۲۶/دی/۹۶, ۱۵:۵۸
آخه اون اساساً سوال حاشیه ای و بی ارتباط با موضوعه. با توجه به وقت کمم به اصل موضوع یعنی جوازنقد بر معصوم پرداختم. که ردش کردیم. احساس میکنم که شما نیز همین نظر را دارید. این مهم است.
(۲۶/دی/۹۶ ۱۵:۵۲)سعدی نوشته است: [ -> ]کسی منکر لزوم اطاعت از معصوم نیست.

(۲۶/دی/۹۶ ۱۱:۵۷)III I III نوشته است: [ -> ]آقای روحانی روز 18 دی ماه در جمع وزیر و معاونان وزارت اقتصاد میگوید: «... اگر پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگفت:
«نظر من است» انتقاد میکرد و میگفت: «من قبول ندارم». ما در زمان حکومت معصوم هم نقد داریم»!
(۲۶/دی/۹۶ ۱۶:۱۵)سعدی نوشته است: [ -> ]به هر حال ممنونم از اینکه تا اینجا تونستم از هم صحبتی با شما بهره مند بشم.
(۲۶/دی/۹۶ ۱۶:۲۷)III I III نوشته است: [ -> ]و السلام عليكم و رحمت الله و بركاته
بدورد
(۲۶/دی/۹۶ ۱۷:۴۳)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود بردوستان
آقای روحانی هم معصوم نیستند وحتما اشتباه هم میکنند .نقد معصوم هم معنا ندارد چون جمع دو ضد است اما بنظر بنده آقای روحانی با این مطلب قصد دیگری داشتند .یک ضرب المثل ایرانی میگوید (بدر گفتم تا دیوار بشنود)
اگر ماموری بدر خانه بیاید وزور بگوید وتهدید کند وشما زورتان نرسد وبترسید میگوئید اگر خداهم بیاید زیر بارزور نمیروم معلوم است که خدا نمیاید اما قصد شما ازبیان آن رد ستم مامور است. شاید آقای روحانی میخواهد بگوید که روحانیت در هر منصبی قابل نقد است وبرای دلیل نقد مقام بالاتررا مطرح میکند .بجاست که بجای رد نقد معصوم کمی هم روحانیت نقد پذیر باشند.
) و این حرف را می زند با رییس جمهور یک مملکت، تازه آن هم از نوع «روحانی» اش کمی باید تفاوت قایل شویم؟؟؟(۲۶/دی/۹۶ ۲۳:۱۶)عمار94 نوشته است: [ -> ]فکر کنم اگر ابوجهل و ابولهب هم اگر میبودند از همصحبتی با دوستان بیداری خوشحال و بهره مند میشدند
برادر گرامی سلام و رحمت خدا شامل کسی است که از راه راست پیروی کند .
(۲۶/دی/۹۶ ۲۳:۱۶)عمار94 نوشته است: [ -> ]برادر گرامی سلام و رحمت خدا شامل کسی است که از راه راست پیروی کند .نگاه مجدد به:
(۲۷/دی/۹۶ ۱۰:۰۱)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]ما هم همان ابتدا عرض کردیم ای کاش صحبتشان را صریح تر میگفتند. تا اینکه بخواهند از یه جمله کاملاً اشتباه و حتی تا حدی ترسناک، این جمله را برسانند.درود برشما
در ضمن فکر نمیکنید بین اون ادم خیلی خیلی معمولی که در خانه نشسته (احتمالاً با لباس راحتی) و این حرف را می زند با رییس جمهور یک مملکت، تازه آن هم از نوع «روحانی» اش کمی باید تفاوت قایل شویم؟؟؟