۱/فروردین/۹۷, ۱۵:۵۹
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]راه همون اصلاح طلبان قدیمی تهش شده این اصلاح طلبانآره از دست ما فقط برپا کردن غوغا سر موی خانوم ها برمیاد فساد که از دست ما خارجه خخخخ
ببینید بحث فساد اقتصادی مثل فساد اخلاقی نیست که شما میگی مهمتره
بله فساد اقتصادی مهمه ولی از بچه حزباللّهی کاری ساخته نیست و اینگونه فسادها که باید دستگاه قضایی باهاش برخورد کنه کاره مشکلی هست و به این سادگی ها هم نيست و بنا نیست اینطور پرونده ها با غوغاسالاری پیش بره
که شما توقع دارید
اتفاقا فساد مالی گسترده و دزدی بیت المال بسیار مهم تر از دوستی یک دختر و پسر یا بودن روسری یا نبودنشه ،یک جوری میگی فساد اخلاقی یاد قوم لوط انداختیم ( بله ما همینجوری به یک طرفه بودن ادامه بدیم توانش رو داریم بهش برسیم )
غوغا سالاری (منظورم این نیست اما ) اگر به دست منو تو باشه خیلی بهتر از اینکه به دست کسی باشه که شعارش (ای شاه ایران برگرد به ایران یا عرب گمشو بیرون )
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]اول اینکه رقص دختر بچه ها باعث برکناری شهردار نشد بلکه بحث استعفای ايشون قبلا مطرح بودبله اینو نمیشه کامل به گردن رقص دختران انداخت (ولی مثال از جنجال و جناه گرایی بود ،که اگر همین اتفاق برای یکی از هم قبیله ای ها ما می افتاد چی ) )
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۲۲)قلب نوشته است: [ -> ]اگر منظور شما رهبری هستند که باید بگم بنا نیست در انذار عمومی از رهبری انتقاد بشه بلکه علما اگر مطلبی باشه خصوصی و بدور از چشم مردم اینکار رو می کننداداش تو به این حرف میگی قاطی کردن موضوعات بابا حرف ماکه جناه نیست حرف ما خواست خداست .
دلیلش هم مشخصه
بنا نیست امثال صادق زیباکلام با فکر غربی از رهبری انتقاد کنن چون راه رهبری از امثال صادق زیباکلام جداست
مسایل اجتماعی اولویت اول هستند و حجاب به خاطر اهمیت اجتماعی بالاست چون به فساد علنی در کشور مربوط ميشه
زندگی اسلامی مورد پسند همه نیست و شرایط دنیا هم جوري نیست که همه از حجاب دفاع کنن
همین حالاش ما نسبت به دنیا در کشور فساد کمتری داریم از همه نظر
اون کسانی که شما تندرو می دونيد قشر حزب اللهی جامعه هستند و جامعه مومنان رو تشکیل میدن و البته از رهبری همیشه حمایت کردن و این اصلاح طلبان بودن که به دنبال تغییر رهبری و تغییر اسلام هستند
اینکه همه خودشون رو بر حق بدونن دلیل نمیشه ما در راه و حق بودن خودمون شک کنیم
بالاخره هرکسی برای حق بودن خودش دلیلی داره ولی مبنای حق بودن ما قرآن و اهل بیت علیهم السلام هستند و هر چیزی غیر از این ناحق هستش
اگر بنا باشه ما به حق بودن راه خودمون شک کنیم آنوقت نمی تونیم به راه حق بریم بالاخره انسان باید به یقین برسه تا باعث بشه حرکت کنه
قاطی کردن موضوعات مارو به چیزى نمی رسونه
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]ارزش درست مشخصه حالا اگر رفتار ما فرق داره عیب از ماستبحث منم سر همینه اینو چه ساده ازش میگذریم و باید بگذریم مسائل مهمتری وجود داره اما اون یکی یا مثل همین اگر برای یکی از اون وری ها اتفاق می افتاد وا اسلاما وادین ،وا سنت رسول الله
دوم اینکه اون یک مراسم ترحیم بوده که جوش فرق داشته و یک پیرزن بوده ولی با اینحال مورد تایید نیست و کاره اشتباهی بوده اما باید دید احمدی نژاد بقل کرده یا مادر چاوز!!
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]اینکه انحراف انقلاب کجاشه و کجاش نیست بستگی داره چطور نگاه کنید از نظر من انحراف انقلاب اصلاح طلبان و اعتدالی ها هستندداداش اینجوری باشه به نظر من هم مشکلات ما سر اصولگرا ها می باشد ،چرا ؟ خوب قبول اصولگرا تا العان چیکار کرده ؟آقا به قول خودتون داستان تخیلی نه واقعا چه کرده .
بیشتر حرفهایی که اون موقع زده میشد تهمت بود
الان کدوم پول گم شده؟ کی ثابت شده ؟
بقایی به اتهام فساد مالی زندانه ، مشایی برای پاره ای توضیحات در رابطه با جاسوس بودنش زندانه ، دکل نفتی گم شده بود در دولت احمدی نژاد سند هزینه ساخت و سازش موجوده (رو کاغذ مکان جغرافیایی داره ) ولی سر جاش نیست ، مسکن های مهر ، بده کاری های کلان دولت اونم در صورتی که ثروتمندترین دولت جمهوری اسلامی بود و انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی بازم .بگم بگم
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]بعدم تا فسادی اتفاق نيفتد نميشه ازش جلوگیری کرد ما که علم غیب نداریمداداش رویه مدیریتی(بی مدیریتی ) و بازرسی نادرست و مسئولیت های فامیلی و چند مدیریتی و انتقاد پذیر نبودن و نبود رسانه آزاد در رابطه با مسائل اقتصادی و ... نبود شفافیت و ترس از رسوا کردن مفسدان بخاطر قدرت ،ربا خورا بودن بانک ها و سختگیری در مورد مردم عادی و بی قانونی در مورد سفارش شده ها یا آقا زادگان ، زیر سوال نبودن نهاد ها
شما در مصداق شناسی مشکل دارید و هنوز اهل حق رو نشناختید که اینجوری حرف میزنید
منجر به فساد میشه یعنی چی من علم غیب ندارم ،داداش واقعا مسخرمون میکنی (من در خونه رو باز بذارم برم مسافرت (ممنوع کنم آشنایانم بیان خونم
سال بعد بیام بگم اومدم بازرسی خوب، معلومه، سنگای کف خونه رو هم میبرن بعدش بگم منکه علم غیب نداشتم .بله من در مصداق شناسی مشکل دارم چون با شما هم عقیده نیستم ، خدا وکیلی خوندیو جواب دادی .
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۴۱)قلب نوشته است: [ -> ]ببنيد الان علمدار رهبری هست چنانچه ايشون زده بشن اسلام ضربه می خورهبابا برادر تو از کجا میدونی حمایت از رهبری خواست امام زمانه نگو ایجوری ب(بگو باید از رهبری حمایت بشه بگو بودن رهبری واجبه بگو رهبری انسان شریفیه ) ولی نگو حمایت از رهبری خواست امام زمانه بعدش همون اهل عرفان اگر یک روز بگن رهبری نه میگید منحرف شدن ،
اینکه ما ميگيم حمایت از رهبری باعث خشنودي امام زمان عج هست دلایل زیادی داره که بحثش مفصله ولی در همین حد بگیم که اهل عرفان بارها تاکید کردن بايد از رهبری حمایت بشه
ببینید ما نگفتيم رهبری معصوم هستند بلکه گفتیم حمایت از رهبری خواست امام زمان عج هست به خاطر اینکه ایشون علمدار هستند
رهبری معصوم نیستند تمام باید حمایت بشه تمام
(آقا امام زمان از یک کار ساده ما که خوب باشه خوشحال و از بد ما هم ناراحت میشن ، از کار خوب ما (اسلامی) حمایت میکنن چون رهبری اصلی به عهده ایشونه و از کار بد ما برائت و ناراحتی خدایی ناکرده غضب ، اما اما کار بسیار خطر ناکیه بگم اگر از فلانی حمایت کنی امام زمان حامیت میشه اگر از بسانی حمایت نکنی امام زمان شاکی میشه .
واقعا سخته و سنگین .
دوستان تالاری
لطفا به من بگین با این وضعیت که انقلاب توش قرار گرفته
چه باید کرد ؟
آقا وضع همینه داره بدترم میشه بجای فلانی و بسانی بگین چیکار باید بکنیم اصلا بگین شما
برای انقلاب تا العان چیکار کردین ؟