تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا علم غیب امام رضا(علیه السلام) مانع از خوردن انگور زهرآلود ‌نشد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
(۹/بهمن/۹۶ ۱۷:۱۷)mahdy30na نوشته است: [ -> ]پیامبر ایا رفتاری خلاف عصمت و علم انجام میده ؟
سلام
اگر منظور شما از "رفتار خلاف علم"، رفتار بر اساس علوم عادی و بدون استفاده همیشگی از علم لدنی باشه، هم در مطالب معرفی شده و هم در پست خود شما پاسخ سوالتون ذکر شده. اما این تضادی با عصمت نداره.

پ.ن: عذرخواهی می کنم که در پست قبل، منظور شما رو به درستی متوجه نشده بودم.
(۹/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۱)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برسینای عزیز

اولا مطلب تاپیک آقا سعدی درباره علم غیب وبرخی اقدامات معصوم بود که بنده باستناد آیه قرآن عرض کردم که اصل مثل آدم بودن معصومان است واگر غیر ازاین باشد نیاز بدلیل است

ثانیا شما درپاسخ به ایشان مطلب را به عصمت معصوم کشانیدنید که بحثی دیگر است وبنده هم درپاسخ عرض کردم فرق است میان عصمت الهی با دیگران

ثالثا مطالب مربوط به عصمت پیامبران ومعصومان را مرور کردم و در مورد آنها نظری ندارم آنچه یرای من مطرح است این است که اگر در جهان هستی 4 موجود با جوهریت متفاوت وجودارد(خداوند-فرشتگان- موجودات ملکوتی وناسوتی)قطعا عصمت هریک ازآنان با هم متفاوت بوده وقابل مقایسه نیستند همین.(مقایسه کلام خدا با کلام معصوم)
آیا موافق این امر نیستید؟ ممنونم

گرامی توی بحث عصمت و علم ، لطف کن عصمت رو برای معصوم مشخص کن که ایا همه اقوال بصورت مطلق وحی است یا خیر چون قید اوردید .
(۹/بهمن/۹۶ ۱۲:۱۹)mdroudgar نوشته است: [ -> ]عصمت الهی با وحی درعرض هم هستند نه دانش پیامبران (موضوع بحث)چه هرچه وحی است کاملا درست است(عصمت) ولی هر علمی وعملی غیر وحی آمیز باید اثبات شود.ممنون
شاید من از حرفاتون برداشت اشتباه داشتم ولی این حرف رو تبیین کنید .

(۹/بهمن/۹۶ ۱۸:۲۳)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام
اگر منظور شما از "رفتار خلاف علم"، رفتار بر اساس علوم عادی و بدون استفاده همیشگی از علم لدنی باشه، هم در مطالب معرفی شده و هم در پست خود شما پاسخ سوالتون ذکر شده. اما این تضادی با عصمت نداره.

پ.ن: عذرخواهی می کنم که در پست قبل، منظور شما رو به درستی متوجه نشده بودم.
نه گلم . بحث اینه رفتار و قول نبی خارج از دابزه عصمت نست . اینم که اون ادرسا رو دادم برای این بود بحث عصمت چه در قول و چه در رفتار نشون داده بشه .
علم معصوم علمی هست که خدا میده علم غیب هم در این علم هست حالا برای استفاده از اون محدودیت هست که اون هم بحثش مشخصه و جناب درودگر کمی مسیر رو طولانی کردن
پیشنهاد میکنم این مطالب رو با حوصله بخونین
علم غیب
علم غیب و علم لدنّی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از منظر امام خمینی

مطالب جامع هست اگه موردی بود بیان کنین
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۱:۳۲)mahdy30na نوشته است: [ -> ]گرامی توی بحث عصمت و علم ، لطف کن عصمت رو برای معصوم مشخص کن که ایا همه اقوال بصورت مطلق وحی است یا خیر چون قید اوردید .
شاید من از حرفاتون برداشت اشتباه داشتم ولی این حرف رو تبیین کنید .
درود برشما
پس مساله علم معصوم روشن شد وکناررفت میماند مساله عصمت معصوم برای اینکه دوباره دچار ابهام نشوید بفرمائید منظور شما ازقید چیست؟در کجا آمده است ممنون
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۲:۰۱)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
پس مساله علم معصوم روشن شد وکناررفت میماند مساله عصمت معصوم برای اینکه دوباره دچار ابهام نشوید بفرمائید منظور شما ازقید چیست؟در کجا آمده است ممنون
متن خودت رو اصلا نمیخونی ؟
اگه نمیخونی من ادامه نمیدم
هرچه وحی است کاملا درست است(عصمت) ولی هر علمی وعملی غیر وحی آمیز باید اثبات شود.
قید رو پیدا کنید . متن خودتون هست مگر اینکه بگید متن خودتون نیست .
اون لینک عصمت رو مطالعه کنید البته با دقت چون حرفاتون نقض زیاد داره
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]هرچه وحی است کاملا درست است(عصمت) ولی هر علمی وعملی غیر وحی آمیز باید اثبات شود.
قید رو پیدا کنید . متن خودتون هست مگر اینکه بگید متن خودتون نیست .
درود برشما
اولا متشکرم که زحمت کشیدید چون آنقدر مطلب هست که گم میکنم
ثانیادر تشریح مطلب خود عرض کنم که وحی با توجه به تنزیه باریتعالی دارای عصمت است واین بدلیل عقلی است اما آنچه غیر وحی است در عصمت آن باید دلیل بیاوریم حتی درمورد کلام معصومان
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۷)mdroudgar نوشته است: [ -> ]ثانیادر تشریح مطلب خود عرض کنم که وحی با توجه به تنزیه باریتعالی دارای عصمت است واین بدلیل عقلی است اما آنچه غیر وحی است در عصمت آن باید دلیل بیاوریم حتی درمورد کلام معصومان
ايشان خدايگان تعارض با خويش استSmile
البته اين هم دليل دارد كه اينگونه است، حالا كار به دلايلش نداريم
در تاپيك

پيرامون اظهار كفريات اخير، درباره داشتن حق انتقاد به معصوم
در ذيل اين لينك خودش گفته است :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44...#pid387897
(۲۶/دی/۹۶ ۱۷:۴۳)mdroudgar نوشته است: [ -> ]آقای روحانی هم معصوم نیستند وحتما اشتباه هم میکنند .نقد معصوم هم معنا ندارد چون جمع دو ضد است

وقتي خدا مي‌فرمايد:

* و مَا یَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى، انْ هُوَ إِلَّا وَحْیٌ یُوحَى / از روی هوی و هوس سخن نمی‌گوید، بلکه آنچه می‌گوید به وی وحی شده است.سوره نجم، آیات 3و4

* ما آتاکُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاکُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا / آنچه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به شما داد بگیرید و از آنچه نهی کرد دوری کنید. سوره حشر، آیه 7

* وَ مَا کَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَة إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ یَکُونَ لَهُمُ الْخِیَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ یَعْصِ اللّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا / و هیچ مرد و زن مؤمنى را نرسد که چون خدا و فرستاده‏‌اش به کارى فرمان دهند براى آنان در کارشان اختیارى باشد و هر کس خدا و فرستاده‏‌اش را نافرمانى کند قطعا دچار گمراهى آشکارى گردیده است.سوره احزاب، آیه36

* مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللّه‏َ / هر كس رسول را اطاعت كند، به تحقيق خدا را اطاعت كرده است. سوره نساء، آيه 80

* قُلْ أَطِيعُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْكَافِرِينَ/ بگو خدا و پيامبر [او] را اطاعت كنيد پس اگر رويگردان شدند قطعا خداوند كافران را دوست ندارد. سوره آل عمران، آيه 32

اين فرمان مطلق اطاعت از رسول خدا صلوات الله عليه و آله بي چون و چرا و تحت هر شرايط ديگر بديهي است كه مؤيد عصمت كلام معصوم است، مانند عصمت فعلش از خطا و حجت بودن آن!

راستي از اين استدلال‌ها بگذريم يك بار ديگر جمله اين بنده خدا را بخوانيد:
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۷)mdroudgar نوشته است: [ -> ]ثانیادر تشریح مطلب خود عرض کنم که وحی با توجه به تنزیه باریتعالی دارای عصمت است واین بدلیل عقلی است اما آنچه غیر وحی است در عصمت آن باید دلیل بیاوریم حتی درمورد کلام معصومان
ايشان در كلام بسيار فلسفي خود فرموده‌اند

در عصمت كلام معصومان بايد دليل بياوريم
عصمت كلام معصومان
عصمت معصوم
SmileSmileSmileSmile
خودش مي‌گويد معصوم بعد مي‌گويد...

(۲۶/دی/۹۶ ۱۷:۴۳)mdroudgar نوشته است: [ -> ]نقد معصوم هم معنا ندارد چون جمع دو ضد است

ياد حديثي از امام جعفر صادق عليه السلام در خصوص ويژگي دشمنان اهل بيت عليهم السلام افتادم كه با اين مطلع آغاز مي‌شود:
الحمد لله الذی جعل أعدائنا من ال...

بنده چون وقتم را از سر راه نياوردم
گفتم در حد سلام عليكي با ديگر شركت‌كنندگان و خوانندگان بحث مطلبي تقديم كرده باشم
به قول يك بنده خدايي

سلام و درود
بدرود
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۳)III I III نوشته است: [ -> ]1-ايشان خدايگان تعارض با خويش استSmile
البته اين هم دليل دارد كه اينگونه است، حالا كار به دلايلش نداريم
وقتي خدا مي‌فرمايد:

* و مَا یَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى، انْ هُوَ إِلَّا وَحْیٌ یُوحَى / از روی هوی و هوس سخن نمی‌گوید، بلکه آنچه می‌گوید به وی وحی شده است.سوره نجم، آیات 3و4

* ما آتاکُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاکُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا / آنچه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به شما داد بگیرید و از آنچه نهی کرد دوری کنید. سوره حشر، آیه 7

* وَ مَا کَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَة إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ یَکُونَ لَهُمُ الْخِیَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ یَعْصِ اللّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا / و هیچ مرد و زن مؤمنى را نرسد که چون خدا و فرستاده‏‌اش به کارى فرمان دهند براى آنان در کارشان اختیارى باشد و هر کس خدا و فرستاده‏‌اش را نافرمانى کند قطعا دچار گمراهى آشکارى گردیده است.سوره احزاب، آیه36

* مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللّه‏َ / هر كس رسول را اطاعت كند، به تحقيق خدا را اطاعت كرده است. سوره نساء، آيه 80

* قُلْ أَطِيعُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْكَافِرِينَ/ بگو خدا و پيامبر [او] را اطاعت كنيد پس اگر رويگردان شدند قطعا خداوند كافران را دوست ندارد. سوره آل عمران، آيه 32
اين فرمان مطلق اطاعت از رسول خدا صلوات الله عليه و آله بي چون و چرا و تحت هر شرايط ديگر بديهي است كه مؤيد عصمت كلام معصوم است، مانند عصمت و حجت بودن فعلش!
راستي از اين استدلال‌ها بگذريم يك بار ديگر جمله اين بنده خدا را بخوانيد:
ايشان در كلام بسيار فلسفي خود فرموده‌اند
در عصمت كلام معصومان بايد دليل بياوريم
عصمت كلام معصومان
2-يا حديثي از امام جعفر صادق عليه السلام در خصوص ويژگي دشمنان اهل بيت عليهم السلام افتادم كه با اين مطلع آغاز مي‌شود:
گفتم در حد سلام عليكي با ديگر شركت‌كنندگان و خوانندگان بحث مطلبي تقديم كرده باشم
به قول يك بنده خدايي
سلام و درود
بدرود
درود برشما
1-آیا شما معصومیت پیامبر وامام را بدون دلیل می پذیرید؟ اگر چنین است شما مقلد هستید نه محقق واما آیاتی ازکلام الله مجید درباره معصومیت این بزرگان آورده اید درست است این هم دلیل ایرادی داشت کلام من؟ضمن اینکه اینها دلیل نقلی است وعقلی آن کجاست؟ نگاهتان را عوض کنید
2-شما چند بار از تنگی وقت نالیده اید چرا وقتتان را درسایت میگذرانید تشریف ببرید در خدمت خانواده باشید وهرگاه فرصت کافی داشتید با حوصله نظر بدهید ممنونم تا دیداری دیگر بدرود
گزينه اول:
خداوند مثل گوسفند انسان‌ها را بي هدايت‌گر رها كرده
هر كي هر جور خواست با فكر خودش
يه عده اگه خواستن مي تونن بگن لواط حق مسلم ماست مثل قوم لوط
يه عده ديگر هم ...
كلاً ارزش‌ها و درست و غلط‌‌ ها نسبي استSmile

گزينه دوم:
خداوند هادي است و حكيم
هدايت گر فرستاده و او را هم از خطا مصون داشته تا حجتي باشد بر خلقش و مايه هدايتشان

حضرت امام جعفر صادق عليه السلام:
الحمد لله الذی جعل أعدائنا من الحمقا

وقت ارزش دارد
ارائه مي‌شود براي ديگراني كه ممكن است با اراجيف و اباطيل معلوم الحال‌هايي كه توهم محقق بودن دارند برايشان مطلبي باطل حق جلوه دهد
در اين حد هم صرف مي‌شود

منتها كسي كه خود را به خواب مي‌زند و با لگد هم بيدار نمي‌شود بديهي است كه بخواهي او را متقاعد كني وقت گرانقدرت را حرام كرده‌اي

در پايان مجدداً توجه دوستان را به اظهارات ذيل جلب مي‌كنم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44...#pid387897

(۲۶/دی/۹۶ ۱۶:۴۳)
mdroudgar نوشته است: آقای روحانی هم معصوم نیستند وحتما اشتباه هم میکنند .نقد معصوم هم معنا ندارد چون جمع دو ضد است

[/b]
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۵:۲۲)mdroudgar نوشته است: [ -> ]1-آیا شما معصومیت پیامبر وامام را بدون دلیل می پذیرید؟ ....
اینها دلیل نقلی است وعقلی آن کجاست؟ نگاهتان را عوض کنید
سلام
مطالب لينك زير شايد بتواند به شما كمكی بكند:

استدلال عقلی و قرآنی امام زمان علیه السلام در مسئله ی امامت!
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۳)III I III نوشته است: [ -> ]ياد حديثي از امام جعفر صادق عليه السلام در خصوص ويژگي دشمنان اهل بيت عليهم السلام افتادم كه با اين مطلع آغاز مي‌شود:

به قول يك بنده خدايي

سلام و درود
بدرود
حالا خوبه مطالب از سایتهای دینی کپی شد و لینک داده شد.
آیا نویسندگان اون مطالب رو جزء دشمنان می دونی؟ باز خوبه که حداقل از پرکردن اون سه نقطه خجالت کشیدی.

اگر فکر می کنی وقت خوندن مطالب رو نداری، بهتره کار رو به کسانی بسپاری که با تحقیق نظر میدن. کاش وقتی که صرف فحاشی می کنی رو صرف تحقیق کرده بودی.

باز هم میگم که استفاده از احادیث باعث توجیه این شیوه حرف زدن نیست. شما الآن دارید یک مصداق برای حدیث معرفی می کنید و در واقع حدیث رو تفسیر می کنید. این تفسیر برای خودش یه علمه و نیاز به دلیل داره.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع