تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فلسفه ی حجاب در اسلام چیست؟!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
حضرت علی ( ع ) : زن گل است

به فرموده ی خود پیامبر وقتی ایشان در معراج بودند : جبرئیل در مورد زنان چنان تاکید می کرد که گمان کردم به آنها (زنان) حتی اوف هم نباید گفت

به آسانی می توان گفت تنها در دین مقدس اسلام است که ارزش واقعی زن را نشان داده است
در غرب زن کالایی است پر رنگ و لعاب
در عرب هم کالایی است محصور شده (عرب افراطی =منهای اسلام - عرب جاهلیت )
اسلام به زن حجاب می دهد تا نگاه جنسی به زن نشود
غرب حجاب میگیرد به بهانه ی آزادی ولیییییییییی این آزادی در اصل آزادی نگاه مردان است
در عرب جاهلیت زن را محصور کردن
افراط و تفریط کج فهمی هاااااااااااا
در اسلام علم آموزی را برای زن واجب کردند تا بهتر زندگی کند و زندگی ببخشد و به تعالی برسد و به تعالی برساند
در غرب زن را ابزار علم کردند تا بهتر علم برای مردان آموخته شود
در عرب جاهلیت علم را بر زن حرام کردند درب دانشگاه ها را برای زنان بستند

زن آیت وجود خدا در زمین است

سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با نقش زنان !!!!!!!!!
این ها را در یک سایتی خواندم. به نظرم جالب آمد .شاید قبلا خوانده باشید . برای کسانی که نخوانده اند :

((آيت‌ا... جوادي آملي با بيان اينکه راه رفع اين شبهه و تبيين حجاب در بينش قرآن کريم اين است که زن بايد کاملا درک کند، حجاب او تنها مربوط به خود او نيست تا بگويد من از حق خودم صرف‏ نظر کردم، گفت: حجاب زن مربوط به مرد نيست تا مرد بگويد من راضيم. حجاب زن مربوط به خانواده نيست تا اعضاي خانواده رضايت بدهند. حجاب زن، حقي الهي است؛ لذا مي‏بينيد در جهان غرب و کشورهايي که به قانون غربي مبتلا هستند اگر زن همسرداري آلوده شد و همسرش رضايت داد، قوانين آنها ، پرونده را مختومه اعلام مي‏کند اما در اسلام اين چنين نيست. حرمت زن نه اختصاص به خود زن دارد، نه شوهر و نه ويژه برادر و فرزندانش است. همه اينها اگر رضايت بدهند، قرآن راضي نخواهد بود چون حرمت زن و حيثيت زن به عنوان حق ‏ا... مطرح است و خداي سبحان، زن را با سرمايه عاطفه آفريد که معلم رقت باشد و پيام عاطفه بياورد. اگر جامعه‏اي اين درس رقت و عاطفه را ترک کرد و به دنبال غريزه و شهوت رفت، به همان فسادي مبتلا مي‏شود که در غرب ظهور کرده است. بنا بر اين کسي حق ندارد بگويد من به نداشتن حجاب رضايت دادم.))
(۲۷/دی/۸۹ ۹:۴۸)مجيد نوشته است: [ -> ]به نام خدا

با سلام

خدا در قرآن میفرماید:

به زنان مؤمن بگو زینت و آرایش خود را آشکار نسازند و از خُمُر استفاده نمایند( سوره نور آیه31)

خمر مقنعه بلندی است که زنان آسیای شرقی موقع حج می پوشند که تا روی ابرو وروی چانه را می پوشاند

سوره احزاب آیه 59:

به زنان مؤمن بگو که خویشتن را به چادر(جَلابیب) بپوشانند

جلابیب پوششی است که از بالای سر تا روی پا را می پوشاند(همان چادر عربها)

پس وجوب پوشیدن مقنعه بلند و چادر مانند خوندن نماز و گرفتن روزه و... هست که خدا خودش مستقیما در قرآن فرمان به آنها داده

آیه تطهیر:

مانند مردمان عصر جاهلیت خود را آرایش کرده و با زینت از خانه خارج نکنید
خدا می خواهد ناپاکی را از شما دور کند

امام علی (علیه السلام) میفرماید:

حسن جان اگر چیزی از مطالب دین خدا و دستوراتش پذیرفتنش بر تو مشکل آمد آن را بر عدم آگاهی خود و نادانیت ارتباط بده زیرا تو در ابتدا ی تولدت نادان بودی و سپس علوم را فراگرفتی و چه بسیار است نادانی تو درباره برخی مطالب که خدا بر آنها آگاه است
بعدها صحت آنرا خواهی فهمیدو برای رسیدن به رستگاری و سعادت مطیع اوامر پیامبر باش

ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

اگر خدا را در دین یاری کنید، او هم شما را یاری خواهد کرد و ثابت قدمتان می گرداند

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج
سلام .. ممنون از شما . لطف می کنید منبع حدیث رو هم بنویسید ؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع