خب بنظرتون مبارزه و برخورد غیرانسانی درسته؟
هدف وسیله رو توجیه میکنه
خب بجای برخورد فیزیکی و روانی
محدودیت باید گذاشت
مثل همین طرح ترافیک که امتیاز منفی به تخلف میده
به بد حجابی هم امتیاز منفی داده بشه
اگر به حدی رسید بعضی از حقوق شهروندی سلب بشه.
برخوردی باید نرم افزاری باشه نه سخت افزاری
ما ایرانی ها به لجاجت معروفیم. اگه بهمون به زور بگن که کاری رو نکن با شیطنت خاصی اون کار رو حتما انجام خواهیم داد
ولی وقتی بهمون میگن اگه فلان کارو کنی فلان چیز رو ازت میگیریم اون کار رو نمیکنیم
کاربر rahiشماره ارسال22 یعنی چه که اون ها راضی نباشند جامعه داره با ابن کارهای جوانان گنده زده میشه بهش با تشکر از دوستی که این عکس ها رو گذاشت تا مردم ببینند در دانشگاه ها چی میگذره مثل4تا مثل من که هنوز دانشگاه نرفتم
به نام خدا
من راجع به کار آنها که درست است یا نه نظری نمی دهم اما در یکی ازعکس ها دیدم که نام مقدسه ی حضرت زهرا نمایان است در جوار نام حضرت زهرا این گونه روابط بسیار ناپسند است .
گاهی با خودم می گویم اگر قصد اکثر آنها داشتن قوانین اروپایی هست باور کنید که خود اروپاییان دانشگاه های مهمشان را به دو بخش جداگانه تبدیل کردند آنها به این نتیجه رسیدند که فکر برای تحصیل باید متمرکز یک نقطه باشه که بازده ذهنی بالا بره
بازهم عذر میخواهم اگر نظر درستی نداده ام
(۲۳/تیر/۹۰ ۲۳:۱۱)rahbin نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید
خانم یا آقای Irani چه اشکالی دارد که عکس این جوان ها را در اینترنت پخش می کنند؟
وقتی این افراد دوست دارند تا خودشان در جامعه به این شکل ظاهر شوند آیا اشکالی هم برای عکس گرفتن و پخش آن در اینترنت هست؟ (100% خیر) . شاید بابت پخش این عکس ها خوشحال هم بشوند!
کشوری که ناموسش را به حراج گذاشته چگونه می تواند یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد؟
حقیقت این است که ما در حال تن دادن به نظم نوین جهانی هستیم
اسلام کابالا
اسلام بودایی
اسلام بدون جهاد و امر به معروف و نهی از منکر = بودیسم = کابالا (به مقالات استاد رائفی پور رجوع کنید)
ما به این نظم نوین جهانی تن داده ایم!
از خودمان فرار نکنیم!
من معذرت می خوام که اینقدر رک و تند نوشتم!
از صمیم قلب از خداوند متعال می خواهم که گذشته ایران (زمان رژیم سفاک پهلوی و بی بند و باری) آن زمان در آینده
انقلاب اسلامی تکرار نشود
خداوند منان نگهدارتان باد
حرفی که زدید اصلا یه ذرش هم برام قابل قبول نبود
درست که اینا کار بسیار ناپسندی میکنن
اما از نظر من اون کسی که این عکسا رو هم گرفته کارش از اینها هم ناپسند تر بوده
اصلا حق نداره از اینا عکس بگیره
هیچ کس دوست نداره عکسش بعنوان کسی که هنجار شکنی میکنه پخش بشه
مگر دیوانست؟
هیچ کس حق گرفتن چنین عکسهایی رو نداره و از نظر من کسی که اینکارا رو میکنه یه روانی محسوب میشه
ما خودمون چشم داریم و میبینیم و نیازی نیست کسی اینارو به ما بگه
تازه از کسی هم عکس نمیگیریم

بابا این که خوبه تو دانشگاه ما یه دخترو پسر رو پشت ساختمونای در حال ساخت گرفته بودند که داشتند کارهای بد بد میکردند. خدا رو شکر امسال درسمو تموم کردم و دیگه ریخت دانشگاه رو هم نمی بینم

سلام ما پارسال تو دانشگاه مون یه همایش داشتیم دکتر سروش اومده بود راجع به پلورالیسم یا تکسر گرایی صحبت میکرد از اون جالب تر این بود که ایشون نصف صحبت هاشون رو فارسی می گفتند در حالی که ما تو کل دانشگاه مون 17 تا ایرانی داریم من برداشتم این بود که این آقای دکتر هدف خواصی داشت و اصلا برای دانشجوها صحبت نمی کرد فقط برای ایرانی ها و متدینین حرف میزدند تا بلکه بتواند ادیان و شاخه شاخه کند تا راحت تر بتوانند از بین ببرند
خوب این دوستان هم مثل من که الان جو گیر شدم زیاد حرف میزنم ؛ اونها هم متاثر از همین حرف ها یی که بخدا نمی دونند معنیش رو هستند برادران و خواهران من اسمش آزادیه اما راستش بردگیه اونم بردگیه کی ؟؟؟؟ خود شخص
شیطان
با عرض سلام به جامعه دانشجویان ایران
ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدا
وضعیت دانشگاه ها :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
واقعا دردناکه.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زیر 18 سال نگاه نکنه !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هر گونه انحراف و جریه دار شدن روحیه شما شرعا و قانونا بر عهده ی بنده نمی باشد ؛ لطفا صبور باشید.
.
.
.
.
.
.
.
.
![[تصویر: 1295789821_girl.gif]](http://tehrankids.com/uploads/posts/2011-01/1295789821_girl.gif)
.
![[تصویر: 44.gif]](http://harchibekhay.persiangig.com/image/ax/44.gif)
.
دیگه دلم نمیآد که بیشتر از این تصاویر برایتان بزارم .
(۲۸/تیر/۹۰ ۴:۴۱)libera نوشته است: [ -> ]چیزی که عیان است ..چه حاجت به بیان است
..

حالا زحمتم کشیدید عکسشون هم گذاشتید...لازم به بیان هم نبود..کافیه بگید دانشگاه آزاد..شنونده اولین تصویری که تو ذهنش نقش میبنده..بدتر از ایناییه که قرار دادید...چون هممون میدونیم وضع ازین بدتره
دوست گرامی سلام
همان طوری که دوستمان اول مبحث فرمودند « هدف از تشکیل دانشگاه ازاد یک دانشگاهی بود که زیر نظر حوزه ی علمیه فعالیت بکنه » ، اما با باند بازی که در امور دانشگاه صورت گرفت و در نهایت به اون مسائلی که چند ماه پیش منجر شد ( مسئله وقف دانشگاه ازاد و....... ) مانع تحقق این امر میمون شد .
اما باید متذکر شوم که عنوان دانشگاه آزاد متبادر به ذهن است که یه دانشگاه لایکه ولی هنوز دانشگاه ازاد اسلامی معون میشه و تنها چیزی که باید در ذهن متبادر شود نوعی حوزه ی علمیه البته با گستره ی علمی تر بیشتر ؛ باشد که خدا مسببین این خیانت را جزا دهد.