شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
عمیق تر بیاندیشید
همه شما دوستان کم و بیش مستند ظهور رو دیدید
علت داره که از میان اینهمه گوشت
صنعت غذایی جهان به سمتی رفته که به تولید انبوه گوشت خوک و گاو و مرغ بپردازه که مزخرفترین گوشتهای ممکن هست
علت داره که nacl میشه نمک طعام
علت داره که آب آشامیدنی ما پر از کلر و... هست به اسم تصفیه!
علت داره که از بین اینهمه دم کردنی چای میشه دمکردنی جهان اسلام و به ویژه ایران!!!!!!
یه جمله معروف داره ناپلئون در مورد چایخور کردن ایرانی ها
علت داره که از بین اینهمه روغن کنجد و زیتون و حیوانی اصیل این به اصطلاح روغن نباتی جهانی میشه
و ....
حالا هی بیاید آسمون ریسمون ببافید
معمولاً هر چیزی یه سودی داره و یه ضرری اما مهم برایند این سود و ضرر هست که کدام چربش داره
نظم نوین جهانی رو باید بیشتر و عمیق تر بشناسیم
یا علی
دوست عزيز ، ممنون از اظهار لطفتون، به قول خودتون با يك سرچ مي شد اين مطلب رو پيدا كرد.
چيزي كه من بيشتر به آن علاقه دارم تجربه است، و از ديده هايم برايتان مي گم. نه از شنيده ها.
البته در يك حالت منتظر چنين پيشنهادي از طرف شما بودم.
احتمالا سايت تبيان هم با ترجمه و سرچ به اين مسائل رسيده است و سرنخ معلوم نيست در دست چه كسي است.
براي اينكه راه را گم نكنيم، بهتره به چيزي چنگ بزنيم كه درستيش بر ما مسلم است.
منافع و مضرات گیاهی به نام چای
نوشته شده در تاریخ 8 مهر 1387 توسط اقای خدادادی بیان شده.
خداوند سبحان چیزی در جهان خلق نکرده است که در مجموع شر باشد! پس همه مخلوقات جهان هستی در مجموع خیر است! حتی چائی!
خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم 2 بار خود را ستوده است!
1. زمانی که انسان را خلق کرد، به خود احسن گفت . سوره مومنون آیه 14
2. زمانی که غذای طیب را برای انسان به عنوان غذای او خلق کرد . سوره غافر آیه 64
پس از این 2 آیه نتیجه می گیریم که هم انسان و غذای مخصوص او از نظر حضرت حق با ارزش است و این بسیار مهم است ! ( دقت شود ) .
اما در قرآن کریم در زمینه اشتراک تغذیه بین انسان و دام 4 آیه وجود دارد که جای بسی شگفتی است !
1. سوره مبارک یونس آیه 24 . الف : در این آیات باید خوب دقت و توجه کنیم ! گاو برگ سبز چای را نمی خورد !
2. سوره مبارک طه آیه 54 . ب : پس از این 4 آیه نتیجه می گیریم که بین انسان و دام اشتراک تغذیه وجود دارد !
3. سوره مبارک سجده آیه 27 . ج : یعنی هر گیاهی که دام نمی خورد ، ای انسان تو هم استفاده نکن !
سوره مبارک عبس آیه 32 . د : چون حیوانات فطری گیاهان را می شناسند و این بسیار مهم است و رمز همین است .
.
منافع گیاه چای
همان طور که قبلاً بیان شد هیچ مخلوقی در جهان خلقت بدون حکمت آفریده نشده است حتی چای . ( دقت شود ) .
گیاه چای در مجموع حالت اسیدی قوی دارد و برای کسانی که به گوشت خواری عادت دارند ، برای هضم گوشت مفید است و آن را زود هضم می کند ، چون اسیدی است !
* گیاه چای چون اسیدی است ، یک ماده ضد عفونی کننده خوبی است . برای شستشوی چشم های عفونی و لثه های عفونی مفید است .
* چای برای شستن زخم های عفونی نیز مفید است .
مضرات گیاه چای
1. گیاه چای بخاطر داشتن ماده ای به نام فنل که سرطان زا می باشد ، که خطر ناک است . فنل چیست ؟ اگر بنزن ( C6H6 ) به جای یک هیدروژن یک CH قرار گیرد فنول ایجاد می شود که بسیار سمی بوده و سرطان زاست ! بر روی پوست و کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد . این مواد دارای ترکیبات حلقوی بوده و بسیار مضر است .
2. در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم کافئین وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی . ولی آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد ایجاد می کند !
3. ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام تئین که محرک سیستم عصب سمپاتیک است . و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود . تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول می شود . منیزیم ماده ای است که خداوند سبحان در سلول قرار داده تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود .
4. چای دارای ماده ای است به نام تانن که بسیار مدر است و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود و آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زائد در بدن انبار شده و موجب بیماری می شود . ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را بمرور از کار می اندازند !
5. گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید ، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند و در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی را موجب می شود . همچنین جلوگیری از جذب آهن که بسیار مفید است می شود . ( دقت شود ) .
6. گیاه چای دارای ماده ای است به نام تئوبرومین که سمی است و مدر قوی است ، این ماده محرک اعصاب بوده و تعادل مایعات را در بدن مختل می کند . عوارضی مانند : سر درد ، تهوع و استفراغ دارد . شخص عصبی می شود .
7. گیاه چای دارای ماده ای است به نام کزانتین که موجب مسمومیت می شود و عوارضی نظیر بی قراری و تحریک ایجاد می کند . این ماده بی نظمی در ریتم قلب را ایجاد می کند . ( این مختصر مطالبی بود از یک کتاب که به بیماری ها اشاره نشد ) . 70 نوع بیماری .
8. از جمله : میگرن ، ناراحتی های گوارشی ، سنگ های کلیه ، خار پاشنه ، دردهای مفصلی ، سریع عصبی شدن و پوکی استخوان !
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۲)mohsen . نوشته است: [ -> ]خداوند سبحان چیزی در جهان خلق نکرده است که در مجموع شر باشد! پس همه مخلوقات جهان هستی در مجموع خیر است! حتی چائی!
اگر منظوراز استناد به اين جمله اين باشه كه هر چيزي كه خدا خلق كرده خوردنش هم مجازه چون مخلوق خداست كه استدلال باطلي هست و من متعجب هستم كه چرا نويستنده از اين منطق غلط براي استناد كردن به سود داشتن چاي براي مصرف استفاده كرده!
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۲)mohsen . نوشته است: [ -> ]1. گیاه چای بخاطر داشتن ماده ای به نام فنل که سرطان زا می باشد ، که خطر ناک است . فنل چیست ؟ اگر بنزن ( C6H6 ) به جای یک هیدروژن یک CH قرار گیرد فنول ایجاد می شود که بسیار سمی بوده و سرطان زاست ! بر روی پوست و کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. این مواد دارای ترکیبات حلقوی بوده و بسیار مضر است .
سلام
همان جوری که آقا محسن گفته اند
فنل به شدت خطرناک و سرطانزا است
فقط یه اشتباه تایپی پیش اومد و اون اینکه به جای یک H بنزن یک OH قرار میگیرد C6H5OH
این هم عکسش
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۲)mohsen . نوشته است: [ -> ]خداوند سبحان چیزی در جهان خلق نکرده است که در مجموع شر باشد! پس همه مخلوقات جهان هستی در مجموع خیر است! حتی چائی!
من با این جمله به شدت مخالفم
چون در این صورت
شراب و گوشت خوک هم آفریده خداوند مطلق بوده و حلال است، که این گونه نیست و صراحتا در
قرآن کریم به حرام بودن آنها اشاره شده است
البته منظورم از شراب، شراب دنیوی است نه شراب بهشتی
تو دانشنامه ویکی پدیا داشتم می چرخیدم که این مقاله رو دیدم
در کل جالب بود
مطلبی جامع در رابطه با چای درWikiPedia
برای ارزش نمک همین بس که مهریه خانم فاطمه زهرا سلام الله علیه بی بی دوعالم بود
بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
بعد 4 روز تونستم چای رو ترک کنم، اخه روزی 7-8 بار چای می خوردم، برادرم هم ترک کرده. خوشبختانه خودم ا زچند سال پیش مستند تهیه قند رو دیدم دیگه قند نمی خوردم به خانواده هم ترک دادم.
از دم کردنی های بسیار خوش طعم و مفید دیگه جایگزین میتونید بکنید
مانند
چای زیرفون
چای به لیمو
چای دارچین
چای بادرنج بویه
من شخصاً از ترکیب بادرنج بویه و به لیمو که فوق العاده مفید و خوش طعم هست
و از ترکیب دارچین و زیرفون که باز هم فوق العاده خوش طعم و مفید هست استفاده میکنم
به شما دوستان هم پیشنهاد میکنم
سلام
قهوه در ایران پیش از هر کشور دیگری در آسیا و اروپا شناخته شد که از ایران به عثمانی و بعد به اروپا رفت.
در کل فک میکنم اولین نوشیدنی ما ایرانی ها قهوه بوده نه چای!
بگذریم چون در این تالار جای بحث این موارد نیس.ولی
دوست عزیز محب الزهرا:
دوست عزیزمون محسن راست میگن هیچ چیزی آفریده نشده مگر فایده خوبی هم داشته باشه.
درسته که شراب منع شده و حرام اعلام شده ولی شراب رو خود انسان ها درست کردن.حتی در زمان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یا شاید قبلش هم بوده ولی خوک حتما فایده ای داره والا خدا خلق نمیکرد.همه چیز هدفی داره و اگر این طور نبود عبث و بیهوده بود(نعوذ بالله) که از خدا به دور است.
چرا اتفاقا اگه در مورد قهوه اطلاعاتی دارید خوشحال می شیم بفرمایید.
دوستان شاید هر چیزی فایده ای داشته باشه
ولی هر چیز مفیدی که خوردنی نیست!!!!