تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: محصولات حرام قابل تهیه از همه ی فروشگاههای کشور !!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۲۱/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۳)انديشه نو نوشته است: [ -> ]من يه سوالي داشتم:
مارك ورساچي هم اسرائيليه؟

تا اونجایی که من میدونم بله.
توی سایت یه سرچ کنین حتما مطالبی راجع بهش پیدا میکنین!!!
از اونجایی که تقریبا همه cpu ها رو intel میزنه، شما هرجور وسیله الکتریکی بخری که cpu داره داری به اسرائیل کمک میکنی...
یا خرید گوشی! هیچ برندی نیست که شما بخری و پول تو جیب دشمنت نره! از اون اپل و سونی و سامسونگش بگیر تا همین جی ال ایکس خودمون که قطعاتش رو از چین میاره
راه حل چیه؟؟؟
کلا نخریم؟؟؟؟؟؟
(۲۱/اسفند/۹۱ ۱۸:۰۳)Detector نوشته است: [ -> ]از اونجایی که تقریبا همه cpu ها رو intel میزنه، شما هرجور وسیله الکتریکی بخری که cpu داره داری به اسرائیل کمک میکنی...
یا خرید گوشی! هیچ برندی نیست که شما بخری و پول تو جیب دشمنت نره! از اون اپل و سونی و سامسونگش بگیر تا همین جی ال ایکس خودمون که قطعاتش رو از چین میاره
راه حل چیه؟؟؟
کلا نخریم؟؟؟؟؟؟

بحث این نیست که نخریم.بحث اینه که در صورت امکان جایگزین کنیم.بر فرض جای دنت مثلا کاله بخوریم.یا جای Intel از AMD استفاده کنیم.اگر هم جایگزین نبود باید در حد نیاز بخریم.مثلا نیایم چیزی که نیاز داریم رو بهترین نوعش رو بخریم در حالی که با نوع معمولیش هم نیازمون برطرف میشه.مثلا اگ CPU دو هسته ای برامون کافیه، نریم Corei7 بخریم!!!
دوستان کاش میشد کاری کرد این پست همیشه بالا بمونه.حیفه این محصولات رو ماهایی که اینجا هستیم مصرف کنیم...Sad
پس دم اسرائیل و صهونیسم گرم که اونقدری قدرت منده که کل دنیا رو تصاحب کرده..
شوخی میکنم
داداشه من اخه را اینطوری شایعه سازی میکنین
هیچ کدوم از اینحرف ها هیچگونه اعتباره خالصی نداره فقط یه سری فرضیه است
چرا مسولین رسیدگی نمیکنن ک این محصولات وارد نشده؟
(۷/خرداد/۹۲ ۱۹:۴۴)neeazir نوشته است: [ -> ]چرا مسولین رسیدگی نمیکنن ک این محصولات وارد نشده؟

چون یه سری از مسئولین از این راه نون در میارن!!!
من Sad
مسئولینCool
اسرائیلBig Grin
فلسطینAngry
بسم الله الخالق الرئوف القهار
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه
و شیعته والمستشهدین بین یدیه
سالها وسالها از تصرف کعبه توسط وهابیان گمراه وکور دل میگذرد
وهیچ اطلاعاتی از امامان در اختیار مردم مظلوم عربستان قرار نگرفته
است به تازه گی ودر حدود یک سال از کشف معجزه دیوار کعبه در
13 رجب میگذرد این به این معنا نیست که ای اتفاق به تازگی رخ داده
باشد بلکه این اتفاق همه ساله رخ میدهد ولی دولت سعودی
ومفتیان وهابی از انتشار این خبر جلوگیری میکردند
در روز 13رجب همه ساله دیوار کعبه از همان جایی که قدوم مبارک
مادر شیر خدا از آنجا وارد کعبه شد شکافته میشود وهمه ساله
توسط دولت عربستان پوشیده میماند وتعمیر میگردد ولی باز هم
فرقی نمیکند چون سال بعد بعد نیز در همان روز پربرکت که متعلق
است به مولی الموحدی امیر مومنان علی ابیطالب (علیه السلام) همان دیوار دوباره
شکافته خواهد شد علت اینکه وهابیان کوردل از انتشار این خبر
وامثال آن جلوگیری میکنند به خاطر من وشما که شیعه هستیم
نیست بلکه به خاطر در خفا ماندن آن از دید مردم خودشان است
امید است که به کمک پروردگار هر چه زودتر مردم عربتان ودیگر بلاد
اسلامی از این گونه معجزات که فراوان است اطلاع بیشتری
پیدا کنند
آمین یا رب العالمین
تصاویر
[تصویر: attachment.php?s=3c310fad73184f82c5ac03c...1215134104]
[تصویر: 1_2_ebdc5.jpg]
[تصویر: 2_2_78ff8.jpg]
[تصویر: 3_2_4729b.jpg]
در این عکسها که درسالهای مختلف گرفته شده است کاملا واضح است که سنگهای این قسمت خاص در سنوات مختلف به اشکال گوناگون تعمیر گردیده . حتی میخهای آهنی بکار رفته که از ترکهای مجدد جلوگیری شود

در رکن یمانی اثر ترک واضح و آشکار است
[تصویر: 5_2_fc64d.jpg]
در این عکس انواع دیگری از مرمت را در سالی دیگری می بینید که سنگی مختلف از سنگ اصلی کعبه استفاده شده است . به رنگ سنگ ومیخ ها توجه کنید-
[تصویر: 7_2_e4c2b.jpg]
اخیرا به خواست خدا علی رغم پوششهای حفاظتی این حقیقت برملا شده است که همان شکاف (رکن یمانی) هرساله در روز ۱۳ رجب (ولادت حضرت علی(علیه السلام) ) ترک برمی دارد و حکومت عربستان سعودی برای اختفاء این حقیقت و سرپوش گذاردن بر این معجزه الهی – کمیته ای را مامور تعمیر و مرمت خانه خدا کرده اند که هرساله این تعمیر انجام می گیرد
[تصویر: 8_2_d2ae3.jpg]
سالهای دیگر و مرمتی دیگر و نوع جدیدی از سنگها با رنگهای مختلف را می بینید
برای پنهان کردن این معجزه حق
[تصویر: 9_2_f2b5f.jpg]
سالهای دیگر و مرمتی دیگر و نوع جدیدی از سنگها با رنگهای مختلف
را می بینید برای پنهان کردن این معجزه حق
[تصویر: 10_2_51831.jpg]
عکس شکاف کعبه محل ورود فاطمه بنت اسد(سلام الله علیها) به کعبه
عکس شکاف کعبه
اکنون در این عکس انواع دیگری از مرمت را در سالی دیگری می بینید . فکر می کنم
وهابی ها علاوه بر اینکه سعی میکنند این واقعیت رو از دیوار کعبه محو کنند
[تصویر: 11_2_779ce.jpg]
[تصویر: 12_2_49b30.jpg]
عکس معجزه شکاف کعبه
عکس معجزه شکاف کعبه
در این عکس کمیته ترمیم و تعمییر را می بینید که از داخل کعبه مشغول تعمییر شکاف هستند
برای اطلاعات بیشتر به سایت
http://www.13rajab.ir

(۱۰/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۷)Prestige نوشته است: [ -> ]- اما لورئال . آقایانی که این مطلب رو میخونن با این نام آشنایی چندانی ندارن ولی خانمها اون رو از کوکاکولا هم بهتر میشناسن . لورئال یکی از بزرگترین تولید کنندگان لوازم آرایشی جهان است ، که قطعاً محصولات اون در هر فروشگاه لوازم آرایش و آرایشگاهی پیدا میشه!

[تصویر: Untitled-1.jpg]

[تصویر: hijab%20poster%2046%20big.JPG]

این شرکت محصولات خودش رو به طرز وحشیانه ای روی حیوانات آزمایش میکنه . حتی برای تهیه ی یکی از محصولاتش از محتویات چشم خرگوشهای زنده استفاده میکنه . عکس مربوط به این خبر به قدری درد آوره که فقط لینکش رو گذاشتم . برای دیدن تصویر دردناک این خبر اینجا کلیک کنید!

برای دیدن متن کامل این خبر اینجا کلیک کنید!

[تصویر: 23.jpg]

این بود شرح مختصری از فروش و حواشی محصولات صهیونیستی در بازار کشوری که بزرگترین دشمن اسراییل به حساب میآد.اینم یه عکس کلی

[تصویر: 04847949bb60469f9b0c.JPG]

اما حیفم میاد این نکته رو نگم ، تو جستجو هایی که تو اینترنت داشتم برای این مطلب به جمله ی جالبی برخوردم :

یکی نوشته بود : ما باشیر خشک اسراییلی بزرگ شدیم و با نسکافه اسراییلی رفتیم سر امتحاناتمون!

درسته ، ما با dشرخشک و اسمارتیس و آدامس پولا اسراییلی بزرگ شدیم ، با نسکافه اسراییلی و احتمالاً تی شرتی با مارک گپ رفتیم سر امتحانمون ، شبش هم حتماً با یکی از محصولات کوکا کولا شامی رو که با محصولات مگی درست شده بود رو خوردیم بعدش تا صبح خواب نابودی اسراییل دیدیم و از نماز صبح هم جا موندیم . . .
کثافت ها ببین چهجوری مخلوق خدا رو نابود می کنن تا تجارت کنن.واقعا که!!!باید این محصول از بازار ایران حذف بشه!AngryAngrySad
سلام
من یه سوال در مورد آدامس تریدنت دارم.توی برخی سایتها نوشته حاوی الکل هست.کسی چیزی نمیدونه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع