تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فالون دافا، نقد فرقه - دین مورد نظر صهیونیزم(مناظره)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
من حس می کنم احتمالا خدایان این دین از اجنه و شیاطین هستند ، همین طور که در احوال صوفیه اصلاح شده داریم که پس از خوردن نجاست به مقام مکاشفه می رسند ، بعد یک موجودی میاد توی ذهنشون و می گه من خدای تو هستم ، خیلی ها باور می کنند که این تصور خدا است ، اما این تصور به واقع شیطان هست.
جالبه بعضی از اهل تصوف که کمی اعتقادات اسلامیشون قوی تره ، وقتی به این موقعیت می رسند بر می گردند و می گند خدا که جسم نداره ، بعد با سردرد عجیبی از عالم مکاشفه پرت می شن بیرون و تا یک مدت مریش می شن ،بعضی از این ها این مکاشفات رو نقل کردند.
این نوع مکاشفات خیلی گمراه کننده هستند ، به طوری که اگر طرف کمی اعتقاداتش ضعیف بوده باشه ، باور خواهد کرد جسمیت خدا رو و به استدراج کشیده خواهد شد.
خیلی جالب بود برای من
کسی که بی مهابا و بدون توقف در تمام مباحث اعتقادی اسلام تشکیک کرد
حتی نتونست به یک سوال
و فقط یک سوال بسیار ساده در مورد مسلکی که به گفته ی خودش مسلک درستی پاسخ بده

حتی به یک سوال از مسلک خودش نتونست جواب بده
در برابر ده ها سوالی که در باب دین اسلام پرسید و به رغم تشکیک پاسخ گرفت
خیلی خیلی جالبه

راستی برای من هم بسیار جالب است که بدانم

جناب عماد شما به چه دلیلی معتقدی که بیشمار خدا وجود دارد؟
به نام خدا

سلام بر دوستان

واقعا باید بر مظلومیت اهل بیت گریست . واقعا باید بر مظلومیت اسلام گریست .

کاربر عماد , چنان با دلائل عقلی و نقلی فلسفه و تشکیک علیه اسلام میاورد , طوری از حقوق شهروندی بهائیان دفاع میکرد و

خلاصه میگفتی خدا , میگفت کدوم خدا , میگفتی اسلام , میگفت اگر قبول کنیم اسلام از طرف خدا اومده

میگفتیم پیامبر , میگفت اگر بپذیریم پیامبر اصلا وجود داشته, و اگر از طرف خدا باشه, و اگر بپذیریم که قران از طرف خداست ....

بهش میگی شما که اینهمه دلائل عقلی و نقلی علیه اسلام داری , پس با چه دلیلی , بیشمار خدای دافا رو قبول داری ؟؟

میگه به استاد اعتماد دارم Big Grin

چه دلیل مهمی Big Grin من مجموعه سوالات دیگه ای هم دارم که این مخالف اسلام , مطمئن باشید جواب نمیده . فعلا داره با هم پالکی های خودش مشورت میکنه ! منتظر باشید ,,,, بر میگرده Big Grin

لقد حق القول علی اکثرهم و هم لا یومنون
سلام دوستان، ممنون از نظرات خوبتون
لازمه قدری اعتقاداتم رو باز نگری کنم. از دوستان ممنونم که باعث شدند اعتقاداتم یک باز نگری بشه.
راستش دلیل عمده ای که مخالفم با اسلام، اعتقاد به درستی فالون دافا نیست. دلیلی که از حقوق پیروان ادیان دفاع می کنم هم این نیست. شاید به این نتجه برسم که فالون دافا غلط باشه و شاید هم درست باشه، اما در اینکه اجبار گذاشتن در دین نادرسته تقریبا شکی ندارم. حتی خود اسلام هم در جایی این موضوع رو رد می کنه، اما متاسفانه طوری تفسیرش می کنند که تناقض پیش نیاد.
من مطمئن نیستم که اعتقاداتم درسته، همون طور که آقا مهدی اشاره کردند ترس هم تاثیر می گذاره. مثلا وقتی می خوام در مورد احتمال نادرستی فالون دافا حرف بزنم یه ترسی دارم. وقتی مسلمان بودم هم این ترس بود و قکر می کردم اگر شک کنم میرم جهنم. بحث وابستگی به منافع مادی هم مزید بر علت میشه. لازمه این ترس رو از خودم دور کنم و بعد برم سراغ اعتقادات. الآن خیلی خوب نمی تونم تحقیق کنم.
دلیلی که فالون دافا رو پذیرفتم این بود که روش ارائه شده در اون به نظرم خوب بود. مثلا وابستگی ها (مثل همین ترس) رو میشه از طریق این آموزه ها از بین برد. اما در مورد اعتقادات اصلا چیزی برای گفتن ندارم و دلیلی بر درستی یا نادرستی اعتقاداتش ندارم. به نظرم می تونم قدری به همین شکل پیش برم و فعلا بگذارم توی شک باشه، بعد که این وابستگی ها کنار رفت برم دنبال اعتقادات. البته شاید روش کاملا درستی هم نباشه.
یه روش دیگه که در مورد مسلمانان دیدم اینه که اول اعتقادات رو ثابت می کنند و بعد هر آموزه ای که دین داشت رو می پذیرند، چون میگن حکم خداست. این هم به نظرم مشکل داره. اولا احتمالا مسلمانان صدر اسلام این روش رو استفاد نکردند، چون فلسفه بعدها وارد اسلام شد، و دیگر اینکه اثباتهای فلسفی اونقدرها محکم نیستند. حالا بحث اینه که اگر حکمی از اسلام در ظاهر با عقل و فطرت انسان در تناقض بود چکار باید کرد؟ این هم به نظر یک روش خطرناکی است که در اینجا در موردش بحث کردیم.
مسئله دیگه این کمه اگر فردی بخواد دیگران رو مجبور به پذیرش کنه، لازمه حمتا یک استدلال محکم داشته باشه و روشهایی مثل توی شک بودن و اعتماد کردن و .... دیگه جوابگو نیست.
نقل قول:چه ادیانی راه رو بر عقل میبندند! و میگن باید بپذیری تا شهود کنی؟
برداشت من اینه که فرد باید تزکیه کنه تا بفهمه. البته روی خوندن کتاب هم خیلی تاکید میشه.
نقل قول:منتظریم به شرطی که استادتم مثل خودت نباشه اونم به یه استاد دیگه اعتماد کرده باشه
یه مسئله دیگه اینه که در فالون دافا فقط یک استاد وجود داره.
چیز دیگه ای که هست اینه که آموزه ها قابل درکه. یعنی این نیست که کامل بخوایم عقل رو بگذاریم کنار.
[quote='emadm' pid='96567' dateline='1330326109']
سلام دوستان، ممنون از نظرات خوبتون
لازمه قدری اعتقاداتم رو باز نگری کنم. از دوستان ممنونم که باعث شدند اعتقاداتم یک باز نگری بشه.
راستش دلیل عمده ای که مخالفم با اسلام، اعتقاد به درستی فالون دافا نیست. دلیلی که از حقوق پیروان ادیان دفاع می کنم هم این نیست. شاید به این نتجه برسم که فالون دافا غلط باشه و شاید هم درست باشه، اما در اینکه اجبار گذاشتن در دین نادرسته تقریبا شکی ندارم. حتی خود اسلام هم در جایی این موضوع رو رد می کنه، اما متاسفانه طوری تفسیرش می کنند که تناقض پیش نیاد.
من مطمئن نیستم که اعتقاداتم درسته، همون طور که آقا مهدی اشاره کردند ترس هم تاثیر می گذاره. مثلا وقتی می خوام در مورد احتمال نادرستی فالون دافا حرف بزنم یه ترسی دارم. وقتی مسلمان بودم هم این ترس بود و قکر می کردم اگر شک کنم میرم جهنم. بحث وابستگی به منافع مادی هم مزید بر علت میشه. لازمه این ترس رو از خودم دور کنم و بعد برم سراغ اعتقادات. الآن خیلی خوب نمی تونم تحقیق کنم.
دلیلی که فالون دافا رو پذیرفتم این بود که روش ارائه شده در اون به نظرم خوب بود. مثلا وابستگی ها (مثل همین ترس) رو میشه از طریق این آموزه ها از بین برد. اما در مورد اعتقادات اصلا چیزی برای گفتن ندارم و دلیلی بر درستی یا نادرستی اعتقاداتش ندارم. به نظرم می تونم قدری به همین شکل پیش برم و فعلا بگذارم توی شک باشه، بعد که این وابستگی ها کنار رفت برم دنبال اعتقادات. البته شاید روش کاملا درستی هم نباشه.
یه روش دیگه که در مورد مسلمانان دیدم اینه که اول اعتقادات رو ثابت می کنند و بعد هر آموزه ای که دین داشت رو می پذیرند، چون میگن حکم خداست. این هم به نظرم مشکل داره. اولا احتمالا مسلمانان صدر اسلام این روش رو استفاد نکردند، چون فلسفه بعدها وارد اسلام شد، و دیگر اینکه اثباتهای فلسفی اونقدرها محکم نیستند. حالا بحث اینه که اگر حکمی از اسلام در ظاهر با عقل و فطرت انسان در تناقض بود چکار باید کرد؟ این هم به نظر یک روش خطرناکی است که در اینجا در موردش بحث کردیم.
مسئله دیگه این کمه اگر فردی بخواد دیگران رو مجبور به پذیرش کنه، لازمه حمتا یک استدلال محکم داشته باشه و روشهایی مثل توی شک بودن و اعتماد کردن و .... دیگه جوابگو نیست.
[quote]راستش دلیل عمده ای که مخالفم با اسلام، اعتقاد به درستی فالون دافا نیست.[/quote]

پس مخالفتت رو تایید میکنی . و خودت میدونی تمام پستهات سرتاسر تشکیک علیه اسلامه

[quote]دلیلی که فالون دافا رو پذیرفتم این بود که روش ارائه شده در اون به نظرم خوب بود.[/quote]

پس تا اینجا , اسلام بنظرت بد و فالون به نظرت خوب اومد , دلیلش چی بود ؟ وجود بیشمار خدا ؟ یا استادی که بهش اعتماد داری ؟

[quote]هر آموزه ای که دین داشت رو می پذیرند، چون میگن حکم خداست. این هم به نظرم مشکل داره. اولا احتمالا مسلمانان صدر اسلام این روش رو استفاد نکردند، [/quote]

برای این حرفت مدرک ارائه کن ! چطوره که برای بیشمار خدا مدرک نداری اما در مورد مسلمانان صدر اسلام احتمال میدی که اینطور نبوده ؟

[quote]و دیگر اینکه اثباتهای فلسفی اونقدرها محکم نیستند. [/quote]

بقیه انواع اثبات که دوستان برات گفتن هم باور نکردی . تازه مگه فالون گونگ چطور حرفاشو برات اثبات کرد ؟

مگه شما فاشن استاد رو که ازت حمایت میکنه , برات اثبات کردن ؟
مگه وجود بیشمار خدا رو برات اثبات کردن ؟
مگه نصب چرخ فالون رو در زیر شکم ( مدیران محترم این عین کلمات کتابه , حذفش نکنید . ممنون ) اثبات کردن ؟
شما فقط احساس کردی که خوبه و اعتماد کردی و پذیرفتی اما , مطمئن باش که نمیدونی اون چیزای سطحی دافا , در حقیقت چه مطالب کفر آمیز و بی اساسی درش هست .

در نهایت واقعا امیدوارم فکر کنی . ضمنا هنوز سوالات دوستان دیگه بقوتش باقیست . شما که به کپی کردن بخشی از متن و جواب به اون , بسیار استادی , پس جواب سوالات رو هم بده . ما هم چشم براهیم تا بیشمار خدا و چرخ فالون و ..... رو شما برامون اثبات کنی .Big Grin

ممنون
نقل قول:دلیلی که فالون دافا رو پذیرفتم این بود که روش ارائه شده در اون به نظرم خوب بود. مثلا وابستگی ها (مثل همین ترس) رو میشه از طریق این آموزه ها از بین برد.

برادر من . این به دلیل بی اطلاعی شما از اسلام است .

نهج البلاغه رو باز کن ببین اخلاق رو چطور بیان میفرمایند . خدایی اگر درست ببینی مغزت سوت میکشه . در مورد همین ترس هم مولا کلام با ارزشی داره که در روانشناسی هم اثبات شده
:از هر چه ترسیدی خود را در ان بی افکن
و توکل ....

ترک وابستگی های ئنیای در هیچ ایینی مثل اسلام عمیق بهش پرداخته نشده . اسمش هم تهذیب اخلاق یا عرفان اسلامی است .

نقل قول:ه نظرم می تونم قدری به همین شکل پیش برم و فعلا بگذارم توی شک باشه، بعد که این وابستگی ها کنار رفت برم دنبال اعتقادات. البته شاید روش کاملا درستی هم نباشه.

ببین برادر من با این تمرکز های روی چاکرا و این چیز ها به هیچ جا نمیرسی . برادر من بنده چند سال عمر گرانبها رو روی این تمرینات گذاشتم . هیچ خبری هم نشد !!!

نقل قول:مسئله دیگه این کمه اگر فردی بخواد دیگران رو مجبور به پذیرش کنه، لازمه حمتا یک استدلال محکم داشته باشه و روشهایی مثل توی شک بودن و اعتماد کردن و .... دیگه جوابگو نیست.

ببین برادر من . شما نمیتونی به هیچ کس اعتماد کنی بدون دلایل عقلی
حرف شما مثل اینه که من بگم خودت رو از کوه پرت کن !! بگب چرا ؟ بگم حالا تو پرت کن میفهمی ...

بهد هم برای اعتماد امام علی (علیه السلام) رو مطالعه کن . سخنانش . سرگذشتش اعمالش ... تمام متفکرین دنیا ایشون رو تایید میفرمایند
از نظر علمی . اخلاقی درایت .... از همه جنبه های انسانی ...

اگر هم قراره اعتماد کنی به ایشون اعتماد کن . چون واقعا بزرگ هستند ایشون

نقل قول: یه مسئله دیگه اینه که در فالون دافا فقط یک استاد وجود داره.

به هر حال ما منتظریم یک نفر رو برای مناظره معرفی کنی . خودت گویا به یه نفر اعتماد داری
همون رو بیار

یا حق
نقل قول: یه مسئله دیگه اینه که در فالون دافا فقط یک استاد وجود داره.

[b]وقتی کسی به این استاد چیزی یاد نداده و خودش مبدا این روشه ایا اول تذکیه کرده تا برسه به این روش ؟ اون روش تذکیه رو از کی یاد گرفته ؟
قبل از تذکیه که شهودی نداشته . روش رو هم خودش اختراع کرده ! پس اول اختراع کرده بعد به شهود رسیده ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

به یک دور میرسیم . که باطله .
بله آقا وحید متاسفانه ایشون از عرفان شیعه که تنها عرفان حقیقی دنیاست خبری ندارن که گرفتار امثال فالون دافا شدن.

آقا عماد حالا که می خوای جدی فکر کنی به اینها هم فکر کن:

1- چقدر در مورد عرفان شیعه می دونی؟

2- در مورد تقوی چی میدونی که معتقدی در فالون دافا به فراتر از تقوی توجه میشه؟ در عرفان شیعه اونقدر تقوی گسترده هست که چند جلد کتاب حدود دو سه هزار صفحه ای خوندم هنوز هم به همه جنبه های تقوی پی نبردم. در واقع تقوی چیزی جز رعایت احکام دینی و اخلاقی و ... نیست. در فالون چطور تقوی ریز تعریف شده؟

3- در عرفان شیعه اینهمه روی تزکیه تاکید داره همه هم و غمش جهان پس از مرگه. در فالون دافا چی؟ بعد از مرگ حیاتی وجود داره یا نه؟ اگه نباشه چرا اینهمه تلاش کنیم برای تزکیه؟ قیامت و زندگی بعد از مرگ چی میشه؟ اصلا هدف نهایی از زندگی و تزکیه و ... چیه؟
سلام
نقل قول:ببین برادر من با این تمرکز های روی چاکرا و این چیز ها به هیچ جا نمیرسی . برادر من بنده چند سال عمر گرانبها رو روی این تمرینات گذاشتم . هیچ خبری هم نشد !!!
نه، روی این موضوعات کار نمیشه. گفته شده که تمرکز روی چاکرا و ... موضوعاتی از سطوح پایین اند و این روش سطح بالاتری رو تمرین می کنه.
نقل قول:وقتی کسی به این استاد چیزی یاد نداده و خودش مبدا این روشه ایا اول تذکیه کرده تا برسه به این روش ؟ اون روش تذکیه رو از کی یاد گرفته ؟
گفته شده که ایشون اساتیدی داشته اند.
نقل قول: در عرفان شیعه اینهمه روی تزکیه تاکید داره همه هم و غمش جهان پس از مرگه. در فالون دافا چی؟ بعد از مرگ حیاتی وجود داره یا نه؟ اگه نباشه چرا اینهمه تلاش کنیم برای تزکیه؟ قیامت و زندگی بعد از مرگ چی میشه؟ اصلا هدف نهایی از زندگی و تزکیه و ... چیه؟
اعتقادی که مطرح شده، اینه که موجودات این جهان در دایره بازپیدایی اند، وقتی از سطحی بالاتر میرن، از بازپیدایی خارج میشن. مشبه این اعتقاد در بودیسم هم هست.
راستشو بخواید خودمم اطمینان کامل به درستی این اعتقادات ندارم. اگر دوستان خواستند تحقیق کنند، خودشون بررسی کنند.
مووفق باشید
به نام خدا

سلام

آقای عماد ممکنه جواب سوال قدیمی ما رو بدی ؟

1- چگونه وجود خدایان در دافا رو اثبات میکنی ؟ ( اگه شما پذیرفتی و با توجه به اینکه در نپذیرفتن اسلام دلائل عقلی و نقلی زیادی میاوردی , حالا با چه دلائل عقلی و نقلی , پذیرفتی که خدایان وجود دارند ؟ )

2- در یه جا میگی که تنها استاد دافا یک نفره و دوباره میگی استاد , خودش استادانی داشته !! پس این معنی رو میده که ایشان خوشون یه چیز جدید ابدا کردن , درسته ؟

اگر دافا ابدا خود لی هنگچی باشه , پس دینی نیست که از طرف خدا بیاد Wink و اگر ابدا استادان قبلی باشه بازم بالاخره باید از یه جایی شروع بشه !

3- چرا شما از مراجع تقلید ما استفتا میکنی و حتی شجره نامه شونم میتونی بپرسی اما استاد شما , مدرکی دال بر اینکه اصلا کی هست و از کجا اومده نداره ! و ضمنا چرا آدرسی یا تلفنی نداره که شخصا به سوالات جواب بده ؟

ضمنا هنوز سوال باقیه . وجود خدایانی که استادت میگن اثبات کن , منکه علاقه مند شدم !

عماد من فقط یک سوال از شما کردم

هنوز اندر خم جواب به اولین سوال من موندی

به چه دلیلی معتقدی ما بیشمار خدا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این یک سوال رو هر وقت جواب دادی میریم سر سوال بعدی
و بعد سوال بعدی

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بده آدم نتونه به حتی یک سوال در مورد مسلکی که فکر میکنه درست هست جواب بده ها!!!!!!!!!!!!!

پسر جان هر مسلکی برای رسوندن انسان به سعادت ادعاهایی داره

مبنای تعیین راه سعادت انسان بر چند چیز است

اول تعریفی که از انسان و جهان و رابطه ی انسان با خودش و جهان داره مطرح میکنه و بعد تعیین اهداف که همان سعادت میشه و بعد آموزه هایی ارائه میده که شما رو به اون هدف برسونه

اون هدفی هم که تعیین میکنه به عنوان سعادت بر اساس یک جهانبینی تعیین میکنه
یعنی از انسان و جهان تعریفی ارائه میدهد و بر اساس آن کمال مطلوب خود رو تعیین میکنه

حالا مضحک است که بگویی من جهانبینی مکتبم را نمیدانم اما آموزه هایش را قبول دارم

مثل این است که بگویی این ماشین خیلی خوب است و من از رانندگی با آن لذت میبرم همین که در این ماشین هستم و از امکاناتش استفاده میکنم برایم کفایت میکند اما اینکه دارد مرا به کجا میبرد نمیدانم

میدانم که می آیی و اگر پستت تأیید شود یک چیزهایی در توجیه حرفای من میگی اگه ارسالت تأیید شد

بعد از بیان توجیه تراشی هایتان یادتان باشد که اولین سوال من از شما در مورد مسلکی که ادعا دارید حق است همچنان باقی است

به چه علت معتقدی ما بیشمار خدا داریم و این مطلب در فالون دافا چه توجیه عقلی دارد؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع