تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چند واقعيت تلخ در مورد چای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
شما خوب حرفای منو متوجه نشدید شما چرا این حرفارو به من میزنید؟
آقا من اصلا از فردا همه ی این کارای که گفتی رو انجام می دم .
سوال من اینه منو شما خوب شدیم بقیه چی؟
چرا مردم و آگاه نمی کنید؟
چرا سایتی مثل بازی سنتر تو فرومش باید 55 هزار نفر عضو باشن ولی اینجا 500 نفر هم نیستن؟
باید چطوری مردم و آگاه کرد؟
اینو بگو
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۱۷)F.E.A.R نوشته است: [ -> ]شما خوب حرفای منو متوجه نشدید شما چرا این حرفارو به من میزنید؟
چرا سایتی مثل بازی سنتر تو فرومش باید 55 هزار نفر عضو باشن ولی اینجا 500 نفر هم نیستن؟
اینو بگو

عزیز دل من مخاطب حرفهای ما فقط شما نیستین. اولینش خودمونیم بعد هم شما و سایر دوستان.
من خانواده خودم و پدر و مادر و خواهر و برادرم و یکی دو خانواده فامیل که می دونستیم مسخره نمی کنن و چند تا از همکارهای نزدیک که می دونستیم به این چیزها اهمیت میدن رو دعوت کردیم و تعداد خوبیشون علیرغم مقاومت اولیه تا حدودی و نه کامل با ما همراه شدن.
قضیه همینه ما به دوستان این تالار میگیم دوستان کارشون اینه اول خودشون دست به کار شن. خودسازی یعنی این. یعنی اول خود شما عمل کنن یکی دو تا نتیجه ببینن که بتونی ازش دفاع کنی. بعد خانواده خودت و بعد سراغ دوستان و اقوام و ... روش دعوت پیامبر هم چنین بوده... البته قطعا باید به کسی بگی که امام و پیغمبر حالیش باشه نه این خانواده های سکولار غرب زده که فکر می کنن گفته های ناب پیامبر فقط مال 1400 سال پیش بوده. نگفتن به اینها بهتره چون اسلام و دین و پیامبر رو مسخره می کنن. به کسانی باید گفت که این ظرفیت رو داشته باشن. تشخیص هم با خود فرده.

این قضیه رو هم نمیشه با بازی مقایسه کرد. بازی یعنی سرگرمی یعنی هر کاری دوست داری بکن یعنی هیجان کاذب اما طب سنتی و اسلامی فقط میگن اینکارو بکن اینکارو نکن اینو بخور اینو نخور و این امر و نهی ها برای نفس سرکش انسان تلخه. برای همین هم با وجود اینکه می دونن ما درست میگیم میگن بیخیال. حالا چند سال کمتر عمر می کنیم. فکر می کنن این آموزه ها فقط برای طول عمر بوده. امان از جهل و بیسوادی. با وجودیکه دکتری و فوق لیسانس داره در نهایت بی سوادیه...

ببخشید اگر کمی تند صحبت کردم. به هر حال ما وظیفه ای جز آگاهی دادن نداریم و به زور نمیشه کسی رو وادار به کار درستی کرد. دلم پره و گاهی اوقات کاسه صبرم پر میشه. نه از اینجا بلکه از دنیا و جامعه اطرافمون.

خدا عاقبت دنیا و آخرت ما رو ختم به خیر کنه.

Fear جان با شما هستم. ببخشین و حلال کنین. در درستی مطالب گفته شده شک نکنین فقط نحوه بیان من مشکل داشت.
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۱۷)F.E.A.R نوشته است: [ -> ]شما خوب حرفای منو متوجه نشدید شما چرا این حرفارو به من میزنید؟
اینو بگو
در تکمیل صحبتهای بیداری اندیشه عزیز یکسری مطالب در مورد اعضا میگم

فروم بازی سنتر یکشبه اونهمه عضو پیدا نکرده.قدمت 6 ساله داره اونجا.

6 سال فعالیت=72 ماه فعالیت=2100 روز فعالیت

این تالار هنوز 2 ماه نشده افتتاح شده.اما به طور متوسط روزی 8 کاربر اینجا ثبت نام می کنند.این در حالیه که شما به همون مواردی که بیداری اندیشه عزیز هم فرمودند دقت کنید می بینید اتفاقا استقبال خوب بوده
مثلا اگر ما چند بخش مثل هنر و ورزش و گفتگوی آزاد و ... ایجاد کنیم خیلی تعداد بالا میره ولی هدف مدیریت کمیت همراه با کیفیت است و برای همینه که از اون بخشها خبری نیست

امضای من رو بخونید.خود خدا گفته 2 نفری قیام کنید.نشد 1 نفری Smile با توجه به این قاعده الان به نظرتون ما نمی تونیم موثر واقع بشیم؟
موضوعاتی که راجب تغذیه صحبت میشه بسیار مهمه .
در وهله اول خود شما جناب FEAR باید متوجه اهمیت این موضوع بشین . نسبت به این موضوع فکر کنید . وقتی فکر کنید دیگه این سوالات براتون پیش نمیاد.
دو هفته پیش بود که تاپیکی راجب نوشابه کوکاکولا در سایت زده شد. من اون مطلب رو برای اولین بار دیده بودم ..
دو روز بعدش به دو نفر این موضوع رو گفتم . اون دو نفر به 6 نفر دیگه گفتن .
چند روز قبل هم که همه فامیل با هم بودیم و سر ناهار دو تا نوشابه کوکاکولا بود . یکی از همون 6 نفری که به واسطه من موضوع کوکاکولا رو فهمیده بود سر ناهار برچسب نوشابه رو کند و به همه نشون داد که این آرم چه مفهمومی داره . برای همه جالب بود و آرم کوکا بین همه دست به دست شد و اکثرا گفتن این آرم هم قصدی بوده .
این موضوع در طی یک هفته بین 30 نفر پخش شد.
پس وظیفه من و شما و هر کسی که اطلاع داره مخصوصا در این زمینه های حساس باید به دیگران آگاهی بدیم . تبلی نکنیم و بگیم تلویزیون یا رادیو و ..... به اندازه کافی اطلاع رسانی میکنند .
از فرصت هایی که با دوستاتون . فامیل ها و ...... دارین برای اطلاع رسانی استفاده کنید.
------------------------------------------------------------------------------
من خیلی وقت هست که نوشابه .چیپس. پفک رو از برنامه غذایی ام حذف کردم ولی لواشک و آلوچه رو هنوز حذف نکردم.
چایی رو هنوز نتونستم ترک کنم صبح ها یک استکان میخورم .
باید یک جایگزینی هم برای حذفیات داشته باشیم

مثلا

به جای چیپس و پفک :-------> ذرت یا پاپکورن خانگی . سیب زمینی در فر . یا سیب زمینی آب پز
تنقلات های خوشمزه هم زیاد داریم . مثل پسته . بادام . کشمش . قیسی و ...........................

به جای چای صبح : ------> شیر داغ با عسل
به جای پیتزا و همبر فست فود : ------> پیتزای خانگی که غذای خوبیه . یا لازانیا و .........
البته این خوراکیها درجه اهمیت کمتری دارن.
مهمتر از همه نمک و روغن هست. البته 100 درصد آب هم هست که باید آب چشمه خورد نه این آب کلر زده اما خوب شاید خیلی عملی نباشه اینکار.
اما نمک خیلی مهمه که نمک بخوریم نه nacl بازار رو. اون نمک برای بدن مفیده و فشار خون رو هم بالا نمی بره و لازم نیست غذای بی مزه بخورن فشار خونی ها. این شعار سم سفید (نمک) هم از توطئه های کثیف یهوده. اول نمک دونه درشت اما سالم و مفید ما رو عوض کردن به نمک کارخونه ای (NACL) ریز و سفید و شیک! بعد هم گفتن مضره. یه طبیب جوان می گفت خواستیم احادیث و روایات و محاسن و خواص مفید نمک رو کتاب کنیم هنوز موفق نشدیم کتابش شده چند جلد. این همه نمک مفیده اما با یه برنامه دقیق و البته حماقت تصمیم گیرنده ها تبدیلش کردن به سم سفید.
دیگری روغن صنعتی که به اسم روغن نباتی و مایع میدن به ما اونهم به جای روغن و کره گاو و روغن دنبه. روغن گاو و دنبه هر دو گرم هستن و توی خون رسوب نمی کنن برعکس روغن های گیاهی شیمیایی الان که سرد هستن و رسوب می کنن و میشن عامل سکته ها.

باید بگردین دنبال جایی که روغن و کره محلی و صد البته شیر گاو محلی داشته باشن تا مزه حقیقی نعمتهای خدا رو بچشین. اتفاقا چند وقت پیش مستند بسیار جالبی به نام Food Inc از تلویزیون پخش شد. جالب بود که توی آمریکا هم عده ای برگشته بودن به غذای سنتی و طبیعی. طرف میگفت من از شهر 5 ساعت رانندگی میکنم تا بیام از روستا شیر و کره طبیعی تهیه کنم. خودش میگفت ارزشش رو داره. البته اونها هر سال نمایشگاه محصولات طبیعی می زنن و خیلی بیشتر از ما برگشتن به سنت. ان شاءالله ما هم کم کم برگردیم به اصالت خودمون.

پس شد نمک طبیعی و دریا که از خود سایت دکتر روازاده و نمایندگی هاش توی کشور می تونین تهیه کنین و دیگری جایگزین کردن روغن های مایع. به جای روغن مایع خوراکی، از روغن بسیار بسیار مفید زیتون و به جای روغن سرخ کردنی از روغن بسیار بسیار مفید کنجد و روغن دنبه و روغن محلی گاو استفاده کنین.

اثرش رو بعد از یکی دو ماه در سلامتی کار دستگاه گوارش خودتون حس خواهید کرد.
ممنون از مطلب خوبت
خدا لعنت کنه اونی که nacl رو جای نمک داد به ملت( من که می دونم کیه!)
خوشبختانه دایی بنده نزدیک به 30 ساله توی کار داروهای گیاهی هست. من خیلی وقته شروع به خوردن داروی گیاهی به جای داروی شیمیایی کردم . و نزدیک به دوسال رنگ مطب پزشک رو ندیدم(خدا رو شکر!) تا اینکه به خاطر ادامه تحصیل و فراگیری علم!!!!!! و دانش!!!!!!!! به شهر دیگه ای رفتم و دوباره قرص و دارو...
دوستان من مدتی که پیش ایشون بودم درمان بیماریهایی رو دیدم که شاید تا سالهای آینده هم طب مدرن امروز نتونه درمانشون کنه.
درمان سنگ کلیه بدون جراحی جوری که دیگه کلیه طرف سنگ ساز نشد!
تنظیم فشار خون
تنظیم قند خون
درمان سرطان! ( نوعش رو الان یادم نیست)
درمان نازایی
درمان ریزش مو( و حتی یه مورد بود که طرف یه مقدار از موهاش که ریخته بود برگشت سر جاش!)
داروی سرما خوردگی و آبریزش بینی بدون آمپول و قرص و ...
داروی افزایش وزن (البته نه مثل داروهایی مثل کراتین و... که فقط طرف رو باد میکنن! بلکه افزایش وزن از طریق افزایش پروتئین صورت می گیره . من خودم این دارو رو مصرف کردم و الان 5 ساله وزنم ثابت روی 72 مونده)
و... تمومی نداره!
البته باید مواظب باشید گیر آدم شیاد نیافتید! که مثلا عرق نعناع رو جای دارو کمر درد بهتون بفروشه!(اینو شخصا خودم دیدم!)
دوستان به هر حال اگه به سلامتیتون علاقه مندید سعی کنید از این سیستم زندگی شیمیایی! بیرون بیاید
(۲۹/آذر/۸۹ ۱۹:۴۰)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]. جالب بود که توی آمریکا هم عده ای برگشته بودن به غذای سنتی و طبیعی. طرف میگفت من از شهر 5 ساعت رانندگی میکنم تا بیام از روستا شیر و کره طبیعی تهیه کنم. خودش میگفت ارزشش رو داره. البته اونها هر سال نمایشگاه محصولات طبیعی می زنن و خیلی بیشتر از ما برگشتن به سنت. ان شاءالله ما هم کم کم برگردیم به اصالت خودمون.
در آمریکا مردمی هستند به نام "آمیش " این گروه از آلمانی های قدیمی هستند که به آمریکا مهاجرت کردند. بر این عقیده هستند که از خیلی از وسایل الکترونیکی و جدید استفاده نمیکنند . مثل موبایل – تلویزیون – حتی لامپ و.............
براین باور هستند که باید به شیوه سنتی زندگی کنند تا خودشون و دنیا آسیب نبینه .
زندیگیشون بر پایه کشاورزی و دامپروری هست . حتی از تراکتور هم استفاده نمیکنند .
مثل 700 سال پیش زندگی میکنن. در آمریکا بعضی ها این ها رو مسخره میکنند . حتی لباس پوشیدنشان هم فرق میکنه و مثل قدیمی ها لباس میپوشن . زنان آمیش لباسشان مثل مسیحیان قدیمی هست حتی موهاشون رو با کلاه می پوشونن
بعضی فصل های خاص هم نمایشگاه میزنن و تمام چیزهایی که در نمایشاه میفروشن خانگی و دستی ساز هست .
البته خیلی از محصولاتشان و نمایشگاه استقبال میشه
مطلبی که درباره چای نوشته بودید خیلی تکان دهنده بود. من متاسفانه بدجور معتاد چای شدم و اگه یه روز سر ساعت معین نخورم دچار سردرد شدید میشم. اما الان که تصمیم گرفتم دیگه چای نخورم با سردردش چه کار کنم؟ در ضمن اینهمه چای های سالم و مفید که نوشتید شما همشون رو امتحان کردین؟ اگه آره لطفا بگین کدومش خوشمزه تر و بهتره که همون رو من هم درست کنم. خیلی ممنون
دوست عزیزم سلام
من توصیه می کنم به سایت دکتر روازاده یه سری بزنید
http://www.ravazadeh.com
همون جا هم می تونید عضو شید و سوالاتی که دارید بپرسید
البته من که همش رو امتحان نکردمBlush
من گل گاو زبان رو دوست دارم.
خيلي خوشم اومد.
دوستاني كه ميخوان چاي رو ترك كنند بدونند كه سردرد فقط يك روزه و تموم ميشه .
و بعد بدونيد كه خيلي دنبال جايگزين نباشيد . مگه آدم بايد حتما مي خواد يه چيزي رو ترك كنه بايد يه چيزي جاش بذاره؟

مي خوام بگم كه تاثيرات حذف يك ماده مضر باعث سلامت خودمون و سلامت عقلمون هم ميشه و خانواده و دوستان به شدت تشنه همچين مسائلي هستند و براي من همچين اتفاقي افتاد اما با صبر و حوصله

حدود دو هفته است كه چاي نمي خورم ، جايگزينش هر دو سه روز يك ليوان دم نوش بهليمو است. كم كم مضرات چاي رو به خانواده گوشزد ميكنم تا انشاءالله اين ضرر هم حذف بشه.

مهمترين مسئله در ترك اينگونه مواد را به خاطر بسپاريد كه اساسا ما نيازي به خيلي از اين مواد نداريم بنابراين جايگزين هم نمي خواد.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع