تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی کارتون مگامایند - Megamind
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
@hadj
بازم به نظرم درست نيست (: شما دفتر نقاشي هر بچه رو پيدا ببينيد ممكنه ستاره به هر شكلي داشته باشه.
باز اگه ميخواستيد متهم كنيد ميگفتيد تصوير خورشيد رو كشيده ستاره ها هم در كنارش! كه البته اينم دليل موجه ي نيست.

من اين قضيه رو نميدونستم (: X همون نماد احترام مصريانه درسته؟ دست هاشون رو به شكل X درميارن و تعظيم ميكنن؟
نقل قول:X همون نماد احترام مصريانه درسته؟ دست هاشون رو به شكل X درميارن و تعظيم ميكنن؟
بله همین طوره
[تصویر: 138287.jpg]
ببخشید جز این عکس دیگه ای گیر نیاوردم.
دوست عزیز من تو دیکشنری که نگاه کردم معنی کلمه "bushes" رو نوشته بود "بوته"
من یادمه بچه که بودم پدر بزرگم داستان جن رو واسم تعریف میکرد میگفت اجنه خیلی به باغ و بوستان و درخت و سبزه و ... علاقه دارن و چند نفری هم که ادعا داشتند چه در خواب و چه در بیداری جن رو دیده اند اونا رو بیشتر تو باغ ها دیدند
(۲۴/اسفند/۸۹ ۳:۴۶)hadi_shj نوشته است: [ -> ][تصویر: 58680850.jpg]
بنابراین فکر میکنم جمله " مگا مایند در بوته ها مخفی شده است " داره اشاره میکنه به اینکه که مگامایند یه جنه

البته این نظر خودمه و ممکنه که اشتباه باشه!
مگامایند یکتا نیست بلکه نماد یک پروژه است که در آینده شاهدش خواهیم بود.این اولین جمله ای بود که با دیدن عکس های زیر در ذهنم نقش بست:

[تصویر: DSC00161.jpg]

[تصویر: DSC00163.jpg]

[تصویر: DSC00164.jpg]

[تصویر: DSC00166.jpg]

عکس ها مربوط هستند به انیمیشنی که دیروز از شبکه 2 پخش شد."میمون های فضایی" نام آن بود.این ها نشان می دهد می خواهند ذهن مردم به خصوص کودکان را برای پذیرش چنین موجوداتی آماده کنند.
سلام

درمورد این کارتون، نقد معقولی تا یک ماه دیگر در گروه فرهنگی vavp قرار خواهد گرفت. نقد دوستان هم عالیه .
من این انیمشن رو همون اول که اومده بود دانلود کردم لینکش هم تو گوگل دو سوت سرچ کنید تو سایت های میهن دانلود هستش.
اینو خونه داییم دیدم تا فیلم شروع شد بهش گفتم این یه جن آبی و از نوع بده اما اون گفت نه آدم فضاییه ولی یکم باور کرد.
تو این فیلم عاشق میشه اشتباه میکنه احساس داره و میخواد نشون بده که مثل آدم هاس حتی من تو فیلم دلم براش سوخت خیلی بدبختی و بدشانسی میاورد.
اون به یک آدم معمولی قدرت میده تا دختر مورد علاقشو فراموش کنه اما دشمن اصلیش میشه چند تا نتیجه داش این فیلم:
1-جن ها خطرناک نیستن ولی اگه مجبور بشن خیلی بدنBlushمام ترسیدیم
2-میخواد بگه اونم یه موجوده حتی بهتر از آدما
3-جادو رو عادی جلوه میده از تو دیوار رد میشه و غیب میشه
4-منشا قدرت و به هرکی بخواد قدرت میده
5-دوست داشتنیه توانایی ارتباط با انسان هارو داره اونقدر که میخواد تو زندگی اجتماعی اونا باشه تو زندان تو سخنرانی ها تو جنگ ها و هر جایی که ممکنه به هر شکلی اولای فیلم زیاد دیده نمیشه اما بعد که مردم آماده میشن جشن ورود و قهرمانی میگیره.

ببخشید دوستان مثل اینکه قسمت نیس نقد کنم بابام اومد حرف زد باهام هیچی نفهمیدم چی مینویسم همه چی یادم رفت اه.

دنبال نماد هم نباشید دنبال نماد های درونی فیلم باشید اینکه مردم به چه چیزی متوسل میشن و واقعا اشتباه که یک فیلم میاد ما سریع تاپیک بزنیم بگیم آقا نماد توش چی بود.من جواب میدم نماد تو همشون هست اینقدم زیاد و هوشمندانس که هر دقیقه می بینید وقتم بزارید از همه چی میفتید دنبال معنا و مفهوم باشید در ضمن نماد گرایی این ها مربوط میشه به بحثی به نام "زبان بدن" که تو گوگل سرچ کنید کاملا جواب می گیرید.یاحق
ببخشید دوباره تاپیک میدم تمام فیلم های اونروز شبکه دو واقعا عجیب بود میمون های فضایی که از دقیقه اول از اسمش تابلو شد و این موجود فضایی بینی نداره و مثل دجاله و هر آدمی که یه همچین موجودی رو ببینه میگه چقدر معصوم و ناز هستش ولی فقط یه چشم بالا سرش کم داره ! در باره فیلم ازززدها هم همینطور بچه ها رو آماده میکنه با حوادث غیر طبیعی و براشون عادی جلوه میده.
آقایون کارتون عالی بود واقعا . انشا الله تو همه کارامون اینقدر اتحاد داشته باشیم . هدف من از ایجاد این تاپیک خود فیلم نبود من خودم میتونستم نقد رو بذارم ولی میخواستم عملا به خودمون ثابت شه اگه واقعا بخوایم میتونیم بدون درگیری های لفظی (که تو بعضی تاپیک ها بود) کنار هم باشیم به هم کمک کنیم و بهترین رو انجام بدیم . خودتون به این تاپیک نگاه کنید ببینید چقدر نقد های دوستان پر محتوا هست . هم به اصل موضوع توجه کردن و هم به نماد های بصری . واقعا کارتون عالی بود . بچه ها ما با اتحاد هرکاری رو میتونیم بکنیم چون تو وجود همه ما یه سری استعداد خاص هست که دشمنای ما آرزوی داشتن اونهارو دارن .

شما واقعا نابقه اید فقط باید کنار هم باشیم تا قطبی بشیم تو دنیا . با قدرتی که ما با اتحادمون میسازیم میتونیم امام مهدی رو پشتیبانی کنیم!!!
بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام

این فیلم متاسفانه در تمام فروشگاها و مغازها بصورت دوبله و با نام کله کدویی در اختیار شما قرار دارد تهییه کنید و لذت ببرید....فیلمی برگرفته از شخصیت (OZ) جنی که بر آلیستر کرولی در هرم گیزا ظاهر شد و سپس کتاب قانون ( شریعت) را نوشت.

[تصویر: megamind-latestfullposter-fullsize1.jpg]

[تصویر: lam_portrait.jpg]
تصویر OZ

[تصویر: megamind.jpg]

[تصویر: megamind-movie-poster.jpg]

این هم جن نوزاد کریشنا از خدایان هند

[تصویر: krishna1baby.jpg]
خب این فیلم به بازار اومده دوبله و در تعداد بسیار زیاد داره بفروش میرسه...دست گلشون درد نکنهSmile
توجه داشته باشید که یکی از اهداف شیطانی سازنده های این نوع انیمشن ها تمسخر معجزات پیامبران الهی میباشد
در یکی از سکانس های این انیمشن metroman شخصیتی که محبوب اهالی شهر metrocity است روی آب راه میرود
........این امر باعث می شود که این معجزه بزرگ الهی ...................................
(۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۴)danial نوشته است: [ -> ]توجه داشته باشید که یکی از اهداف شیطانی سازنده های این نوع انیمشن ها تمسخر معجزات پیامبران الهی میباشد
در یکی از سکانس های این انیمشن metroman شخصیتی که محبوب اهالی شهر metrocity است روی آب راه میرود
........این امر باعث می شود که این معجزه بزرگ الهی ...................................

دقیقا
آفرین این یکی از چیزایی بود که من در طی دیدن فیلم به ذهنم رسید ولی بعد فراموش کردم
نکته ی خیلی خوبی اشاره کردید
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع