شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام.من هم در گام اول و تاحدودي گام سوم ميتونم كمكتون كنم.فقط يه سوال:مطالعه رو خودمون شروع كنيم؟
به نظر حقير اگر تقسيم كار صورت بگيره و هركدوممون يك منبع خاص رو مطالعه كنيم خيلي بهتر جواب ميده.اميدوارم بتونم كمكتون كنم.
سلام من یکی اصلاً گیج شدم با شنیدن این خبر دیگه دارم دیوونه میشم بنده خدا جرمش فقط طرفداری از حقیقت بوده نمیدونم چی بگم .
حتماً با
موسسه ولی عصر(عچ) اشنا هستید جهت مبارزه با وهابیت خیلی میتونه کمک کننده باشه اگر موافق بودید ماجرای این ترور رو به انها هم منتقل کنید اصلاً همه باید بفهمن که چه اتفاقی افتاده
علی من تو قسمت اول میتونم بهت کمک کنم
مخصوصا در باب احادیثی که در کتب اهل سنت هست
و به زودی اگه عمرم به دنیا باشه و خدا بخواد چندین مورد رو در همین فروم برات میذارم
این شهید واسه من حکم خواهر واقعیم رو داره
خیلی خیلی به رگ غیرتم برخورده
هرکاری که برای گرفتن انتقام این خون متبرک شهید در توانم باشه میکنم
یک نکته ی کلی خدمت همه ی دوستان
بر فرض که خبر قتل ایشون صد در صد نباشه
یا عامل قتل ایشون وهابی نباشه
اما آیا حمله ی گسترده به تالار صحت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همسنگرانم ما کِی باید باور کنیم که چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد یه جنگ تمام عیار با کفر و شیطان شدیم؟؟
حالا هر کس در حد وسع خودش که البته باید این وسع، وسیعتر بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کی قراره به امام زمان کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی قراره مقابل دشمنان ایشان قرار بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسیحیان و یهودیان و بوداییان و ... در عالم
یا شیعیان مریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و شما (البته حقیر به شما بزرگواران جسارت نمیکنم) با همه نقص و گناه و گاگولیت خودمون هر چی که نباشیم
قلب ما رو دادن به حضرت حجت غیر از این هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب پس خواهشاً بیدار بشویم
و همت خود را در این راه مضاعف کنیم
منم هستم...
هرکاری باشه (ترجمه،گردآوری)، در خدمتم...
این یکی از محکم ترین قول هائیه که تا به عمرم دادم...
بی صبرانه منتظر وظایفی ام که محول می کنید..
یا علی..
علی آقا صحیح گفتند
و خب شاید خدا خواست و این بهانه باشه برای یک جنبش نشر شیعه از زبان و عمل جوون های اون
جنبشی که فقط رضای خدا رو داشته باشه و شور و عاشقی توش موج بزنه
إن شاء الله اگر با هم باشیم کار شدنی است
به زودی بعد از تکمیل منابع که از دوستان هم میخوام کمک کنید حقیر رو إن شالله حتماً باید تقسیم کار صورت بگیره
فقط یه نکته ی اساسی
بیاید صادقانه از خدا بخوایم که بتونیم خالصانه برای رضای او گام برداریم که شاید این مهمترین و سخت ترین قسمت کار هست
و خدا به ما تقوا و توفیق ترک معصیت عنایت کنه
و توسل به 14 معصوم رو فراموش نکنیم
من فقط می خوام یک نکته بگم :
باید عملا وارد صحنه بشیم . چه در دنیای مجازی چه واقعی
هر کسی هر جور که میتونه باید کمک کنه
به خدا تو غرب این وهابی های نجس فکر کردند همه کاره اسلام اند .
این موضوع اعصاب آدم رو خورد میکنه.
یکی از اهداف من برای ایجاد تالار یادگیری زبان عربی این بود که بتوانیم با وهابیون عملا وارد صحبت بشیم
کافیه برید ببینید که در جامعه مجازی هرجا که نام ایرانیان هست چه خبره ..... چه فحش ها چه توهین ها ....
اتفاقا همین چند وقت پیش در یکی از کلیپ های قاری جوان ایرانی و معروف " جواد فروغی "
داشتم کامنتها رو میخوندم اصلا باورم نشد که چه توهین هایی به ما ایرانیان شد فقط به خاطر اینکه شیعه هستیم
واقعا از خودم بدم اومد که نتونستم جوابشان را با عربی بدهم . واقعا باید به غیرت همه بر بخورد که چرا عربی را یاد نگرفته ایم.
بچه ها لظفا در این راه زبانتان را تقویت کنید . همانطور که دشمن زبان انگلیسی اشان رو خوب کردند .
نگذارین دشمن از ما جلو بیوفته .بیاید از غافله عقب نمانیم . همانند سوشیانس عزیز که با زبان انگلیسی در راه حق ازش استفاده کرد .
این نکته رو فراموش نکنید.
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
دوستانی که میخواند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
دوستانی که میخواهند در تبدیلی مقالات به سایر محصولات مانند پوستور و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
به طور مثال :
(۲۳/مرداد/۹۰ ۳:۰۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
دوستانی که میخواند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
دوستانی که میخواهند در تبدیلی مقالات به سایر محصولات مانند پوستور و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
و به همین ترتیب این لیست رو ادامه بدید ببینیم هر کسی میخواد و میتونه در کدام زمینه فعالیت کنه
دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
نقل قول:دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1-
علی 110 2-
7parsa4