تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازدواج همجنـس بازان با یکدیگر + تصاویر (+16)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
اگر مسلمانان و سایر انسان های آزاده جهان، با این فرهنگ شوم غربی مبارزه نکنند بعید نیست که وقتی عذاب این وارثان قوم لوط نازل شد ما را هم به واسطه بی تفاوتی نسبت به آن دربرگیرد.

وارثان جدید قوم لوط در انتظار عذاب الهی نشسته‌اند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ تمدن غرب، با کنار گذاشتن معنویت و با توجه صرف به عالم ماده و اصالت دادن به لذت، به ظاهر می خواست از آزادی انسان حفاظت کند. اما از آن جا که در نظام هستی قرار نبود حرکتی بدون حضور خدا به نتیجه مطلوب برسد؛ این تمدن، آنچنان در گرداب مادیگری و فراموشی خدا غرق شد که حیوانی ترین و پست ترین رفتارها را افتخار خود دانست و به ترویج آن پرداخت.
واقعیت این است که تمدن غرب، مدتهاست که به انتها رسیده و ناچار شده برای ادامه حیات، به سوی لذات حیوانی برود.

نمونه ای از این خوی پست، ازدواج با همجنس است که در ادامه، تصاویری از مراسم باشکوه غربی ها برای رسیدن به این لذت شوم قابل مشاهده است.

یکی از عبرت های قرآن برای انسان ها داستان قوم لوط است که به دلیل گرفتار شدن به این رفتار کثیف، دچار عذابی بزرگ شدند.
اگر مسلمانان و سایر انسان های آزاده جهان، با این فرهنگ شوم غربی مبارزه نکنند بعید نیست که وقتی عذاب این وارثان قوم لوط نازل شد ما را هم به واسطه بی تفاوتی نسبت به آن دربرگیرد.

[تصویر: 29362_375.jpg]
[تصویر: 29363_997.jpg]
[تصویر: 29364_470.jpg]
[تصویر: 29365_958.jpg]
[تصویر: 29366_935.jpg]
[تصویر: 29367_629.jpg]
خاک و چوک!Smile چه جسارتا!!!
اینا از قدیم اینطور کثیف بودن حتی گنده ترین سردارشون(به گفته خودشون)اسکندر هم همجنسگرا بوده...
مسخره ترین چیز اینه وقتی احمدی نژاد رفته بود نیویورک(فک کنم دقیق یادم نیست کدوم شهر بود)گروههای حمایت از همجنسگرایی تشکیل داده بودن و علیه احمدی نژاد شعار میدادنSmile
برای مبارزه با این عمل دقیقاً باید چیکار کنیم؟؟؟
یکی توضیح بده!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
به نظر بنده بهترین کار برای مبارزه «حفظ خود» است.
حمله به استراتژی شیطان! به قول دکتر عباسی

و این که فرمود «واعتبروا یا اولی الالباب» اهل عبرت گرفتن از سرگذشت اقوام پیشین باشیم و بدانیم که تاریخ تکرار می شود.
چرا که در جبهه حق و باطل عناصر حق و باطل ثابتند، عنصر مخاطب و موضوع این دو جبهه یعنی انسان نیز دارای ویژگی ها و نیازهای فطری و غریزی ثابتی است و تنها چیزی که متغیر است، «زمان» است که مفهومی به نام «تجربه» را می سازد، و خداوند به همین منظور در بیش از یک سوم آیات قرآن، در مورد سرگذشت اقوام گذشته سخن به میان می آورد.
و در آخر امر به «عبرت» می کند و می فرماید اهل عبرت «صاحبان بصیرت و خردند.»

ببخشید پرحرفی کردم
یاعلی
التماس دعا
من نمی دونم چرا این عکس ها رو می بینم
بهم انرژِ منفی می ده !!!
(۶/مرداد/۹۰ ۹:۱۹)EMPERATOR نوشته است: [ -> ]من نمی دونم چرا این عکس ها رو می بینم
بهم انرژِ منفی می ده !!!

خدا را شکر میکنم که در کشوری اسلامی به دنیا امدم که برای انسان ارزش زیادی قائل است
خدا را شکر که این قدر توفیق داده که ایمانمان را حفظ کنیم
بعداز شنیدن سخنرانی های استاد رائفی پور و تایپیک های شما عزیزان تازه فهمیدم که گوهر ارزشمندی دارم ولی قدر ان را نمی دانستم

قبلا فقط دینم را داشتم ولی حالا افتخار میکنم که مسلمانم
اینا از حیوونم پست ترن . بابا حیوونا از این کارا نمیکنن
اينم از ارزشهاي برتر غرب!
گاهي آدما از حيوون هم پست تر ميشنAngry
(۶/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۹)JalilM نوشته است: [ -> ]اينم از ارزشهاي برتر غرب!
گاهي آدما از حيوون هم پست تر ميشنAngry

در ایران باستان ودوره های پس از ان هیچ نشانه ای از هم جنس بازی در ایران دیده نشده است
اولین موارد عشق های مذکر در دوره غزنویان دیده شد غزنویان غلامان ترک بودند که با کنار زدن سامانیان به قدرت رسیدند
غزنویان زنان را لایق عشق نمی دانستند وبه غلام بچه های زیبا رو عشق می ورزیدند
پسران زیبارویی که در می خانه ها وخانه های اشراف ساقی گری میکردند به اینان غلامیات می گفتند
محمود غزنوی معشوقی داشت به نام ایاز که داستانهای عشق این دو حتی در ادبیات عرفانی وداستانی راه یافته است
در زمان صفویه نیز پسر زیبارویی به نام حسن حلواچی اوغلی در دربار صفویه میزیست که معشوق شاه صفوی بود
واقعا خاک ارزشش بیشتر از اینهاست هاست که بخواد بریزه روی سرشون!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع