سلام خدمت دوسان و تمام كساني كه زحمت كشيدند و پستهاي بالا را اضافه كردند . تمام مطالب عنوان شده تقريبا درست و فبال تامل است اما اينجا من يك
ايراد اصلي به موضوع تاپيك دارم . فهميدن فلسفه حجاب به طور كلي براي
ما قابل فهم نيست .
چطور !
طبق حديث وارده از امام معصوم فهميدن فلسفه و حكمت هيچ كدام از دستورات الهي براي ما مشخص نيست . ( اصل سند و حديث رو لان ندارم كسي جدي خواست براش مي ذارم ) . ديدگاه كلي ما بايد نسبت به تمامي دستورات اسلام تحول اساسي پيدا كند وگرنه
دچار مشكلات اخروي غير قابل تصوري خواهيم شد . به عنوان نمونه در پستهاي بالا از سايت چارقد عنوان شده كه چقدر لذت دارد رعايت حجاب به دليل ....
يعني من اگر حجاب را رعايت ميكنم به خاطر لذت نفس است نه رضايت خدا ( ممكنه بگيد نه دليل اول همونه اينم در طول اونه ، ولي بدونيد هر چي كه بهش اضافه كنيد نفس رو بزرگ ميكنه ) آخرش هم نتيجه نميده .
يا مثلا وقتي ميگيد حجاب ما را از نگاه رذل نامحرمان حفظ مي نمايد ،يعني احيانا اگه جايي بودي كه يه پيرمرد بي بخار يا يه نفر مثل بردار شوهرت ( يا كلا كسي كه ازش مطمئني ) بود ديگه رعايت حجاب چندان معني نداره !
( متاسفانه مثال بالا بسيار فراگيره و بعضي ها فاميلاشونرو يه كم نامحرم ميدونن . بعضي خانها هم مردها يه جور موجود ناشناخته است كه ازش ميترسن و بعد از ازدواج كه ميبينن نه بابا اينم آدمه روابطشون با مردها آزاد ميشه )
متاسفانه تقريبا تمام دلايل بالا دچار اين مشكل هست بعضي ها فقط زيباست و عملا بي پايه است .
اگر انسان براي يك فلسفه كه براي خودش دارد دستورات الهي را انجام دهد درست است كه گناه انجام نداده امّا
عملش خالص نيست . و باعث رشد معنوي وي نخواهد بود . مثلا اگر طهارت بگيري به نيت رعايت امر خدا بسيار متفاوت خواهد بود با وقتي كه به نيت تميز شدن از ميكروب كه خب شرعي هم انجام بدم كه دل خدا هم بدست بياد . يا مثلا بره زكات بده به نيت رشد جامعه ! درست است كه رعايت دستور خدا شده ولي نيت اون نيت رشد دهنده نيست . دوستان ميتونن امتحان كنند از اين به بعد هر دفعه خواستند وضو بگيرند نيت زبوني كنند كه وضو ميگيريم براي
رضاي خدا . نورش رو هر دفعه تو دلشون احساس ميكنند .
انسان فقط و فقط بايد دستورات الهي را به نيت اينكه چون خدا گفته انجام دهد و لاغير . حالا فلسفش رو بلد يا نبود ديگه مهم نيست .
اينه شرط رفاقت با خدا ( به قول آخوندي حب الله )
در مورد خود حجاب هم چون يه مسائل اينجوري رعايت نشد مشكلات فعلي تو جامعه بوجود اومد .
مثلا من 15 سال پيش تو كتاب درسي دبيرستان خوندم به علت رعايت نكردن حجاب ساختار خانواده هاي غربي از هم پاشيده و بزودي جامعه متلاشي خواهد شد . منم 15 ساله نشستم كه هي اين جامعه متلاشي بشه از بدبختي متلاشي كه نميشه هيچي آمار طلاق خودمون داره ميره بالا . يارو بي حجاب هم كه كور نيست هر چي ما براش قصه بگيم ميبينه دلايلي كه ما مياريم يا واقعيت عيني نداره يا
ارزش رعايت كردن نداره !
مثلا وقتي ميگيم حجاب رو رعايت كن پوستت زير آفتاب نسوزه يا خشك نشه يا باد موهات رو خراب نكنه يا جلوي مد گرايي رو ميگيريم ! قشنگ برداشتيم دو دستي حجاب رو گذاشتيم تو كيسه زباله گذاشتيم دم در!
يا حتي ، وقتي حجاب را اينجوري بگوييم كه جلوي فحشا را ميگيرد ، يا رو با خودش ميگه ميخوام نگيره صد ساله سياه ! مهم منم كه خودم از همه بيشتر جلوه بدم . حالا بهش بگيم فقط نگاه هاي هرزه را جلب مكيني
باورش نميشه و متاسفانه حق هم داره .
شخص بي حجاب نگاه همه رو جلب ميكنه چه هرزه چه مومن . حالا يكي باهاش مبارزه ميكنه يكي نه . در هر صورت هر دو مي پسندند تعارف هم نداريم ( خواهشن نيان بگين تو فاسدي ما اينجور نيستيم . با ذات انسان نميسازه ، دروغ نگين ، حديث داريم زن از مغز سر تا نوك پا براي مرد عورته . معلومه خوشش مياد ) .
تنها راه مبارزه با بي حجابي افزايش محبت خداوند در دل مردم است بقيه روشها جواب نخواهند داد . همانطور كه در طي اين سالها ديده شده و نتيجه عملي نداده .