[quote='emadm' pid='96567' dateline='1330326109']
سلام دوستان، ممنون از نظرات خوبتون
لازمه قدری اعتقاداتم رو باز نگری کنم. از دوستان ممنونم که باعث شدند اعتقاداتم یک باز نگری بشه.
راستش دلیل عمده ای که مخالفم با اسلام، اعتقاد به درستی فالون دافا نیست. دلیلی که از حقوق پیروان ادیان دفاع می کنم هم این نیست. شاید به این نتجه برسم که فالون دافا غلط باشه و شاید هم درست باشه، اما در اینکه اجبار گذاشتن در دین نادرسته تقریبا شکی ندارم. حتی خود اسلام هم در جایی این موضوع رو رد می کنه، اما متاسفانه طوری تفسیرش می کنند که تناقض پیش نیاد.
من مطمئن نیستم که اعتقاداتم درسته، همون طور که آقا مهدی اشاره کردند ترس هم تاثیر می گذاره. مثلا وقتی می خوام در مورد احتمال نادرستی فالون دافا حرف بزنم یه ترسی دارم. وقتی مسلمان بودم هم این ترس بود و قکر می کردم اگر شک کنم میرم جهنم. بحث وابستگی به منافع مادی هم مزید بر علت میشه. لازمه این ترس رو از خودم دور کنم و بعد برم سراغ اعتقادات. الآن خیلی خوب نمی تونم تحقیق کنم.
دلیلی که فالون دافا رو پذیرفتم این بود که روش ارائه شده در اون به نظرم خوب بود. مثلا وابستگی ها (مثل همین ترس) رو میشه از طریق این آموزه ها از بین برد. اما در مورد اعتقادات اصلا چیزی برای گفتن ندارم و دلیلی بر درستی یا نادرستی اعتقاداتش ندارم. به نظرم می تونم قدری به همین شکل پیش برم و فعلا بگذارم توی شک باشه، بعد که این وابستگی ها کنار رفت برم دنبال اعتقادات. البته شاید روش کاملا درستی هم نباشه.
یه روش دیگه که در مورد مسلمانان دیدم اینه که اول اعتقادات رو ثابت می کنند و بعد هر آموزه ای که دین داشت رو می پذیرند، چون میگن حکم خداست. این هم به نظرم مشکل داره. اولا احتمالا مسلمانان صدر اسلام این روش رو استفاد نکردند، چون فلسفه بعدها وارد اسلام شد، و دیگر اینکه اثباتهای فلسفی اونقدرها محکم نیستند. حالا بحث اینه که اگر حکمی از اسلام در ظاهر با عقل و فطرت انسان در تناقض بود چکار باید کرد؟ این هم به نظر یک روش خطرناکی است که در
اینجا در موردش بحث کردیم.
مسئله دیگه این کمه اگر فردی بخواد دیگران رو مجبور به پذیرش کنه، لازمه حمتا یک استدلال محکم داشته باشه و روشهایی مثل توی شک بودن و اعتماد کردن و .... دیگه جوابگو نیست.
[quote]راستش دلیل عمده ای که مخالفم با اسلام، اعتقاد به درستی فالون دافا نیست.[/quote]
پس مخالفتت رو تایید میکنی . و خودت میدونی تمام پستهات سرتاسر تشکیک علیه اسلامه
[quote]دلیلی که فالون دافا رو پذیرفتم این بود که روش ارائه شده در اون به نظرم خوب بود.[/quote]
پس تا اینجا , اسلام بنظرت بد و فالون به نظرت خوب اومد , دلیلش چی بود ؟ وجود بیشمار خدا ؟ یا استادی که بهش اعتماد داری ؟
[quote]هر آموزه ای که دین داشت رو می پذیرند، چون میگن حکم خداست. این هم به نظرم مشکل داره. اولا احتمالا مسلمانان صدر اسلام این روش رو استفاد نکردند، [/quote]
برای این حرفت مدرک ارائه کن ! چطوره که برای بیشمار خدا مدرک نداری اما در مورد مسلمانان صدر اسلام احتمال میدی که اینطور نبوده ؟
[quote]و دیگر اینکه اثباتهای فلسفی اونقدرها محکم نیستند. [/quote]
بقیه انواع اثبات که دوستان برات گفتن هم باور نکردی . تازه مگه فالون گونگ چطور حرفاشو برات اثبات کرد ؟
مگه شما فاشن استاد رو که ازت حمایت میکنه , برات اثبات کردن ؟
مگه وجود بیشمار خدا رو برات اثبات کردن ؟
مگه نصب چرخ فالون رو در زیر شکم ( مدیران محترم این عین کلمات کتابه , حذفش نکنید . ممنون ) اثبات کردن ؟
شما فقط احساس کردی که خوبه و اعتماد کردی و پذیرفتی اما , مطمئن باش که نمیدونی اون چیزای سطحی دافا , در حقیقت چه مطالب کفر آمیز و بی اساسی درش هست .
در نهایت واقعا امیدوارم فکر کنی . ضمنا هنوز سوالات دوستان دیگه بقوتش باقیست . شما که به کپی کردن بخشی از متن و جواب به اون , بسیار استادی , پس جواب سوالات رو هم بده . ما هم چشم براهیم تا بیشمار خدا و چرخ فالون و ..... رو شما برامون اثبات کنی .
ممنون