|
کمک فکری برای سریال حضرت موسی
|
|
۹:۴۱, ۱/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۶ ۹:۵۵ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و ادب خدمت بزرگواران
بی مقدمه عرض کنم. تا چند روز دیگر احتمالاً جلسه ای با اقا جمال شورجه کارگردان سریال حضرت موسی خواهم داشت. ایشان گفتند هرچی نکته قرانی و تاریخی جدید به ذهنتان می رسد بگید... خب خودتون بهتر میدونید که یه اشتباه تو این سریال ها چقدر نتایج ناامید کننده به بار می آره مثل اشتباهات فاحش حضرت یوسف. نکته ها خیلی زیاده. مثلاً با توجه به اینکه احتمالاً میخواد سریال را از رحلت حضرت یوسف آغاز کنه، بحث انتظار و زود تر افتادن موعد ظهور حضرت موسی را باید حتماً نشان دهد و الی آخر. خلاصه، ای ذهن های خلاق و خوش فکر گروه. منتظرم تا پیشنهاد دهید ممنون.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۱, ۱/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۳ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۶ ۱۴:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: سلام و عرض ادبدرود بر عبدالرحمان 1-کلمات موسوی وکلیمی که منسوب به موسی وکلیم الله است درست است اما درقرآن نداریم ونام دین موسی یهود است مگر ندیدید قرآن درمورد ابراهیم فرموده است(ابراهیم نه یهودی است ونه نصرانی بلکه پیرو دین حنیف است) 2-خدا نکند بنده دست به تخریب بزنم که مرا نبخشاید تخریب از کسانی است که مانع از بیان حقیقت ویا شنودن آن میشود وامیدوارم شما نیز اهل این امر نباشید ضمنا ازحواشی بپرهیزید ودر مورد تاپیک بنویسید تا بهره بریم ممنونم (۱/بهمن/۹۶ ۹:۴۱)سید ابراهیم نوشته است: با عرض سلام و ادب خدمت بزرگواراندرود برشما نکته ای یادم آمد اگر مایلید با آقای شورجه درمیان بگذارید .کتاب داستان پیامبران نوشته موسوی گرمارودی دردوجلد منتشر شده است .این کتاب برای فیلمنامه کاملا مناسب است منطبق با آیات قرآن کریم ضمنا استاد خرمشاهی در مقدمه کتاب آنرا صددرصد تائید کرده اند |
|||
|
|
۰:۳۵, ۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۶ ۰:۴۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
درباره دیالوگ ها بگید شبیه فیلم ملک سلیمان باشه یعنی زیاد قدیمی یا زیاد امروزی نباشه بلکه شبیه حرف زدن استادان دانشگاه باشه یا شبیه ادبیات قرآنی باشه حرف زدن قرآن جذابه تصویر باید خیلی به روز باشه و جلوه های ویژه خوبی داشته باشه بهتره از تیم جلوه های ویژه ملک سلیمان استفاده بشه چون بعید ميدونم در داخل جلوه های ویژه بتونه معجزات رو به خوبی نشون بده بهانه های بنی اسرائیل رو هم نشون بدن چون الان مثل شده در کل باید روی تصویر خیلی حساس باشند حتماً يه فيلم بردار ماهر و گروه جلوه های ویژه خوب که بتونن باهم کار کنن انتخاب کنند چون این خیلی مهمه |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
به نظر بنده سریال باید با خلاصه ای از مهاجرت بنی اسراییل به همراه حضرت اسحاق علیه السلام به طرف مصر شروع بشود ، نکته ی مهم این است که سریال باید راوی داشته باشد ( در این جا می شود عینا از آیات قرآن کریم استفاده کرد) و هر از چند گاهی بر روی نقشه ماجرا را روایت کند که کنعان کجا بود و کدام شهر مصر شهر حضرت موسی علیه السلام است و محل نیل و دریای سرخ را برای مخاطب جا بیاندازد(متاسفانه در سریال یوسف پیامبر علیه السلام این نقطه ضعف وجود داشت که به مخاطب اطلاعی درباره ی مختصات جغرافیایی کنعان و شهر های مصر داده نمی شود) محل زمینی که فرعون زمان حضرت یوسف علیه السلام به بنی اسرییل داد را باید دقیق نمایش داد و بعد باید به ماجرای عوض شدن دودمان فرعون ها و بازگشت بت پرستی به مصر به صورت دقیق پرداخته شود . فرق بین نیل و دریای سرخ باید در سریال مشخص باشد که مکانی که حضرت موسی علیه السلام را دختر فرعون از آب خارج می کند نیل است و محل معجزه ی عبور بنی اسراییل از دریای سرخ است. به شباهت حضرت خاتم الانبیا و امام علی صلوات الله علیهم به حضرت موسی و حضرت هارون علیهم السلام باید توجه ی ویژه ای بشود. مسائل مهمی مثل قارون و ماجرای حضرت موسی و حضرت خضر علیه السلام نباید از قلم افتاده شود. به ریشه های مواردی که باعث به وجود آمدن شخصیت هایی مثل سامری و قارون از دل امت حضرت موسی علیه السلام شدند باید ویژه پرداخته شود. با توجه به معجزات زیاد حضرت موسی علیه السلام باید توجه زیادی به جلوه های ویژه داشت چون این بخش بسیار بسیار مهم است. باید به نقش های قبلی بازیگران سریال در فیلم ها و سریال های دیگر توجه شود و به حافظه ی تصویری مخاطب از بازیگر دقت شود. در خصوص عبور بنی اسراییل از دریای سرخ به معجزه بودن این امر تاکید شود و در سریال دلایل غیر الهی بودن این عمل به طور واضح و منطقی مردود اعلام شود. به عهد شکنی بنی اسراییل باید خیلی توجه داشت و مفهوم شکستن عهد و میثاق بنی اسراییل با خداوند باید کامل به مخاطب رسانده شود. مبحث ارض موعود و مکان دقیق ارض موعود باید مورد بررسی کامل قرار گیرد. به حضرت هارون علیه السلام باید توجه ویژه ای داشت ، مثلا به توانایی سخنوری ایشان و همچنین مظلومیت ایشان در ماجرای گوساله پرستی بنی اسراییل باید توجه ویژه کرد. به ریشه های مصر زدگی و داشتن علاقه به بت پرستی و ثروت در بنی اسراییل پرداخته شود. ببخشید اگه زیاد شد اگه چیزی به ذهنم برسه میگم |
|||
|
|
۱:۵۸, ۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۶ ۲:۱۲ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۴)mdroudgar نوشته است: درود برشما پیامبر دین یهود ؟؟؟ بیشتر آیات قران در مورد قوم بنی اسراییل و پیامبرانش هست پس این آیات رو نخونیم که تبلیغ دین یهود نشه؟!؟! سطح استدلال رو ببینید چقدر سخیف هستش!!!! خدا این همه ایات در مورد بنی اسراییل گفته تا بخونیم و عبرت بگیربم حالا یک عزیزی میخواد از دید اسلام و قران فیلم حضرت موسی رو بسازه تبلیغ دین یهود چه صیغه ای هستش؟؟!! فکر کنم با این مدل استدلال شما خدا زبانم لال به جای اینکه اینهمه آیه در مورد گذشته یهود میگفت باید توی قران فقط دعوت میکرد به فقرا کمک کنیم و نباید وقتمون روی خوندن سرگذشت یک قوم در گذشته دور تلف بکنیم !!!! البته نظر کسانی که قران نمیخونن یا دینشون چیز دیگه ای هست هم محترمه !!!! (۱/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۰)راوی110 نوشته است: واقعاً حيف استعزیزم من خودم به شدت امام زمانی هستم ولی باید بچه شیعه ها بفهمن چرا قران پر از آیات در مورد بنی اسراییل هستش و اکثر آیات قران از بنی اسراییل یاد میکنن !!! کسی که سرگذشت بنی اسراییل در درک نکنه و ازش عبرت نگیره مثل قوم بنی اسراییل که منجیشون حضرت موسی رو خدا ازشون گرفته و آوارشون کرد منجیش رو درک نمیکنه من فقط دوست دارم از جنبه درک منجی یهود و از دست دادن منجی یهود به خاطر تبعیت نکردن یهود از منجیشون توی این سریال کار بشه |
|||
|
|
۶:۱۹, ۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۶ ۶:۲۱ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۶ ۱:۵۸)خیبر110 نوشته است: 1-پیامبر دین یهود ؟؟؟ بیشتر آیات قران در مورد قوم بنی اسراییل و پیامبرانش هست پس این آیات رو نخونیم که تبلیغ دین یهود نشه؟!؟! سطح استدلال رو ببینید چقدر سخیف هستش!!!! خدا این همه ایات در مورد بنی اسراییل گفته تا بخونیم و عبرت بگیربم حالا یک عزیزی میخواد از دید اسلام و قران فیلم حضرت موسی رو بسازه تبلیغ دین یهود چه صیغه ای هستش؟؟!! فکر کنم با این مدل استدلال شما خدا زبانم لال به جای اینکه اینهمه آیه در مورد گذشته یهود میگفت باید توی قران فقط دعوت میکرد به فقرا کمک کنیم و نباید وقتمون روی خوندن سرگذشت یک قوم در گذشته دور تلف بکنیم !!!! البته نظر کسانی که قران نمیخونن یا دینشون چیز دیگه ای هست هم محترمه !!!!درودبرشما 1-ساختن فیلم اززندگی پیامبران خیلی هم خوبه اما نه ازجیب ملت شما نمیتوانید ازکیسه خلیفه ببخشید .اگر آیات قرآن بیشتر راجع به بنی اسرائیله ازجیب من وشما نیست وحی الهی است بنابراین معیار انجام کارها عقل است وعقل حکم میکند که اولویت درجامعه فقیر با نان است یا فیلم قوم یهود 2-هرکس امام زمان خودرا نشناسد مرگش جاهلی است نه هر که دشمن خودرا نشناسد موفق باشید |
|||
|
۹:۲۸, ۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱/بهمن/۹۶ ۱۴:۴۱)mdroudgar نوشته است: درود بر عبدالرحمان بله. کتاب زیبایی است. نثر سلیس و روانی هم دارد. ممنون
|
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
۱۱:۰۹, ۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
آقا سید من هم کمی می خوام مطالعه کنم و بعد جواب بدم.
اما دو نکته رو باید در مورد جریان انحرافی بگم. اول، اینکه همین نظرات شخص معلوم الحال نشون میده که این سریال حسابی دست گذاشته رو قسمت حساس اربابان این پادوهای بی مزد و مواجب، که باعث شده اینها اینطوری جیغشون در بیاد. همین نشون میده که اتفاقاً کار شما، کاریه کارستون. دوم، من در مورد این قشر "واسفا بیت المال! چرا برای اربعین، چرا برای حج، چرا برای سریال حضرت موسی خرج می کنید؟ مردم گرسنه هستن." این نکته رو فهمیدم که در مواقعی که هم پیالگی های اینها میرن پاتایا و آنتالیا و ...، ای وای بیت المالشون میره تو اون جای نگوشون قایم میشه. ای وای بیت المال خرج کردنشون، مال جاییه که خوششون نمیاد. همین که با این انرژی داره تاپیکت رو به انحراف میکشه بدون داری راه رو درست میری. |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۶ ۱۱:۳۵ توسط III I III.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۶ ۶:۱۹)mdroudgar نوشته است: 2-هرکس امام زمان خودرا نشناسد مرگش جاهلی است نه هر که دشمن خودرا نشناسد موفق باشید (۱/بهمن/۹۶ ۱۲:۵۲)راوی110 نوشته است: نظر خود را بگذاريد در مقابل اين قول معصوم:قبلاً گفتم كسي خود را بخواهد به خواب بزند شما با لگد هم نميتوانيد بيدارش كنيد! براي ديگران ميگويم كه بدانند اظهارات اين شخص پاسخ دارد همانگونه كه جناب راوي هم اين روايت بسيار مهم را بيان داشتهاند هر وقت دشمن شناخته نشد كار به جايي ميرسد كه معاوية بن ابوسفيان كه از طلقا بوده و مورد لعن و نفرين رسول خدا صلوات الله عليه و آله بوده ميشود خال المؤمنين! و امام المتقين كه در محراب عبادت به شهادت ميرسد مردمي كه آزاد بودهاند براي آموختن ايمان ولي اجازه شناخت شرك را به آنها نميدادند ميگويند مگر علي نماز ميخوانده كه در محراب شهادت شهيد شده است! (۲/بهمن/۹۶ ۶:۱۹)mdroudgar نوشته است: عقل حکم میکند که اولویت درجامعه فقیر با نان است یا فیلم قوم یهود ![]() تقديم به ساير دوستان است البته چرا كه همانگونه كه بيان شد، با لگد هم بيدار نميشوند برخي! رسول خدا صلی الله علیه و آله: لا فقرَ اَشدُّ مِنَ الجَهلِ هیچ فقري سختتر از نادانی نیست. من لایحضره الفقیه ج4 ص372 (۲/بهمن/۹۶ ۱۱:۰۹)MohammadSadra نوشته است: همین که با این انرژی داره تاپیکت رو به انحراف میکشه بدون داری راه رو درست میری. ![]() به شدّت موافقم |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۲/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۶ ۱۱:۳۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام محمد صدرای گرامی
استفاده از بودجه های فرهنگی برای ساخت سریال قابل دفاعه. اما این دفاع می تونه با ادبیات بهتر و مودبانه تری انجام بشه. انتقاد شما از صرف بیت المال برای آنتالیا بی مورده چون دولت برای رفتن مردم به آنتالیا هیچ بودجه ای رو خرج نمی کنه. برای دفاع از صرف بودجه جهت زیارت کربلا، بهتر بود از دلایل لزوم این کار صحبت کنید و مطمئن باشید هر چه این کار با ذکر دلایل بهتر و مطقی تر و با ادبیات بهتر انجام بشه، تاثیر بهتری می گذاره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,383 |