شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من مدت ها پیش بازی CoD 4 Modern warfare رو بازی می کردم تو یه کشتی باید یه سری مدرک رو پیدا می کردم و اون مدرک جایی نبود جز بر روی یک کانتینر که روش نوشته شده بود خلیج ع.ر.ب.ی . و من از دوستانم شنیدم که بر روی اکثر دیوار ها نیز نوشته شده بود
حالا من هیچی وقتی یه جوون خارجی مثلا آمریکایی اینو می بینه تو ذهنش ثبت می شه که آره به دریای جنوبی ایران می گن خلیج ع.ر.ب.ی .
بازم به علت کمی مطلب پ.زش می خوام
آخه جوون آمریکایی که نمیتونه رسم الخط عربی رو بخونه

تو این مورد باید یه چیزی رو خاطر نشان بکنم که تبلیغات آن ها از طریق ماهواره و دیگر ... آن قدر زیاد است که فکر کنم عربی رو از من و تو فول تر باشن !!!
البته گفتم تو بعضی خیابونا هم بیشتر انگلیسیش نوشته شده تا عربیش.
TewStealth
یکی از شروط ارسال پست در این تالار رعایت ادب و نزاکت است . لطفا رعایت کنید .
باسمه تعالی
اینها گمان میدارند میتوانند با این حرکات تاریخ را تحریف کنند!؟
تیتر و توضیحات اصلاح شد.لطفا از به کار بردن عربی بعد از واژه ی خلیج خودداری کنید.اینکار باعث بالا رفتن آمار این ترکیب مجعول در اینترنت می شود
بهتر است اینگونه بنویسید: خلیج ع.ر.ب.ی
خلیج ع.ر.ب.ی بمباران شد
یاد سال 86 بخیر که جوانان ایرانی با ساختن یك سایت اینترنتیو تبدیل نمودن آن به یك بمب گوگلی میلیاردها دلار هزینه از سوی كشورهای غربی و عربی را در تغییر نام «خلیج فارس» به چالش كشیدند.
جوانان مبتكر ایرانی در یك اقدام تیمی با مشاركت هزاران تن از ایرانیان سراسر جهان، واژه جعلی خلیج ع.ر.ب.ی را در موتورهای جستجوی اینترنتی به مبارزه طلبیدند.
عرب ها به "خلیج فارس" چی میگن؟! این یک بسته ی متعلق به عرب هاست انتظار دارید که تو بازی رو یه پکیج متعلق به عرب های بنویسه "خلیج فارس"؟
همین بازی هایی آمریکایی که می کوبوندیدش اصلا تا حالا میدونستید تو بازی " H.A.W.X " که سازنده اش شرکت Ubisoft که شما به عنوان شرکت ماسونی میشناسینش
تو تمام مکالمه هاش میگه " Persian Gulf" ؟
یا همین بازی Battlefield که ناشرش EA است میدونستید تو نسخه ی دومش تو توضیحات یکی از نقشه هاش می نویسه "Persian Gulf" ؟
بله که انتظار داریم بگن خلیج فارس
مثل اینه که ما به عربستان بگیم فارسستان . عرب ها چیکار میکنند ؟ میگن چون ایرانی اند نمیشه انتظار داشت که بگن عربستان ؟
برادران آمریکایی واقعا به سر ما منت گذاشتند که دارن اسم اصلیش رو میگن !
همون Battlefield که دارید سنگشو به سینه میزنید تو نسخه سومش (که 90 روز دیگه میاد ) به تهران حمله میکنند
فکر کنم دلیلش هم حتما مبارزه با بدحجابی! باشه !!!!!!