۷/اسفند/۹۰, ۱۲:۱۹
متأسفم که ایشان حتی به یکی از سوالات هم جواب درستی ندادند
بسیار جالب است دوستان
این فردی که در تمام تعالیم و مفاهیم اسلام بنایش بر تشکیک و نفی است آنهم بدون استدلال در مقابل استدلالهای ما خودش برای پذیرش این مسلک تنها جمله اش همین است:
گویا نفهمیدید که باید اینجا صراحتاً شفاف پاسخ بدید لینک دادن فایده ای ندارد
آموزه های خود را مثل ما که از کتاب خود جملاتی را در جواب شما می آوریم باید ذکر کنید
وگرنه این معنایی جز پیچوندن و از زیر مباحثه شانه خالی کردن ندارد
حالا به هر توجیهی که بخواید مستمسک بشید
راستش خنده دار است که به شما میگن قبول کن و نفهم بعداً می فهمی
خیلی خیلی ساده از شما پرسش واضحی کردم که استدلال های این فرقه مبنی بر اثبات وجود خدایان بی شمار چیست؟
اگه نتونید استدلالات رو بیان کنید
نشان از این است که مسلکی بی هویت است که بر مبنای هیچ اصل عقل پذیری نیست!!!!!!!!!
بیاید و فقط و فقط بدون لینک دادن
استدلالات مطرح شده بر اثبات وجود خدایان را، آنهم خدایان بی شمار را بیان کنید
همین یک سوال فعلاً کفایت میکنه
تا برسیم به باقی سوالات
نمیتوانید با این پاسخ های مضحک و بدون استدلال و دادن یکسری لینک از زیر بحث منطقی شانه خالی کنید
بسیار جالب است دوستان
این فردی که در تمام تعالیم و مفاهیم اسلام بنایش بر تشکیک و نفی است آنهم بدون استدلال در مقابل استدلالهای ما خودش برای پذیرش این مسلک تنها جمله اش همین است:
(۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)emadm نوشته است: [ -> ]این که خودم چرا پذیرفتم، فکر می کنم بیشتر با اعتماد شروع شد و بعد دیدم که آموزه های خوبی داره و خیلی کاربردی اند و می تونه انسان رو رشد بده.
گویا نفهمیدید که باید اینجا صراحتاً شفاف پاسخ بدید لینک دادن فایده ای ندارد
آموزه های خود را مثل ما که از کتاب خود جملاتی را در جواب شما می آوریم باید ذکر کنید
وگرنه این معنایی جز پیچوندن و از زیر مباحثه شانه خالی کردن ندارد
حالا به هر توجیهی که بخواید مستمسک بشید
(۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)emadm نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
نقل قول:آیا این فرقه معتقد است که در این دنیا خدایی وجود دارد؟ یک خدا وجود دارد یا چند خدا؟ دلایل استدلال شده برای جواب به این سوال چیست؟فالون دافا به خدایان بی شماری اعتقاد داره و این چیزی نیست که از راه فلسفه به دست اومده باشه. یک چیزی هست به اسم روشن بین شدن که برداشت من اینه که وقتی فرد به یک سطحی میرسه یک سری چیزها رو می فهمه و البته من به سطح خاصی نرسیدم.
راستش خنده دار است که به شما میگن قبول کن و نفهم بعداً می فهمی
خیلی خیلی ساده از شما پرسش واضحی کردم که استدلال های این فرقه مبنی بر اثبات وجود خدایان بی شمار چیست؟
اگه نتونید استدلالات رو بیان کنید
نشان از این است که مسلکی بی هویت است که بر مبنای هیچ اصل عقل پذیری نیست!!!!!!!!!
بیاید و فقط و فقط بدون لینک دادن
استدلالات مطرح شده بر اثبات وجود خدایان را، آنهم خدایان بی شمار را بیان کنید
همین یک سوال فعلاً کفایت میکنه
تا برسیم به باقی سوالات
نمیتوانید با این پاسخ های مضحک و بدون استدلال و دادن یکسری لینک از زیر بحث منطقی شانه خالی کنید