و همچنان به تقلید از دختران خیابان انقلاب و موج "نه به جمهوری اسلامی اجباری" ادامه دارد، چرا که "ایرانم را دوست دارم"
ولی طبق منطق تاپیک :
منظور اینها اینه "خدا را شکر هند جگر خواریام" یا "خدا را شکر داعشیام" یا توطئهاس چون پلاکاردو گرفته جلو صورتش : )
پی نوشت : شعری نگین که توی قافیهاش بمونین. اگه دختران انقلاب تحت تاثیر مواد رفتن بالا پست برق، این دختران و مردان ارزشی که با پرچم جمهوری اسلامی و غیره میرن بالای سطل آشغال و غیره تحت تاثیر چه موادی هستن؟
چرا یک عمل از گروهی پذیرفته نیست و مصداق هندجگرخواره اما از گروهی دیگر موجه و مصداق انقلابی گریه!
(۲۱/بهمن/۹۶ ۱۶:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اینها اثرات ...
میدونم عادت نداری اما آرام باش
خواستی به شیوهی انسانی و از طریق گزارش عمل کنی اما دیدی نمیتونی خشمت بخوری ^______^
امیدوارم الان آرام شده باشی
![[تصویر: s02437_Opera_Snapshot_2018-02-10_143836_...she_ir.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/s02437_Opera_Snapshot_2018-02-10_143836_forum.bidari-andishe_ir.jpg)
(۲۱/بهمن/۹۶ ۱۶:۲۷)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]و همچنان به تقلید از دختران خیابان انقلاب و موج "نه به جمهوری اسلامی اجباری" ادامه دارد، چرا که "ایرانم را دوست دارم"
ولی طبق منطق تاپیک :
منظور اینها اینه "خدا را شکر هند جگر خواریام" یا "خدا را شکر داعشیام" یا توطئهاس چون پلاکاردو گرفته جلو صورتش : )
![[تصویر: e496194_DVEN.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/e496194_DVEN.jpg)
پی نوشت : شعری نگین که توی قافیهاش بمونین. اگه دختران انقلاب تحت تاثیر مواد رفتن بالا پست برق، این دختران و مردان ارزشی که با پرچم جمهوری اسلامی و غیره میرن بالای سطل آشغال و غیره تحت تاثیر چه موادی هستن؟
چرا یک عمل از گروهی پذیرفته نیست و مصداق هندجگرخواره اما از گروهی دیگر موجه و مصداق انقلابی گریه!
میدونم عادت نداری اما آرام باش
خواستی به شیوهی انسانی و از طریق گزارش عمل کنی اما دیدی نمیتونی خشمت بخوری ^______^
امیدوارم الان آرام شده باشی
![[تصویر: s02437_Opera_Snapshot_2018-02-10_143836_...she_ir.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/s02437_Opera_Snapshot_2018-02-10_143836_forum.bidari-andishe_ir.jpg)
فردا میفهمی جمهوری اسلامی اجباریه یا اختیاری مادرِ معاویه

(مادرِ معاویه خیابانِ ...)
کاملاً مشخصه علت ناراحتیت از چیه
برخی حرفا رو غیر از ناظرا هم باید ببینن و دیدن
ما برای این انقلاب و اسلام خونها دادیم و انسان های پاکی رو فدا کردیم. بزرگترین جفا در حق این عزیزان این هست که نوادگان هند جگرخوار، که شهره پرچمداری بودند، اسمشون رو بگذارند دختر انقلاب. مصمم هستم در این تاپیک دختران انقلاب رو معرفی کنم.
دختر انقلاب کیست؟
نرگس حیدرپور
نرگس حیدرپور هم از دیگر شیرزنان کشورمان است. وی درباره اتفاقی که در مهرماه سال59 رخ داده است میگوید: پس از اشغال قصرشیرین توسط نیروهای عراقی در اوایل مهرماه59 مزدوران عراقی به سمت گیلانغرب که در 50کیلومتری جنوب این شهر قرار دارد هجوم آوردند. با اشغال روستای گور سفید، من به همراه پدرم و دیگر اهالی روستا بدون اینکه کفشی به پا داشته باشیم یا غذایی با خود برداشته باشیم به طرف ارتفاعات روستای «آوزین» پناه بردیم. نیروهای بعثی با اشغال روستای گورسفید نزدیک به هشت نفر از اقوام مان (از جمله برادر، دایی، عمو، پسردایی، دختردایی، دخترعمو و...) مرا به شهادت رساندند.
مراسم خاکسپاری ساعت ها طول کشید. فردای روز اشغال، نرگس حیدرپور به همراه پدرش برای تهیه غذا به داخل روستا بازمیگردند. هنگام ورود، متوجه حضور عراقیها میشوند اما بهدنبال غذا داخل روستا میروند. پس از تهیه غذا، او محض احتیاط «تبری» با خود برمیدارد. در مسیر برگشت، شیرزن گیلانغربی و پدرش با دو نیروی عراقی در محدوده رودخانه آوزین و ارتفاعات مجاور مواجه میشوند.
حیدرپور این لحظه را اینگونه روایت میکند: در موقع این حادثه 18بهار از عمرم گذشته بود. در همان آغازین روزهای جنگ شاهد شهادت اقوامام بودم. از آنجا که دچار نگرانیها و ناراحتی شدید ناشی از اشغال کشورم و به شهادت رسیدن عدهای از بستگانم شده بودم، زمانی که با این دو عراقی برخورد کردیم بدون هیچ درنگی با تبر به آنها حملهور شدم. یکی از آنها را به هلاکت رساندم و دیگری را هم که بهشدت ترسیده بود به اسارت گرفتم و با تمام تجهیزاتش ساعتی بعد تحویل رزمندگان اسلام دادم.۱۸ماه آواره بودیم تا اینکه عراقیها عقبنشینی کردند.
پ.ن.
حرکت ابلهانه یک عروسک بی ثمر یک پلشتی بود اما انتخاب اسم دختر انقلاب برای این پرچمدار و پرچمدارانی از این جنس ظلمیه که هزاران بار از اون پلشتی زشتتر و بدتره.
همون اسکای برات بهتر بود.
(۲۱/بهمن/۹۶ ۲۰:۴۶)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]ما برای این انقلاب و اسلام خونها دادیم و انسان های پاکی رو فدا کردیم. بزرگترین جفا در حق این عزیزان این هست که نوادگان هند جگرخوار، که شهره پرچمداری بودند، اسمشون رو بگذارند دختر انقلاب. مصمم هستم در این تاپیک دختران انقلاب رو معرفی کنم.
دختر انقلاب کیست؟
نرگس حیدرپور
نرگس حیدرپور هم از دیگر شیرزنان کشورمان است. وی درباره اتفاقی که در مهرماه سال59 رخ داده است میگوید: پس از اشغال قصرشیرین توسط نیروهای عراقی در اوایل مهرماه59 مزدوران عراقی به سمت گیلانغرب که در 50کیلومتری جنوب این شهر قرار دارد هجوم آوردند. با اشغال روستای گور سفید، من به همراه پدرم و دیگر اهالی روستا بدون اینکه کفشی به پا داشته باشیم یا غذایی با خود برداشته باشیم به طرف ارتفاعات روستای «آوزین» پناه بردیم. نیروهای بعثی با اشغال روستای گورسفید نزدیک به هشت نفر از اقوام مان (از جمله برادر، دایی، عمو، پسردایی، دختردایی، دخترعمو و...) مرا به شهادت رساندند.
مراسم خاکسپاری ساعت ها طول کشید. فردای روز اشغال، نرگس حیدرپور به همراه پدرش برای تهیه غذا به داخل روستا بازمیگردند. هنگام ورود، متوجه حضور عراقیها میشوند اما بهدنبال غذا داخل روستا میروند. پس از تهیه غذا، او محض احتیاط «تبری» با خود برمیدارد. در مسیر برگشت، شیرزن گیلانغربی و پدرش با دو نیروی عراقی در محدوده رودخانه آوزین و ارتفاعات مجاور مواجه میشوند.
حیدرپور این لحظه را اینگونه روایت میکند: در موقع این حادثه 18بهار از عمرم گذشته بود. در همان آغازین روزهای جنگ شاهد شهادت اقوامام بودم. از آنجا که دچار نگرانیها و ناراحتی شدید ناشی از اشغال کشورم و به شهادت رسیدن عدهای از بستگانم شده بودم، زمانی که با این دو عراقی برخورد کردیم بدون هیچ درنگی با تبر به آنها حملهور شدم. یکی از آنها را به هلاکت رساندم و دیگری را هم که بهشدت ترسیده بود به اسارت گرفتم و با تمام تجهیزاتش ساعتی بعد تحویل رزمندگان اسلام دادم.۱۸ماه آواره بودیم تا اینکه عراقیها عقبنشینی کردند.
پ.ن.
حرکت ابلهانه یک عروسک بی ثمر یک پلشتی بود اما انتخاب اسم دختر انقلاب برای این پرچمدار و پرچمدارانی از این جنس ظلمیه که هزاران بار از اون پلشتی زشتتر و بدتره.
همون اسکای برات بهتر بود.
درود برصدرای عزیز
ضمن تشکر ازمعرفی دختران انقلاب بهتر است عبارت آخر مطلب(پ.ن...) حذف شود چه ارزش کارشمارا ازبین میبرد ممنون
(۲۱/بهمن/۹۶ ۲۱:۳۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برصدرای عزیز
ضمن تشکر ازمعرفی دختران انقلاب بهتر است عبارت آخر مطلب(پ.ن...) حذف شود چه ارزش کارشمارا ازبین میبرد ممنون
شما نگران ارزش کار من نباش. اگر قصد معرفی دختران انقلاب رو نداری از اظهار فضل بی مورد خودداری کن.
*************************************************خواهرم... آن روزها که مامان و مامان بزرگهایمان دست در دست هم داشتن
برای احترام به یکدیگر حتی با ظاهر و عقاید متفاوت بود...
نه مثل امروز که پسران همان مادرها به دختران با پوشیدگی کمتر نسبتهای زشت میدهند
فاحشهشان میخوانند
هند جگرخوارشان مینامند
و...
خواهرم... کاش امروز که برخی به خاطر انداختن همه مشکلات به گردن آمریکا بیرون میروند!
یا عده ای به خاطر حفظ موقعیت شغلیشان!
اما کاش تو به خاطر زنده نگه داشتن آن روزهای شیرون بیرون بروی
کاش امروزکمی از احترام به یکدیگر حتی با ظاهر و عقاید متفاوت آن روزها برای برادرانت بگویی
![[تصویر: q8416_13930.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/q8416_13930.jpg)
(۲۱/بهمن/۹۶ ۲۲:۲۳)قلب نوشته است: [ -> ]من گفتم محرمانه نه فوق محرمانه
وصفی که شما از این کنفرانس ارائه میدی، اون رو جزو فوق محرمانهها قرار میده نه محرمانه : )
چرا انتظار داری با ارجاع به یه سری "موهومات" منم مثل خودتون، عقل و منطق رو تعطیل کنم؟
شما سه شرط زیر را عملی کن، اونوقت منم این داستانهایی که نقل میکنی را روی هوا میپذیرم. (
صد درصد قول میدم)
شرط اول: تعیین دقیق زمان برگزاری این کنفرانس (دقیق ذکر کنید، مثل 22 بهمن 57)
شرط دوم: مشخص کنید بخشی از محتوای این کنفرانس برای اولین بار در کجا منتشر شده (لینکش را در اینجا قرار بدین)
شرط سوم: حداقل "یک" مقاله از فوکویاما در اینجا قرار دهید که
درباره تشیع به عنوان مذهب یا ایدئولوژی نوشته باشد
پی نوشت : اگر نمیتونین این سه شرط رو عملی کنین، لطفا با اباطیل بیش از این وقت دیگران رو نگیرین!
(۲۱/بهمن/۹۶ ۲۱:۵۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]شما نگران ارزش کار من نباش. اگر قصد معرفی دختران انقلاب رو نداری از اظهار فضل بی مورد خودداری کن.
درود برشما
ضمن تبریک این روز بزرگ
ازکوزه همان برون تراود که دراوست