تحویل بگیر akhevi جون نگفتم بهت

تا یه چیزی بهشون می گی می گن چی کار داری ؟ به تو چه و ..........
باید کار اساسی کرد !!!!!!
(۲۳/تیر/۹۰ ۱۶:۴۸)rahil نوشته است: [ -> ]خیلی کار زشتیه عکس انداختن از دیگران
شاید اونا راضی نباشن
خوب دیگه هست کاریش که نمیشه کرد اگه اینجوری نشه که امام زمان ظهور نمیکنه.
متاسفانه خیلی ها مثل شما فکر میکنن ولی حقیقت اینه که چند بار ظهور میخواسته اتفاق بیفته ولی گناه باز ظهور رو عقب انداخته لطفا تاپیکی با موضوع بداء را در این زمینه بخوانید. با تشکر
درود
واقعا برای اون کسی که از این و اون عکس میگیره متاسفم
واقعا

با عرض سلام و خسته نباشید
خانم یا آقای Irani چه اشکالی دارد که عکس این جوان ها را در اینترنت پخش می کنند؟
وقتی این افراد دوست دارند تا خودشان در جامعه به این شکل ظاهر شوند آیا اشکالی هم برای عکس گرفتن و پخش آن در اینترنت هست؟ (100% خیر) . شاید بابت پخش این عکس ها خوشحال هم بشوند!
کشوری که ناموسش را به حراج گذاشته چگونه می تواند یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد؟
حقیقت این است که ما در حال تن دادن به نظم نوین جهانی هستیم
اسلام کابالا
اسلام بودایی
اسلام بدون جهاد و امر به معروف و نهی از منکر = بودیسم = کابالا (به مقالات استاد رائفی پور رجوع کنید)
ما به این نظم نوین جهانی تن داده ایم!
از خودمان فرار نکنیم!
من معذرت می خوام که اینقدر رک و تند نوشتم!
از صمیم قلب از خداوند متعال می خواهم که گذشته ایران (زمان رژیم سفاک پهلوی و بی بند و باری) آن زمان در آینده
انقلاب اسلامی تکرار نشود
خداوند منان نگهدارتان باد
راه حل از بین بردن بی حجابی چیست؟
(۲۴/تیر/۹۰ ۰:۲۰)Unname28 نوشته است: [ -> ]راه حل از بین بردن بی حجابی چیست؟
امر به معروف و نهی از منکر صحیح
یا حق
این مکان مهم نیست که نامش چیست
این فقط یک جامعه ی آماری مناسب است
مشتی ست که اتفاقا نمونه ای ست بسیار مناسب از کل جامعه ی ما
من دانشجوی دانشگاه سراسری در یکی از کلانشهرهای کشورمانم
وضع بعضی از هم دانشگاهی هایم طوریست که اگر بخواهم تصویری از آنها برایتان بگذارم باید بالایش درج شود مشاهده ی تصاویر زیر برای افراد زیر... سال پیشنهاد نمیشود
پس بیخود خودمان را درگیر نام این و آن نکنیم
این جا ایران است که خیلی آزاد است
انقلاب کردیم برای احیای مکارم اخلاق
قرار بود که ملتی شیعه باشیم
قرار بود صحبت از اسلام باشد
وا اسفا...
هر کس رو توی گور خودش میزارن
اینقدر توی خیابون گیر دادن که این موضوع به محیط مقدس اموزشی کشیده شد
باید فرهنگ سازی بشه نه تفکیک سازی . باید عفت و پاکدامنی تبلیغ بشه. نه مبارزه با بی عفتی و ناپاکدامنی
مادر ترازا میگه "من در تظاهرات ضد جنگ شرکت نمی کنم ، اگه راهپیمایی صلح دارید ، خبرم کنید "
با یه نگاه حقیقت طلبانه میشه ازش درسی گرفت که نباید ضدییت رو زیر فشار برد باید تکریم رو بپا کرد
(۲۴/تیر/۹۰ ۱:۲۶)AEimani نوشته است: [ -> ]هر کس رو توی گور خودش میزارن
باید فرهنگ سازی بشه نه تفکیک سازی . باید عفت و پاکدامنی تبلیغ بشه. نه مبارزه با بی عفتی و ناپاکدامنی
مادر ترازا میگه "من در تظاهرات ضد جنگ شرکت نمی کنم ، اگه راهپیمایی صلح دارید ، خبرم کنید "
با یه نگاه حقیقت طلبانه میشه ازش درسی گرفت که نباید ضدییت رو زیر فشار برد باید تکریم رو بپا کرد
من کاملا موافقم
فقط یه نکته کوچیک میمونه: به قول پدرم فرهنگ سازی نیاز به زمان داره اونم طولانیش
حالا ما باید چندسال صبر کنیم مردم ما با فرهنگ بشن؟ پس شما بفرمایید با این همه آسیب بد حجابی تو جامعه چه کنیم؟
(۲۴/تیر/۹۰ ۱:۳۵)هدهد نوشته است: [ -> ] (۲۴/تیر/۹۰ ۱:۲۶)AEimani نوشته است: [ -> ]هر کس رو توی گور خودش میزارن
من کاملا موافقم
فقط یه نکته کوچیک میمونه: به قول پدرم فرهنگ سازی نیاز به زمان داره اونم طولانیش
حالا ما باید چندسال صبر کنیم مردم ما با فرهنگ بشن؟ پس شما بفرمایید با این همه آسیب بد حجابی تو جامعه چه کنیم؟
برای رفع این اسیبها باید از امر به معروف و نهی منکر صحیح که قبلا گفتم استفاده بشه
به این دلیل که زمانبر نباید کوتاهی کنیم
بلکه اگر الانم دست رو دست بزاریم
چه بسا چند وقت دیگه همون نصفه شالم سرشون نندازن
باید با این موضوع ریشه ای و با برنامه ریزی دقیق و دقت روی غرایض یک زن راهبردی عمل کرد و سرعت پذیرش حجاب رو بالا برد.
ما نباید فراموش کنیم که کوتاهی بزرگترهای ما سبب همچین روزیه
پس حالا ما نباید کوتاهی کنیم
یاحق