کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۹, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #121
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامSmile
منم تبریک عرض میکنم به خواهرای خوب وعزیزم...نیناجون خودم وشیدای عزیزHeartHeartHeartکه ازدوستای صمیمی من هستن اگه لایق بدوننAngelوبرادران بزرگوارمون....
انشاالله تو دم ودستگاه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)یه پست ومقام خوب گیرتون بیادSmile
زنده باشید...
یاعلی مدد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، عبدالرحمن ، SAViOR ، شیدا ، ترنم ، یاســین ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، بیداری اندیشه ، ali0077 ، صهبا ، nasimesaba ، Farzaneh ، ضحی ، رضوانه ، help me ، حضرت عشق
۲۰:۴۸, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲۰:۴۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #122
آواتار
سلام و عرض تبریک ولادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امام صادق علیه السلام
و همچنین عرض تبریک خدمت ناظران جدید
امیدوارم که در راه خدمت به پدر مهربان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجک الشریف موفق و سلامت باشید .
این جا فرصت را مغتنم شمرده و اعلام می دارم همیشه و همه وقت مواظب من باشید . یعنی منو به امان خدا ول نکنید . تحت نظارت شدید قرار دهید منو ، گفته باشم . یعنی برخی اوقات وقتی دیدید که کاربرانی اومدند که واقعیات مذهبی را افسانه پنداشتند و کلاً منکر ولایت و غدیر و شهادت شدند خودتون سریع جوابشو بدین تا من نیومدم . خودتون بهتر میدونین سواد چندانی ندارم و غیر قابل کنترل تو این زمینه ها . گفته باشم " منتظر شدید ترین محرومیت ها واخطارهای شما بزرگواران هستم . Heart
برای تک تک تون در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت و سلامت می نمایم
یا علی علیه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Fatemeee ، أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، Bahar ، السا ، عبدالرحمن ، SAViOR ، شیدا ، ترنم ، یاســین ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، بیداری اندیشه ، ali0077 ، nasimesaba ، ضحی ، رضوانه ، حضرت عشق
۲۱:۴۱, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #123
آواتار
(۲۹/دی/۹۲ ۲۰:۴۸)aboutorab نوشته است:  
[b]این جا فرصت را مغتنم شمرده و اعلام می دارم همیشه و همه وقت مواظب من باشید . یعنی منو به امان خدا ول نکنید . تحت نظارت شدید قرار دهید منو ، گفته باشم . یعنی برخی اوقات وقتی دیدید که کاربرانی اومدند که واقعیات مذهبی را افسانه پنداشتند و کلاً منکر ولایت و غدیر و شهادت شدند خودتون سریع جوابشو بدین تا من نیومدم . خودتون بهتر میدونین سواد چندانی ندارم و غیر قابل کنترل تو این زمینه ها . گفته باشم " منتظر شدید ترین محرومیت ها واخطارهای شما بزرگواران هستم .
Heart

بنده هم به نوبه خودم (عاجزانهSmile) این تقاضا رو اعلام میکنمBig Grin

شوخی بیش نبود البته...یکی باس منو بگیرهDodgyCoolCoolAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، السا ، عبدالرحمن ، SAViOR ، شیدا ، ترنم ، یاســین ، Fatemeee ، mahdy30na ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، ali0077 ، nasimesaba ، ضحی ، رضوانه ، حضرت عشق
۲۱:۴۷, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #124
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۳۱)Mahdy2021 نوشته است:  ناظران جدید تالار
ترنم
شیدا
MaTeY
nina
SAViOR
سلام
بهتون تبریک میگم.

ان شاءالله به مقامات معنویتان اضافه شود.

من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، حسن.س. ، أین المنتظر ، عبدالرحمن ، SAViOR ، Ali#59 ، شیدا ، اسکای ، ترنم ، یاســین ، aboutorab ، حسن عزتي ، Fatemeee ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، مصباح ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، صهبا ، nasimesaba ، Farzaneh ، ضحی ، رضوانه ، سدرة المنتهی
۲۳:۴۶, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #125
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۲۱:۳۱)Mahdy2021 نوشته است:  ترنم
شیدا
MaTeY
nina
SAViOR

با عرض سلام و شاد باش این ایام پر سرور خدمت همه اعضای تالار نورانی بیداری اندیشه به ویژه ناظران جدید

ورود شما را به جمع نورانی ناظران تالار مهدوی بیداری اندیشه خوش آمد عرض می نمایم. ان شاء الله با عنایات الهی و نظر معصومین ع و البته تمرین شیوه درست مدیریت و انجام مسئولیت بتوانیم در فضای مجازی آن چنان که رضایت الهی خواستار آن است عمل نماییم. ان شاء الله که این مسئولیت ذخیره نورانی الهی باشد و نه خدای نکرده با بی توجهی وقوف گاه آتشین اخروی.

بد خلقی و ناحقی در برخورد با اعضای تالار و البته هدایت مسیر موضوعات به سمت مناسب از مواردی است که حقیر در این مدت خود را در تنگنای تحمل بار سنگین آن حس نمودم. از این رو باید هر لحظه با توکل الهی و استمداد از اولیائش ع و بالا بردن توانمندی ها اداره،نظارت و سطح دانش مربوط به حوزه ی عملکردی خویش، در تالار به انجام وظیفه بپردازیم و البته هر جا کمبودی در این انجام وظیفه مشاهده نمودیم به خویش و یکدیگر تذکر دهیم و آن را برطرف نماییم که البته همه در این راستا مسئولیم.

دعای برای اعضای تالار به ویژه ناظران که مسئولیت دشواری دارند،تاسی به اخلاق معصومین ع برای گذشت از اشتباهات و طلب خیر نمودن برای یکدیگر و تذکر دلسوزانه ان شاء الله پایانی بس پر سعادت را برای همه ی کسانی که قصد حضور خالصانه در این محفل را دارند فراهم آورد ان شاء الله؛البته هر دشواری پاداشی افزون دارد.

یا علی ع و التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، SAViOR ، شیدا ، Night_World ، ترنم ، یاســین ، aboutorab ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، N.Mahdavian ، Bahar ، Havbb 110 ، mahdy30na ، مصباح ، Agha sayyed ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، صهبا ، nasimesaba ، ضحی ، رضوانه ، سدرة المنتهی
۹:۴۰, ۳۰/دی/۹۲
شماره ارسال: #126
آواتار
با عرض سلام خدمت همه دوستان
اول عید رو تبریک میگم با تاخیر،البته هنوز اون وره کره زمین در عید به سر میبرن، ان شاء الله که خدا کمکمون کنه که با اخلاق محمدی دل امام زمانمون رو شاد کنیم.
به دوستان دیگه هم تبریک عرض میکنم.
یاد یه چیزی افتادم،علامه طباطبایی یه مبحثی دارن به اسم اعتباریات،که خلاصه ریاست و پست و مقام و هر چی که فکر کنید جزء اعتباریات محسوب میشه و وجود خارجی نداره،حالا در فضای مجازی،ناظر شدن میشه اعتبار اندر اعتبار

از همه دوستانی که به من لطف داشتند ممنونم و امیدوارم با کمک هم بتونیم منتظران خوبی برای امام مون باشیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، أین المنتظر ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، Night_World ، N.Mahdavian ، Bahar ، Havbb 110 ، mahdy30na ، مصباح ، Agha sayyed ، مجید املشی ، شیدا ، بیداری اندیشه ، yamin ، SAViOR ، صهبا ، help me ، عبدالرحمن ، ترنم ، nasimesaba ، وحید110 ، Islam ، انتصـار ، ضحی ، اولولالباب ، رضوانه ، سدرة المنتهی ، ali0077 ، السا ، علمدار133 ، حضرت عشق
۲۱:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #127
آواتار
با سلام

یکی از سیدها که مدتی دور از تیم نظارت بود، با توجه به فرصتشون به مسئولیت برگشتن. برادر Seyed Mohsen عزیز رو میگم Heart

ان شاء الله از پس مسئولیت سنگین بر بیان Smile

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، عبدالرحمن ، یاســین ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، ali0077 ، help me ، أین المنتظر ، ELENOR ، sarallah ، میلاد.م ، fazel ، Tolou ، Aryha ، مرهم ، انتصـار ، السا ، ضحی ، MohammadMeraj ، Night_World ، Agha sayyed ، Havbb 110 ، علمدار133 ، nasimesaba ، یاوران مهدی ، مجید املشی ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، fatemeh ، Farzaneh ، Seyed Mohsen ، حضرت عشق ، Ali#59 ، شیدا ، ترنم
۲۲:۴۴, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #128
آواتار
سلام

و در ادامه تغییرات طوفانی در تالار، چندین ناظر جا به جا شدند تا جایگاه دوستانی که دیگه مسئولیت ندارند رو پر کنند
و همچنین 2 ارتقاء مهم داریم

مدیر کلهای جدید تالار
حسن عزتي
Hadith

تبریک به دوستان گرامی!!! ولی فقط مسئولیتتون سنگین تر شد Smile

سعی کردیم با تغییرات در تیم نظارتی، تحرک و پویایی تالار رو بیشتر کنیم. پیشنهادات و انتقاداتون رو در مورد این تغییرات به بنده/آقای بیداری اندیشه منتقل کنید

و من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، Havbb 110 ، یاســین ، شیدا ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، Night_World ، Hadith ، علمدار133 ، هادی... ، مرهم ، Bahar ، عبدالرحیم ، ترنم ، SAViOR ، السا ، مصباح ، انتصـار ، سید ابراهیم ، fiftynine ، Farzaneh ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، fazel ، مجنون الحسین ، sarallah ، meshkat ، N.Mahdavian ، Aryha ، fafa*
۲۲:۴۵, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #129
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۴)Mahdy2021 نوشته است:  سلام

و در ادامه تغییرات طوفانی در تالار، چندین ناظر جا به جا شدند تا جایگاه دوستانی که دیگه مسئولیت ندارند رو پر کنند
و همچنین 2 ارتقاء مهم داریم

مدیر کلهای جدید تالار
حسن عزتي
Hadith

تبریک به دوستان گرامی!!! ولی فقط مسئولیتتون سنگین تر شد Smile

سعی کردیم با تغییرات در تیم نظارتی، تحرک و پویایی تالار رو بیشتر کنیم. پیشنهادات و انتقاداتون رو در مورد این تغییرات به بنده/آقای بیداری اندیشه منتقل کنید

و من الله توفیق
سلام
بهتون تبریک میگم.

ان شاءالله به مقامات معنویتان اضافه شود.

من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، شیدا ، علمدار133 ، هادی... ، Bahar ، عبدالرحیم ، ترنم ، السا ، انتصـار ، Farzaneh ، حسن عزتي ، fazel ، مجنون الحسین ، fafa*
۲۲:۵۰, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #130
آواتار
سلام

منم به جناب عزتی بزرگوار و خواهر عزیزم حدیث تبریک میگمRose

و توفیق روز افزونشون رو از خدای متعال خواهانم

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، Hadith ، علمدار133 ، هادی... ، Bahar ، عبدالرحیم ، ترنم ، السا ، انتصـار ، Farzaneh ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]