شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
داداش تو از کجا فهمیدی تکراری بود؟؟؟؟؟
همشو خوندی؟؟؟
شاید یکی نخونده باشه؟؟؟؟؟
تو نماینده ی مردم روی این کره ی خاکی از جانب همشون می گی که تکراریه؟؟؟؟؟
خودت قضاوت کن.

دوست عزیز sms4815 گرامی نمی خوام توهینی به ایران به این خاک آریایی بکنم اما شما هم چسبیدی به یه بحثی که الان وقتش نیست ؟؟؟؟
تو یه تاپیک که برنامه های نمی دونم چی بود اسمش که در مورد nod32 وبابیلون و ... صحبت کردی ما فعلا باید بسوزیم و بسازیم نمی تونیم کاری بکنیم الان ما یه کشور در حال توسعه ای هر وقت تونستیم یه سیستم عامل بسازیم که با ویندوز برابری کنه اون وقت چشم این برنامه ها رو تحریم می کنیم
الان شما می گی محصولات حرام رو نگیری چه جوری ؟؟؟
یه راه کار بگو ؟؟؟
اما این رو مد نظرت داشته باش که ما یحتاج زندگی رو باید در نظر بگیری
تا جایی که از دستمون می یاد بیاید استفاده نکنیم بقیشو خدا کریمه
ولی اگه ما تاجایی که می تونیم انجام بدیم ندیم و کوتاهی کنیم به نظر من مقصریم.

(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۰:۵۶)Gryffen نوشته است: [ -> ]دوست عزیز sms4815 گرامی نمی خوام توهینی به ایران به این خاک آریایی بکنم اما شما هم چسبیدی به یه بحثی که الان وقتش نیست ؟؟؟؟
تو یه تاپیک که برنامه های نمی دونم چی بود اسمش که در مورد nod32 وبابیلون و ... صحبت کردی ما فعلا باید بسوزیم و بسازیم نمی تونیم کاری بکنیم الان ما یه کشور در حال توسعه ای هر وقت تونستیم یه سیستم عامل بسازیم که با ویندوز برابری کنه اون وقت چشم این برنامه ها رو تحریم می کنیم
الان شما می گی محصولات حرام رو نگیری چه جوری ؟؟؟
یه راه کار بگو ؟؟؟
اما این رو مد نظرت داشته باش که ما یحتاج زندگی رو باید در نظر بگیری
سلام
آقا يه كم داري تند ميري.البته تمام حرف شما رو رد نميكنم.
ببينيد ما تا جايي كه مي تونيم نبايد از اين محصولات استفاده كنيم.حالا مي ميريم گوشي نوكيا نگيريم؟مريض ميشيم كوكا نخوريم؟اگه از AMD استفاده كنيم سيستم كار نمي كنه؟
من خودم بار ها به خاطر نخريدن گوشي نوكيا مسخره شدم و دل از گوشي هايي زدم كه واقعا عالي بودند و مشكلشون نوكيا يودنشون بود.تا جايي كه امكان داره نبايد استفاده كنيم.مگر جايي كه واقعا ضرورت داشته باشه.
موفق باشيد.
راستي يه نكته يادم اومد كه شركت هاي امنيتي خارجي استفاده از بابيلون رو نهي كردند چون حاوي جاسوس افزاره.
حتي مايكروسافت هم بهش گير داده.
من کاملا با نظر shafagh_mah موافقم
تا جایی که از دستمونون می یاد استفاده نکنیم
آخه نمی شه بچه های ما شیرخشک خارجی نخورن ؟ نمیشه ما نسکافه ننوشیم؟؟؟ نمیشه ...؟؟؟
من خودم اینجا جایگزین واسه این محصولات می نویسم برین از همونا استفاده کیند بجای پر کردن این صهیونیست ها
آقا بد می گم بگو بد می گی ؟
(۱۵/مرداد/۹۰ ۱۱:۱۷)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
آقا يه كم داري تند ميري.البته تمام حرف شما رو رد نميكنم.
ببينيد ما تا جايي كه مي تونيم نبايد از اين محصولات استفاده كنيم.حالا مي ميريم گوشي نوكيا نگيريم؟مريض ميشيم كوكا نخوريم؟اگه از AMD استفاده كنيم سيستم كار نمي كنه؟
من خودم بار ها به خاطر نخريدن گوشي نوكيا مسخره شدم و دل از گوشي هايي زدم كه واقعا عالي بودند و مشكلشون نوكيا يودنشون بود.تا جايي كه امكان داره نبايد استفاده كنيم.مگر جايي كه واقعا ضرورت داشته باشه.
موفق باشيد.[/b]
.[/b]
دوست گرامی حرف شما کاملا متین و درسته
اما ما فعلا یه کشور جهان سوم هستیم البته باز این دلیل نمی شه که ما از محصولات اون ها استفاده کنیم
اما نمی شه کاریش کرد درسته ما باید در بعضی از موارد جلوی خودمون رو بگیریم اما همین جوری نمی شه من و شما بگیم اره این کار رو نکنیم باید برای این کار زمینه سازی بشه !!!!
همین نوشته ی شما رو که با اجازه قرمز نوشتم بخونید " دل از گوشی هایی زدم که واقعا عالی بودن " شما خودت اعتراف کردی که یکی از محصولات اون ها خوبه حالا شما که از این چیز ها سر در میاری اسیر هوس می شی حالا وای به حال بقیه !!!
به نام خدا
در واقع نظراتمون يكيه.
ولي يه جمله بسيار زيبا از امام خميني هست كه مي فرمايند:
[b]ما مامور به انجام وظيفه هستيم و نبايد نگران نتيجه باشيم(نقل به مضمون)
من روي خواسته خودم پا گذاشتم و حالا مي تونم بقيه رو هم نصيحت كنم.اما در بحث فرهنگ سازي بايد از خودمون شروع كنيم و مثلا بگيم:آقا كامپيوتر من با سي پي يو AMD داره مثل ... كار ميكنه بيايد ببينيد.
اين جوري بقيه راحت تر قبول ميكنن.
موفق باشيد [/b]
پیشنهاد می کنم به یک مغازه تعویض روغن مراجعه کنید و حتما به اطراف خود دقت کنید بدون شک نامی که فروشنده به عنوان برند برتر به شما معرفی می کند شرکت شل است که متعلق به خانواده روتچیلد می باشد.(موسس انجمن مخفی ایلومناتی)
یا به سوپر مارکت محله مراجعه کنید باز هم دقت کنید. آب معدنی طبیعی،سوپ آماده،نسکافه و.... با مارک نستله(تعلق به مجامع صهیونیستی)
من و شمای مسلمان اگر پیشرفت نکنیم آنچه را که شیطان می خواهد انجام داده ایم، محبوریم از این تولیدات استفاده کنیم.مواردی مانند آنچه ذکر شد بسیار است. مواد غذایی که با تفکر شیطانی تولید شود فطرت ما را سیاه خواهد کرد و هر آنچه شیطان مدیریت فکری آن را به عهده دارد.
حال از شما می پرسم راه کار مناسب چیست؟
به نام خدا
تاپیک (محصولات حرام قابل تهیه از فروشگاه های کشور) به این تاپیک نزدیکه اما دوستمون سوال بسیار جالبی رو مطرح کردند.واقعا اگر محصولات اون ها رو استفاده کنیم هم خودمون عقب می مونیم و هم اون ها پیشرفت میکنن.
مقام معظم رهبری در سخنرانی های خودشون تذکر دادند که از تولید کننده داخلی حمایت کنیم ولی کو گوش شنوا؟
بنر میزنیم سال جهاد اقتصادی اما به دستوراتش عمل نمی کنیم.
موفق باشید.
داداش چی در کنار تاپیک من تاپیک زدی می خوای ما رو از کسب و کار بندازی ؟؟؟

دوست من این تاپیک به زودی به (محصولات حرام قابل تهیه از فروشگاه های کشور) منتقل می شه
اونجا خیلی خوب توضیح داده شده
راجع بهش
حتما کامل بخون