شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نظره من این طا ئفه بازی ها باید جمع بشه و همه با هم تو یه مکان خاص عزاداری کنیم بایدم خیلی ساده باشه الم و خواننده ی اتو مو کشیده و آلات موسیقی الکتریکی و .... تعطیل بشه.
منطق قرآن منتق شما نیست دوست عزیز (f.e.a.r)
منطق قرآن حسن ظن و آگاهی هست
من خودم از منتقدین این اوضاع هستم ولی خود خدا میداند که ممکن است کسی رو که من و شما به واسطه ظاهرش دشمن و جهنمی و بدانیم نزد خدا ارج قربی بیشتر داشته باشد
بعلاوه در جای دیگری هم گفتم که امام حسین از مهمترین ویژگیهایشان حر پروری است
و خود من بارها دیده ام که کسی به قصد گناه آمده و پاک برمیگردد
باید هم دعوت کنیم هم جلوی انحرافها را بگیریم
اما تذکر هم بعضاً لازم است در موارد حاد که کم هم نیستند
اما ما آگاه سازیمان ضعیف است و پای خودمان هم ممکن است در خلوت لغزیده باشد و این شدیداً در اثر گذاری امر به معروف و نهی از منکر ما اثر میگذارد
و باید ریشه یابی هم بشود و به ریشه های این پدیده ها و انحرافات بیشتر پرداخت
اگر کسی بتواند تا بالای کوهی برود و انگشتش را بر روی مرکز جوشش چشمه ی فساد بگذارد
خیلی راحتتر از رواج فساد جلوگیری میشود اما خب همتی میخواهد برای رسیدن به بالای کوه و سرچشمه
وگرنه هر چه پایین تر بایستیم درسته که کمتر خسته میشویم اما نهایتاً میتوانیم جلوی رواج فساد جاری شده را در مساحتی اندک بگیریم
راهکار شما از نوع دوم است
(۲۷/آذر/۸۹ ۱۵:۰۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]منطق قرآن منتق شما نیست دوست عزیز (f.e.a.r)
منطق قرآن حسن ظن و آگاهی هست
من خودم از منتقدین این اوضاع هستم ولی خود خدا میداند که ممکن است کسی رو که من و شما به واسطه ظاهرش دشمن و جهنمی و بدانیم نزد خدا ارج قربی بیشتر داشته باشد
بعلاوه در جای دیگری هم گفتم که امام حسین از مهمترین ویژگیهایشان حر پروری است
و خود من بارها دیده ام که کسی به قصد گناه آمده و پاک برمیگردد
باید هم دعوت کنیم هم جلوی انحرافها را بگیریم
اما تذکر هم بعضاً لازم است در موارد حاد که کم هم نیستند
اما ما آگاه سازیمان ضعیف است و پای خودمان هم ممکن است در خلوت لغزیده باشد و این شدیداً در اثر گذاری امر به معروف و نهی از منکر ما اثر میگذارد
و باید ریشه یابی هم بشود و به ریشه های این پدیده ها و انحرافات بیشتر پرداخت
اگر کسی بتواند تا بالای کوهی برود و انگشتش را بر روی مرکز جوشش چشمه ی فساد بگذارد
خیلی راحتتر از رواج فساد جلوگیری میشود اما خب همتی میخواهد برای رسیدن به بالای کوه و سرچشمه
وگرنه هر چه پایین تر بایستیم درسته که کمتر خسته میشویم اما نهایتاً میتوانیم جلوی رواج فساد جاری شده را در مساحتی اندک بگیریم
راهکار شما از نوع دوم است
گیر آوردی مارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودت میگی نظراتتونو برای بهتر شدن این اوضاع بگید خوب منم نظره شخصیمو گفتم .
لطفا به نظرای دیگرا احترام بگذارید.
من متوجه نشدم که کجای حرف من بی احترامی به شما بود من مقایسه ای انجام دادم بین منطق قرآن و راهکار پیشنهادی شما
من هم نظری دادم با حفظ ادب و احترام برای بهتر شدن و پخته تر شدن بحث
و حال کدام بخش بی احترامی بود من متوجه نشدم
از امتیاز منفی شما هم ممنونم
ظاهرا نظر صفحه قبل من حمل بر این شد که من گفتم همه علما با قمه زنی موافقند.سوء تفاهم شده
مقصود من این بود که هنوز علمای نسبتا مطرحی هستند که قمه زنی را مجاز می دانند.همچنین علمای بیشتری با علم مشکلی ندارند
در صورتیکه شخصی که اون عکسها رو گذاشته طوری صحبت کرده انگار همه متفق القول مخالفند
ببینید این کار رو نمیشه حکومتی جلو برد.مثلا نیروی انتظامی راه بیفته علم ها رو از هیئات بگیره؟
هر وقت همه علما این موارد رو نهی کردن اونوقت میشه انتظامی هم جلوش رو گرفت.
همین الان قمه زنی مثلا ممنوع شده ولی پلیس خیلی نمی تونه از این کار جلوگیری کنه.دلیلش اینه که موارد فرهنگی و مذهبی رو نمیشه انتظامی درست کرد
(۲۵/آذر/۸۹ ۲۰:۱۵)mohamad نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 69884169.jpg]](http://albums.kimag.es/albums/mohamadaliabbas/69884169.jpg)
هنگام نماز ظهر عاشورا، جمعیتی که در در صفوف نماز هستند، نسبت به جمعیت انتهای تصویر و خیلی های دیگه که دیده نمی شوند، کمتر هستند.
شما خودت جزو کدوم دسته بودی؟

خیلی معذورم از اینکه ممکنه بی ربط گفته باشم ! اینها که به تصویر کشیدی تازه جلوی دسته عزاداری سالار شهیدانه!
پشت دسته نمی دونی چه شماره هایی رد و بدل می شه! چه نگاه های ناپاکی حضور دارن! اگه تونستین خواهر یا مادر خودمون و تون رو آگاه کنید که خریدن لوازم آرایشی با مارک لورئال (حداقل فقط این مارک) افتخار آفرین نیست ، چه برسه که بخواهیم هدیه بدهیم! از این ور این همه کمک مردمی جمع می کنیم می فرستیم برای این ور و اون ور ، اون وقت خودمون محصولات اشغالگر قدسیو می خریم پول می دیم بمب اتم بسازن!
سلام
امیدوارم عزاداری همه قبول درگاه حق باشه و هممون جزء عزاداران واقعی امام حسین و یارانش قرار بگیریم !
امسال ، روز تاسوعا شاهد حادثه ای بودم که نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ؟ معجزه ، عظمت ، رحمت یا ... !!
قضیه ازین قرار بود که یه بنده خدایی قرار بود یک گاو رو برای عاشورا قربانی بکنه .
نمیدونم تا حالا قربانی کردن گاو رو دیدید یا نه ؟ معمولا دست و پاشو با طناب می بندند و با کلی ترس و لرز سرشو میبرند که مبادا به سمت کسی حمله ور بشه ، تازه بعد از جدا شدن سر هم تا دقایقی کسی جرات نزدیک شدن بهشو نداره !
اینارو گفتم تا منظورمو بهتر متوجه بشید !
خلاصه این حیوون زبون بسته رو می بندند به یه درخت تا قربونیش کنند ، وقتی میاند که برای قربونی آماده اش کنند ، حیوون طناب رو پاره میکنه و به سمت جوی آبی ( کنار امام زاده ای در محلمون ) فرار میکنه ، کمی آب میخوره و روبه قبله ، آروم میشینه ؛ مثل اینکه آماده باشه واسه قربونی ، وقتی سرشو بریدند حتی دست و پاشو تکون هم نداد !
بعضی وقت ها آدم اینقدر شوکه میشه که اصلن به هیچی فکر نمیکنه !
خودمم بعدش فهمیدم چرا فیلمی عکسی چیزی نگرفتم !!
ولی شاید اگه شما هم جای من بودید ، اون لحظه فقط به عظمت امام حسین فکر میکردید و یاد فیلم و عکس نبودید !
(۲۸/آذر/۸۹ ۱۲:۵۹)mabbaszadegan نوشته است: [ -> ]بعضی وقت ها آدم اینقدر شوکه میشه که اصلن به هیچی فکر نمیکنه !
خودمم بعدش فهمیدم چرا فیلمی عکسی چیزی نگرفتم !!
ولی شاید اگه شما هم جای من بودید ، اون لحظه فقط به عظمت امام حسین فکر میکردید و یاد فیلم و عکس نبودید !
عزیزم چون تو دل پاکی داری از این اتفاقات شوکه میشی
ولی اون آدم هایی که بیش از 100 نفر بودن(خیابان سعادت آباد) چرا از ینکه یه نفر داره با ضربات چاقو یه نفر دیگر رو می کشه شوکه نشدن و همگی با خنده داشتن فیلم می گرفتن؟
روزگاره عجیبیه...
شعارهای عاشورایی
ازچیزهایی که ما درعاشورا زیاد می بینیم مساله ی شعار است . ابا عبدالله، اصحاب و خاندان آن حضرت در روز عاشورا شعارهای زیادی داده اند که درآنها روح نهضت خود را مشخص کرده که من برای چه می جنگم، چرا تسلیم نمی شوم، چراآمده ام که تا آخرین قطره ی خون خودم را فدای راهم و هدفم بکنم؟
متاسافانه این شعارها درمیان ما شیعیان فراموش شده و ما شعارهای دیگری به جای آنها گذاشتهایم که این شعارها نمیتواند روح نهضت آن حضرت را منعکس کند. ائمه ی یا یکی از پس از دیگری آمدند دستور دادند که عاشورا را باید زنده نگه داشت، مصیبت حسین نباید فراموش شود، این مکتب باید زنده بماند، هر سال که محرم و عاشورا می شود شیعه باید آن را زنده نگه دارد، عاشورا، شعار شیعه شده است! شیعه باید بتواند جواب بدهد وقتی درمقابل شخصی قرار گرفت و او گفت: شما در این روز تاسوعا و عاشورا که تمام کارهایتان را تعطیل میکنید و درمساجد جمع می شوید دسته راه می اندازید، سینه می زنید، زنجیر می زنید، داد می کشید و فریاد می زنید چه می خواهید بگویید ؟ حرفتان چیست؟
اینجا باید شیعه بتواند پاسخ دهد امام حسین(علیه السلام) نیامد فقط بجنگد تا کشته شود و حرفش را نزند حرف خود را زده هدف و مقصدخودش را مشخص کرده است. و من شیعه و پیرو آن هدف و مقصدم.باید دید شعارهای حسین بن علی در روز عاشورا چیست همین شعارها بود که اسلام را زنده کرد و پایه ی دستگاه خلافت اموی را متزلزل کرده .
شعارهای اباعبدالله (علیه السلام)
یکی از اشعاری که اباعبدالله که در روز عاشورا می خواند و آن از شعار خودش قرار داده بود این بود : « نزد من مرگ از ننگ ذلت و پستی بهتر و محبوب تر وعزیزتر است.» اسم این شعار را باید گذاشت شعار آزادی، شعار عزت، شعار شرافت یعنی برای یک مسلمان واقعی مرگ همیشه سزاوارتر است از زیر بار ننگ و ذلت رفتن و بزرگترین ذلت در نظر اباعبدالله این است که تن به خواسته ای بدهی که مخالف خواست خدا باشد. اباعبدالله در روز عاشورا خطبه ای دارد :
آنوقتی که از نظر ظاهر همه ی امیدها قطع شده است وهرکسی دراین شرایط باشد خودش را می بازد ولی این خطبه چنان شور وصلابتی دارد که گویی آتش است که از دهان حسین بیرون می آید آیا این جمله ها شوخی است ؟ امام حسین خطاب به مردم کوفه می فرماید : مردم آن زنا زاده ی پسر زنا زنازاده (منظور ابن زیاد است) آن امیر و فرمانده ی شما می دانید به من چه پیشنهادی می کند؟ می گوید حسین ! باید خوار و ذلیل من شوی و یا طعم شمشیر را بچشی، به امیرتان بگویید که حسین می گوید « هَیهاتَ مِنّا الذِّلَّه» حسین تن به خواری دهد ؟! آیا او خیال کرده که من مثل او هستم ؟ خدا می خواهد حسین چنین باشد، شما و آن زنا زاده مگر نمی دانید که من در چه دامنی بزرگ شده ام؟ من روی دامن پیغمبر بزرگ شده ام روی دامن علی مرتضی بزرگ شده ام من در دامن فاطمه شیر خورده ام آیا چنین کسی تن به ذلت و اسارت ابن زیاد می دهد ؟! ماکجا و تن به خواری دادن کجا ؟!
این است از شعارهای حسین در روز عاشورا
شعارهایی که در سینه زنی ها ونوحه سرایی ها می دهیم باید شعارهای حسینی باشد نوحه بسیار بسیار خوب است ائمه اطهار دستور می دادند افرادی که شاعر بودند نوحه خوان بودند بیایند برای آنها ذکر مصیبت کنند آنها شعرمی خواندند وائمه اطهار گریه می کردند نوحه سرایی و سینه زنی و زنجیر زنی همگی خوب است ولی به شرطی که شعارها شعارهای حسینی باشد نه شعارهای من درآوردی :
« نوجوان اکبر من نوجوان اکبر من» «قربون اون قد وبالات ابالفضل» شعار حسینی نیست شعارهای حسینی شعارهایی است که از این تیپ باشد :« فریادمی کند: مردم ! نمی بینید که به حق عمل نمی شود وکسی از باطل رویگردان نیست»
و یاآنجا که می گوید :« من مرگ را جز سعادت، و زندگی باستمکاران را جز ملامت و خستگی نمی بینم.»
مرا عارآید از این زندگی که سالار باشم، کنم بندگی