(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۱:۲۰)azade نوشته است: [ -> ] (۱۴/مرداد/۹۱ ۲۰:۱۴)freewish نوشته است: [ -> ]دوست عزیز واقعا سیاسی کردن این تاپیک کار سختی بود
.
ما باید به تکلیفمون عمل کنیم. همونجور که می بینید اکثر مردم هم تابع رهبر معظممون هستن. انشالا خدا همه رو هدایت کنه.
ببخشید دید شما سیاسی هست!
اینکه بخوایم بدونیم یک کارخونه که داره از اسم یک شرکت استفاده میکنه ، سهمی هم بهش میده یا نه ، سیاسی هست؟! 
پست من در جواب پست قبلیم بود که الان نیست
من هم از سیاسی کردن کردن این تاپیک تعجب کرده بودم و جواب ایشون رو داده بودم.
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۱:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نوشابه هایی که توی ایران تولید میشه ، اصلا ربطی به خارج از ایران نداره.
منظور اقا ، مصرف نوشابه هایی بوده که مستقیم اونجا تولید میشه.
اول یکی باید جلوی این هتل های عربستان که ایرانی ها میرن توش رو بگیره که دائم از اینجور نوشابه ها توش هست
دکتر روازاده میگفت (البته من رد یا تایید نمیکنم این حرفش رو ولی قابل تامل هست) در فقه ما داریم که فوت کردن غذا کراهت داره. اگر علت این کراهت این باشه که کربن دی اکسید بازدم در غذا میره ، در اینصورت حکم خوردن نوشابه که درصد بسیار بسیار زیاد تری از کربن دی اکسید توش هست چیه؟
تا اونجا که من میدونم ماده ی خام پپسی و کوکا کولا که فرمول منحصر به فردی داره و عمرا فرمولشو به کسی بدن مستقیما از خارج تهیه میشه و کامیون کامیون به ایران میاد و شرکت اصلی هم سودشو (حتی از فروش ماده خام) به اسرائیل میده پس دیگه جای هیچ شک و شبهه ای نیست که حرامه . دیگه هم بحث نکنید تحریمشون کنید
نه بابا
اینا یه شیلنگ وصل میکنن به لوله اب معمولی ، یکم اسانس و گاز میزنن توش ، تموم.
اگه ماده ی خام اصلی استفاده میکردن که مزه ی نوشابه هامون این نبود:|
اونی که شما دارین میگین مزه زمزم و نوشابه های ایرانیه
هرکی کوکا و پپسی خورده باشه متوجه کیفیت فوق العاده متفاوت اونا با نوشابه های ایرانی میشه .
(۱۴/مرداد/۹۱ ۲۱:۲۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نوشابه هایی که توی ایران تولید میشه ، اصلا ربطی به خارج از ایران نداره.
منظور اقا ، مصرف نوشابه هایی بوده که مستقیم اونجا تولید میشه.
دوست عزیز بد نیست بدونین تا اونجایی که من اطلاع دارم شرکت کوکاکولای ایران (خوشگوار) سالانه 1.5 میلیون دلار به شرکت مادر پول واریز میکنه که از برند کوکا کولا استفاده کنه.
این حرفو از خودم نمیزنم بلکه از عموم شنیدم که تجربه طولانی تو صنعت نوشابه داره و با اکثر این شرکتها همکاری داشته!
چند سال پیش هم تو نمایشگاه قرآن غرفه ای دیدم که محصولات صهیونیستی رو معرفی میکرد که تحریمشون کنیم.
طبق اعلام اون غرفه این شرکتهای نوشابه هم صهیون هستن:
1-کوکاکولا
2-پپسی
3-سون آپ
4-فانتا
(اللهم عجل لولیک الفرج)
(۱۵/مرداد/۹۱ ۵:۳۴)Mosi34 نوشته است: [ -> ]اونی که شما دارین میگین مزه زمزم و نوشابه های ایرانیه 
هرکی کوکا و پپسی خورده باشه متوجه کیفیت فوق العاده متفاوت اونا با نوشابه های ایرانی میشه .
دقیقا نکته همینجاست

پپسی و 7آپ و کوکایی که در ایران تولید میشه، تفاوت اساسی داره با نمونه های اصلی
ایران هزاران کیلومتر مرز داره و جلوگیری از قاچاق کار ساده ای نیست. یک روش اینه که برخی محصولات، کپی داخلی زده بشه
اینطوری پول کمتری به شرکت های صهیونیستی میرسه
البته کسی که دنبال نوشابه اصل باشه، همین الان قاچاقش گیر میاد
نقل قول:این حرفو از خودم نمیزنم بلکه از عموم شنیدم که تجربه طولانی تو صنعت نوشابه داره و با اکثر این شرکتها همکاری داشته!
چند سال پیش هم تو نمایشگاه قرآن غرفه ای دیدم که محصولات صهیونیستی رو معرفی میکرد که تحریمشون کنیم.
از عموتون سوال بفرمایید، شرکتهای ایرانی تحت لایسنس هستن؟ پس چرا انقدر تفاوت در طعم و مزه وجود داره؟
نمایشگاه قرآن شده مرجع رسیدگی به وابستگی شرکتها به صهیونیستها؟؟؟
انتظار نداشته باشید رهبری در فتوای خود، یا مسئولین در سخنرانی ها بیان رسما بگن ما در داخل کپی میزنیم