تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کمک فکری برای سریال حضرت موسی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
یکی از بحثهای به شدت مهم در سنت و سیره رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، تأکید ایشان به حوزه تبلیغ و ترویج بوده است. شاید البته این نکته به ظاهر به این تاپیک مربوط نباشد ولی با شبهاتی که برخی کاربران گرامی وارد کردند، توجه به این روش ها نیز مفید فایده است.

مثلاً نگاه کنید حضرت رسول، در اوج دوران سخت شعب ابی طالب و بعد از بیعت ابتدایی با مردم یثرب دست به چه کار فوق العاده ای می زنند. این اوج فهم از تبلیغ و به طور اخص از رسانه است.

یعنی دقیقاً ایشان کار رسانه ای انجام میدهند. زمانی که یثربیان از ایشان درخواست می کنند که کسی را برای امر آشناسازی ابتدایی با دین اسلام و احکام آن به یثرب بفرستند، ایشان با وجود افرادی همچون حمزه، عمار، زبیر و بسیاری از بزرگان دیگر، جوانی را به نام مصعب بن عمیر معرفی میکنند.

براستی چرا مصعب؟؟؟ چون ایشان منظر نیکویی داشتند، بسیار نیکو صحبت می کردند و به شدت هم خوش لباس بودند. تا جایی که بعد از جنگ احد که به شهادت رسیدند، پیامبر با دیدن پیکر مطهرشان فرمودند:
فراموش نمی‌کنم که تو را در مکه می‌دیدم، در حالی‌که هیچ کس جامه و سر و لباسی بهتر از تو نداشت و امروز با سر خاک آلود در بردی پوشیده شده‌ای.

اگر دقت شود در نحوه انتخاب ایشان بسیاری از نکات جا خواهد افتاد.
(۲/بهمن/۹۶ ۱۱:۳۷)سعدی نوشته است: [ -> ]سلام محمد صدرای گرامی
استفاده از بودجه های فرهنگی برای ساخت سریال قابل دفاعه. اما این دفاع می تونه با ادبیات بهتر و مودبانه تری انجام بشه.

انتقاد شما از صرف بیت المال برای آنتالیا بی مورده چون دولت برای رفتن مردم به آنتالیا هیچ بودجه ای رو خرج نمی کنه. برای دفاع از صرف بودجه جهت زیارت کربلا، بهتر بود از دلایل لزوم این کار صحبت کنید و مطمئن باشید هر چه این کار با ذکر دلایل بهتر و مطقی تر و با ادبیات بهتر انجام بشه، تاثیر بهتری می گذاره.
چشم.

طرف مقابل اهل مغلطه است. خیلی وقته به این نتیجه رسیدم نباید با ایشون استدلال کرد. تنها به دنبال مجادله است. بعد از اینکه این همه دوستان دلیل آوردند و دلایل منطقی و معقول بود باز همون مغلطه ها ادامه داشت. تنها هدف ایشون (که در بسیاری از تاپیک ها از ایشون این رفتار دیده شده) به انحراف کشوندن بحثه.

اما چشم حق با شماست.

--------------------

آقا سید جامعه ما به شدت به بیماری های قوم یهود گرفتاره.

من نشانه های کوفه رو تو این جماعت می بینم. این بیماری ها ممکنه دوباره منجر به بریده شدن سر حسین بشه.

باید آسیب شناسی جامعه اتفاق بیافته و تو این سریال عبرت های تاریخی به نمایش دربیاد.

ما به درد دنیا پرستی، حرص و آز مبتلا شدیم.
ما به درد نخوت و تکبر مبتلا شدیم.
ما به درد خطرناک خود پسر خاله خداوند پنداری مبتلا شدیم.
ما به درد خودپرستی و خودخواهی مبتلا شدیم.
ما بهانه جو شدیم.
(۲/بهمن/۹۶ ۱۱:۳۴)III I III نوشته است: [ -> ]رسول خدا صلی الله علیه و آله:

لا فقرَ اَشدُّ مِنَ الجَهلِ

هیچ فقري سخت‌تر از نادانی نیست.

من
لایحضره الفقیه ج4 ص372

درود برشما
من هم موافقم با این روایت بدتر ازفقرشکم فقر عقل است بعد ازاینکه شکم مردم راسیر کردیم نوبت بعدی میرسد تا انشاء الله به نوبت سریال دشمن سازی که تاکنون جز هزینه نتیجه ای بار نداده است موفق باشید
(۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۸)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
من هم موافقم با این روایت بدتر ازفقرشکم فقر عقل است بعد ازاینکه شکم مردم راسیر کردیم نوبت بعدی میرسد تا انشاء الله به نوبت سریال دشمن سازی که تاکنون جز هزینه نتیجه ای بار نداده است موفق باشید
HuhHuh

کم کم دارم سخن دوستان دیگر را باور میکنم که شما اساساً نمیخواهید متوجه شوید. Sad

آنقدر سخنتان اشکال دارد و آن قدر این اشکال در اوج روشنی و وضوح است، نمی دانم چگونه پاسخ دهم.
(۲/بهمن/۹۶ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]HuhHuh
کم کم دارم سخن دوستان دیگر را باور میکنم که شما اساساً نمیخواهید متوجه شوید. Sad

آنقدر سخنتان اشکال دارد و آن قدر این اشکال در اوج روشنی و وضوح است، نمی دانم چگونه پاسخ دهم.
درود برشما
مرا ببخشید برخی ازبرادران در مطلب خود مرا مورد الطاف قرار میدهند ومن ناچارم پاسخ دهم از این ببعد دیگر مطلبی دراین تاپیک نمینویسم .موفق باشید
به نظرم بهتره این سریال به مسائلی که باعث تفرقه در جامعه اسلامی میشه نپردازه:
نقل قول:
اما باز هم چرا حضرت موسي را بايد ساخت. در روايات مختلفي از تشابه امت پيامبر با امت حضرت موسي سخن گفته شده است؛ تشابهي عبرت‌انگيز که بدون ذکر مستقيم وقايع مي‌توان پيام‌ها را از آن طريق منتقل کرد.

از جمله ماجراي صفورا همسر حضرت موسي دختر شعيب نبي که بعد از درگذشت حضرت موسي بر جانشين او حضرت يوشع شوريد و گفت من به خلافت از تو شايسته‌تر هستم. يوشع با وي جنگيد و همرزمانش را کشت و خودش را اسير کرد و با خوشرويي برخورد کرد.

عين اين داستان را در تاريخ اسلامي مي‌توان يافت و موارد بسياري که در روايات گوناگون از منابر و کتب تاريخي به آن اشاره شده است. پس پرداختن به سريال «حضرت موسي» يک تير و چند نشان است.

http://www.jahannews.com/news/559845/چ...ه-شود
اگر قراره به این موضوع پرداخته بشه، باید مطمئن شن که این روایت از ماجرا مورد تایید اهل سنت هم هست.
(۲/بهمن/۹۶ ۱۴:۲۷)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
مرا ببخشید برخی ازبرادران در مطلب خود مرا مورد الطاف قرار میدهند ومن ناچارم پاسخ دهم از این ببعد دیگر مطلبی دراین تاپیک نمینویسم .موفق باشید

نه من نگفتم ننویسید، نظر بدین ولی در راستای موضوع. در همان موضوع خودتان هم بدون پیشداوری نظر هر دو طرف را مطالعه کردم و دیدم که دوستان منطقی و مستدل پاسختان را دادند. هرچند در بعضی مواقع تند صحبت کردند که بنده عذرخواهی میکنم، ولی در کل پاسختان را دادند.
(۲/بهمن/۹۶ ۶:۱۹)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درودبرشما
1-ساختن فیلم اززندگی پیامبران خیلی هم خوبه اما نه ازجیب ملت شما نمیتوانید ازکیسه خلیفه ببخشید .اگر آیات قرآن بیشتر راجع به بنی اسرائیله ازجیب من وشما نیست وحی الهی است بنابراین معیار انجام کارها عقل است وعقل حکم میکند که اولویت درجامعه فقیر با نان است یا فیلم قوم یهود

کلیت حرف شما رو قبول دارم .
ولی فک نمیکنم هزینه هایی این فیلم انقدر باشه که بشه با صرف نظر کردن از ساختش جامعه رو نجات داد و مشکل فقر و بیکاری رو ریشه کن کرد.Dodgy
اون خرجهایی که نباید انجام بدن (که متاسفانه انجام میدن.)و میشه باهاش کشور رو اصلاح کرد خیلی بزرگتر از این حرفاست

البته خودمم فیلم های تاریخی دوس دارم. مثلا مریم مقدس یا یوسف فیلم های خوب و به یاد ماندنی بودن.
اگه اینم به همون کیفیت ساخته بشه خوبه . ولی اگر فیلم موفق و با کیفیتی نباشه اونوقت میشه گفت بیت المال رو هدر دادن و مدیون هستن .
اگرچه جایش نیست ولی در 2 مورد سریال حضرت یوسف (علیه السلام) با آیات قرآن کریم تطابق نداشت.
(۲/بهمن/۹۶ ۲۲:۵۹)amirak نوشته است: [ -> ]اگرچه جایش نیست ولی در 2 مورد سریال حضرت یوسف (علیه السلام) با آیات قرآن کریم تطابق نداشت.
اشکالاتی داشت. من در مورد اشکالاتش با جناب سید ابراهیم بحث کردم اما فکر نمی کنم آش به این شوری که شما فرمودید باشه.

من حداقل دو بار این سریال رو به شکل کامل دیدم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع