تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم
سلام
همونطوری که شاید متوجه شده باشید علاوه بر اینکه ناظران جدیدی به تالار اضافه می شوند و ناظرانی به دلایل مختلف از نظارت استعفا میدن ، برخی ناظران نیز بخش تحت نظارتشان تغییر می کند.
این تغییر بخش به دلایل مختلفی نظیر تناسب وقت ناظر با حجم نظارت بخش است.مثلا ناظری که بیشتر در تالار حضور دارد ، بخش وقتگیرتر به ایشان سپرده می شود.
چند ناظر امروز بخش تحت نظارتشان تغییر کرد.
همچنین 2 ناظر جدید هم به جمع ناظرین اضافه شدند:

parisan
Seyed Mohsen

برای این دوستان آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که در نظارت و پاکسازی تالار ما را یاری کنند
با سلام

خدمت دوستان تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت می کنم Smile

مهدی جان فقط یه نکته
قسمت اخبار ، اگر 2 تا ناظر هم بگذارید باز هم کمه ، خصوصاً اینکه الان یک نفر ناظر شده
پرکارترین و وقت گیر ترین قسمت ، همین قسمت اخبار هست
فکر کنم خیلی خیلی وقت و زمان از دوست خوبمون parisan بگیره ، که این اصلاً خوب نیست
باید هوای مدیراتون رو هم داشته باشید ، دوستمون oO DaViD Oo که خیلی خیلی وقت می گذاشتن ، لازمه همینجا ازشون تشکر ویژه ای بکنم که از همه مدیران بیشتر وقت می گذاشتند

ممنون از توجهتون

با آرزوی موفقیت برای دوستان خوبم Smile
سلام
2 ناظر جدید هم به جمع ناظرین اضافه شدند:
ANTI satan
Reza_Jackman

برای این عزیزان از درگاه حق تعالی موفقیت طلب می کنم
دوستان از اونجاییکه حقیر و کاربر جوینده حق (معاون تالار) در شرایط جدیدی قرار گرفتیم که کمتر می تونیم بحث نظارت و پالایش مطالب رو انجام بدیم از جمع ناظران تالار درخواست کردم یکی از ناظران به کمک ما بیاد و در بخش های مختلف تالار به ما کمک کنن.

در این بین، جناب وحید110 که از فرصت بیشتری نسبت به سایرین برخوردار بودن، قبول زحمت کردن و به عنوان معاون تالار پذیرفتن که در راه بیداری و اصلاح جامعه مجازی انجام وظیفه کنن.

برای ایشون و سایر مدیران و کاربران آرزوی توفیق در راه خدمت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دارم.
سلام به همه برادران و خواهران

برای نظارت بهتر و دقیقتر در تالار، آقایان mohamad و Reza_Jackman به ترتیب به عنوان مدیر کل بخش دشمن شناسی و افشای صنعت سرگرمی منصوب شدند.
امیدواریم این عزیزان در نظم دهی بهتر 2 بخش اصلی تالار موفق باشن و از کاربران عزیز نیز انتظار داریم با این عزیزان همکاری کنن

ان شاء الله که همگی موفق و موید باشن
سلام
همزمان با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت 2 ناظر جدید هم به جمع ناظرین اضافه شدند:
mohammad790
paradise

با عرض تبریک این روز بزرگ
امیدوارم که تمام ناظرین مخصوصاً جدیدها
موفق باشن و ما رو از وجود برخی کاربران
که ... هستند راحت کنند
سلام
چندین ناظر به تیم تالار اضاقه شدن

خانم rastin که چند هفته قبل ناظر شدن

و عزیزانی که امروز ناظر شدن
s-eyvazi-sa
محب الزهرا
mehrnaz

خانم parisan هم با توجه به اشراف بر بخشهای تحت نظارتشون، مدیر کل بخشهای اخبار و سایر موضوعات شدن که جزو پر بحث ترین و سنگین ترین بخشهای تالار است

سلام.
به همه همسنگرای عزیزم که ناظر شدن تبریک میگم.انشاالله که همیشه موفق باشن.
فقط یه کم مدیرای جدید پست های ما رو کمتر حذف کنن دمشون گرم!
شوخی کردم ها!
به هر حال همیشه موفق باشین همسنگزا.
التماس دعا.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
آدرس های مرجع