خواهرم... آن روزها که مامان و مامان بزرگهایمان دست در دست هم داشتن
برای احترام به یکدیگر حتی با ظاهر و عقاید متفاوت بود...
نه مثل امروز که پسران همان مادرها به دختران با پوشیدگی کمتر نسبتهای زشت میدهند
فاحشهشان میخوانند
هند جگرخوارشان مینامند
و...
خواهرم... کاش امروز که برخی به خاطر انداختن همه مشکلات به گردن آمریکا بیرون میروند!
یا عده ای به خاطر حفظ موقعیت شغلیشان!
اما کاش تو به خاطر زنده نگه داشتن آن روزهای شیرون بیرون بروی
کاش امروزکمی از احترام به یکدیگر حتی با ظاهر و عقاید متفاوت آن روزها برای برادرانت بگویی
![[تصویر: q8416_13930.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/q8416_13930.jpg)
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۲:۱۳)قلب نوشته است: [ -> ]حرفهایی که زدم واضح بود
برای من واضحتر بود و فارسی نوشتم : ))
(۲۲/بهمن/۹۶ ۸:۲۷)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]شما سه شرط زیر را عملی کن، اونوقت منم این داستانهایی که نقل میکنی را روی هوا میپذیرم. (صد درصد قول میدم)
شرط اول: تعیین دقیق زمان برگزاری این کنفرانس (دقیق ذکر کنید، مثل 22 بهمن 57)
شرط دوم: مشخص کنید بخشی از محتوای این کنفرانس برای اولین بار در کجا منتشر شده (لینکش را در اینجا قرار بدین)
شرط سوم: حداقل "یک" مقاله از فوکویاما در اینجا قرار دهید که درباره تشیع به عنوان مذهب یا ایدئولوژی نوشته باشد
حتی یدونه رو هم عملی نکردین پس لطفا تمومش کن.
"موهومات" اینه که زمان برگزاری یه کنفرانس رو ندونیم اما نقل قول دقیقی از محتوای اون کنفرانس (به جز سایت وزین موعود برای اولین بار، هیچ سایت معتبر خارجی یا داخلی بخش دیگری را منتشر نکرده) اطلاع داشته باشیم در صورتی که فوکویاما حتی یه مقاله در مورد شیعه به عنوان مذهب یا ایدئولوژی ننوشته و مصاحبهی زندهی خودشم هست.
خواهرم... امروز با وجود تفاوت در ظاهر و عقیده در کنار هم بودیم
و نه تو مرا فاحشه خواندی و نه من تو را امل نامیدم
کاش اینها را برای برادرانت روایت کنی...
کاش...
![[تصویر: x47995_photo_2018-02-01_14-51-11.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/x47995_photo_2018-02-01_14-51-11.jpg)
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۲:۲۹)قلب نوشته است: [ -> ]حالا شما چرا هي پست تکراری میدید !!!
چون داری تاپیکشو منحرف میکنی باز میاد نقشو سر من میزنه : )
اولش یه چیزی میزنم که مرتبط بشه.
در مورد همین پست تکراری چه نظری دارین برادر؟!
اگه میتونی مثل من بچه بازی در نیاری، به صورت بزرگسالانه نظرتون رو بیان کنید. (لطفا)
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۲)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]*************************************************
خواهرم... امروز با وجود تفاوت در ظاهر و عقیده در کنار هم بودیم
و نه تو مرا فاحشه خواندی و نه من تو را امل نامیدم
کاش اینها را برای برادرانت روایت کنی...
کاش...
![[تصویر: x47995_photo_2018-02-01_14-51-11.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/x47995_photo_2018-02-01_14-51-11.jpg)
چون داری تاپیکشو منحرف میکنی باز میاد نقشو سر من میزنه : )
اولش یه چیزی میزنم که مرتبط بشه.
در مورد همین پست تکراری چه نظری دارین برادر؟!
اگه میتونی مثل من بچه بازی در نیاری، به صورت بزرگسالانه نظرتون رو بیان کنید. (لطفا)
اینو نگید چی بگید ...دست پیش گرفتید که پس نیفتید....
یه بنده خدایی میگفت آب رو باید جایی ریخت که میسوزه
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۲:۵۱)علی املشی نوشته است: [ -> ] آب رو باید جایی ریخت که میسوزه
شما هیچی از من نمیدنی که قضاوتم میکنی ^____^
حماقت یعنی وارد بحث شدن با کسی که نه معنی حرف من رو میفهمه
و نه بلده حرف خودش رو انتقال بده...
این یعنی حماقت که من چندین بار دارم با جواب دادن به شما در تالار مرتکب میشم.
عادت ندارم با پسرهای دبیرستانی وارد بحث بشم، اینم یه اشتباه دیگه بود.
من خودم معمولا به مزار شهدای گمنام میرم و برای امثال شما دعا میکنم
شاید از برخی تفکرات اشتباه که بهتون دیکته شده و فکر میکنین عین دینه، نجات پیدا کنین
پی نوشت 1: برای این میگم تفکرات اشتباه که اگر درست بود، دائم از بحثها غیبتون نمیزد و اگه استدلال درستی پشت حرفات بود، نیمه تموم نمیذاشتی.
پی نوشت 2:
لطفا از من دیگه نقل قولی نگیرین در تالار . ممنونم
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۳)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]شما هیچی از من نمیدنی که قضاوتم میکنی ^____^
حماقت یعنی وارد بحث شدن با کسی که نه معنی حرف من رو میفهمه
و نه بلده حرف خودش رو انتقال بده...
این یعنی حماقت که من چندین بار دارم با جواب دادن به شما در تالار مرتکب میشم.
عادت ندارم با پسرهای دبیرستانی وارد بحث بشم، اینم یه اشتباه دیگه بود.
من خودم معمولا به مزار شهدای گمنام میرم و برای امثال شما دعا میکنم
شاید از برخی تفکرات اشتباه که بهتون دیکته شده و فکر میکنین عین دینه، نجات پیدا کنین
![[تصویر: s676833_me.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/s676833_me.jpg)
پی نوشت 1: برای این میگم تفکرات اشتباه که اگر درست بود، دائم از بحثها غیبتون نمیزد و اگه استدلال درستی پشت حرفات بود، نیمه تموم نمیذاشتی.
پی نوشت 2: لطفا از من دیگه نقل قولی نگیرین در تالار . ممنونم
نمیدونم دوستان چرا جواب سوالات کودکانه شما رو میدن...تعجب میکنم البته باید سوالاتتون جواب داد وقتی که بالغ شدید براتون یه مشکل ساز نشه
مگه شما شهدا رو هم میشناسی؟جدا؟چقدر خوب...
البته خودتون مقصر نیستید ...فقط آگاهیتون کمه...یکی از ویژگی دختر های ۱۷-۱۸ ساله هم لجبازیه که بعدا درست میشه انشالله...
نمونه ی لجبازی های شما هماینه که تقریبا توهر ارسالتون دارید میگید که به من توهین شده .زشته والا...کلمات زشت رو پشت سر هم تکرار نکنید....
و من الله توفیق
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۵۲)علی املشی نوشته است: [ -> ]تو هر ارسالتون دارید میگید که به من توهین شده .زشته والا...
اوکی اگه اون چیزهایی که به من گفته شده و شما میگی زشت نیست برا مامانتون.
زشت نیست دیگه پس برای مامان خودت ^___^
اینم فارسی نوشتم گلم
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۳:۰۳)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]پی نوشت 2: لطفا از من دیگه نقل قولی نگیرین در تالار . ممنونم
دختر انقلاب کیست؟
شهیده شهناز حاجی شاه
«شهناز حاجیشاه» نخستین زن شهیده خرمشهر است.او در سال 1336 در خرمشهر به دنیا آمد. تحصیلاتش را تا دیپلم ادامه داد. با آغاز جنگ و اشغال خرمشهر، در کنار برادرانش، ناصر و محمد حسین، به دفاع از شهر پرداخت. او به قدری نسبت به تمام اعضای خانواده و پدر مادرمان احساس مسئولیت میکرد که فرزند بزرگ خانواده به نظر می رسید.جنگ که آغاز میشود خانواده او به اهواز میروند اما او به همراه برادرانش در شهر میمانند تا از خرمشهر دفاع کنند.
هشتم مهرماه سال 1359 از شیراز کامیونی میرسد که بار آورده بود و میخواست آنها را در مکتب خالی کند. دخترها منتظر آمدن مردها نمیشوند و خودشان دست به کار میشوند. مشغول کار بودند که دیدند سر فلکه گلفروشی، عراقیها خانه سمت چپ خیابان را با خمپاره زدند.شهناز و دوستش شهناز محمدی همراه بقیه به طرف خانه میدوند تا اگر زنی در آنجا هست،او را بیرون بیاورند که خمپارهای بین آن دو به زمین میخورد و منفجر میشود. ترکش مستقیما به قلب شهناز اصابت و او را همان جا شهید کرد.
پ.ن.
بزرگترین جفا در حق دختران انقلاب اینه که فرزندان هند جگرخوار اسم خودشون رو بگذارند دختر انقلاب.
انقلاب معیارهایی داره، باید و نبایدهایی داره، ویژگی ها و شاخص هایی داره.
حالا برخی از روی بی سوادی و جهل یا به جهت عناد و کینه، شخصی رو که کاملاً متضاد با شاخص ها و ویژگی های یک دختر انقلاب هست رو به عنوان دختر انقلاب معرفی می کنند، میشه همون کاری که معاویه و بنی امیه با اسلام کردند.
نحوه رفتار اینها دقیقاً شبیه رفتار بنی امیه است، اونوقت وقتی میگیم فرزندان هندجگرخوار بهشون بر می خوره.
طرف پرچم دست گرفته به ما میگه چرا من رو ... می دونید؟
نمی دونم، نظر تو چیه؟
در تاریخ، آویزون کردن پرچم به در نشانه همون بوده. الان جناب عالی هم نشانه عفت و حیا رو پرچم کردی. انتظار داشتی ما چه برداشتی کنیم؟؟؟؟؟؟
طرف نشانه عفت و حیا رو پرچم کرده، میگه مگه من ... ام؟؟!! پ ن پ، مریم مقدسی رفتی اون بالا برای فرشته های الهی بای بای کنی.
پ.ن.
کدوم یکی از این عکس ها مربوط به تالار بیداری اندیشه میشه؟؟؟؟
به روباه گفتن شاهدت کیه؟ گفت دمبم.
(۲۲/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۴)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
بنده هم در تاپیک وهم خصوصی بشما عرض کردم مطلب را پایان دهید تا گندش درنیاید حالا بازهم ادامه بدهید
جناب درودگر یه مطلب مدتیه یادتون میره یا اینکه خطتون رو عوض کردین
(۲۶/آذر/۹۶ ۱۱:۳۲)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1-پیش از ورود به مطلب شما در مورد بخش اخیر مطلب شما عرض کنم که (اگر منظورتان بنده باشم) تمام تائیدات بنده در همه تاپیکها صرفا تشکر از ادامه بحث وحضور فرد است نه نسبت به اصل مطلب چرا که فرد زحمت کشیده ومی نویسد تنها شنونده نیست مثلا درمورد همین مطلب شما هم چنین عمل کرده ام.
این بحث جالب بود برام که مدتیه گزینشی یا عمدی تشکر نمیزنی ، فکر نمیکنم ابتنی باعثش شده باشه . حداقل روی حرفی که زدی پاش میموندی .
خوب پس کسانی که زیرشون تایید نمیکنین نشون میده که شخص زحمت نمیکشه یا اینکه دوست ندارین ادامه بده . خوب حداقل این روشن شد که از برخی گرامیان مثل محمد صدرا و ... خوشتون نمیاد یا اینکهدوست ندارین صحبتی داشته باشن و دوست دارین به کار خودتون برسید و فقط کلامی بگین و ... .
خانم دختر انقلاب این بنده خدا دیگه به حرف اومد ، دیگه روی این شخص رو زمین نزن . نزار دیگه گندش بالا بیاد .
دیگهخود دانی و این وجدانت که این پیر تالار رو روش رو زمین نزنی
حرف بازم دارم ولی دیرتر