(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]انقلاب اسلامی ایران هم ریزش داره و هم رویش
یکی از رویش هاش امثال منن یکی از ریزش هاش امثال احمدی نژاد
باید با ادبیات دینی و انقلابی ارزشهای اسلامی رو تقویت کرد هر کسی به اندازه وسع خودش
باید دونست
در این انقلاب 0 و 100 نباید نگاه کرد همه نقاط ضعف دارن و نقاط قوت هم دارن
من البته به آقای احمدی نژاد ریزش نمیگم فاجعه میگم واقعا یک تعداد از کاراشون عالی بود واقعا
اما خیلی از کارهاشون بیخود و مضر بود ( میگفتن ایشون دوست داشته سر مسائل هسته ای هم توافق کنه اما اجازه بهش ندادن )ولی یک تعداد از طرح هاش حیف شد .
بله نگاه صفر و صد اشتباه است .
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]قدرت باعث فساد انسان های ضعیف ميشه پس باید با زنده نگه داشتن ارزشها باهاش مقابله کرد
فرقه ميون کسی که دنبال آزادی های خلاف شرع مثل حجاب هست و کسی که از ارزشهای اسلامی دفاع می کنه
اهل حق کسی هست که با ضد ارزش ها مقابله می کنه
قدرت باعث فساده= بله مخصوصا اگر کسی که سوار اون منصب پر قدرت هست رو مصونیت بهش بدیم و اجازه بازرسی و سوال و زیر سوال بردنش رو نداشته باشیم ،
( حضرت علی میگفت پبرسید حرفتون رو بزنید ،) بله حاکم باید بدونه حرف دل مردمش چیه .
حجاب در اولویت چندمه نه اولویت اول
( به معنای حمایت از بی حجابی نیست )وقتی من و تو درست عمل کنیم فساد رو ریشه کن کنیم زندگیه اسلامی رو چشم نواز کنیم
حتی با سادگیاش اروپاییش بدو بدو میاد میگه او حجاب کلاس داره ،چه برسه به اعتقاد داشتن .
و ارزش ها رو مدتیه که متاسفانه یک عده معدود مشخص میکنن و اگر این افراد با قدرت تبلیغاتی و نفوذی که دارن پس فردا تصمیم بگیرن ، که بودن رهبری واجب نیست اون وقت یک عده ، چشم بسته ، گوش به تبلیغات ، بی فکر مثل العان که تند رو هستند قبول میکنن ،تند میرن و خراب میکنن
(البته این به معنای نپرسیدن و انتقاد نکردن نیست )
در مورد ارزش چقدر ، قرآن و احادیث و زندگی بزرگان و معصومین رو مطالعه کردیم که بفهمیم واقعا ارزش چیه اگر در کنگو به دنیا آمده بودیم ارزش چه بود و اگر در آمریکا یا یک یهودی در فلسطین اشغالی (همه انها نیز خودشون رو حق و برتر و ارزش میدونن بخاطر بی فکری )
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]الان به خود ما پول نمیدن که ميايم در فضای مجازی و از ارزشها دفاع می کنیم اينو وظیفه دینی می دونیم
اما يه عده هم مثل بعضی از کاربران اینجا هستند که مردم پرست هستند و مردم اگر ضد ارزش هم بخوان این کاربران دفاع می کنن و میگن درخواست ضد اسلامی مردم رو برآورده کنید
پول
داشتن پول برای کار انقلابی جالبه ، اگر بمب هسته ای داشتم ، اگر ابر قدرت بودم
اولا ارزشی که من تعیین بکنم اگر مردم ضدش باشن جای تعجب نداره
دوما مردم میگن اقتصاد ،ما بهشون میگیم ضد انقلاب ( یارو اخراج میشه بخاطر بر شکسته شدن شرکتش ، میره کسب و کار راه میندازه شکست میخوره ،بعدش بنده خدا میره دست فروشی میکنه میرزن بساتش رو جمع کنه مقاومت میکنه میزنن میکشنش ،حتما انتظار دارم فرزندشم باید بیاد حامی من باشه خوب میره ضد
انقلاب بنده میشه.
اگرم خواست عموم مردم بر ضد ارزش های اسلامی باشه (که من بهش میگم ارزش های انسانی که خدا برامون نازل کرده ) اول باید ببینیم ما که مدعیه نماینده بودنش هستیم چه کردیم
( اگر پیغمبر خدا از وظایفش رد میشد خدا بر کنارش میکرد یا ادبش مثل ما تعارف دار و پارتی باز نیست که )و در آخر با کار کردن درست در مقابلش ایستادگی میکنیم اما باتوم و بازداشت مدتی جواب میده و اگر باز مخالفت باشه جامعه اجازه تکون خوردن نمیده
(مثل دزدی علنی که تو جامعه پذیرفتنی نیست )
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]خب سوال اینه که چه گروهی دنبال ضد ارزشهای اسلامی هستتد؟؟ با نگاهی به رسانه های اصلاح طلب ميشه فهمید این طیف سیاسی دنبال اسلام نیست و دایم در حال فعالیت های ضد دین و غرب پرستی هستند و در بین کاربران همین سایت هم طرفدار دارند
در نهایت این انقلاب داره ميره به سمت سکولار شدن و کنار گذاشتن دین البته با ادبیات دینی! !!
یعنی يه عده با تشکیک در مسایل دینی مثل حجاب می خوان جامعه رو منحرف کنن
زهی خیال باطل!
طبق پیشگویی های آخرالزمانی این انقلاب به مقصد خواهد رسید و این افراد در نهایت یا از کشور فرار می کنن یا ...
شما هم برای درک بهتر می تونید به احادیث آخرالزمان رجوع کنید
اصلاح طلب های قدیمی که آرام تر بودن رو نپذیرفتیم گیر این زبون نفهم ها افتادیم اما بدتر از اون ها اصول گرا ها و بچه حزب الله های خودمون هستن (البته چشم بسته هاشون که اکثریتن )که اجازه نمیدن حتی ماهم حرف بزنیم و فقط فریاد کشیدن روبلدن مخالفشونم باشی واویلا ضد انقلاب میشی .آقا من انقلابی هستم اما این انقلاب شبیه اون چیزی که میگیم و 40 ساله دمش رو میزنیم نیست اما نمیشه ازش قطع امید کرد باید وضعیت رو درست کرد ، با اصلاح طلب اوفه و اصولگرا پیفه حل شدنی نیست خودمون باید کاری کنیم ما احتیاج به اصلاح طلب اصولگرا داریم اصول اسلام نه اصول ندا دهنده .
بله کشور در حرکت است برای سکولار شدن و به نظر من یکی از اهرم های سرعتشم خودمون درست کردیم و انقلاب و بچه انقلابی رو از فساد اصلی غافل کردیم ، حجاب در اولویت اول نیست (برادر نیست ) نباید رها بشه و از واجبات در بیاد اما مهمتر فساد اصلی اقتصادی و... است که بچه انقلابی ها ازش غافلا نگین نه ، واقعا با بی اهمیتی بهش نگاه میکنن ،
اما رقص دوتا بچه مثل بمب میترکه و جالب اینه اگر همین رقص جلوی یک اصولگرا اتفاق می افتاد خدا شاهده منجر به برکناریش نمی شد بلکه شاید حتی ازش سوال هم نمی شد برادر قلب و عبدالرحمان معنای ارزش درست یا دل بخواهی اینجا مشخص میشه (مثل روبوسی احمدی نژاد با خانواده رئیس جمهور ونزوئلا در کنارش دست دادن خاتمی با چند زن .کدوم جنجالش تا امروز ادامه دار هست .
انقلابی که مسیرش کج بشه و درست نشه به هیج جای خوبی نمیرسه .(باید حواسمون باشه چشم بسته به کار نمیاد از بیرون میدان بهش نگاه کنین بی طرفانه بعد عیب هاش رو پیدا کنین تونستین کمک کنین رفع بشه )
(۱/فروردین/۹۷ ۱۳:۱۱)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
باید دید منظور از فساد چيه آیا جرمه
منظور از فساد چیه آیا جرمه

اخوی منظور از فساد خودم بودم که پول ملت رو دزدیم شماهم این مسئله رو کشش ندهید ، واضحه اخوی یا ضد من انقلاب میخوای بشی ، آقای احمدی نژاد در دوران رئیس جمهوریشون بسیاری از پول ها گم شده و ... و همون موقع خیلی ها میگفتن گوش شنیدن نبود
به قول خودتون هم قبیله بازی خوب نیست ،
موسوی میخواست بدتر از روحانی بشه .