بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

منم تبریک عرض میکنم به خواهرای خوب وعزیزم...نیناجون خودم وشیدای عزیز

که ازدوستای صمیمی من هستن اگه لایق بدونن

وبرادران بزرگوارمون....
انشاالله تو دم ودستگاه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)یه پست ومقام خوب گیرتون بیاد

زنده باشید...
یاعلی مدد...
(۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۳۱)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]ترنم
شیدا
MaTeY
nina
SAViOR
با عرض سلام و شاد باش این ایام پر سرور خدمت همه اعضای تالار نورانی بیداری اندیشه به ویژه ناظران جدید
ورود شما را به جمع نورانی ناظران تالار مهدوی بیداری اندیشه خوش آمد عرض می نمایم. ان شاء الله با عنایات الهی و نظر معصومین ع و البته تمرین شیوه درست مدیریت و انجام مسئولیت بتوانیم در فضای مجازی آن چنان که رضایت الهی خواستار آن است عمل نماییم. ان شاء الله که این مسئولیت ذخیره نورانی الهی باشد و نه خدای نکرده با بی توجهی وقوف گاه آتشین اخروی.
بد خلقی و ناحقی در برخورد با اعضای تالار و البته هدایت مسیر موضوعات به سمت مناسب از مواردی است که حقیر در این مدت خود را در تنگنای تحمل بار سنگین آن حس نمودم. از این رو باید هر لحظه با توکل الهی و استمداد از اولیائش ع و بالا بردن توانمندی ها اداره،نظارت و سطح دانش مربوط به حوزه ی عملکردی خویش، در تالار به انجام وظیفه بپردازیم و البته هر جا کمبودی در این انجام وظیفه مشاهده نمودیم به خویش و یکدیگر تذکر دهیم و آن را برطرف نماییم که البته همه در این راستا مسئولیم.
دعای برای اعضای تالار به ویژه ناظران که مسئولیت دشواری دارند،تاسی به اخلاق معصومین ع برای گذشت از اشتباهات و طلب خیر نمودن برای یکدیگر و تذکر دلسوزانه ان شاء الله پایانی بس پر سعادت را برای همه ی کسانی که قصد حضور خالصانه در این محفل را دارند فراهم آورد ان شاء الله؛البته هر دشواری پاداشی افزون دارد.
یا علی ع و التماس دعا
با عرض سلام خدمت همه دوستان
اول عید رو تبریک میگم با تاخیر،البته هنوز اون وره کره زمین در عید به سر میبرن، ان شاء الله که خدا کمکمون کنه که با اخلاق محمدی دل امام زمانمون رو شاد کنیم.
به دوستان دیگه هم تبریک عرض میکنم.
یاد یه چیزی افتادم،علامه طباطبایی یه مبحثی دارن به اسم اعتباریات،که خلاصه ریاست و پست و مقام و هر چی که فکر کنید جزء اعتباریات محسوب میشه و وجود خارجی نداره،حالا در فضای مجازی،ناظر شدن میشه اعتبار اندر اعتبار
از همه دوستانی که به من لطف داشتند ممنونم و امیدوارم با کمک هم بتونیم منتظران خوبی برای امام مون باشیم.
با سلام
یکی از سیدها که مدتی دور از تیم نظارت بود، با توجه به فرصتشون به مسئولیت برگشتن. برادر
Seyed Mohsen عزیز رو میگم
ان شاء الله از پس مسئولیت سنگین بر بیان

سلام
و در ادامه تغییرات طوفانی در تالار، چندین ناظر جا به جا شدند تا جایگاه دوستانی که دیگه مسئولیت ندارند رو پر کنند
و همچنین 2 ارتقاء مهم داریم
مدیر کلهای جدید تالار
حسن عزتي
Hadith
تبریک به دوستان گرامی!!! ولی فقط مسئولیتتون سنگین تر شد
سعی کردیم با تغییرات در تیم نظارتی، تحرک و پویایی تالار رو بیشتر کنیم. پیشنهادات و انتقاداتون رو در مورد این تغییرات به بنده/آقای بیداری اندیشه منتقل کنید
و من الله توفیق