۱۵/آبان/۹۰, ۱۹:۵۷
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۹:۵۱)محمد667 نوشته است: [ -> ]و شعار ما درود بر اسکندر مقدونی" ذوالقرنین قران"
خنده دار ترین جمله فروم رو شنیدم ، دستت درد نکنه خیلی خنده دار بود.
یکم تعقل بد نیست.
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۹:۵۱)محمد667 نوشته است: [ -> ]و شعار ما درود بر اسکندر مقدونی" ذوالقرنین قران"
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)azam نوشته است: [ -> ]نمی دانم چرا جوان های ما بجای الگو گرفتن از علی ابن ابی طالب، از تو الگو میگیرند؟؟؟می شه بگید چه کسی این جمله رو گفته ؟؟؟
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)azam نوشته است: [ -> ]نمیدانم چرا بدلیل حذف اسم تو از کتب درسی تاسف میخورند، ولی برای نبودن نامه ی علی(علیه السلام) به نمایندگانش تاسف نمیخورند!؟ چرا از نبود شرح مفصل از ملاصدرا ها و بو علی سینا ها تاسف نمیخورند؟؟؟باز هم چرت و پرت :
(۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۴۷)azam نوشته است: [ -> ]می دانم که بعد از این جملات به عرب پرست بودن متهم میشوم، ولی چاره چیست؟ دهانه ی آتشفشان را میتواناین جواب های من بود البته از بیشتر حرف هایتان فاکتور گرفتم

همیشه خوش باشید دوست من 

کتاب همش چرته
من به شما توصیه میکنم مستند اربابان جعلو نگاه بفرمایید تا روشن شوید که کوروش واقعا چه کسی است 
نقل قول:ولی همونطوری که در خدمت امام علی هستیم ، به شخصه در خدمت کوروش هم هستم.
نقل قول:منم فقط خدا رو میپرستم ، ولی ائمه ( ع ) و کووروش رو هم دوست دارم
نقل قول:وقتی فروم بیداری اندیشه هست که تمام کتابهای جهانو نقد و بررسی میکنه و به دلخواه خودش جهانو تغییر میده اونوقت بریم کتاب بخونیم
(۱۵/آبان/۹۰ ۲۰:۲۳)محمد667 نوشته است: [ -> ]همیشه خوش باشید دوست من
خوندن کتاب تاریخ ایران چرا
وقتی فروم بیداری اندیشه هست که تمام کتابهای جهانو نقد و بررسی میکنه و به دلخواه خودش جهانو تغییر میده اونوقت بریم کتاب بخونیم![]()
کتابو بنداز دورکتاب همش چرته
من به شما توصیه میکنم مستند اربابان جعلو نگاه بفرمایید تا روشن شوید که کوروش واقعا چه کسی است
درود بر اسکند مقدونی شاه شاهان و ذوالقرنین قران

نقل قول:وقتی از کوروش خوب میگی بهت میگن تاریخ همش جعله تمام سندها و کتابهایی که در قدیم خوندی رو بذار کنار و این مستندو نگاه کن . عزیز من چرا هزاران کتابو بذارم یه طرف ترازو و یه فیلم مستندو بذارم طرف دیگه ی ترازو ؟؟؟؟

نقل قول:این ذوالقرنین واقعا کیست ؟ (اقای روشنفکر محمد 790 شما جواب منو بدید)
نقل قول:ولی حلا نمیدونم چرا این قضیه ی کوروش اینقدر در بعضی از افراد جنبه ی خاک ایرانو داره