(۹/دی/۸۹ ۱۹:۱۱)ANTi666 نوشته است: [ -> ]خرده گرفتن به این افراد (البته فقط از نوع مخلص! نه اهل جو و ریا) خیلی مشکله
دوست عزیز، باز هم می گم اگه انسان از روی نادانی کاری را انجام، نمیشه به بهانه مخلص بودنش، توجیح کرد و مورد قبول قرار داد.
(۹/دی/۸۹ ۱۹:۱۱)ANTi666 نوشته است: [ -> ]یک ایراد بنی اسرائیلی هم گرفتین که باعث تاسفه! برادر من! یعنی چی اگر مست باشه! یعنی شما همه یا بیشتر این عشاقی که از حال خودشون خارج میشن،که یا محکم سینه میزنن،یا به صورت میزنن یا قمه و... مست یا نشه ان؟!؟!؟!؟! نه عزیز من! آدم مست،خودشم برای خدا یا ائمه بکشه،بدرد عمش میخوره!
جمله من در پاسخ به این جمله شما "... اگر طرف در حال خودش نباشه مشکلی نداره" بود.
در ضمن هیچ بهانه بنی اسرائیلی وجود نداره.
کاری که غلطه و عقل و شرع اون را نمی پذیره، چرا باید انجام داد؟
اگه همین الان امام زمان بیاد، به نظر شما با اون آدما چکار می کنه.
دوست نداشتم این جمله را بگم ولی من خودم با یکی از این آدمها نشست و بخواست داشتم. وقتی بحث قمه زنی می شد،با یک افتخار خاصی تعریفش می کرد. و تعصب بالایی نسبت به این کار داشت. ولی باور کنید اگه ازش سوال می کردید که امام حسین چرا کشته شده، جواب درست و درمونی نداشت که بده. اکثر این آدمها هم فقط به این خاطر قمه می زنن که براشون مثله یک رسمه. یک رسم آبا اجدادی.
درست مثل مشرکانی که به روش آبا و اجدادشون بت می پرستیدند.
دوست عزیز، فرهنگ قمه زنی یک فرهنگ غلط و رایج است. که باید از بین برود. و اینکه اونا با شور بیشتری عزاداری می کنند هم دلیل بر درست بودن کارشون نیست.
لطفا طرفداری نکنید.
دوستان من کاری به بحث شما ندارم و فقط نظر شخصیمو می گم.
این دست افراد عاشق دل سوخته ی قمه زن ! چه خوبه یه نکته رو بفهمن و درک کنن.
اگه در روز قیامت توی نامه اعمالشون گناه شرکت در ریختن خون چندین انسان بی گناه اومده بود تعجب نکنن!
شما فکر می کنید اون فرد وهابی که مواد منفجره دور کمرش می بنده و یه عده رو شهید می کنه توی ذهنش چی می گذره؟
اون بدبخت احمق ایمان داره که داره در راه خدا شهید میشه!!!
چرا؟
چون یقین پیدا کرده که داره یه عده کافر و مشرک رو می کشه! این تفکر حاصل یه شستشوی مغزی شدیده که کار این قمه زنان از همه جا بی خبر! به نوعی تایید همین عقیده اس و در واقع آب توی آسیاب دشمن ریختنه!!!
وقتی تصاویر اینها به همراه تصاویر صوفی ها یا بهتر بگم ((علی اللهی ها)) به این افراد که عملیات انتحاری انجام میدن نشون داده می شه، بر اساس اون پیش زمینه فکری که دارن، یقیین پیدا می کنن که دارن یه عده مشرک رو می کشن.یه عده علی پرست یا حسین پرست رو میکشن!
وقتی اون مداح احمق میاد و توی مداحیش کفر می گه و اون افراد نادونی هم که گوش می دن هیچ اعتراضی نمی کنن و تازه لخت می شن و سینه میزنن، اون مفتی وهابی زبونش به روی شیعه و اعتقادات شیعه دراز می شه و فتوا میده هرکس 7 شیعه رو بکشه به بهشت میره!
که اگه کارشون از روی آگاهی باشه منافقن و اگه از روی نادانی باشه غافل.
فمن یعمل مثقال ذرّه خیراً یره و من یعمل مثقال ذرّة شراً یره
به نظر من اینها در ریختن خون شیعیان سهیم هستن.
که خدا کنه اگه قابل هدایتن ، خدا هدایتشون کنه
واگه نیستن ، نیست و نابود بشن ان شاالله
سلام
آقا این پست مال خودتون! هرچی دوست دارین توش بنویسین! که البته این کار رو هم دارین میکنین!
من هرچی میگم با این کارا مخالفم،باز توضیح چی میدین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
انگار دارین شوخی میکنین!!!
شوخیه جالبی نبود!
حالا باز همون جمله ها رو تکرار کنید!

و موفق باشید

برادر من نظرمو گفتم! چي كار به شما دارم؟!
وقتي مي بينم توي عربستان رشته تحصيلي درست مي كنن به ضد عقايد شيعه! به نظرم مياد بايد يه سري از مطالب گفته بشه. فكرشو كنيد! طرف توي رشته تشكيك در عقايد شيعه درس مي خونه !جوون بيست و سه چهار ساله وهابي كل مفاتيح رو حفظه! قرآن كه ديگه خوراكشونه. اونوقت جوون شيعه با قمه مي زنه تو سر خودش!
بازم مي گم من نظرمو توي اين تاپيك كه موضوعش انحرافات در عزاداريه گفتم! نظر شمام برام محترمه.
در ضمن، كجا ميري؟! تازه بحث گرم شده!
شیعه تیغش را بر سر دشمن پائین می آورد نه بر سر خودش!
علت مخالفت علامه فضل الله با قمه زنی
... من سالهاست که در برابر قمه زنی ایستاده ام. زیرا بعضی گروهها آمدند و قمه زنی را اختراع کردند، در حالی که چنین کارهایی از علمای گذشته و امام و پیامبری دیده نشده است. بلکه بعضی از مؤمنان دچار حماسه گرایی شدند و قمه زنی کردند و بعضی از مردم نیز از این کار خوششان آمده و از آن پیروی کردند و این عادت به امر مقدسی تبدیل شد. اما اکنون وضعیت طوری شده است که اگر کسی ضد این چیزها حرفی بزند، گویا دین را خراب کرده است و ضد عاشورا ایستاده است!! اگر از همه کسانی که قمه زنی میکنند بپرسیم: چرا قمه زنی میکنید؟ پاسخ میدهند: این کار همدردی با امام حسین(علیه السلام) است. زیرا بر سر آن حضرت ضربه زده شد.
ولی آیا امام حسین(علیه السلام) با خونسردی خود را مجروح کرد و قمه را بالا برد و بر سر خود زد؟ امام حسین(علیه السلام) کجا جراحت برداشت؟ او در حالی که در راه خدا، در معرکه بین حق و باطل، جهاد میکرد، جراحت برداشت. بنابراین آن مجاهدانی که با دشمنی که ما را بین کشته شدن و ذلت مخیر گذاشته است، رویارویی میکنند، کسانی هستند که برای امام حسین(علیه السلام) مجلس میگیرند و با آن حضرت همدردی و همنوایی میکنند. بنابراین ما هم باید به دشمن بگوییم: «هیهات منّا الذلة». باید به دشمن که به ما یورش آورده و مجروحمان کرده است، حمله بیاوریم. در این صورت با امام حسین(علیه السلام) همنوایی و همدردی کرده ایم. اما این که در مراسم نمایشی، بنشینیم و نظاره گر کسانی باشیم که با خونسردی، قمه زنی میکنند، آیا این کار همدردی با امام حسین(علیه السلام) است؟
سلام
به نظر من بحث انحراف قمه زنی دیگه تو این تاپیک روشن شده و فکر نکنم هیچ کسی از بچه های ما با این موضوع موافق باشه دلیلش هم وهنی هست که بر شیعه در بین مذاهب دیگه ایجاد میکنه
پس
هر حرکتی که موجب وهن در شیعه بشه دارای اشکال هست
----------------------
به نظر من یکی از انحرافات دیگه ی عزاداری در هیئت های عزاداری رو میشه از پلاکاردهایی که برای تبلیغ هیئت های عزاداریمون در سطح شهر به در و دیوار نصب میشه مشاهده کرد
این اشتباه و انحراف رو وقتی متوجه میشیم که می بینیم روی پلاکاردها اسم مداحها رو با فونت بزرگ و اسم سخنران رو که معمولا یک عالم مذهبی هست رو با یک فونت ریز یه گوشه ای جا میدن
نمی دونم چرا همه حواسشون به شور گرفتن توی عزاداری هاست و اگه 3 ساعت واسشون سبک شور بزاری و مدام سینه بزنن خسته نمیشن
ولی اگه یه عالم دینی بخواد یکم از مفاهیم عمیق عاشورا برامون توضیح بده و به شعورمون اضافه کنه خسته میشیم !
به نظر من و با دونسته هایی که تا الان کسب کردم
شور حسینی بدون شعور حسینی هیچ سودی برامون نداره
نظر شما چیه ؟

دلایل تحریم قمه زنی و بدعت بودن آن:
1-هر عملی که موجب ضرر به شخص یا اشخاصی بشود حرام است.
2-هر عملی که موجب وهن اسلام یا نظام اسلامی شود حرام است.
3-هیچکس تا کنون نتوانسته سند و مدرکی ارائه دهد که ریشه تاریخی قمه زنی جزو سیره معصومین (علیه السلام) است.
پس چیزیکه نه در قرآن تصریح شده نه جزو سیره نبوی و معصومین است و هیچ دلیل عقلی هم دال بر نیاز به انجام آن نیست ، حرام قطعی است
(البته من مجتهد نیستم و سخنان بالا برگرفته از نظرات فقها است)
گذشته از اینها برخی مثل صانعی استدلال می آورد که در قمه زنی چون شخص اختیار از خود ندارد پس حرام نیست

خوب مست و مینوش هم با این استدلال کارشان مجاز است
بزرگترین اشتباه میدونی چیه؟ راه انداختن دسته توی سطح شهر!!!
میگید چرا؟ همه میدونند. راه بندان میشه. تردد سخت میشه؟ میگید بخاطر امام حسین اشکالی نداره؟ ولی من میگم این حق الناسه. میگید ثواب میکنیم میگم باعث آزار و اذیت میشه.
1 دسته بلند میشه میاد توی خیابون با چندتا بلندگوی وحشتناک با یکسری تبل و سنج و .... با صداهای زیاد. از ساعت 8-9 شب شروع میکنند تا 1 شب. که چی بشه؟ بگن دسته فلانی اومده توی خیابون؟ یا دیدی هیت فلانی رو؟
میخوام بدونم مگه همه اینها بخاطر امام نیست؟ چرا توی مساجد نیست؟ چرا این همه چند دستگی؟ آخه توی یک کوچه مگه چندتا هیات باید باشه!!! هزینه و خرجی که توی این هیات ها میشه میدونید چقدر است؟ آیا بهتر نیست این هزینه نصفش توی مسجد بشه و بقیه اش صرف خدمت به خلق (کمک به نیازمندان).
من چند سال توی یک مسجد در شاه عبدالعظیم توی قسمت آشپزخانه اش کار میکردم. کار فوق العاده سخیته. به نظر من خدا قوتشون بده. حالا چند وقته که دیگه نمیتونم به آنها سری بزنم. ولی این مسجد از روز 3-4 هر شب غذا میده و فقط یک دسته سینه زن داره که با یک گاری فکستنی که یک بلندگوی کوچیک داره میره روز عاشورا میره تا حرم و برمیگرده. نه طبلی داره نه زنجیر زنی. نه مداح پولی. ولی هر کی میاد اونجا از ته دلش برای امام سینه میزنه و میخونه. حتی برای روحانی هم پولی نمیدن. اعتقادشون بر اینه که هر کسی که میخواد برای امام حسین قدم برداره در کمال سادگی بسم الله. البته سیستم صوتی داخل مسجد است ولی کساییکه که بیرون هستند را اصلا آزار نمیده.