شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
دوستانی که میخواند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
دوستانی که میخواهند در تبدیلی مقالات به سایر محصولات مانند پوستور و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
1- منتقم زهرا
(۲۳/مرداد/۹۰ ۳:۱۵)منتقم زهرا نوشته است: [ -> ]دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4-مجنون الحسین
دوستانی که میخواند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند:
(سایت رو به دوستانی که مسلطند معرفی میکنم)
دوستانی که میخواهند در تبدیلی مقالات به سایر محصولات مانند پوستور و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند:
1- علی 110
2- منتقم زهرا
دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند:
1- منتقم زهرا
2-مجنون الحسین
من دوستان مجازی شیعه در لبنان دارم ....
میتوانیم از آنها بحواهیم به ما کمک کنند ؟
من سرچ میکنم ببینیم آیا پیجی پیدا می کنم( بچه های شیعه لبنان) که فعالیت مذهبی داشته باشند و مایل باشند با ما هم همکاری کنند.
همچنین یک کسی رو می خواهیم که عربی اش خیلی خوب باشه.
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند:
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
1-m.shirazi80
1- علی 110
2- منتقم زهرا
1- منتقم زهرا
2-m.shirazi80
برای نظم در کار،بهتره هر شخص با توجه به نقل قول قبلی یه نقل قول بزنه و اسمش رو تو اون بذاره. نقل قول از m.shirazi80 شروع میشه , و ادامه پیدا میکنه. باتشکر.
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:بسم الله که می خواید بگید واقعی باشه و پای کار باشید
من در زمینه عربی در حد صفر هستم Subzero!ولی انگلیسیم بدک نیست میتونم کارایی بکنم،در مورد پخش هم میتونم کمک بکنم اگه خدا بخواد(یه مشکلی دارم با اینترنتم حل بشه )
به امید خدا و کمک های شما عزیزان و همسنگران با ایمان مشت محکمی
بر دهان یاوه گویان تا خونی که ریخته شده شاید جبران بشه!
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
1-m.shirazi80
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
1- منتقم زهرا
2-m.shirazi80
3-EMPERATOR
به نام خدا
خلا صه خدمت دوستان عرض میکنم
مجاهد از دست رفتمون اعتقاد داست که یکی از موانع مهم پیشرفت اسلام در اروپا و امریکا . وهابیت کثیف هست . ایشون میگفت اسلام دین خوبیه و خیلی جذاب . ولی مردم اینجا اسلام رو با Q میشناسند . یعنی اسلام = القائده = ترور = خشونت . ایشون یک تز کامل نوشته بود و راههای گسترش اسلام رو در اون پیاده کرده بود که قرار بود ترجمش رو برای بنده ارسال کنه ...
داشت بر روی مقالاتی برای جدا نشون دادن اسلام از وهابیت کار میکرد . اگر خاطرتون باشه شروع کرده بودیم ترجمه مقالات و کتب تاثیر گذار ...
خوب ما چه کار باید انجا بدیم ؟
اپتدا تایین کنیم که اهداف ما چه قشری هستند چون نوع نوشتن و نوع مطالب برای هر کدام متفاوت هست .
باید مقالات کوتاهی که در حوصله خواننده تهیه کنیم و در کنارش برای افراد کنجکاو شده منابع خوبی رو داشته باشیم .
جناب خادم الرضا باید دیگه شکسته نفسی رو بزاره کنار . ایشون مترجم بسیار قابلیه . و دارند روی این مسایل کار میکنند . اما شرایط روحیش یکم خوب نیست . دعا کنید خدا بهش صبر بده و بتونه این مصیبت رو تحمل کنه
دوستان خانوم محیا هم برای ترجمه متون از انگلیسی به زبانهای دیگر مصمم هستند .
به امید خدا با برنامه ریزی میریم جلو . اصلا هم خودتون رو دست کم نگیرید . میبینید که با 4 تا مقاله چقدر ترسیدند و چطور با این حجم دارند حمله میکنند
یا حق
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
1-m.shirazi80
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
4-zohur
1- منتقم زهرا
2-m.shirazi80
3-EMPERATOR
سلام.علی جان به نظر شما اگه دقیقا بفرمائید می خواهید دقیقا در چه زمینه ای فعالیت کنید،(مثلا مستند مثل مستندظهور یا چیزی تو مایه ی بنر و روزنامه دیواری و...)ما هم بهتر میتونیم کمک کنیم.فقط باید بدونیم میخوایم درباره چی کار کنیم.و از استعدادهامون بهتر استفاده میکنیم.
من در زمینه پیدا و معرفی کردن کتاب و منبع کمک های شایانی خواهم کرد.
موفق باشید.
التماس دعا.
1- علی 110
2- 7parsa4
3- منتقم زهرا
4-meshkat
1-m.shirazi80
1- علی 110
2- منتقم زهرا
3- EMPERATOR
4-zohur
1- منتقم زهرا
2-m.shirazi80
3-EMPERATOR
4-meshkat