(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]متاسفانه شما مجدد از بحث تاپیک و موضوعیت آن خارج شدید و من هم چنان وقتی ندارم بشینم الان برای شما حقانیت کتاب مقدس را اثبات کنم!!بخوام من هم خارج بحث وارد شوم کتاب قرآن مملو اشت از تناقض و اشتباهات تاریخی و گفتاری! کتابی که حتی در بیان تثلیث ایمان مسیحی هم عاجز است.کتابی که نام شخصیت های تاریخی را به اشتباه ثبت میکند! کتابی که قتل و کشتار را دستور میدهد! کتابی که مشخص است رسما از طرف شیطان و دجال است. شما وقتی فهمیدید جوابی برای نسا ۳۴ ندارید به کتاب مقدس حمله کردید ! قرآن پر است از افتضاحات غیراخلاقی بعد شما از کتاب مقدس ایراد میگیرید؟ خود قرآن حقانینتش به شدت زیر سوال است.من هم میتوانم راحت بگویم شما نیز قرآن را ابتدا ثابت کن! این که نمیشه بحث و گفتگو! راستی از قرآن های زمان عثمان چه خبر؟ این قرآن فعلی چقدر با اون یکسانه مطالبش؟بحث رو با همین پست به خاتمه میرسانم و دیگر ادامه نمیدهم چون شما بحث رو از مسیر خودش خارج کردید . یاد بگیرید وقتی در مورد یک موضوع خاص بحث میشود فرافکنی و حاشیه سازی نکنید و وارد بحث مورد نظر بشید .حالا هی بشینید با بقیه هم کیشینان خود گل و بلبل بگید.موفق باشید
وقتی که وقت ندارین اعتبار کتاب و کلام خودتون رو اثبات کنید میتونید نداشته باشید ولی تا زمانی که این رو اثبات نکنید تمام کلام شما روی هوا خواهد بود . اول و اخر کلام همین هست فقط به مطالب خلاف شما پاسخ میدم ولی باز هربار اعتبار کلام رو میخوام .
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]متاسفانه شما مجدد از بحث تاپیک و موضوعیت آن خارج شدید و من هم چنان وقتی ندارم بشینم الان برای شما حقانیت کتاب مقدس را اثبات کنم!!
نه الان بلکه بعد ها هم نمیتونین اعتبار کتاب مقدسی که شوراهای کلیسا اون رو معتبر میدونه ، کتابی که صد ها سال بعد از حواریون والامقام جمع اوری _ البته نه کلام اونها بلکه کلامی کنتسب به اونها هست و گاهی چنان اختلاف میشه که نمیدونن صاحب کلام کی هست و ناچار سکوت میکنن _ شده.
اعتبار رو ثابت کنید بعد بگید ایین مسیحیت چنین هست نه کلام مسیح . چون هیچ کدوم از این حرفهایی ک گفتین کلام مسیح پسر مریم نیست .
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]بخوام من هم خارج بحث وارد شوم کتاب قرآن مملو اشت از تناقض و اشتباهات تاریخی و گفتاری! کتابی که حتی در بیان تثلیث ایمان مسیحی هم عاجز است.کتابی که نام شخصیت های تاریخی را به اشتباه ثبت میکند!
شما برای اینکه قدم اول رو بردارید باید اثبات کنین . بارها تکرار خواهم کرد تا متوجه بشید .
مملو از اشتباهات ؟

لیست کنم اشتباهات رو ؟
برای نمونه
یک اشتباه تاریخی و یک اشتباه در نسب رو از کتاب شما نقل کنم بعد ببینم شما اشتبا رو در تاریخ و اکه میتونین نسب بیان کنین . اوه اوه
تثلیث ، بحث زیبایی که تا حرفش میشه شما ایراد میگیرن که تثلیث اونی نیست که فکر میکنین ، اونم میخوام توضیح بدی تا بدونم نظر شما چی هست ، اما برسیم سر چند اشتباه از نویسندگان کتاب مقدس _ عهد جدید _
ببینیم چرا متی میگه : 2 : 19-20
19
پس از مرگ هیرودیس، در مصر فرشته ء خداوند در خواب بر یوسف ظاهر شد و به او گفت: 20 «
برخیز و کودک و مادرش را بردار و به سرزمین اسرائیل بازگرد، چون کسی که قصد قتل کودک را داشت، خودش مرده است.»
ولی لوقا میگه : 23 : 8-9
. 8
هیرودیس از دیدن عیسی بسیار شاد شد، چون درباره او خیلی چیزها شنیده بود و امیدوار بود که با چشم خود یکی از معجزات او را ببیند. 9 او سؤالات گوناگونی از عیسی کرد، اما هیچ جوابی نشنید.
بالاخره هیرودیس پسر مریم رو دید یا ندید ؟
جناب ، متی باج گیر که بعد از یک کلام مسیح _ البته به گفته خود متی _ چطور میشه که میگه : متی 9:9
9 عیسی بر سر راه خود،
به یک باجگیر به نام«مَتّی» برخورد، که در محل وصول باج و خراج نشسته بود.
عیسی به او فرمود: "بیا و مرا پیروی کن !"
متی فوراً برخاست و همراه او رفت
و جالب اینجاست که مرقس توی 2: 13-14 چیز دیگه میگه
13 عیسی بار دیگر به ساحل دریا رفت و مردم دور او حلقه زدند. عیسی نیز ایشان را تعلیم میداد. 14 سپس هنگامی که میرفت،
لاوی پسر حلفی را دید؛
او مأمور جمعآوری باج و خراج بود و در محل کارش نشسته بود. عیسی به او فرمود: «بیا و از من پیروی کن.» لاوی نیز بلافاصله بدنبال او براه افتاد. _ باز این جور میاد که دیگری رو میگه ولی یوحنا میه یوحنا را دیدم مثل این میمونه که
Savior777 بگن که Savior777 رو دیدم کهتوی تالار بیداری اندیشه داشت بحث میکرد . خوب پس معلومهه
Savior777 داست بحث نمیکرد دیگه .
میشه بگید انجیل متی رو ایا متی حواری نوشته ؟ این که خودش خودش رو نمیتونه اینطوری مخاطب قرار بده 
Savior777 شما هم مثل دیگر دوستان مسیحی بیشتر باعث میشی اعتبار کتاب و کلامت که کلیسا اون رو ترویج میده و دروغ به نبی خدا میبندید رو اشکارتر و رسوا بشید . کلامی هست بفرما
دیگه این که کلام از کتاب انجیل متی بود از لوقا و پطرس و پولس و ... نبود . ادم این جمله متی رو میخونه یاد این کلام می افته که ، چطور موسی نبی داستان دفن کردن خودش رو میگه
نقل قول:تثنیه 34
1 آنگاه موسی از دشتهای موآب به قله پیسگاه در کوه نبو، که در مقابل اریحاست رفت و خداوند تمامی سرزمین موعود را به او نشان داد: از جلعاد تا دان، 2 تمام زمین قبیله نفتالی، زمینهای قبایل افرایم و منسی، زمین قبیله یهودا تا دریای مدیترانه، 3 صحرای نگب و تمام ناحیه دره اریحا (شهر نخلستان ) تا صوغر. 4 خداوند به موسی فرمود: «این است سرزمینی که من به ابراهیم و اسحاق و یعقوب وعده دادم که به فرزندانشان بدهم. اکنون به تو اجازه دادم آن را ببینی، ولی پایت را در آنجا نخواهی گذاشت.» 5 بنابراین موسی، خدمتگزار خداوند، چنانکه خداوند گفته بود در سرزمین موآب درگذشت. 6 خداوند او را در درهای نزدیک بیت فغور در سرزمین موآب دفن نمود، ولی تا بهامروز هیچکس مکان دفن او را نمیداند. 7 موسی هنگام مرگ صد و بیست سال داشت، با وجود این هنوز نیرومند بود و چشمانش به خوبی میدید. 8 قوم اسرائیل سی روز در دشتهای موآب برای او عزاداری کردند. 9 یوشع (پسر نون
پر از روح حکمت بود، زیرا موسی دستهای خود را بر او نهاده بود. بنابراین مردم اسرائیل از او اطاعت میکردند و دستوراتی را که خداوند به موسی داده بود پیروی مینمودند. 10 در اسرائیل پیامبری مانند موسی نبوده است که خداوند با او رودررو صحبت کرده باشد.
قشنگ معلوم هست که نگارنده کسی غیر از موسی مسمی به کلیم الله هست ، همون طور که متی داستان ایمان اوردنش رو میگه .
جناب ایماندار به مسیح ، بازم از این اشتباهات براتون بیارم ؟ از همین جناب یوحنا ؟ دست من پر هست از اینها و شما نمیتونی ایرادی بگیری . چون کتابی هست که بهش ایمان داری ، حالا شما بفرما کتاب کی الهی هست ؟ برخی ایمانداران که میگن این کتابها نگارش شده توسط الهامات ولی ما توی مطالبشون برخورد میکنیم که :لوقا 1 : 1-3 از آنجهت که بسیاری دست خود را درازکردند به سوی تالیف حکایت آن اموری که نزد ما به اتمام رسید، 2 چنانچه آنانی که از ابتدانظارگان و خادمان کلام بودند به ما رسانیدند، 3
من نیز مصلحت چنان دیدم که همه را من البدایه به تدقیق درپی رفته، به ترتیب به تو بنویسمای تیوفلس عزیز،
پس لطف کنین نگین الهی هست ، البته بازم مدارک هستا ، فقط برای اینکه سنگین نشه براتون گه گاه یه نمونه میگم . فقط همینقدر به شما ایماندار مسیحی بگم که اعتقاد بر اینکه کلام مسیح بودن اینها تا قرون اخیر نبود بلکه توی شوراهای قرن 20 این مورد قبول قرار گرفت .
یه تثلیث هم گفتی امیدوارم بتونی توی یه تاپیک جدا " البته اگه میخوای " عنوان و اثبات کن و نظر کلیسا و خودت رو بگو ببینینم شما اعتقادت چی هست در این مورد .
خوب قسمت بعد چه فرمودید ؟
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]کتابی که قتل و کشتار را دستور میدهد! کتابی که مشخص است رسما از طرف شیطان و دجال است.
این رو شما باید اثبات کنی که خدای یهو هم قاتل و جبار و کشنده و از همه مهمتر اینکه یهوه دجال و شیطان بود نه پدر .
من چرا میگم یهوه ؟ چون اون رو قبول دارید و باید قبول داشته باشید .چون خدای عهد قدیم هست و خدای ابراهیم و اسحاق و نوح و ادم و داود سلیمان موسی و ...........
نقل قول:اول ساموئیل 15: 2-4
روزی سموئیل به شائول گفت: «خداوند مرا فرستاد که تو را مسح کنم تا بر قوم او، اسرائیل سلطنت کنی. پس الان به پیغام خداوندِ قادر متعال توجه کن. 2 او میفرماید: من مردم عمالیق را مجازات خواهم کرد، زیرا وقتی قوم اسرائیل را از مصر بیرون میآوردم، آنها نگذاشتند از میان سرزمینشان عبور کنند. 3 حال برو و مردم عمالیق را قتل عام کن. بر آنها رحم نکن، بلکه زن و مرد و طفل شیرخواره، گاو و گوسفند، شتر و الاغ، همه را نابود کن.» 4 پس شائول لشکر خود را که شامل دویست هزار سرباز از اسرائیل و ده هزار سرباز از یهودا بود در تلایم سان دید.
عجب جنایتکاری بود و کمبود داشت این یهوه
یا مثلا ببنیم :
نقل قول:سفر اعداد 31: 17 -20
. 17 پس الان هر ذکوری از اطفال رابکشید، و هر زنی را که مرد را شناخته، با اوهمبستر شده باشد، بکشید. 18 و از زنان هردختری را که مرد را نشناخته، و با او همبسترنشده برای خود زنده نگاه دارید. 19 و شما هفت روز بیرون از لشکرگاه خیمه زنید، و هر شخصی را کشته و هرکه کشتهای را لمس نموده باشد ازشما و اسیران شما در روز سوم و در روز هفتم، خود را تطهیر نماید. 20 و هر جامه و هرظرف چرمی و هرچه از پشم بز ساخته شده باشد و هرظرف چوبین را تطهیر نمایید.»
خوب بریم بعد اینجا برای شما و کودکان خوب نیست زیاد بمونید
فقط یه امار بگیر ببین کتاب مقدس مسیحان چند بار از کشتن ، شمشیر ، قتل ، انتقام و جنگ و مواردی که در این زمینه هست
توش هست بعد بگید کتاب مقدس مسلمین خشونت موج میزنه .
فقط یه سوال این کتاب عهد قدیم از سوی خدا بود یا از سوی شیطان ؟
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]شما وقتی فهمیدید جوابی برای نسا ۳۴ ندارید به کتاب مقدس حمله کردید ! قرآن پر است از افتضاحات غیراخلاقی بعد شما از کتاب مقدس ایراد میگیرید؟
این شما بودید که پاسخی پیدا نکردید به ظن خودتون و مشرف به ایین کلیسا شدید نه دیانت مسیح

من حمله نکردم ، این شما بودید که به کتاب مسلمین حمله کردید و اون هم با حربه وجود اختالاف در کلام الهی با غیر الهی . میشه غیر اخلاقیات کتاب خودتون رو نادیده بگیرید ؟ مراقب باشین که چیا دارین میگین. اگه 4 تا ردیه خوندی من کتابهای امادمیک و دست اول رو خوندم .
گرامی بزرگتر از شما هم بحث کرد جاموند اخرش ناچار دست به تاویل و تفسیر غلط زد و پشیمان شد چون اخرش دیگه داشت توهین به مسیح پسر مریم میکرد .
خوب بعدش ؟
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]خود قرآن حقانینتش به شدت زیر سوال است.من هم میتوانم راحت بگویم شما نیز قرآن را ابتدا ثابت کن! این که نمیشه بحث و گفتگو! راستی از قرآن های زمان عثمان چه خبر؟ این قرآن فعلی چقدر با اون یکسانه مطالبش؟
خوب این قسمت رو برات خیلی کوتاه میگم :
کسی که خانه خودش از شیشه هست به دیگری سنگ نمیندازه چون ممکنه برگرده و خانه شما رو باخاک یکی کنه .
بله اگه شک داری باید اول مستندات رو برسی و روی چیزی که داری بحث میکنی رو اثبات کنی و بعد از پذیرش اون به قدم بعدی بریم ، اگه شما کتاب خودت رو برسی کردی و بعد فهمیدی که اشکالاتش رفع شده هست و تناقضی در اون نیست بعد بفرمایین که کتابتون تناقض نداره .
ادب رو به شما بنده خرده نمیگیرم چون کلیسا به شما اینها رو تعلیم نمیده ، از قران زمان عثمان ، سلام میرسونه و دوست داره پیام اور شما رو از شرک و بدعتهایی که توش وارد کردید و کردند تطهیر کنه .
شما که مسلم بودید ، چطور میشه هنوز نمیدونین که چقدر یکسان هست
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]بحث رو با همین پست به خاتمه میرسانم و دیگر ادامه نمیدهم چون شما بحث رو از مسیر خودش خارج کردید .
خوب پس اگه قرار باشه ختم کنید باید بگم نتیجه بحث تا اینجا : عدم اثبات کتاب مقدس _ عهد جدید _ مطالب و گفته هایی که اوردید رو نتونستین سند قوی براش بیارین که محکم تکیه کنین بهش .
بزارین اینطور پست اول شما رو اصلاح کنم :
طبق نظر نگارنده
رساله افسسیان و اول پطرس ، باید با همسران برخورد خوب داشت نه نظر کلام وحی .
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: [ -> ]یاد بگیرید وقتی در مورد یک موضوع خاص بحث میشود فرافکنی و حاشیه سازی نکنید و وارد بحث مورد نظر بشید .حالا هی بشینید با بقیه هم کیشینان خود گل و بلبل بگید.موفق باشید
شما هم یاد بگیر که برای رد کلامی باید روی مستندات محکم پا بزاری و از مطالب صحیح استفاده کنی و برای بیان ادعایی که داشتین باز هم میگم از مطالب موهوم استفاده کردن خطا هست .
امیدوارم در مطالب اینده ببینم که اول سندیت کتاب مقدس رو ثابت کنین ، کار شما هم نیست چه توقعی دارم ، بعد بگید نظر کلیسا چیست .
فعلا هیچ پاسخی برای پرسشهای خودم از سمت شما نه دیدیم و نه خوندم . منتظرم ببینم مسیح کتاب مقدس رو معرفی کنین نه حواریون رو .
تثتیه : 23 : 2-3
2
حرام زادهای داخل جماعت خداوند نشود، حتی تا پشت دهم احدی از او داخل جماعت خداوند نشود. 3 عمونی و موآبی داخل جماعت خداوند نشوند. حتی تا پشت دهم، احدی ازایشان هرگز داخل جماعت خداوند نشود
متی و لوقا نسب نامه ای میارن رو
نقل قول:متی 1
کتاب نسب نامه عیسی مسیح بن داود بن ابراهیم: 2 ابراهیم اسحاق را آورد و اسحاق یعقوب را آورد و یعقوب یهودا و برادران او راآورد. 3 و یهودا، فارص و زارح را از تامار آورد وفارص، حصرون را آورد و حصرون، ارام را آورد. 4 و ارام، عمیناداب را آورد و عمیناداب، نحشون را آورد و نحشون، شلمون را آورد. 5 وشلمون، بوعز را از راحاب آورد و بوعز، عوبیدرا از راعوت آورد و عوبید، یسا را آورد. 6 ویسا داود پادشاه را آورد و داود پادشاه، سلیمان را از زن اوریا آورد. 7 و سلیمان، رحبعام را آورد و رحبعام، ابیا را آورد و ابیا، آسا راآورد. 8 و آسا، یهوشافاط را آورد و یهوشافاط، یورام را آورد و یورام، عزیا را آورد. 9 و عزیا، یوتام را آورد و یوتام، احاز را آورد و احاز، حزقیا را آورد. 10 و حزقیا، منسی را آورد ومنسی، آمون را آورد و آمون، یوشیا را آورد. 11 ویوشیا، یکنیا و برادرانش را در زمان جلای بابل آورد. 12 و بعد از جلای بابل، یکنیا، سالتیئل را آورد و سالتیئیل، زروبابل را آورد. 13 زروبابل، ابیهود را آورد و ابیهود، ایلیقایم را آورد و ایلیقایم، عازور را آورد. 14 و عازور، صادوق را آورد و صادوق، یاکین را آورد و یاکین، ایلیهود را آورد. 15 و ایلیهود، ایلعازر را آوردو ایلعازر، متان را آورد و متان، یعقوب راآورد. 16 و یعقوب، یوسف شوهر مریم راآورد که عیسی مسمی به مسیح از او متولدشد. 17
نقل قول:لوقا 3
23 و خود عیسی وقتی که شروع کرد، قریب به سی ساله بود. و حسب گمان خلق، پسر یوسف ابن هالی 24 ابن متات، بن لاوی، بن ملکی، بن ینا، بن یوسف، 25 ابن متاتیا، بن آموس، بن ناحوم، بن حسلی، بن نجی، 26 ابن مات، بن متاتیا، بن شمعی، بن یوسف، بن یهودا، 27 ابن یوحنا، بن ریسا، بن زروبابل، بن سالتیئیل، بن نیری، 28 ابن ملکی، بن ادی، بن قوسام، بن ایلمودام، بن عیر، 29 ابن یوسی، بن ایلعاذر، بن یوریم، بن متات، بن لاوی، 30 ابن شمعون، بن یهودا، بن یوسف، بن یونان، بن ایلیاقیم، 31 ابن ملیا، بن مینان، بن متاتا بن ناتان، بن داود، 32 ابن یسی، بن عوبید، بن بوعز، بن شلمون، بن نحشون، 33 ابن عمیناداب، بن ارام، بن حصرون، بن فارص، بن یهودا، 34 ابن یعقوب، بن اسحق، بن ابراهیم، بن تارح، بن ناحور، 35 ابن سروج، بن رعور، بن فالج، بن عابر، بن صالح، 36 ابن قینان، بن ارفکشاد، بن سام، بن نوح، بن لامک، 37 ابن متوشالح، بن خنوخ، بن یارد، بن مهللئیل، بن قینان، 38 ابن انوش، بن شیث، بن آدم، بن الله.
نسب نامه ای که در دو انجیل نقل میشه که تعارض و ناهماهنگ هست .
فقط یک شخصیت رو ببینینم مادرش طبق کتاب مقدس ایا نسب پاک داره ؟
مادر جناب فارص کیه ؟ تارما . چطور بچه دار شد ؟ برید سفر پیدایش فصل 38 رو مطالعه کنین
فقط برای اینکه زحمت شما رو کم کنم :
یهودا سه
پسر داشت: عیر، اونان و
شیله...
یهودا، زنی مسمّا به تامار، برای نخستزاده خود عیر گرفت.
عیر، بمیرد؛ و یهودا به عروس خود گفت: صبر كن تا پسرم شیله بزرگ شود...
تامار دید شیله بزرگشده است و او را به وی به زنی ندادند...
چون
یهودا تامار را بدید، وی را فاحشه پنداشت، گفت: بیا تا به تو درآیم؛ و بدو درآمد و از وی آبستن شد.
دو فرزند به نام فارص و زارح بياورد
خوب بازم بگم؟ اوریا رو بگم ؟
دوست دارین از کتاب مقدس مسیح رو بیشتر معرفی کنم؟
امیدوارم مراقب باشین که کوچکترین توهین رو به نبی خدا پذیرا نیستم .
باز تکرار کنم اینو اول اعتبار کتاب مقدس رو اثبات کنید بعد بیاین سخن بگید .