راهکارهاش رو هم بلدند. اما یه مشکل هست:
اگر این طرح بخواد مطرح بشه، اون نماینده مجلسی که مدرک خودش یا فرزندش مشکل داره حاضر نمیشه بهش رای بده و چنین قانونی نمی تونه تصویب بشه. ضمن اینکه اگر اجرا بشه، اون کسانی که نفعشون رو از دست میدن دیگه به این جناحی که این طرح رو اجرا کرده رای نمیدن.
ممنون از نظرتون
اما ی مشکل شما میگین میشه فلان کار رو کرد اما چون به نفع فلان کس ها نیست جلوش رو میگیرن ( باز نشد که مثل اینکه بگی زخم رو باید پانسمان کرد اما نمیشه پانسمان کرد ) باز ممنون
اما دو خط اول عالی بود
خیلی کارها میشه کرد. هر کسی توی زمینه ای که باهاش سر و کار داره یه سری راهکارها رو می بینه که به حل خیلی از مشکلات کمک می کنند.
باید امتحانش کرد و نا امید نشد .
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]
طبق پیشگویی های آخرالزمانی
فقط این قسمت توجه منو جلب کرد

پیشگویی???
یعنی شما تو قرن 21 دنبال پیشگویی و این چیزا هستی ??
(۱/فروردین/۹۷ ۱۲:۳۵)قلب نوشته است: [ -> ]و البته امامان شیعه هم پیشگویی هایی داشته اند و درباره آخرالزمان هم پیشگویی های قرآنی و حدیثی وجود دارد که یکی از آنها پیشگویی انقلاب بزرگ اسلامی ایران برای زمینه سازی ظهور آخرین حجت خدا امام زمان عج بوده که بخشی از آن تحقق یافته است و همچنان ادامه دارد
سلام
امکان داره متن احادیث رو بفرمایید؟