شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
بالاخره برادر عزیز MAHDI59 پس از مدتی عدم حضور در تیم نظارتی، مجددا برگشتن و ان شاء الله که این حضور پایدار باشه و از فعالیتهای ایشون استفاده کنیم
التماس دعا
کو پس من چرا اسممو ندیدم

موفق باشید خدا خیر هم رو بده جدی میگم دعای مادربزرگی نیست... من دلم که میگیره میام اینجا امیدوار میشم به اخر عاقبتم...یاد امام زمان میافتم ...اصلا یه جوری این سایت حال میده
با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام)

و روز مرد
نیروهای جدیدی به تیم مدیریت تالار اضافه شدن تا خون تازه ای در رگهای تالار جاری بشه و امیدوارم باعث پویایی بیشتر تالار بشود
مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی
ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.
و البته خانم
rastin عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند
برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم

بسم الله الرحمن الرحیم
ارتقاء درجه ی خدمت به تالار رو به برادران گل سید ابراهیم و دکتر املشی ، و همچنین به ناظرین و همکاران جدید تبریک عرض میکنم.
امیدوارم که به لطف خدا بتونم مفید باشم و اونطور که شاید و باید خدمت کنم. از تیم مدیریت هم به خاطر اعتمادشون به این حقیر تشکر میکنم.
تبریک ویژه هم به خانم راستین که وقتی رفت تازه فهمیدیم کی بود!! :دی خیلی خوشحالم که برگشتن
و یه تبریک ویژه ی دیگه به مناسبت ولادت امیرالمومنین (علیه السلام)
با عرض سلام و مبارک باد ولادت امیر انس و جان حضرت علی(علیه السلام) خدمت تمام عزیزان...
تشکر از مدیران تالار بیداری اندیشه و اعتماد به بنده حقیر و دادن این مسئولیت ...
ان شاء الله این امور باعث شود رضایت الهی بیشتر شود و الا نفس این مسئولیت ها بدون نیت و عملکرد صحیح ممکن است باعث خسران بیشتر شود؛ مگر اینکه خالصانه و به قصد خدمت به پیش برد آرمان های مهدوی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وارد این فضای مجازی و سمت ها شویم ان شاء الله.
و همچنین تبریک ویژه به
ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.
مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی
ان شاء الله همگی به یکدیگر کمک نماییم تا فضایی مناسب برای بیداری اندیشه الهی فراهم شود.
نقل قول:Havbb 110
اووو مای گاد

تبریک حامد جان.
و تبریک ویژه به سید ابراهیم و مجید جان.
ایشالا موفق باشید.
سلام
مبارک باشه.
حامد این قدر غر می زدی ، حالا ببینیم خودت چه کار می کنی

حالا بالا غیرتن بگو havbb از کجا نشات گرفته!
چقدر طرفدار دارم من!!
من متعلق به هواداران هستم. فقط به عشق هوادارا اومدم تو این تیم :دی
(۳/خرداد/۹۲ ۱۲:۳۳)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]چقدر طرفدار دارم من!!
من متعلق به هواداران هستم. فقط به عشق هوادارا اومدم تو این تیم :دی
حتما تو هم احساس تکلیف کردی.خخخخخخخ
نقل قول: تبریک ویژه هم به خانم راستین که وقتی رفت تازه فهمیدیم کی بود!! :دی خیلی خوشحالم که برگشتن
اینو خوب اومدی. ایشالا پامون دوباره به خنده حلال باز بشه

(۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۰۴)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]با سلام و تبریک ولادت حضرت علی (علیه السلام)
و روز مرد
نیروهای جدیدی به تیم مدیریت تالار اضافه شدن تا خون تازه ای در رگهای تالار جاری بشه و امیدوارم باعث پویایی بیشتر تالار بشود
مدیر کلهای جدید تالار
سید ابراهیم
مجید املشی
ناظران جدید تالار
farzaneh
Havbb 110
neda
حسن.س.
و البته خانم rastin عزیز که دوباره به جمع ناظران برگشتند
برای همه عزیزان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم 
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
ابتدا ولادت امام علی (علیه السلام) رو به همه ی دوستان گرامی تبریک عرض میکنم.
به مدیران و ناظرین جدید تبریک عرض میکنم ان شاء الله که موفق و عاقبت بخیر باشند.
ممنونم که به حقیر لطف داشتید اگر چه حقیر لایقش نیستم ولی ان شاء الله که بتونم فعالیت مفید و موثری داشته باشم.
از همه دوستان هم استدعا دارم که هرگونه نظر یا انتقادی داشتند حتما بهم پیام خصوصی بدن و بهم اطلاع بدن
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا