تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وجود خدا را ثابت کن؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
من با وجود اين استنباطا قانع نمي شم كه خدا هس!!!!!!!!البته شكي در وجود خدا ندارما !ولي مي گم اگه خدارُ قبول نداشم اين چيزا نمي تونس قانم كنه! !!!!!!!
ببینید دوستان دارید یک اشتباه بزرگی رو انجام می دید و اون هم اینه که تعریف شما از خدا چیه ؟؟
شما یه جوری دارید می گید اثبات خدا انگار نعوذ بالله خدا یک ماده یا جسمیه که تو آزمایشگاه ها وجود داره و شما اون رو نمی بینید
بیایید یه ذره بیشتر به طرافمون نگاه کنیم و با عقلمون همه چیز رو ببینم نه با چشممون
یه روز با خودم فکر کردم ، بیام اول ببینم خودمو می تونم اثبات کنم، یه لحظه فکر کردم اگه دست نداشته باشم، من من عوض میشه؟ البته که نه ،
دوم فکر کردم اگه یه روزی قلب من باقلب کس دیگه ای عوض بشه آیا من عوض می شم، دیدم البته نه
سوم گفتم اگه مغزم هم عوض بشه چی ، این یکی کمی بیشتر از حد برای جوابش وقت گذاشتم، اونم البته نه
پس من وجودی دارم که نه به قلبم نه مغزم نه دست و پایم و خلاصه به هیچ چیز من ارتباط پیدا نمی کنه.اون من منم!!
خب پس وجودی دارم که مادی نیست و مستقیما احساسش می کنم و بلا واسطه ،
این من به کجا وصل می شود؟ و آفریننده اش کیست؟ و مسلما باید دید که علتش چیست ،خداوند آفریننده زمین و آسمان ها و پرورنده جانها و بدنها
این تاپیک رو دیدم یاد این جمله افتادم که خدایا به متعصب های ما اندکی دانش و به دانشمندان ما اندکی تعصب عطا بفرما. دانشمند کلی دانش میدونه ولی یهو میبینی خدا رو برد زیر سوآل : دی آخه یه تعصبی یه چیزی.... به قول آقای رائفی پور خدا رو هم کردند تو لوله آزمایش : دی

البته بعدا پست اول رو که دیدم متوجه شدم که موضوع یه کمی فرق داره. برای اثبات خدا که بی نهایت راه هست من تعجب میکنم که میگی بلد نیستم! فکر کنم اول دبیرستان بود تو دین و زندگی خوندیم..... البته ساده ترین روشش همونیه که آقا رضا گفت.
(۱۳/آبان/۹۰ ۲۳:۴۳)Havbb نوشته است: [ -> ]این تاپیک رو دیدم یاد این جمله افتادم که خدایا به متعصب های ما اندکی دانش و به دانشمندان ما اندکی تعصب عطا بفرما. دانشمند کلی دانش میدونه ولی یهو میبینی خدا رو برد زیر سوآل : دی آخه یه تعصبی یه چیزی.... به قول آقای رائفی پور خدا رو هم کردند تو لوله آزمایش : دی

البته بعدا پست اول رو که دیدم متوجه شدم که موضوع یه کمی فرق داره. برای اثبات خدا که بی نهایت راه هست من تعجب میکنم که میگی بلد نیستم! فکر کنم اول دبیرستان بود تو دین و زندگی خوندیم..... البته ساده ترین روشش همونیه که آقا رضا گفت.
مشکل دنیای ملحد غرب الان دقیقا همینه که شما گفتی ! همه چیر رو تو لوله آزمایش و زیر میکروسکوپ باید ببینند تا ایمان بیارند احمق ها !

یوری گاگارین فضانورد ملحد روس وقتی به فضا رفت و برگشت گفت این همه که خدا پرستها میگن خدا تو آسمونهاست و به طرف آسمون دست بلند می کنند من رفتم فضا خدایی ندیدم ! احمق .

خدا خودش گفته که " خدا از این که به یک پشه هم مثال بزنه ابایی نداره ؛ با همین مثال خیلی ها هدایت می شوند و خیلی ها هم گمراه می شوند"
(۱۴/آبان/۹۰ ۱۷:۵۵)stranger00 نوشته است: [ -> ][
]
مشکل دنیای ملحد غرب الان دقیقا همینه که شما گفتی ! همه چیر رو تو لوله آزمایش و زیر میکروسکوپ باید ببینند تا ایمان بیارند احمق ها !

یوری گاگارین فضانورد ملحد روس وقتی به فضا رفت و برگشت گفت این همه که خدا پرستها میگن خدا تو آسمونهاست و به طرف آسمون دست بلند می کنند من رفتم فضا خدایی ندیدم ! احمق .

خدا خودش گفته که " خدا از این که به یک پشه هم مثال بزنه ابایی نداره ؛ با همین مثال خیلی ها هدایت می شوند و خیلی ها هم گمراه می شوند"

با سلام
به نکته خوبی اشاره کردید.
اما.
همه می دونیم که شخص خواب رو می شه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زده رو خیر.
اینو مطمئن باش که اونها خیلی بهتر از ما خدا رو دیدن و شناختن و با آگاهی کامل خدا رو نهی می کنند و پشت به خدا می کنند.
مثلاً بارها در قرآن خوانده ایم که - عذابآ شدید - شدید العقاب- عذاب العظیم و ... . ببینید مثال ساده است اگر آنها از روی حماقتشون و از روی نادانیشون بیان اینو بگن خداوند وجود ندارد نعوذ بالله درعدل خداوند جای شبهه است که بخواهد اینان را به شدت عذاب دهد در حالی که نمی دانسته اند. مساله اینجاست که این احمقها نمی دانند خداوند از نجوای دلشون هم با خبره و می دونه اونا می دونن خداوند متعال وجود داره ولی منکر می شوند. این مثال رو به کررات می شه در قرآن کریم دید.
در مورد اثبات خداوند هم به قول اون بابا به تعداد آدم ها راه برای رسیدن به خدا موجوده. دوستان مثال های متعددی رو زدند و یکی بهتر از دیگری و بهتر بگم همه عالی بودند.
در مورد دیدن خداوند هم بهترین راه خواستن عاجزانه و بدون ریا از خود خداوند متعال است. اونایی که امتحان نکردن حتماً امتحان کنن خیلی چیزا دستگیرشون می شه واقعاً به آزمایشش می ارزه. فقط یه مقدار صبر داشته باشین و بیراهه نروید تا خداوند خلوص دلتان را ببیند آنوقت ببینید خداوند چگونه بر قلبتان ظاهر می شود.
مثلاً اگر در زندگیتون مشکلی هست از خداوند بخواهید تا مشکلتان را حل کند و اگر دیدید که حل نمی شود از خدا عاجزانه تر بخواهید که دلیلش رو به اتون نشون بده که چرا حل نمی شه.بعد می شه فهمید که از خدا عاجزانه خواستن یعنی چه.؟ که آنقدر شما را دوست دارد که اگر به صلاحتان باشد می دهد و اگر نباشد باز هم به خاطر خودتان نمی دهد. من این راه رو به شخصه امتحان کردم و کاملاً خدا رو دیدم.
التماس 2a
یا علی
کاملا خداوند بزرگو شما دیدین ؟ HuhHuhHuhHuhHuh
ثابت کردن خدا از دست ما خارجه Blush ما هیچی نمیدونیم HuhHuh
راستی یه سوال این مستند اربابان جعل به نظرتون یه مستند ضد دین اسلام نیست ؟؟
اخه از یه شخصیت قرانی داره یه خونخوار درست میکنه SadSadSad
صاحب این مستند واقعا چه انسان.......... هست که با اعتقادات و حتی دین اسلام داره بازی میکنه
یا امام زمان این روزا بوی گل سرخ تو کوچه ها مثل قدیما نمیپیچه
اونروزا یادم نیست ........ اخه من بچه بودم HeartHeartHeart
برای اثبات خداوند کافیست به دو جیز نگریست
یک به خود انسان دو به طبیعت
به نظرم هرکسی این چنین قدرت و نظمی رو ببینه و به وجود قدرتی بالاتر از هر قدرت پی نبره به عقلش باید شک کرد جدا باید شک کرد.
این قدرت والا در هر دین و قومی نامی داره که معروف به الله است.
(۱۳/آبان/۹۰ ۲۲:۰۷)mosafer نوشته است: [ -> ]یه روز با خودم فکر کردم ، بیام اول ببینم خودمو می تونم اثبات کنم، یه لحظه فکر کردم اگه دست نداشته باشم، من من عوض میشه؟ البته که نه ،
دوم فکر کردم اگه یه روزی قلب من باقلب کس دیگه ای عوض بشه آیا من عوض می شم، دیدم البته نه
سوم گفتم اگه مغزم هم عوض بشه چی ، این یکی کمی بیشتر از حد برای جوابش وقت گذاشتم، اونم البته نه
پس من وجودی دارم که نه به قلبم نه مغزم نه دست و پایم و خلاصه به هیچ چیز من ارتباط پیدا نمی کنه.اون من منم!!
خب پس وجودی دارم که مادی نیست و مستقیما احساسش می کنم و بلا واسطه ،
این من به کجا وصل می شود؟ و آفریننده اش کیست؟ و مسلما باید دید که علتش چیست ،خداوند آفریننده زمین و آسمان ها و پرورنده جانها و بدنها
سلام مجدد.
درسته که باید برای شناخت خدا ابتدا به خودشناسی برسیم،ولی هرکسی خودش باید خود حقیقی و من واقعیش رو بشناسه.
اما هر کسی می تونه به خدا شناسی برسه و حتا به خودشناسی هم کمک میکنه.
التماس دعا.
برای اثبات خدا ،نیاز به عقل و نقل نداریم ، هرچند که از اینها کمک میگیریم تا برامون کاملا آَشکار بشه ، در واقع این ها بیشتر جنبه تذکر دارند
هر کس اگر به وجدان خودش مراجعه کنه ، خدا و معرفت خدا رو میتونه پیدا کنه، چرا که خداوند معرفت خودش رو در دل همه ما به ودیعه گذاشته که اگر این ودیعه نبود ، ما هرگز نمیتونستیم او رو بشناسیم!
اما ما برای وجود خدا میتونیم دلایل عقلی هم بیاریم ،مثلا ما هرگز نمیتونیم یک ساختمان ساده یا حتی از اون کمتر ماکت یک ساختمون رو که فقط 4 تا مقوا به هم چسبیده و پیچیدگی خاصی نداره بدون سازنده تصور کنیم ، پس چطور میکنه این جهان که هر روز بعد ناشناخته تری از فضا برای ما تا حدود ناچیزی مشخص میشه بدون خالق بدونیم؟! اگر مکان کره زمین اگر یک ذره نسبت به این نقطه ای که قرار داشت متفاوت بود، امکان حیات در اون نبود، پس چه عقلی اگر عنادو حجاب نداشته باشه میتونه وجود خالق رو نفی کنه!
ما هر چیزی رو که میبینیم میتونیم خالق رو در اون ببینیم! و حتی همین چشمی که داریم با اون میبینیم و عقلی که با اون فکر میکنیم و تنفسی که در تمام این مدت بدون فکر و عقل ما در حال انجامه و ..... (اگر بخواید نمونه بیشتری میشه آورد؟)

اما آیات و روایات هم به ما کمک زیادی میکنه در تذکر !
مثلا در آیات قرآن بارها و بارها نشانه ها رو بیان کرده و از انسان خواسته که درباره اونها تفکر و تعقل و... کنه و حتی در بعضی مواقع از او پرسیده که اینها صنع کیست؟ شما یا خدا؟ و ....
و در قرآن از زبان یکی از پیامبران میگوید که : ا فی الله شک خالق السماوات و الارض
و هم چنین در روایات هم معرفت خدا و کیفیت اون رو به ما متذکر میشن و هم اینکه باز هم ما رو به تفکر وا میدارند !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع