تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فالون دافا، نقد فرقه - دین مورد نظر صهیونیزم(مناظره)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
متأسفم که ایشان حتی به یکی از سوالات هم جواب درستی ندادند
بسیار جالب است دوستان
این فردی که در تمام تعالیم و مفاهیم اسلام بنایش بر تشکیک و نفی است آنهم بدون استدلال در مقابل استدلالهای ما خودش برای پذیرش این مسلک تنها جمله اش همین است:

(۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)emadm نوشته است: [ -> ]این که خودم چرا پذیرفتم، فکر می کنم بیشتر با اعتماد شروع شد و بعد دیدم که آموزه های خوبی داره و خیلی کاربردی اند و می تونه انسان رو رشد بده.

گویا نفهمیدید که باید اینجا صراحتاً شفاف پاسخ بدید لینک دادن فایده ای ندارد

آموزه های خود را مثل ما که از کتاب خود جملاتی را در جواب شما می آوریم باید ذکر کنید
وگرنه این معنایی جز پیچوندن و از زیر مباحثه شانه خالی کردن ندارد
حالا به هر توجیهی که بخواید مستمسک بشید

(۶/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)emadm نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
نقل قول:آیا این فرقه معتقد است که در این دنیا خدایی وجود دارد؟ یک خدا وجود دارد یا چند خدا؟ دلایل استدلال شده برای جواب به این سوال چیست؟
فالون دافا به خدایان بی شماری اعتقاد داره و این چیزی نیست که از راه فلسفه به دست اومده باشه. یک چیزی هست به اسم روشن بین شدن که برداشت من اینه که وقتی فرد به یک سطحی میرسه یک سری چیزها رو می فهمه و البته من به سطح خاصی نرسیدم.

راستش خنده دار است که به شما میگن قبول کن و نفهم بعداً می فهمی

خیلی خیلی ساده از شما پرسش واضحی کردم که استدلال های این فرقه مبنی بر اثبات وجود خدایان بی شمار چیست؟

اگه نتونید استدلالات رو بیان کنید
نشان از این است که مسلکی بی هویت است که بر مبنای هیچ اصل عقل پذیری نیست!!!!!!!!!

بیاید و فقط و فقط بدون لینک دادن
استدلالات مطرح شده بر اثبات وجود خدایان را، آنهم خدایان بی شمار را بیان کنید

همین یک سوال فعلاً کفایت میکنه
تا برسیم به باقی سوالات

نمیتوانید با این پاسخ های مضحک و بدون استدلال و دادن یکسری لینک از زیر بحث منطقی شانه خالی کنید
سلام
به نظر من اگر کسی بخواد دینی رو انتخاب کنه، تشخیص خودش می تونه ملاک باشه. اما اگر فرد بخواد دیگران رو مجبور به پذیرش کنه، دیگه صرفا تشخیص شخصی نمی تونه ملاک کافی باشه، چون تشخیص ما الزاما درست نیست.
فلسفه چیزی است که بعدا به اسلام اضافه شد و بعضی از مسلمانان هم اون رو بدعت می دونند. پیامبر اسلام ادعا داشتند که این موضوعات بهشون وحی رسیده، نه اینکه از طریق فلسفه بهش رسیده باشند، یا اینکه از طریق فلسفه اثباتش کنند.
به نظرم اثباتهای فلسفی خیلی ضعیف اند. اگر موافق باشید می تونیم همون بحثی که داشتیم رو از پایه ادامه بدیم تا ببینید که خیلی حلقه های مفقوده داخلش هست.
لینک دادن به کتاب به نظرم روش خیلی بهتری است. این باعث میشه که بحثمون از روی مطالعه باشه و منطقی تر جلو بره. به هر حال اگر سوالی در مورد مطالب کتاب کتاب داشتید می تونید مطرح کنید.
موفق باشید
(۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۰)emadm نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من اگر کسی بخواد دینی رو انتخاب کنه، تشخیص خودش می تونه ملاک باشه. اما اگر فرد بخواد دیگران رو مجبور به پذیرش کنه، دیگه صرفا تشخیص شخصی نمی تونه ملاک کافی باشه، چون تشخیص ما الزاما درست نیست.
فلسفه چیزی است که بعدا به اسلام اضافه شد و بعضی از مسلمانان هم اون رو بدعت می دونند. پیامبر اسلام ادعا داشتند که این موضوعات بهشون وحی رسیده، نه اینکه از طریق فلسفه بهش رسیده باشند، یا اینکه از طریق فلسفه اثباتش کنند.
به نظرم اثباتهای فلسفی خیلی ضعیف اند. اگر موافق باشید می تونیم همون بحثی که داشتیم رو از پایه ادامه بدیم تا ببینید که خیلی حلقه های مفقوده داخلش هست.
لینک دادن به کتاب به نظرم روش خیلی بهتری است. این باعث میشه که بحثمون از روی مطالعه باشه و منطقی تر جلو بره. به هر حال اگر سوالی در مورد مطالب کتاب کتاب داشتید می تونید مطرح کنید.
موفق باشید

پسر خوب

به جای بافتنی

بگو به چه دلیلی شما معتقید ما بی شمار خدا داریم

بافتنی به من تحویل نده

فقط جواب پرسش واضح بنده رو خودت بدون لینک به منبع بده

اینجا هم بحث فالون دافو هست و این که بر اساس چه چیزی معتقد است که بی شمار خدا داریم

شما پوست ما رو کندی در بحث های در مورد اسلام که آقا به چه دلیل به چه دلیل

تو با خودت هم گویا صادق نیستی پسر جان

خوابی یا خودت رو میزنی به خواب

خودت از جوابت خندت نمیگیره؟

تمام مباحث رو با دلیل عقلی و سندو مدرک ازما می خوای در مورد اسلام

اونوقت یک سوال ساده رو هم در مورد مسلکت نمیتونی جواب بدی

سوال ساده ی من رو جواب بده

به چه دلیل معتقدی که بی شمار خدا داریم؟

بدون لینک دادن

مثل ما اون قسمت از منابع رو که در این مورد توضیح داده رو بیار

و دلایلت رو برای این که میگی بیشمار خدا داریم بیان کن
(۷/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۰)emadm نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من اگر کسی بخواد دینی رو انتخاب کنه، تشخیص خودش می تونه ملاک باشه.
تشخیص ما الزاما درست نیست.

بسم الله الرحمن الرحیم
[b]چطور برای انتخاب یک دین تشخیص فرد کافیه اما برای رد یک دین تشخیص فرد کافی نیست ؟

تناقص توی گفته ها دلیل بر نا کامل بودن اطلاعاته .
من هم سوالاتی دارم اما بهتره جناب علی 110 ادامه بدن و ما هم استفاده کنیم و اگر سوالها پاسخ داده شد سوالاتمون رو مطرح میکنیم و اگر قانع کننده بود قطعا به سمت این فرقه یا مسلک یا هر چیزی که بهش اعتقاد دارن میام تا بیشتر باهاش آشنا بشم .
نقل قول:چطور برای انتخاب یک دین تشخیص فرد کافیه اما برای رد یک دین تشخیص فرد کافی نیست ؟
به نظرم برای نپذیرفتن یک دین کافیه، اما برای مجبور کردن دیگران به نپذیرفتن کافی نیست، البته نظر شخصی منه.
نقل قول:به چه دلیل معتقدی که بی شمار خدا داریم؟
چون به استادم اعتماد دارم. معیاری هم برای اینکه به چه کسی اعتماد کنیم و به چه کسی اعتماد نکنیم هست، برداشت من اینه که که باید به شین شینگ اون استاد نگاه کنیم (تعریف شین شینگ در صفحه 30 کتاب فالون گونگ به بعد گفته شده). اصل جمله رو اگر پیدا کردم براتون می گذارم.
پسر خوب

بیا بگو به چه دلیل شما به بی شمار خدا اعتقاد داری؟
با سلام
بنده مسافرت بودم
جناب عماد ما عقل داریم فلسفه رو هم ولش کن .

شما اگر میخوای در عقل رو ببندی که میشیم حیوان !

حالا من نمیخوام اشکال کنم فقط سوال
خوب در مورد خدا میخوام سوالاتم رو ادامه بدم .

لینک هم ندید لطفا . حداکثر کپی کنید . لینکها پاک خواهد شد .

لطفا پاسخ شما واضح و روشن باشد

1ـ شما چند خدا دارید به طور دقیق .

2ـ این خداها دقیقا هر کدام وظیفش چیه و چیکار میکنند .

فرض کن من لا مذهبم و میخوام ایین شمار ا انتخاب کنم . به همانگونه تئضیح دهید

یا حق
(۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]پسر خوب

علی آقا گفت این بنده خدا به دلیل اینکه به استادشون اعتماد دارن !

ماركشم شين شينگه
تصور این حقیر اینه که در نهایت این تاپیک هم بسته میشه چون اصولا من دریافتم که این آقا عماد نمیخواد بحث کنه واصلا هم نمیخواد به چیزی دست پیدا کنه.
عماد جان یه سوال مهمتر دارم اصلا تو پیامهایی که در جوابت میذارن میخونی؟؟؟؟
(۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۹)saloomeh نوشته است: [ -> ]
(۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]پسر خوب

علی آقا گفت این بنده خدا به دلیل اینکه به استادشون اعتماد دارن !

ماركشم شين شينگه

آخه خواهر من استادشون گفتن که نشد دلیل

استاد من هم میگه صبح شبه و استوا قطب جنوب است

این شد دلیل؟

به چه دلیلی شما معتقدی ما بیشمار خدا داریم عماد آقا
در ضمن سرکار سالمومه

این فرد

بنده ی خدا نیست

بنده ی بیشمار خدا هستSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع