تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: احمدی‌نژاد بدون روتوش
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

از اونجایی که اصرار دارید جواب بشنوید پس جواب میدم

میزان حال فعلی افراد است

یعنی اگر شخصی با اهل حق باشه ( امام و شهدا) و ادبیات اهل حق رو داشته باشه ( ادبیات امام راحل و رهبری ) پس خود به خود مورد توجه مومنان قرار میگیرد و در انتخابات هم قشر مذهبی و مومن از چنین شخصی دفاع می کند

اما این حمایت به شرط رفتن در صراط مستقیم است
ممنون بابت نظرتون جواب دارین و نمیدین ، باید ازتون خواهش کرد ، باز ممنون
میزان رو کاملا حق با شماست ( اما یکجا هست یکی میاد و ما انقلابی ها ازش حمایت میکنیم در حالی که از فساد هاشم یا با خبریم و بی توجهیم و یا بهمون میگن و پیگیرش نمیشیم ، وقتی شخص ضد ما شد میگیم حالا ببینیم چه فساد هایی داشته )
پس این ربطی به میزان حال آدم ها در لحظه نداره ، بلکه ربط به پسند دل بخواهی آدم ها از طرف ما داره ، حالا من نپسندم فقط لوش میدم بپسندم لوش نمیدم (العان اگر آقای احمدی نژاد چپ نمی افتادند با ... و بقایی تو انتخابات شرکت نمیکرد اصلا این پروندش رو نمیشد و هنوز در مناسب مختلف در حال کار بود (فساد ،حالا اگر حقیقت باشه )

حالا یعنی اگر شخصی اهل حق باشه = مثلا آقای رئیسی که ظاهرا اهل حق هم هستند و بانک بدون ربا راه انداختن ( و آفرین ) باید مورد توجه مومنان قرار میگرفتند و تو انتخابات پیروز میشدن اما چون بعد چهل سال مثل قدیم اون همه مومن و مذهبی نداریم ایشون در نیومدن ،( راه حل )
ممنون
(۱/فروردین/۹۷ ۱۲:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
امکان داره متن احادیث رو بفرمایید؟
سلام

خیر چون ربطی به تاپیک نداره و شما هم با یه سرچ ساده می تونید پیدا کنید
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]
اما این حمایت به شرط رفتن در صراط مستقیم است

این انقلاب صاحب داره که همون صاحب الزمان هستند

انقلاب بی عیب نیست
انقلاب بدون فاسد نیست
انقلاب نیاز به مراقبت دارد

با آیه یاس خوندن چیزی درست نميشه
خوب صراط مستقیم رو هم امام (رحمة الله علیه) و شهدا (و بنده اضافه میکنم اسلام و قرآن و اهل بیت )، مشخص میکنن .
امام خمینی بسیاری از حرف ها رو داره که العان خیلیا جرات گفتنش رو ندارن ، بسیج مستضعفین و دخالت نداشتن نظامیان در انتخابات و سیاست و (نماینده مجلس نظامی تا وزیرنظامی در سازمان غیر نظامی و ...) و جایی که ما صلاح دیدیم یا بهمون گفتن صلاح اینه و خط قرمز اینه صراط مستقیم رو تعیین میکنیم و واقعا چقدر حرکات ما در این دوران شبیبه نظرات امام (رحمة الله علیه) است
انقلاب صاحب داره بر منکرش لعنت ولی اگر صاحب انقلاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است پس این چه رفتاریه که ما داریم (حالا)
بعدش یکجا هست ما صاحب الزمان رو اونجوری که دلمون میخواد تصور میکنیم و تمام قد پشت خودمون میبینیم بابا حضرت موسی از یجا دید قومش پشتش رو نمیگیرن ولشون کرد ، ما نکنه خراب کنیم با این تصور که هر حرکتی بزنیم ایشون حامی ما هستند .
واقعا حرف اصلی انقلاب نیاز به ترمیم و مراقبت داره ولی راه حل عملی

با آیه یاس خوندن چیزی درست نميشه (بله به شرط اینکه حرکاتمون آیه یاس نباشه )
(۱/فروردین/۹۷ ۱۲:۴۷)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]ممنون بابت نظرتون جواب دارین و نمیدین ، باید ازتون خواهش کرد ، باز ممنون
میزان رو کاملا حق با شماست ( اما یکجا هست یکی میاد و ما انقلابی ها ازش حمایت میکنیم در حالی که از فساد هاشم یا با خبریم و بی توجهیم و یا بهمون میگن و پیگیرش نمیشیم ، وقتی شخص ضد ما شد میگیم حالا ببینیم چه فساد هایی داشته )
پس این ربطی به میزان حال آدم ها در لحظه نداره ، بلکه ربط به پسند دل بخواهی آدم ها از طرف ما داره ، حالا من نپسندم فقط لوش میدم بپسندم لوش نمیدم (العان اگر آقای احمدی نژاد چپ نمی افتادند با ... و بقایی تو انتخابات شرکت نمیکرد اصلا این پروندش رو نمیشد و هنوز در مناسب مختلف در حال کار بود (فساد ،حالا اگر حقیقت باشه )

حالا یعنی اگر شخصی اهل حق باشه = مثلا آقای رئیسی که ظاهرا اهل حق هم هستند و بانک بدون ربا راه انداختن ( و آفرین ) باید مورد توجه مومنان قرار میگرفتند و تو انتخابات پیروز میشدن اما چون بعد چهل سال مثل قدیم اون همه مومن و مذهبی نداریم ایشون در نیومدن ،( راه حل )
ممنون
سلام

باید دید منظور از فساد چيه آیا جرمه
و این جرم چه موقع پدید اومده
يادمه سال 88 می گفتن احمدی نژاد خیرالموجودین هستند و با عیب هایی که دارن بهترین گزینه هستند چون اگر بنا بود بریم طرف میر حسین موسوی آنوقت با این تفکرات باطل ايشون که بعداً مشخص شد به انحراف می رفتیم

بله یکم این قبیله گرایی خوب نیست باید عیب هم حزبی خودمون رو هم در نظر داشته باشيم و 0 و 100 برخورد نکنیم

راه حل صبر کردن و تلاش برای فرهنگ الهی هست بالاخره آخرالزمان زمان تحقیر مومنان و فشار و غربال است تا قبل از ظهور یاران حضرت مهدی علیه السلام امتحان شوند و رشد کنند

وقتی گفته میشه دینداری در آخرالزمان مثل گرفتن آتش در کف دست و یا سخت تر از آن است یعنی همین

ما داریم میریم تا به فرج نهایی برسیم اینکه رهبری دایم از یاری خداوند متعال صحبت می کنند یعنی ظهور حتمی هست چون وعده نصرت خداوند متعال حتمی است
(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]انقلاب اسلامی ایران هم ریزش داره و هم رویش

یکی از رویش هاش امثال منن یکی از ریزش هاش امثال احمدی نژاد

باید با ادبیات دینی و انقلابی ارزشهای اسلامی رو تقویت کرد هر کسی به اندازه وسع خودش

باید دونست
در این انقلاب 0 و 100 نباید نگاه کرد همه نقاط ضعف دارن و نقاط قوت هم دارن
من البته به آقای احمدی نژاد ریزش نمیگم فاجعه میگم واقعا یک تعداد از کاراشون عالی بود واقعا
اما خیلی از کارهاشون بیخود و مضر بود ( میگفتن ایشون دوست داشته سر مسائل هسته ای هم توافق کنه اما اجازه بهش ندادن )ولی یک تعداد از طرح هاش حیف شد .
بله نگاه صفر و صد اشتباه است .

(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]قدرت باعث فساد انسان های ضعیف ميشه پس باید با زنده نگه داشتن ارزشها باهاش مقابله کرد
فرقه ميون کسی که دنبال آزادی های خلاف شرع مثل حجاب هست و کسی که از ارزشهای اسلامی دفاع می کنه
اهل حق کسی هست که با ضد ارزش ها مقابله می کنه

قدرت باعث فساده= بله مخصوصا اگر کسی که سوار اون منصب پر قدرت هست رو مصونیت بهش بدیم و اجازه بازرسی و سوال و زیر سوال بردنش رو نداشته باشیم ، ( حضرت علی میگفت پبرسید حرفتون رو بزنید ،) بله حاکم باید بدونه حرف دل مردمش چیه .
حجاب در اولویت چندمه نه اولویت اول ( به معنای حمایت از بی حجابی نیست )وقتی من و تو درست عمل کنیم فساد رو ریشه کن کنیم زندگیه اسلامی رو چشم نواز کنیم حتی با سادگیاش اروپاییش بدو بدو میاد میگه او حجاب کلاس داره ،چه برسه به اعتقاد داشتن .
و ارزش ها رو مدتیه که متاسفانه یک عده معدود مشخص میکنن و اگر این افراد با قدرت تبلیغاتی و نفوذی که دارن پس فردا تصمیم بگیرن ، که بودن رهبری واجب نیست اون وقت یک عده ، چشم بسته ، گوش به تبلیغات ، بی فکر مثل العان که تند رو هستند قبول میکنن ،تند میرن و خراب میکنن (البته این به معنای نپرسیدن و انتقاد نکردن نیست )
در مورد ارزش چقدر ، قرآن و احادیث و زندگی بزرگان و معصومین رو مطالعه کردیم که بفهمیم واقعا ارزش چیه اگر در کنگو به دنیا آمده بودیم ارزش چه بود و اگر در آمریکا یا یک یهودی در فلسطین اشغالی (همه انها نیز خودشون رو حق و برتر و ارزش میدونن بخاطر بی فکری )

(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]الان به خود ما پول نمیدن که ميايم در فضای مجازی و از ارزشها دفاع می کنیم اينو وظیفه دینی می دونیم
اما يه عده هم مثل بعضی از کاربران اینجا هستند که مردم پرست هستند و مردم اگر ضد ارزش هم بخوان این کاربران دفاع می کنن و میگن درخواست ضد اسلامی مردم رو برآورده کنید
پول
داشتن پول برای کار انقلابی جالبه ، اگر بمب هسته ای داشتم ، اگر ابر قدرت بودم

اولا ارزشی که من تعیین بکنم اگر مردم ضدش باشن جای تعجب نداره
دوما مردم میگن اقتصاد ،ما بهشون میگیم ضد انقلاب ( یارو اخراج میشه بخاطر بر شکسته شدن شرکتش ، میره کسب و کار راه میندازه شکست میخوره ،بعدش بنده خدا میره دست فروشی میکنه میرزن بساتش رو جمع کنه مقاومت میکنه میزنن میکشنش ،حتما انتظار دارم فرزندشم باید بیاد حامی من باشه خوب میره ضد انقلاب بنده میشه.
اگرم خواست عموم مردم بر ضد ارزش های اسلامی باشه (که من بهش میگم ارزش های انسانی که خدا برامون نازل کرده ) اول باید ببینیم ما که مدعیه نماینده بودنش هستیم چه کردیم ( اگر پیغمبر خدا از وظایفش رد میشد خدا بر کنارش میکرد یا ادبش مثل ما تعارف دار و پارتی باز نیست که )و در آخر با کار کردن درست در مقابلش ایستادگی میکنیم اما باتوم و بازداشت مدتی جواب میده و اگر باز مخالفت باشه جامعه اجازه تکون خوردن نمیده (مثل دزدی علنی که تو جامعه پذیرفتنی نیست )

(۲۹/اسفند/۹۶ ۲۳:۰۳)قلب نوشته است: [ -> ]خب سوال اینه که چه گروهی دنبال ضد ارزشهای اسلامی هستتد؟؟ با نگاهی به رسانه های اصلاح طلب ميشه فهمید این طیف سیاسی دنبال اسلام نیست و دایم در حال فعالیت های ضد دین و غرب پرستی هستند و در بین کاربران همین سایت هم طرفدار دارند

در نهایت این انقلاب داره ميره به سمت سکولار شدن و کنار گذاشتن دین البته با ادبیات دینی!
!!
یعنی يه عده با تشکیک در مسایل دینی مثل حجاب می خوان جامعه رو منحرف کنن
زهی خیال باطل!

طبق پیشگویی های آخرالزمانی این انقلاب به مقصد خواهد رسید و این افراد در نهایت یا از کشور فرار می کنن یا ...
شما هم برای درک بهتر می تونید به احادیث آخرالزمان رجوع کنید
اصلاح طلب های قدیمی که آرام تر بودن رو نپذیرفتیم گیر این زبون نفهم ها افتادیم اما بدتر از اون ها اصول گرا ها و بچه حزب الله های خودمون هستن (البته چشم بسته هاشون که اکثریتن )که اجازه نمیدن حتی ماهم حرف بزنیم و فقط فریاد کشیدن روبلدن مخالفشونم باشی واویلا ضد انقلاب میشی .آقا من انقلابی هستم اما این انقلاب شبیه اون چیزی که میگیم و 40 ساله دمش رو میزنیم نیست اما نمیشه ازش قطع امید کرد باید وضعیت رو درست کرد ، با اصلاح طلب اوفه و اصولگرا پیفه حل شدنی نیست خودمون باید کاری کنیم ما احتیاج به اصلاح طلب اصولگرا داریم اصول اسلام نه اصول ندا دهنده .
بله کشور در حرکت است برای سکولار شدن و به نظر من یکی از اهرم های سرعتشم خودمون درست کردیم و انقلاب و بچه انقلابی رو از فساد اصلی غافل کردیم ، حجاب در اولویت اول نیست (برادر نیست ) نباید رها بشه و از واجبات در بیاد اما مهمتر فساد اصلی اقتصادی و... است که بچه انقلابی ها ازش غافلا نگین نه ، واقعا با بی اهمیتی بهش نگاه میکنن ،
اما رقص دوتا بچه مثل بمب میترکه و جالب اینه اگر همین رقص جلوی یک اصولگرا اتفاق می افتاد خدا شاهده منجر به برکناریش نمی شد بلکه شاید حتی ازش سوال هم نمی شد برادر قلب و عبدالرحمان معنای ارزش درست یا دل بخواهی اینجا مشخص میشه (مثل روبوسی احمدی نژاد با خانواده رئیس جمهور ونزوئلا در کنارش دست دادن خاتمی با چند زن .کدوم جنجالش تا امروز ادامه دار هست .
انقلابی که مسیرش کج بشه و درست نشه به هیج جای خوبی نمیرسه .(باید حواسمون باشه چشم بسته به کار نمیاد از بیرون میدان بهش نگاه کنین بی طرفانه بعد عیب هاش رو پیدا کنین تونستین کمک کنین رفع بشه )

(۱/فروردین/۹۷ ۱۳:۱۱)قلب نوشته است: [ -> ]سلام
باید دید منظور از فساد چيه آیا جرمه
منظور از فساد چیه آیا جرمه HuhAngryDodgy
اخوی منظور از فساد خودم بودم که پول ملت رو دزدیم شماهم این مسئله رو کشش ندهید ، واضحه اخوی یا ضد من انقلاب میخوای بشی ، آقای احمدی نژاد در دوران رئیس جمهوریشون بسیاری از پول ها گم شده و ... و همون موقع خیلی ها میگفتن گوش شنیدن نبود
به قول خودتون هم قبیله بازی خوب نیست ،
موسوی میخواست بدتر از روحانی بشه .
(۱/فروردین/۹۷ ۱۳:۱۰)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]خوب صراط مستقیم رو هم امام (رحمة الله علیه) و شهدا (و بنده اضافه میکنم اسلام و قرآن و اهل بیت )، مشخص میکنن .
امام خمینی بسیاری از حرف ها رو داره که العان خیلیا جرات گفتنش رو ندارن ، بسیج مستضعفین و دخالت نداشتن نظامیان در انتخابات و سیاست و (نماینده مجلس نظامی تا وزیرنظامی در سازمان غیر نظامی و ...) و جایی که ما صلاح دیدیم یا بهمون گفتن صلاح اینه و خط قرمز اینه صراط مستقیم رو تعیین میکنیم و واقعا چقدر حرکات ما در این دوران شبیبه نظرات امام (رحمة الله علیه) است
انقلاب صاحب داره بر منکرش لعنت ولی اگر صاحب انقلاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است پس این چه رفتاریه که ما داریم (حالا)
بعدش یکجا هست ما صاحب الزمان رو اونجوری که دلمون میخواد تصور میکنیم و تمام قد پشت خودمون میبینیم بابا حضرت موسی از یجا دید قومش پشتش رو نمیگیرن ولشون کرد ، ما نکنه خراب کنیم با این تصور که هر حرکتی بزنیم ایشون حامی ما هستند .
واقعا حرف اصلی انقلاب نیاز به ترمیم و مراقبت داره ولی راه حل عملی

با آیه یاس خوندن چیزی درست نميشه (بله به شرط اینکه حرکاتمون آیه یاس نباشه )
سلام

مثلا کدوم حرف امام رو الان نميشه گفت ؟

ببینید ما پیرو ولی فقیه زنده هستيم چون شرایط زمانها فرق می کنه

مگه الان نظامیان در سیاست دخالت دارن؟ منظور امام خمینی ره ورود نظامیان به مسایل جناحی هست وگرنه سیاست ما عين دیانت ماست

سپاه و بسیج برای حفظ انقلاب تشکیل شدن و نميشه سیاسی نباشند بلکه نباید به موارد جناحی وارد بشن وگرنه اگر سپاه و بسیج نبود انقلاب هم نبود

ببینید اینکه وزیر ما نظامی هم هست به خاطر ساختار نظام ماست که بین سیاست و رزم تفاوتی قایل نیستند چون به ماهیت دین ما بر میگرده که ما از همه لحاظ باید توانمند باشیم

الان يه سری مدیر هستند که یا در جنگ نبودن یا از خارج اومدن و دقيقآ تمام مشکل ما با این اشخاص هست که به اتقلاب عقیده ندارن

اهدافی که انقلاب داره فقط برای کسانی که در جنگ هزینه دادن مهمه نه يه سری انسان غرب زده

ما راه امام خمینی ره داریم ادامه میدیم با تمام عیوبی که داریم نقاط اشتراک زیادی با حرفهای امام داریم

ببينيد اين انقلاب بدون حمايت امام زمان عج نه ایجاد میشد و نه ادامه پیدا می کرد الان هم حمایت امام زمان عج وجود دارد منتها این حمایت به کل ساختار بر میگردد یعنی عیوب انقلاب جای خودش ولی بنا نبوده این انقلاب بدون عیب باشه بلکه بناست ما به اولویت ها که ساختار نظام اسلامی هست ادامه بدیم

اینکه چقدر و کجا اسلامی هستیم و کجا فاصله داریم بر میگرده به جزئیات

ما تا وقتی به احکام اسلام اهمیت بدیم و از رهبری و بیانات ايشون حمایت کنیم امام زمان عج از ما حمایت می کنن و هر کسی و هر مسولي که به رهنمود های رهبری عمل کنه از حمایت امام زمان عج برخورداره و هرچقدر از این حرفها دور باشه مورد غضب امام زمان عج هستش

خاصیت این انقلاب اینه که هرکسی خیانت کنه رسوا ميشه مثل امثال منتظری ها و ميرحسين ها و خاتمی ها

در ضمن اینجا رای مردم اثر داره وقتی يه عده به تفکرات غربی و مدیران غربگرا رای بدن از دست مومنان و رهبری هم کاری ساخته نیست و بیشتر وقت و هزینه صرف درگیری با افراد غربگرا ميشه

وقتی شما میتونید از انقلاب توقع بالایی داشته باشید که کامل دست مومنان باشه و دست افراد غربگرا نباشه
(۱/فروردین/۹۷ ۱۳:۱۱)قلب نوشته است: [ -> ]راه حل صبر کردن و تلاش برای فرهنگ الهی هست بالاخره آخرالزمان زمان تحقیر مومنان و فشار و غربال است تا قبل از ظهور یاران حضرت مهدی علیه السلام امتحان شوند و رشد کنند

وقتی گفته میشه دینداری در آخرالزمان مثل گرفتن آتش در کف دست و یا سخت تر از آن است یعنی همین
ما داریم میریم تا به فرج نهایی برسیم اینکه رهبری دایم از یاری خداوند متعال صحبت می کنند یعنی ظهور حتمی هست چون وعده نصرت خداوند متعال حتمی است
آقا من دست رو دست بزارم ،بدتر گند بزنم ، فساد کنم به بقیه بگم صبر کنید دارین غربال ،میشین آها تو از الک افتادی ضد انقلاب چرا در اعتراضات فلان شرکت کردی ، ای ضد من (انقلاب) آخرشم بگم تحمل کن این همون آتیش کف دست آخر الزمانه آقا عیب نداره بیا باهم گشنگی بکشیم (جوابشون اینه خفه شو ضد انقلاب )
ظهور حتمی هست چه ما باشیم چه نباشیم ، منظور رهبری از امداد غیبی مثل ماجرای طبس است ، وعده پیروزی خداوند حتمی است و نه هرکسی که بخواد خودش رو منصوب بدونه (آقا انقلاب منجر به ظهور و یا یاری امام زمان عالی است هدف مقدس است ،اما به این بهانه و نام هرکاری کردن محکوم به شکست است )

آقا چه باید کرد
(۱/فروردین/۹۷ ۱۳:۳۰)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]
قدرت باعث فساده= بله مخصوصا اگر کسی که سوار اون منصب پر قدرت هست رو مصونیت بهش بدیم و اجازه بازرسی و سوال و زیر سوال بردنش رو نداشته باشیم ، ( حضرت علی میگفت پبرسید حرفتون رو بزنید ،) بله حاکم باید بدونه حرف دل مردمش چیه .
حجاب در اولویت چندمه نه اولویت اول ( به معنای حمایت از بی حجابی نیست )وقتی من و تو درست عمل کنیم فساد رو ریشه کن کنیم زندگیه اسلامی رو چشم نواز کنیم حتی با سادگیاش اروپاییش بدو بدو میاد میگه او حجاب کلاس داره ،چه برسه به اعتقاد داشتن .
و ارزش ها رو مدتیه که متاسفانه یک عده معدود مشخص میکنن و اگر این افراد با قدرت تبلیغاتی و نفوذی که دارن پس فردا تصمیم بگیرن ، که بودن رهبری واجب نیست اون وقت یک عده ، چشم بسته ، گوش به تبلیغات ، بی فکر مثل العان که تند رو هستند قبول میکنن ،تند میرن و خراب میکنن (البته این به معنای نپرسیدن و انتقاد نکردن نیست )
در مورد ارزش چقدر ، قرآن و احادیث و زندگی بزرگان و معصومین رو مطالعه کردیم که بفهمیم واقعا ارزش چیه اگر در کنگو به دنیا آمده بودیم ارزش چه بود و اگر در آمریکا یا یک یهودی در فلسطین اشغالی (همه انها نیز خودشون رو حق و برتر و ارزش میدونن بخاطر بی فکری )

اگر منظور شما رهبری هستند که باید بگم بنا نیست در انذار عمومی از رهبری انتقاد بشه بلکه علما اگر مطلبی باشه خصوصی و بدور از چشم مردم اینکار رو می کنن
دلیلش هم مشخصه
بنا نیست امثال صادق زیباکلام با فکر غربی از رهبری انتقاد کنن چون راه رهبری از امثال صادق زیباکلام جداست

مسایل اجتماعی اولویت اول هستند و حجاب به خاطر اهمیت اجتماعی بالاست چون به فساد علنی در کشور مربوط ميشه

زندگی اسلامی مورد پسند همه نیست و شرایط دنیا هم جوري نیست که همه از حجاب دفاع کنن

همین حالاش ما نسبت به دنیا در کشور فساد کمتری داریم از همه نظر

اون کسانی که شما تندرو می دونيد قشر حزب اللهی جامعه هستند و جامعه مومنان رو تشکیل میدن و البته از رهبری همیشه حمایت کردن و این اصلاح طلبان بودن که به دنبال تغییر رهبری و تغییر اسلام هستند

اینکه همه خودشون رو بر حق بدونن دلیل نمیشه ما در راه و حق بودن خودمون شک کنیم
بالاخره هرکسی برای حق بودن خودش دلیلی داره ولی مبنای حق بودن ما قرآن و اهل بیت علیهم السلام هستند و هر چیزی غیر از این ناحق هستش

اگر بنا باشه ما به حق بودن راه خودمون شک کنیم آنوقت نمی تونیم به راه حق بریم بالاخره انسان باید به یقین برسه تا باعث بشه حرکت کنه

پول
داشتن پول برای کار انقلابی جالبه ، اگر بمب هسته ای داشتم ، اگر ابر قدرت بودم

اولا ارزشی که من تعیین بکنم اگر مردم ضدش باشن جای تعجب نداره
دوما مردم میگن اقتصاد ،ما بهشون میگیم ضد انقلاب ( یارو اخراج میشه بخاطر بر شکسته شدن شرکتش ، میره کسب و کار راه میندازه شکست میخوره ،بعدش بنده خدا میره دست فروشی میکنه میرزن بساتش رو جمع کنه مقاومت میکنه میزنن میکشنش ،حتما انتظار دارم فرزندشم باید بیاد حامی من باشه خوب میره ضد انقلاب بنده میشه.
اگرم خواست عموم مردم بر ضد ارزش های اسلامی باشه (که من بهش میگم ارزش های انسانی که خدا برامون نازل کرده ) اول باید ببینیم ما که مدعیه نماینده بودنش هستیم چه کردیم ( اگر پیغمبر خدا از وظایفش رد میشد خدا بر کنارش میکرد یا ادبش مثل ما تعارف دار و پارتی باز نیست که )و در آخر با کار کردن درست در مقابلش ایستادگی میکنیم اما باتوم و بازداشت مدتی جواب میده و اگر باز مخالفت باشه جامعه اجازه تکون خوردن نمیده (مثل دزدی علنی که تو جامعه پذیرفتنی نیست )

قاطی کردن موضوعات مارو به چیزى نمی رسونه
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۰۶)قلب نوشته است: [ -> ]ما تا وقتی به احکام اسلام اهمیت بدیم و از رهبری و بیانات ايشون حمایت کنیم امام زمان عج از ما حمایت می کنن و هر کسی و هر مسولي که به رهنمود های رهبری عمل کنه از حمایت امام زمان عج برخورداره و هرچقدر از این حرفها دور باشه مورد غضب امام زمان عج هستش
چی داری میگی ، این حرف یکی از خطرناکترین حرف هاست ، شما عملا رهبری رو با امام زمان یکی کردی ،هرکی از رهبری حمایت کنه امام زمان از اون حمایت میکنه دیگه از کجاتون درآوردین شما رو به خدا دو نفرم که به انقلاب امید دارن رو فراری ندین رهبری بنده خدا خودش یک همچین حرفی رو نمیزنه ،آدم از رهبر حمایت میکنه (اونم رهبر حکیم بخاطر اینکه بدون رهبری یک شخص اجتماع ممکنه هزار مسیر بره ) اما اینکه از فلانی حمایت کن تا امام زمان ازت حمایت کنه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
آقا جان نواب اربعه که خداوند رحمتش رو شامل حالشون و حال ما کنه نیستند و غیبت وارد مرحله کبری شده کجایی پس فردا خدایی نکرده ، شخصی خطا رفت نباید ما بهترین هامون رو هم بچسبونیم به امام زمان (مگر وقتش اونم اینجوری که موثق باشه آقا به دیدارشون میومدن ) آی فلان و بسان نگین برادر.

رهبری خودشون میگن در مورد فرزند کمتر اشتباه کردن اگر یک کارشناسی اون موقع میومد میگفت نه آقا فرزند بیشتر لازمه یعنی مورد غضب امام زمان قرار میگرفت و بعد 10 الی 20 سال وقتی رهبری میگه من هم اشتباه کردم( امام زمان ذهنی آقایون ) میگفت ای وای چرا اینجوری شد خوب عیب نداره اتفاقه ایندفعه اگر کسی حمایت نکنه بازم غضب میکنم بلخره رهبریه دیگه
بس کنین
اصلاح طلب های قدیمی که آرام تر بودن رو نپذیرفتیم گیر این زبون نفهم ها افتادیم اما بدتر از اون ها اصول گرا ها و بچه حزب الله های خودمون هستن (البته چشم بسته هاشون که اکثریتن )که اجازه نمیدن حتی ماهم حرف بزنیم و فقط فریاد کشیدن روبلدن مخالفشونم باشی واویلا ضد انقلاب میشی .آقا من انقلابی هستم اما این انقلاب شبیه اون چیزی که میگیم و 40 ساله دمش رو میزنیم نیست اما نمیشه ازش قطع امید کرد باید وضعیت رو درست کرد ، با اصلاح طلب اوفه و اصولگرا پیفه حل شدنی نیست خودمون باید کاری کنیم ما احتیاج به اصلاح طلب اصولگرا داریم اصول اسلام نه اصول ندا دهنده .
بله کشور در حرکت است برای سکولار شدن و به نظر من یکی از اهرم های سرعتشم خودمون درست کردیم و انقلاب و بچه انقلابی رو از فساد اصلی غافل کردیم ، حجاب در اولویت اول نیست (برادر نیست ) نباید رها بشه و از واجبات در بیاد اما مهمتر فساد اصلی اقتصادی و... است که بچه انقلابی ها ازش غافلا نگین نه ، واقعا با بی اهمیتی بهش نگاه میکنن ،
اما رقص دوتا بچه مثل بمب میترکه و جالب اینه اگر همین رقص جلوی یک اصولگرا اتفاق می افتاد خدا شاهده منجر به برکناریش نمی شد بلکه شاید حتی ازش سوال هم نمی شد برادر قلب و عبدالرحمان معنای ارزش درست یا دل بخواهی اینجا مشخص میشه (مثل روبوسی احمدی نژاد با خانواده رئیس جمهور ونزوئلا در کنارش دست دادن خاتمی با چند زن .کدوم جنجالش تا امروز ادامه دار هست .
انقلابی که مسیرش کج بشه و درست نشه به هیج جای خوبی نمیرسه .(باید حواسمون باشه چشم بسته به کار نمیاد از بیرون میدان بهش نگاه کنین بی طرفانه بعد عیب هاش رو پیدا کنین تونستین کمک کنین رفع بشه )

راه همون اصلاح طلبان قدیمی تهش شده این اصلاح طلبان

ببینید بحث فساد اقتصادی مثل فساد اخلاقی نیست که شما میگی مهمتره
بله فساد اقتصادی مهمه ولی از بچه حزب‌اللّهی کاری ساخته نیست و اینگونه فسادها که باید دستگاه قضایی باهاش برخورد کنه کاره مشکلی هست و به این سادگی ها هم نيست و بنا نیست اینطور پرونده ها با غوغاسالاری پیش بره
که شما توقع دارید

اول اینکه رقص دختر بچه ها باعث برکناری شهردار نشد بلکه بحث استعفای ايشون قبلا مطرح بود

شما برای کاری که اتفاق نيافتاده خدارو شاهد نگیر اگر نمونه داری بیان کن وگرنه ما بر اساس تخیلات پیش نميريم بلکه بر مبنای تجربه حرکت می کنیم

ارزش درست مشخصه حالا اگر رفتار ما فرق داره عیب از ماست

اول اینکه بین احمدی نژاد و خاتمی فرق هست ما از شخصی که روحانی باشه توقع داریم به اسلام پایبند باشه و خاتمی هم روحانی هست و انتظار بیشتری ازش ميره

دوم اینکه اون یک مراسم ترحیم بوده که جوش فرق داشته و یک پیرزن بوده ولی با اینحال مورد تایید نیست و کاره اشتباهی بوده اما باید دید احمدی نژاد بقل کرده یا مادر چاوز!!

بعدم خاتمی کارهای ضد دین زیادی کرده که دست دادن با زنان جوان یکی از اونهاست

اینکه انحراف انقلاب کجاشه و کجاش نیست بستگی داره چطور نگاه کنید از نظر من انحراف انقلاب اصلاح طلبان و اعتدالی ها هستند

(۱/فروردین/۹۷ ۱۳:۳۰)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]منظور از فساد چیه آیا جرمه HuhAngryDodgy
اخوی منظور از فساد خودم بودم که پول ملت رو دزدیم شماهم این مسئله رو کشش ندهید ، واضحه اخوی یا ضد من انقلاب میخوای بشی ، آقای احمدی نژاد در دوران رئیس جمهوریشون بسیاری از پول ها گم شده و ... و همون موقع خیلی ها میگفتن گوش شنیدن نبود
به قول خودتون هم قبیله بازی خوب نیست ،
موسوی میخواست بدتر از روحانی بشه .
بیشتر حرفهایی که اون موقع زده میشد تهمت بود
الان کدوم پول گم شده؟ کی ثابت شده ؟

(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۱۶)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]آقا من دست رو دست بزارم ،بدتر گند بزنم ، فساد کنم به بقیه بگم صبر کنید دارین غربال ،میشین آها تو از الک افتادی ضد انقلاب چرا در اعتراضات فلان شرکت کردی ، ای ضد من (انقلاب) آخرشم بگم تحمل کن این همون آتیش کف دست آخر الزمانه آقا عیب نداره بیا باهم گشنگی بکشیم (جوابشون اینه خفه شو ضد انقلاب )
ظهور حتمی هست چه ما باشیم چه نباشیم ، منظور رهبری از امداد غیبی مثل ماجرای طبس است ، وعده پیروزی خداوند حتمی است و نه هرکسی که بخواد خودش رو منصوب بدونه (آقا انقلاب منجر به ظهور و یا یاری امام زمان عالی است هدف مقدس است ،اما به این بهانه و نام هرکاری کردن محکوم به شکست است )

آقا چه باید کرد
بحث غربال مربوط به زمان شناسی ميشه و حکمت های زمان ما

بعدم تا فسادی اتفاق نيفتد نميشه ازش جلوگیری کرد ما که علم غیب نداریم

شما در مصداق شناسی مشکل دارید و هنوز اهل حق رو نشناختید که اینجوری حرف میزنید

(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۳۱)ندا دهنده نوشته است: [ -> ]چی داری میگی ، این حرف یکی از خطرناکترین حرف هاست ، شما عملا رهبری رو با امام زمان یکی کردی ،هرکی از رهبری حمایت کنه امام زمان از اون حمایت میکنه دیگه از کجاتون درآوردین شما رو به خدا دو نفرم که به انقلاب امید دارن رو فراری ندین رهبری بنده خدا خودش یک همچین حرفی رو نمیزنه ،آدم از رهبر حمایت میکنه (اونم رهبر حکیم بخاطر اینکه بدون رهبری یک شخص اجتماع ممکنه هزار مسیر بره ) اما اینکه از فلانی حمایت کن تا امام زمان ازت حمایت کنه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
آقا جان نواب اربعه که خداوند رحمتش رو شامل حالشون و حال ما کنه نیستند و غیبت وارد مرحله کبری شده کجایی پس فردا خدایی نکرده ، شخصی خطا رفت نباید ما بهترین هامون رو هم بچسبونیم به امام زمان (مگر وقتش اونم اینجوری که موثق باشه آقا به دیدارشون میومدن ) آی فلان و بسان نگین برادر.

رهبری خودشون میگن در مورد فرزند کمتر اشتباه کردن اگر یک کارشناسی اون موقع میومد میگفت نه آقا فرزند بیشتر لازمه یعنی مورد غضب امام زمان قرار میگرفت و بعد 10 الی 20 سال وقتی رهبری میگه من هم اشتباه کردم( امام زمان ذهنی آقایون ) میگفت ای وای چرا اینجوری شد خوب عیب نداره اتفاقه ایندفعه اگر کسی حمایت نکنه بازم غضب میکنم بلخره رهبریه دیگه
بس کنین
ببنيد الان علمدار رهبری هست چنانچه ايشون زده بشن اسلام ضربه می خوره

اینکه ما ميگيم حمایت از رهبری باعث خشنودي امام زمان عج هست دلایل زیادی داره که بحثش مفصله ولی در همین حد بگیم که اهل عرفان بارها تاکید کردن بايد از رهبری حمایت بشه

ببینید ما نگفتيم رهبری معصوم هستند بلکه گفتیم حمایت از رهبری خواست امام زمان عج هست به خاطر اینکه ایشون علمدار هستند
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع