تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی کارتون مگامایند - Megamind
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
در این فیلم مگامایند که شخصیت اول فیلم هست از یک سیاره در حال نابودی با یک کپسول به سمت زمین پرتاب میشه و همراهش از یک سیاره دیگه نوزادی دیگه هم به سمت زمین میاد که یک سوپر من تمام و کماله ولی مگامایند هوش بالایی داره چ.ن کلش گندس!!!
در ادامه کودک مقابل مگامایند که مترو من نام میگیره خیلی خوش تیپه و تونایی های زیادی داره و اتفاقی در یک خانواده خوب بزرگ میشه " کاملا اتفاقی Exclamation"ولی مگامایند اتفاقی میافته تو زندان Exclamation و در مسیر داستان مدام مردم باهاش بد رفتار میکنن و کم کم فکر میکنه باید بد باشه و هدفش و وظیفش در زندگی بد بودنه " دقت کنید رفتار مردم باعث میشه تا کم کم بد بشه ولی اصلا آدم بد و ترسناکی نیست " ببخشید اشتباه گفتم جن بدی نیست Blush"
ولی کم کم تبدیل به ابر قهرمان میشه ، شهر رو نجات میده و مردم عاشقش میشن و فیلم تموم میشه
نکات :...
در طول داستان مخاطب با این حس جلو میره که این موجود بد نیست و ذهنیت ها در موردش اشتباست و خیلی هم موجود خوبیه می بینید این همون دید و احساسیه که می خوان ما نسبت به جنیان شیطانی نظیر آیواس-aiwass داشته باشیم ((آیواس : جنی که بر آلیستر کراولی در اهرام ظاهر شد و کتاب قانون شوم شیطان رو بهش دیکته کرد))
این فیلم در واقع ذهن کودکان رو آماده میکنه که اگر در آینده با جنیان که احتمالا فضایی ها معرفی خواهند شد رو به رو شدن اصلا نترسند و حتی پذیرای آن هم باشند این نکته تنها در این انیمیشن محدود نمیشه . تقریبا شروعش با فیلم ET اسپیلبرگ بود و با هری پاتر ، نیروی اهریمنی اش ، مریخی ها در اتاق زیرشیروانی (!!!!) ، how to train your dragon و ..... ادامه پیدا کرد
یک نکته دیگه هم جالب بود
یکی از ویژگی های شیطان هست که در فیلم مگامایند همون ویژگی رو داره !
ما میدونیم که شیطان در ظواهر گوناگونی تمثل پیدا میکنه گاهی پیر مرد، گاهی حیوان ، گاهی بچه
مگامایند هم در طول فیلم با یک دستگاه مدام تغییر شکل میده و به شکل تقریبا تمام شخصیت های داستان در میاد ExclamationExclamation یک هو میبینی اه این طرف همون مگاماینده !!
فعلا من این ها به نظرم رسید و البته من زیاد به مسائل نمادی دقت نکردم
خیلی جالبه آخرش هم همه شعر میخونن و میرقصند و شعر میخونن I AM BAD من بد هستم !!!!
بچه های کوچیم ماسک مگامایند میزنن و شعر میخونن I AM BAD
نقل قول:[تصویر: megamind_french_poster1a.jpg]
جالبه یکی از صفت های این موجود رو بد بودن دونسته.فکر کنید این قرار هست قهرمان بچه ها بشه
توی این سایت لینک دانلودش هست

http://zobdeh.ir/%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%a...#more-1886
كسي ميتونه ازش استنباط كنه كه ادمي كه خوب بوده بعد بخاطر شرايط زندگي بد شده و در نهايت باز هم به اصل خودش يعني موجودي با روح پاك و خوب برگشته؟ و در نهايت هميشه ادم هاي بد شكست ميخورن؟
البته نظر دوستان در مورد اون جنه و... قابل تامل هست.
هم اکنون این فیلم دوبله و در فروشگاه ها با نام "کله کدو" عرضه شده است.من دی وی دی آن را گرفتم و اگر خدا بخواهد به زودی به اندازه سوادم آن را تحلیل می کنم.
سلام
همان طور که وعده دادم امروز با نقد انیمیشن مگامایند برگشتم.نماد های به کار رفته در انیمیشن رو دسته بندی کردم:
1-ستاره پنج پر

[تصویر: 71617687.jpg]

2-چشم جهان بین و تک چشم

[تصویر: 46147146.jpg]
[تصویر: 95501840.jpg]
[تصویر: 91417526.jpg]
[تصویر: 26310189.jpg]
[تصویر: 82457039.jpg]

3-علامت X

[تصویر: 83498708.jpg]
[تصویر: 28176262.jpg]
عکسی از یک کنسرت:

[تصویر: ToKill2-stillarbeit.de.jpg]

4-ساختمان کنگره امریکا(در فیلم سیتی هال)

[تصویر: 73644837.jpg]
[تصویر: 89070404.jpg]
عکسی از ساختمان کاپیتول یا همان کنگره:

[تصویر: congres.jpg]
نکته قابل توجه کنایه زدن به پوستر تبلیغاتی باراک اوباماست.(آیا مگامایند همان اوباماست؟!)

5-مرکز راکفلر(در فیلم موزه مترو سیتی)

[تصویر: 98266148.jpg]
عکسی از مرکز راکفلر واقع در نیویورک:

[تصویر: 68710053.jpg]

6-اشارات فیلم به حادثه 11 سپتامبر

[تصویر: 51566336.jpg]
[تصویر: 625675.jpg]
توضیح:در تصویر اول کادر دوربین و موقعیت آن فرد به گونه ای است که (9 LL ) مشاهده می شود.اگر L ها را بر عکس کنیم می شود 9 11
در تصویر دوم بر روی دیوار نوشته شده:self help و بر زیر آن 2001(آیا حادثه 11 سپتامبر 2001 جز کمک به امریکا و فراماسونری بود؟)

7-تخت پرنده(اشاره به داستان کاووس شاه)
در سکانسی در سیتی هال ما به اتاق مگامایند می رویم که در آن جا وسایلی مشاهده می کنیم که او آن ها را دزدیده است.در بین وسایل یک تخت پرنده به چشم می خورد.

[تصویر: 17115561.jpg]
اما اسرار تخت پرنده.برای یافتن آن باید داستان کاووس شاه را بدانید.

[تصویر: keykavus.jpg]
با توجه به این که فراماسونر ها به تاریخ و اسطوره توجه بسیاری دارند بعید نیست که منظور آن ها همین باشد.

8-تیتراژ پایانی فیلم و یک نکته

[تصویر: 9819567.jpg]

[تصویر: 23332826.jpg]
همان طور که ملاحظه می کنید نام ترانه ها کاملا" در راستای اهداف شیطانی است.
اما آن نکته:

[تصویر: 58680850.jpg]
اگر به گوشه سمت چپ تصویر نگاه کنید متوجه جمله ای می شوید که ترجمه اش می شود:
مگامایند در بوش ها (پدر و پسر) مخفی شده است.

(۸/اسفند/۸۹ ۴:۲۰)mosi34 نوشته است: [ -> ]از کسانی که این کارتون را دیده اند تقاضا دارم نقدی براش بذارن . من خودم دیدم ولی وقتی برای نوشتن ندارم خیلی نماد های ماسونی و ایلومناتی توش کار رفته از جمله نشون دادن چشم جهان بین اول آخرین نبرد مترومن با مگامایند یا استفاده زیادی از حرف M مثل : مترومن ، متروسیتی ، مگامایند ، "اسم اون ماهیه هم اولش م داشت" و ...
و خیلی نماد های دیگه .
به نکته خوبی اشاره کردید.حرف M سیزدهمین حرف الفبای انگلیسی هست و به طبع بین فراماسونر ها محبوب.البته این دلیل قانع کننده ای نیست.
واقعا نقد زیبائی بود ممنون که زحمتشو کشیدین . از دیگر دوستانم تقاضا دارم اگه موردی به جز این موارد به چشمشون خورد ما رو بی خبر نذارن .
ممنون از دوست خوبمون بابت تصاوير
در مورد ستاره هر گردي گردو نيست (: شما تو نقاشي هاي هر بچه دبستاني نگاه كنيد ستاره رو به همين شكل مي بيند
چشم جهان بين رو ميشه گفت حق با شماست.
علامت X اصلا درست نيست.

شما اگه اون دوتا L رو بر عكس كنيد بايد 9 رو هم برعكس كنيد كه ميشه 6 ولي باز ميشه گير داد كه اشاره ميكنه به 666!
در مورد كتاب خونه هم نمي دونم چي بگم شايد حق با شما باشه.

در مورد Megamind hiding in bushes، اولين سوالم اينه كه چرا بايد همچين كاري كنند؟ يعني پروژه به اين عظمت رو كار كنن و ... آخر فيلم دستي دستي يه جورايي خودشون رو مثلا لو بدن؟
بعد شما كافيه كلمه Bushes رو تو گوگل جستجو كنيد تا ببينيد اشاره به بوش پدر و پسر داره يا معني ديگه ميده.
كلا عجيبه كه چنين حركني بكنند. (: دليل منطقي نداره.
نقل قول:در مورد ستاره هر گردي گردو نيست
حق با شما بود اگر، راس یکی از ستاره ها رو به پایین نبود.دوباره نگاه کنید.
نقل قول:علامت X اصلا درست نيست.
من با دلیل گفتم شما هم با دلیل بگویید چرا نیست.(راهنمایی:بوگیر هایی که چند وقت پیش صدا کرد رویشان چه بود؟)
نقل قول:بعد شما كافيه كلمه Bushes رو تو گوگل جستجو كنيد تا ببينيد اشاره به بوش پدر و پسر داره يا معني ديگه ميده.
در این مورد خودم هم خیلی اطمینان نداشتم.ممنون از تذکرتون
ممنون از نقدت اما چند تا نکته بود که من پیدا کرده بودم اما جرئت مطرح کردنشو نداشتم.
1. مخفف اسم هر دو شخصیت فیلم که قهرمانند یعنی metroman و megamind حرف m است که مشخصه مخفف چه کلمه ایه. m = mason

2. به کله این قشنگ نگاه کنید! شبیه آدم های فضایی نیست؟ اگه قسمت یوفو های سریال ظهور رو مشاهده کره اید متوجه میشید. من حوصله ی توضیح ندارم.

[تصویر: megamind_1110-md.jpg]
[تصویر: lam.jpg]

3. مگا مایند آبیه! بله تا حالا در مورد جن های آبی (blue jin) آقای رائفی پور خیلی تاکید کردند. در ضمن اینم بگم که منظور از آبی رنگ هست نه زیستگاه (چیز مشخصیه اگه بهتون بر خورد ببخشید)

4. قسمتی از فیلم که مترومن در رصد خانه گیر افتاده و کله کدو میخواد بهش شلیک کنه . حتی توی دوبله میگه
"تو قدرت منو باور نمیکنی قدرت خورشید" که خورشید میدونید به خدای راء اشاره داره.

5. اگر عکس سمت چپ رو در نظر نگیریم. سمت راست عکس راستی ابلیسک مانندی رو مشاهده میکنید .
[تصویر: normal_Megamind.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع