تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایران کشور نجیب زاده هاست
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
دوستان تاکید بنده هست در راستای آیه ای که اشاره کردم بحث کنیم نه هرچیزی که دلمون خواست... و ذهن خودمون میگه...

یا اینکه آیه بیاورید راجع به این موضوع...

یکمی جو رو ببندیم و آسته آسته پیش بریم... جزء به جزء مسئله رو بررسی کنیم...

خود همین آیه میگه این حرفی که دوستان میزنن غلطه! یعنی چی؟ یعنی اینکه من ایرانی ام اون عربه اون یکی فلان جاییه غلطه... این حرف درست نیست گفتنش... هرچند اکثریت یک ملت هم جاهل باشند... این گفته ها مخالف رای و نظر الله است.

آقا ملاک تقواست...

مگر در بین اعراب نبودند مقداد ها و ابوذرها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر در بین ما ایرانی ها نبودند افشین بُدُلَف ها و ضحاک ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر همین الان در بین همین قوم ایرانی نمیبینیم انسانهای پست و رذل رو که خون هموطن هاشون رو توی شیشیه میکنند کما اینکه خودشون رو در غالب اسلام قرار بدهند... یا هر غالب دیگری! خب اینها ایران اند دیگه... مگر نیستند؟ مگر وجود ندارند؟
پس این مثال نقضی برای پاک و مطهر دونستن خودمون.
ما نباید مغرور بشویم به داشته هایی که پدرانمان برای ما مهیا کردند! درخت هرچه پربارتر باشد خم میشود.

بنده خودم به شخصه از اینکه در یک سرزمینی بودم که از ابتدای بشریت یکتا پرست بودند و تاریخ و قدمتی به این عظمت داشته اند به خودم میبالم... این باعث میشه من روحیه بگیرم... ولی ملاک نیست که توی سر یک شخص عرب بزنم... چرا همچین کاری بکنم؟ چرا به یک قوم نسبت ناروا بدم در صورتی که توی اون قوم فردی با تقوا تر از من هست... و اجر و قربش نزد خدا بسیار بالا تر از من هست؟ پس وقتی میگم عرب فلان است ، اون شخص هم مورد خطاب من قرار میگیرد. اینطور نیست؟

بنده جواب میخواهم....
جملاتم را نقل قول کنید و اگر جای بحث هست پاسخ بدهید و مرا از اشتباه دربیاورید.

یا الله
با سلام
بنده مثل خیلیای دیگه به ایرانی بودنم افتخار میکنم. و تاریخ ایران رو درس زندگی میدانم
اما رسما از کسانی که میگویند عرب ها فلان و ... و همچنین عرب ها را مسلمان نمیدانند تبری میجویم.
به جرات میگویم که انهایی که بر این عقیده اند از اسلام چیزی جز ظاهر را نمیفهمند.

ملاک تقواست. به عرب و عجم، ایرانی و غیر ایرانی ربطی ندارد. ان اکرمکم عندالله...
فراموش نکنیم که امامان هم...

در میان اعراب انسان نادان وجود داشته و دارد همانطور که درمیان ما ایرانیها وجود دارد. در میان انها جاهل وجود داشته همانطور که درمیان ما و در کل جهان وجود داشته و هم اکنون هم وجود دارد.

بنده پست بالایی رو مطالعه نکرده بودم. اما بعد متوجه شدم دقیقا همون چیز هایی است که من گفتم
اصلا بحث برتری ایرانیان به اعراب نیست!

حالا چند سوال؟
اگر در فلسطین افرادی یهودی باشند، باید از اسرائیل دفاع کنند؟
آیا باید بگن ما اعراب هیچی نداشتیم و همه چیز ما از بیخ غلط بوده و یهودی ها درست محظ هستند؟
آیا باید چشم روی تحاجمهای اونها ببندند و سرپوش بزارند؟
آیا باید تاریخ خودشونو یادشون بره و فقط بگن از وقتی که اسرائیل اومد چه شد؟
ایا اسرائیل همون یهود است؟
آیا افراد خوبی در میان اسرائیلی ها پیدا نمیشه که از تحاجم و تجاوز به فلسطین انتقاد کنند؟
آیا ........

آیا توی قرآن گفته که تاریخ شما یعنی تاریخ عرب، یا تاریخ شما یعنی تاریخ اسلام.
آیا توی قرآن گفته که فرهنگ ایرانی یک فرهنگ بد است؟ یا تنها قومی است در مقابل قوم وحشی عجوج و مجوج ایستاد.
آیا باید فرهنگ ایرانی قبل از اسلام را یک فرهنگ زشت جلوه دهیم؟
آیا اغلب شاهان بد بعد از ظهور اسلام نبودند؟ شاید تاثیر امرای عرب بر اونها بوده؟
و هزاران آیای دیگه.
خیلی از اعراب هستند که از خیلی از ما ایرانی ها بهترند و خیلی دیگه هستند که از ما بهترند پس عرب بودن یا نبودن ملاکی برای سنجش نیست
اما
این که بعضی از دوستان از اعراب نفرت دارند فکر می کنم دلیلش این باشه که اعراب عربستان خیلی تو چشم هستند و یه جورایی وقتی صحبت از اعراب میشه ادم یاد اونا میفته بقیه ی اعراب چون خیلی کشورشون کوچیکه و حکومتشون همش تو سرشون میزنه زیاد معلوم نیستن ( البته به جز این اواخر ) عربستان هم چون ایرانی ها به خاطر حج اون جا میرن و اسلام هم از اون جا شروع شد ایرانی ها با اونا اشناترند
اما
چون این اعراب عربستانی وهابی هستند و می دونید که اسلام هرچی میکشه 99 درصدش تقصیر این هاست و کارهای صدر در صد غلطشون و این که آبروی اسلام رو تو دنیا بردن و دارن به اسم اسلام هر غ.... می کنن باعث شده یه جور تنفر از اعراب تو دل ما باشه تازه چون همه ی امام ها را این اعراب کشتن این تنفر دیرینه است و الا فکر نمی کنم دوستان نژاد پرست و افراطی باشن
این نظر من بود شاید هم قضیه طور دیگه ای باشه
گیس و گیس کشی سر چی ؟! بحثای بیهوده !!! افراط چرا ؟؟؟

انسان بودن مهمه ، حالا عرب باشه یا نباشه

1. حالا چند سوال؟
  2. اگر در فلسطین افرادی یهودی باشند، باید از اسرائیل دفاع کنند؟
  3. آیا باید بگن ما اعراب هیچی نداشتیم و همه چیز ما از بیخ غلط بوده و یهودی ها درست محظ هستند؟
  4. آیا باید چشم روی تحاجمهای اونها ببندند و سرپوش بزارند؟
  5. آیا باید تاریخ خودشونو یادشون بره و فقط بگن از وقتی که اسرائیل اومد چه شد؟
  6. ایا اسرائیل همون یهود است؟
  7. آیا افراد خوبی در میان اسرائیلی ها پیدا نمیشه که از تحاجم و تجاوز به فلسطین انتقاد کنند؟

1. بفرمایید.
  2. اگر یهودی بودند که دیگر اینهمه گیر و دار برای چه بود؟
  3. منظور شمارا فهمیدم... نه.
  4. نه
  5. نه
  6. نه
  7. در میان اسرائیلی ها نه ولی در میان یهودی ها بله هستند.

خب که چی؟ البته من منظور شما را فهمیدم ولی لطفا بصورت شفاف و واضح موضع گیری کنید برادر، تا دوستان نیز منظورتان را درک کنند.
همیشه مردم ایران به غیرتشان معروف بودند. همین انقلاب ریشه در این غیرت دارد. وقتی دیدند که شاه داره چه باجهایی به آمریکایی ها میده، به انگلیسی ها میده، از اسرائیل دفاع میکنه و در پناه تاریخ چندین هزار ساله میخواد خودشو قایم کنه و بگه من شاه 2500 سال قدمت دارم، مردم به حرفاش گوش نداند و برای دفاع از حقوق خودشون و اسلامشون قیام کردند.
حالا اگر قرار باشه ما توی همین عصر همون اشتباه شاه را انجام بدیم، فرق ما با اون چیه؟ اگر قرار باشه از اشتباهات حکام عرب دفاع کنیم و غیرت ایرانی را زیر سوال ببریم، ممکن نیست با همون اقدامی در مقابل شاه رخ داد، دوباره مواجه بشیم؟

برای مثال
آیا ولید بن عبدالملک را میشناسید؟ ایشون قاتل امام سجاد بود.
آیا ابراهيم‏ بن وليد را میشناسید؟ ایشون قاتل امام باقر هستند.
آیا منصور دوانيقي را میشناسید؟ ایشون قاتل امام صادق هستند.

و دیگر اسامی....

حالا آیا این افراد بد کردند یا نادرشاه (که با تمام بد کردناش) که برای خروج این گونه افراد از این خاک تلاش کرد؟
حداقل موضوع اینه که ایرانی ها جوانمرد بودند. توی روی طرف میاستادند و شمشیر میزدند.
مطمئن باشید اگر ایرانی ها بهتر نبودند، بیشتر امامان بدست همین مردم کشته میشدند و یا همین مردم بودند که ادعای ظهور و قدرت گرفتن راه امام زمان را به یاری خود نمیدیدند.
چیزی هست که کوردلان آنرا برای مخفی کردن اهداف پلیدشان مخفی میکنند. و هزاران انگ به آن میچسبانند.
و هزاران مسئله تاریخی است که اگر مطرح شود برخی از آن سود نخواهند کرد. پس بهتر است که در زیر زباله دان تاریخ مدفون شود.
کوروش جان، تو بهانه شدی!

تو بهانه شدی برای تقابل ایران و اسلام.

تو بهانه شدی برای تخریب دین

آری، تو بهانه شدی...

هر چند خودت نمی خواستی

از کارهای نیک تو نمیتوان چشم پوشید ولی عده ای سعی دارند تو را معصوم نشان داده و اسلام را، همان دینی که اگر به تو عرضه میشد، چه بسا می پذیرفتی، تخریب کنند

نمی دانم چرا جوان های ما بجای الگو گرفتن از علی ابن ابی طالب، از تو الگو میگیرند؟؟؟

نمیدانم چرا بدلیل حذف اسم تو از یکی از کتب درسی تاسف میخورند، ولی برای نبودن نامه ی علی(علیه السلام) به نمایندگانش تاسف نمیخورند!؟ چرا از نبود شرح مفصل از ملاصدرا ها و بو علی سینا ها تاسف نمیخورند؟؟؟

چرا اینجا سخن از بخشش تو و آزادی در انتخاب دین است ولی کسی از بخشیدن و بخشودن محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حرفی نمی زند؟

نکند جرم آنها این بوده که بعد از ورود اسلام، زندگی کرده اند!؟

بگذریم...

تو شاه بودی و بخشیدی.

تو از نظر مادی ثروتمند ترین مردمان بودی و بخشیدی

ولی محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ادامه دهندگان راهش، در نهایت قناعت، بخشیدند و بخشودند.

و من تاسف میخورم که چرا همه جا صحبت از بخشش توست.

نکند چون محمد عرب بوده، صحبتی از او نمی کنیم؟؟

مگر خداوند نفرموده است:

ان اکرمکم عند الله اتقاکم

(نزدیک ترین شما به خداوند، پرهیزگار ترین شماست)

مگر این همان جمله ای نبود که روزی بر علیه ظلم بنی امیه استفاده میکردیم؟

کوروش جان، تو ناخواسته وارد بازی مهلکی شدی که خودت هم نمی خواستی...بنده حقیر و نزدیک فکرانم، وطن را دوست داریم، ولی هیچگاه آن را نپرستیدیم.تنها خداست که لایق پرستش است

همان خدایی که تو و من به یگانگی آن اعتقاد داشته ایم

می دانم که بعد از این جملات به عرب پرست بودن متهم میشوم، ولی چاره چیست؟ دهانه ی آتشفشان را میتوان بست ولی دهان یاوه گویان را نه!

منبع: آنتی دجال

یه جایی من گفتم که ، کووروش یکی از بهترین پادشاهای جهان بوده و شاید بهترین.

هر کسی رو باید با زمان خودش مقایسه کرد.

ما خاک ریز پای امام علی هستیم . ولی همونطوری که در خدمت امام علی هستیم ، به شخصه در خدمت کوروش هم هستم.

کوروش یه زمانی بود که 1200 سال از زمان حضرت محمد عقب تر بود ، ولی عدل و انصاف توی اون جامعه رعایت میشد.

زمان صدر اسلام فرهنگ خیلی پایین بود ، حالا ببینید 1200 سال قبلش چی بوده دیگه. البته گوروش توی ایران بوده و اسلام توی اعراب.

من همیشه گفتم و بازم میگم که من یک آریایی مسلمانم. و هیچ کدوم رو بدون اونیکی نمیخوام ، نه اصالت ایرانی رو بدون اسلام میخوام ، نه اسلام رو بدون ایران.

خدای من همان خدای الله ، همان ایزد ، همان یکتاییست که تمام پیامبران گفتند.

منم فقط خدا رو میپرستم ، ولی ائمه ( ع ) و کووروش رو هم دوست دارم

ولی از هر کسی که به ایران ستم کرده متنفرم. به خصوص از اعراب وحشی و امریکایی های بی ریشه.

اسلامی هم که الان هست ، اسلام زمان پیامبر نیست ، وگرنه از بخشش و آزادی پیامبر به جای کوروش حرف میزدیم.

کسی هم عرب پرست نیست ، منم دوست عرب دارم که واقعا ادم با شخصیتیه ، ولی اعرابی هم وجود داره که مثل صدر اسلام هنوز وحشین.

یا علی
کوروشو دیگه بیخیال شید Blush
و شعار ما درود بر اسکندر مقدونی ذوالقرنین قران
این شعار را در این سایت اموختم HeartHeartHeart
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع